aradı canım . hatasının farkında eşek gibi özürde diliyor ama . ben çok kırıldım . resmen kalbim çatırdadı
oy kıyamam nazlım .dün akşam eşimle kavga ettik . bir an onu tanıyamadığımı gördüm . benim evlendiğim insan böyle değildi diye geçirdim içimden . yaz tatilinde abisinin oğlu gelecek bize . bende sadece sordum çok kalacakmı bizde diye ... çok kalacaksada kalmasın dedim . sonuçta biz yeni evliyiz dedim . ki demez olaydım . sen benim ailemi istemiyorsun . daha neler neler.... ki yiğeni sülük gibi yapışır eşime bırakmaz bende çocuğun o huyunu hiç sevmiyorum nişanlıyken geldiğinde gittiğimiz her yere götürmek zorunda kalıyorduk . onun için canım çok sıkkın akşam eve bile gitmek istemiyorum hiçççç.
sana ne oldu kıscadı ?.boshayallersmileAl benden de o kadar bende çok kırıldım senağlama
sana ne oldu kıscadı ?.boshayallersmile
sabah eşim beni iş yerine bıraktı . sonra beni aramış benim tel çantamdaydı duymamışım . işyerinden aramış yerimde yokum . kaçtığımı zannetip işyerine kadar geldi ...
sabah eşim beni iş yerine bıraktı . sonra beni aramış benim tel çantamdaydı duymamışım . işyerinden aramış yerimde yokum . kaçtığımı zannetip işyerine kadar geldi ...
fıstıklar eşinizin tanıdıgı yada ailesi hakında ona yorumlar yapmayın .inanın boşuna söylemiyorum eşnizle aranız sogur . mümkün mertebe eleştirmeyin ailelerden kimseyi .Bende tam aksine çok dışa dönük ve konuşkanım, yasinde bu konuda beni frenlemeye çalışıyor öyle söyleme bunu yapmaBen arar sorarım herkesi annesi ablası tanışsam zaten ilgiye boğarım, çok ta seviliyorum zaten, bu da bazen onu rahatsız ediyor, bu kadar sosyal bu kadar konuşkan bu kadar baskın olmamalıyım ona göre. Bunları bana hiç söylemedi ama ben hissediyorum, ben bu abisi konusuna nasıl çözüm bulacağım ya bana akıl verin ne olur
ilk etapda şişlik gider elifimde kıs bak bende karpuz koligim ama inan yemiyorum . sabır biraz ....ablam bu karpuza fena dadandım ben ya :kedi:
bu hafta işte hep yemeğin yanına karpuz oluyor eyvahedigeldismile
1,5 kg vermişim ama guclubacismile
fıstıklar eşinizin tanıdıgı yada ailesi hakında ona yorumlar yapmayın .inanın boşuna söylemiyorum eşnizle aranız sogur . mümkün mertebe eleştirmeyin ailelerden kimseyi .
muhtemelen oda sizinle aynı duyguları paylaşıyor olsa bile bunu sizden duyunca tepki verirler ... bazı konularda yorum yapmamak oluruna zamana bırakmak en iyisidir ...
ama bu sizinle ilgili bişi oldugunda postanızı koyun sınırınızı çizin .
kimse kimseyi teşetüre sokamaz bu zorla olmaz ben şahsen tesetürlü biri olrak bu konuda aç yada kapan diye mudahellerle karşılassam postayı koyarım bu beni ilgilendiren bir durum beni seven insanda böyle görüp böyle kabul etti ise buna bana kalmış bişidir .
ama posta bile koyarken kelimelerinize özen gösterin .
daha yaşınız küçük hoş bende pek büyük sayılmam ama şunu unutmayın(
bülbülün çilesi dili belası .)
fıstıklar eşinizin tanıdıgı yada ailesi hakında ona yorumlar yapmayın .inanın boşuna söylemiyorum eşnizle aranız sogur . mümkün mertebe eleştirmeyin ailelerden kimseyi .
muhtemelen oda sizinle aynı duyguları paylaşıyor olsa bile bunu sizden duyunca tepki verirler ... bazı konularda yorum yapmamak oluruna zamana bırakmak en iyisidir ...
ama bu sizinle ilgili bişi oldugunda postanızı koyun sınırınızı çizin .
kimse kimseyi teşetüre sokamaz bu zorla olmaz ben şahsen tesetürlü biri olrak bu konuda aç yada kapan diye mudahellerle karşılassam postayı koyarım bu beni ilgilendiren bir durum beni seven insanda böyle görüp böyle kabul etti ise buna bana kalmış bişidir .
ama posta bile koyarken kelimelerinize özen gösterin .
daha yaşınız küçük hoş bende pek büyük sayılmam ama şunu unutmayın(
bülbülün çilesi dili belası .)
neyse ben eve gidiyorum kuzuşlar öptüm sizi
ablam ben eşime ailesiyle ilgili yorum yapmam hiç ama eşim bana sürekli ablasını abisini yada ne bileyim amcasını falan aramamı söyler . ben ondan böyle bişey beklemiyorsam oda benden beklememeli bunu sürekli yapıyor .
Bunu bende isterim aslında nazlım biliyormusun? Ya da zorla değilde, kendisi arasın isterim, annemi babamı ablamı arasın sorsun çok sevsin, ama bunu kendi içinden geldiği için yapsın isterim, bu sevdirmeyle de alakalı aslında... Seninkinin ablasının abisinin maşallahı var zaten, anlatmıştın ya... Ben hele hiç çenemi tutamam bu konularda hemen kusarım bütün kinimi, içime atmam yoktur benim, hani bir söz var ya, içime atıp kendime dert edeceğime, muhatabına atar onu derde sokarım diyeaynen öyle
kirazım montide önemli olan yapmaya kesin karar vermek canım gerisi çorap sökügü gibi gelir ....a.sanladım canım ben ,siparişimi verdim bilebi gelsin kitap iyice bi okuyum kavrayım,sengözlerimebaksanab
aebenimin başını şişirecek biri dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaçırmasak ablişi iyi vallakafamçokkarıştı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbenden büyük herkes bana para versiiiiiiinnnnnn :lepi: sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?