Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah'ım kolaylık versin tatlımm sınav stresi çook zor dualarımız seninle inşallah kazanırsınnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benden büyük herkes bana para versiiiiiiinnnnnn :lepi: sempatiksalakcinni

Aranızda sanırsam en küçümencik benimm yaş olarak tabiii boya posa baksanız almış başını gitmiş gören 25 den aşa sanmıyor zaten de 21 yaşındayım ben dahaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :sm_cool: :sm_cool:

benden küçük bir tek sen varsın galiba

kızlar bugün canım çok sıkkın içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.

hayırdır nazlişkom niye canın sıkkın? :teselli:

EVet melekçimm görenler küçülde cebime gir diyolar kimse 21 olduguma inanmıyo kiii

En az 5 yaş büyük gösteriyorummm ben :gitme: :gitme: :gitme:

benden küçük bir tek sen varsın galiba

hayırdır nazlişkom niye canın sıkkın? :teselli:

dün akşam eşimle kavga ettik . bir an onu tanıyamadığımı gördüm . benim evlendiğim insan böyle değildi diye geçirdim içimden . yaz tatilinde abisinin oğlu gelecek bize . bende sadece sordum çok kalacakmı bizde diye ... çok kalacaksada kalmasın dedim . sonuçta biz yeni evliyiz dedim . ki demez olaydım . sen benim ailemi istemiyorsun . daha neler neler.... ki yiğeni sülük gibi yapışır eşime bırakmaz bende çocuğun o huyunu hiç sevmiyorum nişanlıyken geldiğinde gittiğimiz her yere götürmek zorunda kalıyorduk . onun için canım çok sıkkın akşam eve bile gitmek istemiyorum hiçççç.

Buna çok benzer bir durumu da ben yaşıyorum nazlıcığım, benimde çok değer verdiği abi dediği birisi var, herşeye karışır, hatta bana laf arasında kapanacaksın dedi biliyormusunakannehir bende ''buna sadece ben karar veririm, rabbimle benim aramda, yasin bile karışamaz, siz kim oluyorsunuz'' dedim... Dün akşam bırakıp gidiyordum yolda , ağladı bırakma beni diye... Adamdaki cürete bak yaaaa, kuduruyorum kaç gündür, o kadar sinirlerim bozukki, velhasıl bu erkekleri anlamak imkansız

benim eşim sinirlendiği zaman ne dediğini bilmez ne konuştuğunuda ama sakinleşince çok pişman olur yaptıklarından . ama dün akşam o sinir anında bana söylediği lafları unutamam . ben onu ailesinden koparmaya çalışıyormuşum . bunu beceremezmişim falan filan ve genelde kavgalarımız hep onun ailesi yüzünden olur . bundan sonra tövbe zaten ailesi hakkında hiç bir şey sormam hiç birşeyede karışmam . çok kırıldım anlayacağın . gerçektende söylendiği gibi istediğin kadar uzun süre tanı ama aynı eve girdiğinde herşey farklı oluyor diye.

erkek milletini anlamak çok zor canım . ben çok sıkılgan ve içine kapanığım konuşmayıda çok sevmem sanki ben ablasını ve abisini arayıp konuşmak zorundaymışım gibi abimi ara ablamı ara .... yok annem ankarada burda değil ara halini hatrını sor . sen zaten hergün görüşüyorsun bana anlatıyorsun benim aramamın ne anlamı var .

Bende tam aksine çok dışa dönük ve konuşkanım, yasinde bu konuda beni frenlemeye çalışıyor öyle söyleme bunu yapma Ben arar sorarım herkesi annesi ablası tanışsam zaten ilgiye boğarım, çok ta seviliyorum zaten, bu da bazen onu rahatsız ediyor, bu kadar sosyal bu kadar konuşkan bu kadar baskın olmamalıyım ona göre. Bunları bana hiç söylemedi ama ben hissediyorum, ben bu abisi konusuna nasıl çözüm bulacağım ya bana akıl verin ne olur

gerçekten aynı evi paylaşmadan kimseyi tanıyamıyosun nazlım

üzme kendini eşin bu akşam mutlaka gönlünü alıcaktır .

simoşum senin şu akrabaya bende sinir oldum ya ona neymiş ,kimse kimseyi zorlayamaz böyle bu konuda

bizde herkes kendi ailesini arar ,sorun çıkmıyor böylelikle

16.06.2010

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

3 kş taze fasulye
1 kase yoğurt

Ara : 16:00

1 elma

Akşam : 18:30

1 tabak börülce salatası
1 light ton balığı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 900

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bana kimse karışamaz bu konuda ama yasinin buna seyirci kalmasına çok kırıldım ben, çok seviyorum, sevmesem ağladığında ölecek gibi olmazdım, ne yapmalıyım yaaa :umursamaz:

Bana kimse karışamaz bu konuda ama yasinin buna seyirci kalmasına çok kırıldım ben, çok seviyorum, sevmesem ağladığında ölecek gibi olmazdım, ne yapmalıyım yaaa :umursamaz:

bence sen o abisini hiç takma canım . taktıkça sen üzülürsün canım ve ilişkinize zarar verirsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…