Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah eşim beni iş yerine bıraktı . sonra beni aramış benim tel çantamdaydı duymamışım . işyerinden aramış yerimde yokum . kaçtığımı zannetip işyerine kadar geldi ...

oy kıyamam nazlım .
fıstıgım daha yenisiniz nekadar nişanlılık dönemim vs üzün sürüp birbirimizi iyi tanıdk desenizde aynı evde aynı hayatı paylaşmayınca tam olrak kişlikler anlaşılmıyor ...

17 sene olacak bize ve anladımki artık birebir ilişkilerde konuşurken kelime seçmek çok önemli .bazan sorularımızda imalı olabiliyoruz ...a.s yada ses tonumuzda bile ... butür hassas konuları konuşurken inan kelimeler özenle şeçilmeli ...
tabiki işinin alilesinden senin ailendende gelip kalanlar olabilir sen yada eşim istesede yada istemesede ...a.s
bundan duydugun rahatsızlılıgı daha uygun kelimelerle yansıtmayı dene ...
rahaysızlıgın gayet normal ama bunu uygun dille anlatman lazım ...a.s
bu tür şeyler zamanla oturur mümkün mertebe içinizde yara açmadan halletmeye çalışın ..
çok kalmasın kalaçaksada demek yerine doydugun rahatsızlık neden eşine onu anlatmalıydın .
bir küçük nasihatte.. butür olaylarda eşler arasında kırgınlık uzatılmamalı ..yerimseniben

sabah eşim beni iş yerine bıraktı . sonra beni aramış benim tel çantamdaydı duymamışım . işyerinden aramış yerimde yokum . kaçtığımı zannetip işyerine kadar geldi ...

Ahahaha nazlıcığım kusura bakma ama bu süper olmuş sabahtan beri bu kadar gülmemiştim, ohhh olsun enişteyeeeee, aha böyle kıymet bildirirler işteee, demek kaçtığını zannetmiş heee, burunları sürtülsün biraz bayanssulusmile

ablam bu karpuza fena dadandım ben ya :kedi:

bu hafta işte hep yemeğin yanına karpuz oluyor eyvahedigeldismile

1,5 kg vermişim ama guclubacismile

fıstıklar eşinizin tanıdıgı yada ailesi hakında ona yorumlar yapmayın .inanın boşuna söylemiyorum eşnizle aranız sogur . mümkün mertebe eleştirmeyin ailelerden kimseyi .
muhtemelen oda sizinle aynı duyguları paylaşıyor olsa bile bunu sizden duyunca tepki verirler ... bazı konularda yorum yapmamak oluruna zamana bırakmak en iyisidir ...
ama bu sizinle ilgili bişi oldugunda postanızı koyun sınırınızı çizin .
kimse kimseyi teşetüre sokamaz bu zorla olmaz ben şahsen tesetürlü biri olrak bu konuda aç yada kapan diye mudahellerle karşılassam postayı koyarım bu beni ilgilendiren bir durum beni seven insanda böyle görüp böyle kabul etti ise buna bana kalmış bişidir .
ama posta bile koyarken kelimelerinize özen gösterin .
daha yaşınız küçük hoş bende pek büyük sayılmam ama şunu unutmayın(
bülbülün çilesi dili belası .)

ablam bu karpuza fena dadandım ben ya :kedi:

bu hafta işte hep yemeğin yanına karpuz oluyor eyvahedigeldismile

1,5 kg vermişim ama guclubacismile
ilk etapda şişlik gider elifimde kıs bak bende karpuz koligim ama inan yemiyorum . sabır biraz ....
dün menünü görmedim alsanaalsanasmile

inan fıstıgım sabretsen çok kolay gidecek kilolar biliyorum bünyeni ..biraz sabır ablası kendin için deyilse bile ilerde olcak bebişi düşün .yerimseniben

Sen beni bilirsin abla, sence ben böyle birşeye ne yaparım???
Cevabımı verdim zaten bunun kararı sadece bana aittir yasin bile karışamaz diye... Hatta bu olay olduktan sonra çantamı kaptığım gibi kalktım, kolumdan tuttu ağlamaya başladı, ilk kez bu kadar içten ağlayan bir erkek gördüm, çokta seviyorum abla bildiğin gibi değil, ama bu aile dostu dediğim abisi, öz abiside değil, resmen otoritesi var üstünde, ona sormadan nefes almıyor gibi :sinifsinif:

eşimin ailesi hakkında bugüne kadar tek bir şey söyledim o da çok önemsiz bişeydi aslında

baktım benim ailesine çok bağlı gözükmeyen kocam bile tepkisini gösterdi ,ondan sonra susar otururum tek kelime etmem ailesi hakkında

iş senin ailen, benim ailem olayına girdi mi tartışma çıkıyor mutlaka ,o yüzden biz ailelerden uzakta rahatız

ablam ben eşime ailesiyle ilgili yorum yapmam hiç ama eşim bana sürekli ablasını abisini yada ne bileyim amcasını falan aramamı söyler . ben ondan böyle bişey beklemiyorsam oda benden beklememeli bunu sürekli yapıyor .

neyse ben eve gidiyorum kuzuşlar öptüm sizi

iyi akşamlar elifçiğim benimde çıkmama yarım saat kaldı . bende eve gideyimde dün eşimin dağattıklarını toplayayım ... sonra ütü yapayım . çamaşır sereyim . çok çalışmam lazım çok ...........

Bunu bende isterim aslında nazlım biliyormusun? Ya da zorla değilde, kendisi arasın isterim, annemi babamı ablamı arasın sorsun çok sevsin, ama bunu kendi içinden geldiği için yapsın isterim, bu sevdirmeyle de alakalı aslında... Seninkinin ablasının abisinin maşallahı var zaten, anlatmıştın ya... Ben hele hiç çenemi tutamam bu konularda hemen kusarım bütün kinimi, içime atmam yoktur benim, hani bir söz var ya, içime atıp kendime dert edeceğime, muhatabına atar onu derde sokarım diye aynen öyle

benimde hiç kendimden aramam . onlar beni kaç kere aramış sanki . bir gün arayıp halimi hatrımı sormuşlarmı ki bende arayayım . onlar aramış olsalar belki bende arardım . bide aradığımda konuşacak bişey bulamıyrum zaten nasılsın iyimisin diyip sonra susarım . karşımdakide konuşmayınca gıcık olurum iyice bir daha aramak istemem ....

kirazım montide önemli olan yapmaya kesin karar vermek canım gerisi çorap sökügü gibi gelir ....a.s
benden büyük herkes bana para versiiiiiiinnnnnn :lepi: sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar pazartesi ogluş ameliyat olcak bi aksilik çıkmassa . az girersem kusura bakmayın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…