selam kızlar.a.s.
herkese hayırlı kandiller.
sizden aldığım sürenin bitimine çok az kaldı.vereliniortak
26 haziranda sınavımdan çıkınca size yazıcam. kazanamıcam ama olsun çalıştım elimden geleni yaptım.
sınava çalıştığım sürece yememem gerekn bütün kötü şeyleri bütün cız şeyleri yedim. Bütün cezaları 26 sından sonra dört gözle bekliyorum.
Sınavdan sonra spora yazılıyorum ve size yazılıyorumm opuyorumnanaktan
sonrada gitsin kilolar. :CüvCüv: hamile gibi oldum valla her aynaya baktığımda yoksa hamilemisin diyorum kendi kendime ama değilimm alkisalkisalkis ya şu sınavı versem süper olacak veremzsem kasımda yine sınav var ya herşeye bir anda konsantre olamıyorum ben sempatiksalakcinni
Sizleri kocaman öptüm Şeniz
benden büyük herkes bana para versiiiiiiinnnnnn :lepi: sempatiksalakcinni
Aranızda sanırsam en küçümencik benimm yaş olarak tabiii boya posa baksanız almış başını gitmiş gören 25 den aşa sanmıyor zaten de 21 yaşındayım ben dahaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :sm_cool: :sm_cool:
kızlar bugün canım çok sıkkın içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.
kızlar bugün canım çok sıkkın içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.[/QUO
OOOOOO kaptanımız ne olduu akannehir akannehir akannehir akannehir
Havalar acayip sıcak yaaa insan ne yapcanı şaşırıyor vallaa kafamçokkarıştı
benden küçük bir tek sen varsın galiba
hayırdır nazlişkom niye canın sıkkın? :teselli:
dün akşam eşimle kavga ettik . bir an onu tanıyamadığımı gördüm . benim evlendiğim insan böyle değildi diye geçirdim içimden . yaz tatilinde abisinin oğlu gelecek bize . bende sadece sordum çok kalacakmı bizde diye ... çok kalacaksada kalmasın dedim . sonuçta biz yeni evliyiz dedim . ki demez olaydım . sen benim ailemi istemiyorsun . daha neler neler.... ki yiğeni sülük gibi yapışır eşime bırakmaz bende çocuğun o huyunu hiç sevmiyorum nişanlıyken geldiğinde gittiğimiz her yere götürmek zorunda kalıyorduk . onun için canım çok sıkkın akşam eve bile gitmek istemiyorum hiçççç.
Buna çok benzer bir durumu da ben yaşıyorum nazlıcığım, benimde çok değer verdiği abi dediği birisi var, herşeye karışır, hatta bana laf arasında kapanacaksın dedi biliyormusunakannehir bende ''buna sadece ben karar veririm, rabbimle benim aramda, yasin bile karışamaz, siz kim oluyorsunuz'' dedim... Dün akşam bırakıp gidiyordum yolda , ağladı bırakma beni diye... Adamdaki cürete bak yaaaa, kuduruyorum kaç gündür, o kadar sinirlerim bozukki, velhasıl bu erkekleri anlamak imkansız
erkek milletini anlamak çok zor canım . ben çok sıkılgan ve içine kapanığım konuşmayıda çok sevmem sanki ben ablasını ve abisini arayıp konuşmak zorundaymışım gibi abimi ara ablamı ara .... yok annem ankarada burda değil ara halini hatrını sor . sen zaten hergün görüşüyorsun bana anlatıyorsun benim aramamın ne anlamı var .
erkek milletini anlamak çok zor canım . ben çok sıkılgan ve içine kapanığım konuşmayıda çok sevmem sanki ben ablasını ve abisini arayıp konuşmak zorundaymışım gibi abimi ara ablamı ara .... yok annem ankarada burda değil ara halini hatrını sor . sen zaten hergün görüşüyorsun bana anlatıyorsun benim aramamın ne anlamı var .
bizde herkes kendi ailesini arar ,sorun çıkmıyor böylelikle
gerçekten aynı evi paylaşmadan kimseyi tanıyamıyosun nazlım
üzme kendini eşin bu akşam mutlaka gönlünü alıcaktır .
simoşum senin şu akrabaya bende sinir oldum ya ona neymiş ,kimse kimseyi zorlayamaz böyle bu konuda
Bana kimse karışamaz bu konuda ama yasinin buna seyirci kalmasına çok kırıldım ben, çok seviyorum, sevmesem ağladığında ölecek gibi olmazdım, ne yapmalıyım yaaa :umursamaz:
offfff kızlar kalbim ağrıyor resmen
Üzülme nazlıcığım, hiç aradımı seni ? msn den ya da faceden yazdımı sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?