zamanla seçimini yapar merek etme sen fazla fevri davranma ama .yerimsenibenSen beni bilirsin abla, sence ben böyle birşeye ne yaparım???
Cevabımı verdim zaten bunun kararı sadece bana aittir yasin bile karışamaz diye... Hatta bu olay olduktan sonra çantamı kaptığım gibi kalktım, kolumdan tuttu ağlamaya başladı, ilk kez bu kadar içten ağlayan bir erkek gördüm, çokta seviyorum abla bildiğin gibi değil, ama bu aile dostu dediğim abisi, öz abiside değil, resmen otoritesi var üstünde, ona sormadan nefes almıyor gibi :sinifsinif:
heh elifim bak işi biliyorsun .... bu erkeklerin bam telidir fıstıklar unutmayın aileleri hakında yorum yapmayın ....aklinialirimsmileeşimin ailesi hakkında bugüne kadar tek bir şey söyledim o da çok önemsiz bişeydi aslında
baktım benim ailesine çok bağlı gözükmeyen kocam bile tepkisini gösterdi ,ondan sonra susar otururum tek kelime etmem ailesi hakkında
iş senin ailen, benim ailem olayına girdi mi tartışma çıkıyor mutlaka ,o yüzden biz ailelerden uzakta rahatız
bak nazlım bu konuda eşin sana hatırlatma yapıyorsa birazda sende eksiklik var demek deyilmidir ..a.sablam ben eşime ailesiyle ilgili yorum yapmam hiç ama eşim bana sürekli ablasını abisini yada ne bileyim amcasını falan aramamı söyler . ben ondan böyle bişey beklemiyorsam oda benden beklememeli bunu sürekli yapıyor .
benimde hiç kendimden aramam . onlar beni kaç kere aramış sanki . bir gün arayıp halimi hatrımı sormuşlarmı ki bende arayayım . onlar aramış olsalar belki bende arardım . bide aradığımda konuşacak bişey bulamıyrum zaten nasılsın iyimisin diyip sonra susarım . karşımdakide konuşmayınca gıcık olurum iyice bir daha aramak istemem ....
bende reglim aynı bekleyiş bendede vardı gözemGünaydın takımcığım, recep ayının 1. günü oruç tutttum ve günlerdir bu kandili bekliyordum oruçlu olmak için, regliyim amahemde daha 2. gün :sinifsinif: zaten birseyi ne kadar çok istersen o kadar kaçıyor senden, acaip canım sıkıldı, aslında allahım başka zeval vermesin ama birşeye heveslenip o olmayınca çok moralim bozuluyor benim, bugün 1000 aydan daha hayırlı bir gün, rabbim dularımızı kabul etsin, kerem ve merhamet sahibi yüce mevlam her dileğimize ''ol'' deyiversin inşallah, takım olarak bu gecenin feyzinden bereketinden faydalananlardan olalım, ben kuran okuyamayacağım ama günlük okuduğum esmalar var onlara devam ederim:sinifsinif:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisDün akşam iftarda
3 tane küçücük kabak dolması
kocaman bi kase cacık
birazcık salata
1 saat sonra karpuz yedim
1 kasede dut yedim
1,5 litrede su
HARıKA BıR DÖNÜŞ OLMUŞ NAZLIM ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın 6. takımın çıtırları bende diyete start vermişken dün yediklerimi yazayım .
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
öğlen
1 tabak krufasülye piyazı
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak ayran
ara
1 bardak ayran
akşam
2 adet haşlanmış yumurda
1 adet domates
1 adet salatalık
2 çatal beyaz peynir .
İnşallah canım çok teşekkürler..Allah'ım kolaylık versin tatlımm sınav stresi çook zor dualarımız seninle inşallah kazanırsınnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dün akşam eşimle kavga ettik . bir an onu tanıyamadığımı gördüm . benim evlendiğim insan böyle değildi diye geçirdim içimden . yaz tatilinde abisinin oğlu gelecek bize . bende sadece sordum çok kalacakmı bizde diye ... çok kalacaksada kalmasın dedim . sonuçta biz yeni evliyiz dedim . ki demez olaydım . sen benim ailemi istemiyorsun . daha neler neler.... ki yiğeni sülük gibi yapışır eşime bırakmaz bende çocuğun o huyunu hiç sevmiyorum nişanlıyken geldiğinde gittiğimiz her yere götürmek zorunda kalıyorduk . onun için canım çok sıkkın akşam eve bile gitmek istemiyorum hiçççç.
benim eşim sinirlendiği zaman ne dediğini bilmez ne konuştuğunuda ama sakinleşince çok pişman olur yaptıklarından . ama dün akşam o sinir anında bana söylediği lafları unutamam . ben onu ailesinden koparmaya çalışıyormuşum . bunu beceremezmişim falan filan ve genelde kavgalarımız hep onun ailesi yüzünden olur . bundan sonra tövbe zaten ailesi hakkında hiç bir şey sormam hiç birşeyede karışmam . çok kırıldım anlayacağın . gerçektende söylendiği gibi istediğin kadar uzun süre tanı ama aynı eve girdiğinde herşey farklı oluyor diye.
erkek milletini anlamak çok zor canım . ben çok sıkılgan ve içine kapanığım konuşmayıda çok sevmem sanki ben ablasını ve abisini arayıp konuşmak zorundaymışım gibi abimi ara ablamı ara .... yok annem ankarada burda değil ara halini hatrını sor . sen zaten hergün görüşüyorsun bana anlatıyorsun benim aramamın ne anlamı var .
khenacım .. sınavlarında başarılar güzelim .....
İnşallah canım çok teşekkürler..
Nazcım biliyorsun bende evleneli temmuzda 1 sene olacak ve inan bende anlattıklarının aynısını yaşadım. halada yaşıyorum iyi senin kayın validen ankarada benimki bi kaç sokak aşağıda. üstelik biz evlendik hiç doğru dürüst yanlız kalamadık hep abisi bizim evdeydi. akrabaları her hafta sonu yatıya geldi. o da sen benim ailemi istemiyosun dedi bana. bende meden bu dilden anlıyorsun evet istemiyorum dedim evliliğimin tadını çıkarttırmadılar bana dedim. çok büyük kavgalar ettim. ama şimdi işin aslını öğrendim bu erkeklerin hepsi böyle sanırım. kadın dırdırını erkekler başlatıyo. sürekli dırdır yapacaksın hep memnuniyetsizliğini belli edeceksin. depresyonda numarası yapacaksın hayattan zevk almadığını anlatacaksın. ama hiç ağlamayacaksın. biz ağlayıp üzülüp bi kenara çekildikçe onlar mutlu oluyor güçlü ol. gelen kişiye de arada iğneleyici laflar et eşin o esnada kalp krizi geçirecek durumlara gelecek ve zamanla bir daha bunları yaşamak istemeyecek. onları biz yontucaz başka çare yok. biz daha 1 hafta önce çok büyük bi kavga ettik ve yine ailesi yüzünden. boşanmaya bile karar verdik aynı gün. ama sonra baktı iş ciddiye gidiyo sırnaşmalarına yüz vermiyorum. korkmaya başladı. aynı gün süslendim püslendim hiç yapmadığım kadar ben bi dolaşıcam sonrada anneme gidicem az dedim. 1-2 saate gelirim dedim. çıldırdı neden bu kadar süsleniyorum die. beni göndermemeye çalıştı. ama yılmadım güçlüydüm çünkü. nasılsa boşanıyoruz sen kim oluyorsun vs dedim çok ağır konuştum oda bana konuştu tabi aynı gün eve geldim. beni şöyle karşıladı..
Ayyy aşkım gelmişşşşşşşşş Şeniz
ve o zamandan beri inanılmaz dikkatli davranıyo ve ben hala kuvvetli durup onsuzda yaşamımı sürdürebileceğim korkusunu hatırlatıyorum.
şimdi çok mutluyuz...
çok konuştum bazılarınız kızacak yazdıklarıma ama yapacak birşey yok. Aşk böyle bişi kaybetme korkusu olmazsa erkekler her istediklerini yaptırtma eğilimde ilerliyorlar.:kedi:
umarım aranız düzelir. ben çok iyi niyetli konuştum ama olmuyor onlar gibi davranmak lazım arada dişe diş kana kan. ben hiç böyle değildim ya senağlama
hiç kimseyi kıramazdım. görüşürüz kızlar. üzmeyin kendinizi ve her zaman kaybetme korkusu verin buna asla dayanamıyorlar. :içelim:
BEN KIZDIM HAKKETEN KEHENACIM .....
TAMAM BU SEFER ATLATTIN EŞİN GERİ ADIM ATTI DİYELİM NE ZAMANA KADAR GERİ ADIM ATAR SANIYORSUN ...?????. ERKEKLER BARİŞIRKEN YALAKALIK YAPAR BELKİ AMA Bİ SÜRE...ODA YAPMACIKTIR İNAN ....AMA HAVLU ATILINCA SEN KAZANMIŞMI OLACAKSIN .????
YENİ EVLİSİNİZ CAHİLSİNİZ YANLIŞLAR YAPMAYIN ....opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3sen hiç kavga etmeyen çift gördünmü ????böyle böyle öğreneceğiz sanırım. Sizdede oldumu hiç böyle şeyler.
vallahi veren olursa alacağızdaaa
bak ablam hiç harçlık kısmına girmemiş ,görmemezden gelmiş :smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3sen hiç kavga etmeyen çift gördünmü ????
tabiki her ailede olur .ama ne ben nede eşim rest çekip bitti demedik .lmaz:bu bir olur 2. olur 3.de gerçek olma ihtimali çogalır...
..sizler için şimdi rest çekmek kolay birde beberiniz olsun :Saruboceq: birde o zaman çekin restinizi .... naz kapris bir yere kadar çekilir ..
unutmayın eşler birbirleriyle evlendiler diye ne erkek nede kadın ailelerinde boşanmaz ..
eşinizle kendinizi ne onun ailesinden nede kendi ailenizden soyutlamayın ..denge kurmasını bilin .unutmayın siz karşıya nasıl yanaşırsanız aynı tepkiyi görürsünüz ....:1hug:kaydirigubbakcemile5
lillyum ablam çok haklısın. bu boşanma lafı çok rezil bir şey. gerçekten boşanabileceğinize inanıyorsanız tamam syleyin ama bunu yapamayıp blöf olarak kulanıyorsanız sonu hiç iyi değil bilesiniz. başta eşiniz korkacak aa 2.-3.den sonra artık o da bu korkuyla yaşamayı istemeyecek yaşanacaklar hiç hoş olmayacak. ilk evlendiğimde bende 1-2 kere öye saçmalmıştım snrasıo günleri düşünmek bile istemiyorum. arkadaşlar erkekler çocuk gibidir siz ne yaparsanız öğreirler. her şeyi söyleyin dürüst olun ama üslup, ses tonu çok önemli. gerekten düzgünce sinirleri tırmandırmadan çözüm üretmek için konuşun 2 yıl bitiyor çok şükür son 6 aydır huzurum yerimde elhamdülillah şimdi diyorum aptalmışımda o kadar tırmandırıp,büyütüyormuşum her şeyi diye. lafımı da hiç esirgemem ama zamanı ve şekli var her şeyin...bu fikrine katılıyorum ama ayrılık boşanma kelimesi eşlerin arasın da ucuzlatılmamalıı a.s
gençler en ufak şeylerde ayrılalım bırakalım ohoooo :1no2:
bizim yörede bir laf vardır her ayrılık kelimesi bir tuğla koyarmış eşler arasınaaa ne kadar çok ayrılık kelimesi o derece duvar olurmuş eşler arasındaaa a.s
başka çözümleri yoksaa en son söylenecek sözdür ayrılalım demek oda ağızdan tek defa çıkar çıktığındada herşey biterrr a.s
allah esirgesin tabi bu mübarek gecede kimsenin yuvası bozulmasınn herkes mutlu mesut yaşasınn :Saruboceq:
afiyet olsun nazcım menün çok güzel söylenecek tek şey öğle makarnanın yanında yeşillik olabilirdi..iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım .....
sabah
3 çatalsahanda yumurta
2 çatal beyaz peynir
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak domates soslu spagetti
1 bardak ayran
akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase cacık
ara
1 kase kiraz
hadi hocam kolay gelsin, tebrikler bu aradayerimsenibennazcım sabah erkenden okula gidicez karne dağıtacaz malum yarın karne günü.akşama kadar giremeyebilirim bugünkü kilomu yazsam olur herhalde.kusura bakmayın zamanında vermek isterdim ama bu aralar biraz yoğunuz.
66.7/66.5
alkisalkisalkiskızlar sabaha giremeyebilirim kilom 82:lepi: uğramaya çalışırım sabahtan iyi geceler
günaydın ablacım kalktıkopuyorumnanaktanzemuszemus72 kiloyum kızlarrrr
günaydınn bu aradaaa :içelim:
kimseler yok ama olsun bugün takımı benaçayım dedimm sempatiksalakcinni
yarın büyük günn erken kalkıcez yaa bugün provosunu yapıyoruzzzz delikafadulden
kalkınnnnnnnnnnn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?