Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zamanla seçimini yapar merek etme sen fazla fevri davranma ama .yerimseniben
heh elifim bak işi biliyorsun .... bu erkeklerin bam telidir fıstıklar unutmayın aileleri hakında yorum yapmayın ....aklinialirimsmile
bak nazlım bu konuda eşin sana hatırlatma yapıyorsa birazda sende eksiklik var demek deyilmidir ..a.s
. demekki eşin seninle ailesi arasında bi sogukluk hisediyor ...bu sözlede olmaz inan küçüç bir mimik bile senin rahasızlıgını eşininin hissetmesi için yeterlidir .... kayın validenle aynı evde yaşıyorsunuz eger sen onu aramadıysan gitikden sonra unutmaki eşin annesine karşı mahcub olur . demekki sende bir sogukluk var nazlım.. birde bu gözlükden bak ...
kayın validenle ayrı olsanız takma derim ama aynı evi paylaşıyorsunuz sen onun hatrını sayarsan oda senin kini sayar ....
kayın validemle 10 sene aynı evi paylaştık 1 tek kavgamız olmamıştır hatta eşimle kayın validem anlaşamaz ben aracı olurdum .kaydirigubbakcemile3

lmaz:sen küçüksün nazlım ne demek o beni niye armıyor .. sen araki o aramassa o hatalı olsun ...a.s

bende reglim aynı bekleyiş bendede vardı gözem
ama akşam banyo yapayım diyorum inşallah tekrarlamaz ....
birde kıslar bu ay içinde 30 reket bir namaz var sevabını şimdi yazamayacagım kadar ÇOK ıNŞALLAH ...
10 rekatı ilk 10 gün içinde . ve diger 10 ar rekatlarda böylE 10 günlük periyodlarda ..

2 rekattda bir selam verilerek ve her rekatında 1 fatiha 3 ihlas.3 kafürün süresi okumacak .selam verildiginde şu dua okunacak ...

( la ilahe illallahu vahdehu la şerike leh .le-hül mülkü ve le-hül hamdü yuhyive yümit .ve hüve hayyül la yemüt ,bi-yedihilhayr ve hüveale küllişey-in kadir)

Rabbım kendi bilir ama arkasından yaptıgnız dua kabul olur hemde böyle bir gecede ...opuyorumnanaktanönemli olan niyetiniz fıstıklarım ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSıN ....:Saruboceq:
BU GECENıN HATRINA KALBıNıZDEN GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇıYORSA OLSUN ıNŞALLAH ...

KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN ...opuyorumnanaktan

Dün akşam iftarda

3 tane küçücük kabak dolması
kocaman bi kase cacık
birazcık salata

1 saat sonra karpuz yedim
1 kasede dut yedim
1,5 litrede su
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
HARıKA BıR DÖNÜŞ OLMUŞ NAZLIM ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Allah'ım kolaylık versin tatlımm sınav stresi çook zor dualarımız seninle inşallah kazanırsınnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah canım çok teşekkürler..

Nazcım biliyorsun bende evleneli temmuzda 1 sene olacak ve inan bende anlattıklarının aynısını yaşadım. halada yaşıyorum iyi senin kayın validen ankarada benimki bi kaç sokak aşağıda. üstelik biz evlendik hiç doğru dürüst yanlız kalamadık hep abisi bizim evdeydi. akrabaları her hafta sonu yatıya geldi. o da sen benim ailemi istemiyosun dedi bana. bende meden bu dilden anlıyorsun evet istemiyorum dedim evliliğimin tadını çıkarttırmadılar bana dedim. çok büyük kavgalar ettim. ama şimdi işin aslını öğrendim bu erkeklerin hepsi böyle sanırım. kadın dırdırını erkekler başlatıyo. sürekli dırdır yapacaksın hep memnuniyetsizliğini belli edeceksin. depresyonda numarası yapacaksın hayattan zevk almadığını anlatacaksın. ama hiç ağlamayacaksın. biz ağlayıp üzülüp bi kenara çekildikçe onlar mutlu oluyor güçlü ol. gelen kişiye de arada iğneleyici laflar et eşin o esnada kalp krizi geçirecek durumlara gelecek ve zamanla bir daha bunları yaşamak istemeyecek. onları biz yontucaz başka çare yok. biz daha 1 hafta önce çok büyük bi kavga ettik ve yine ailesi yüzünden. boşanmaya bile karar verdik aynı gün. ama sonra baktı iş ciddiye gidiyo sırnaşmalarına yüz vermiyorum. korkmaya başladı. aynı gün süslendim püslendim hiç yapmadığım kadar ben bi dolaşıcam sonrada anneme gidicem az dedim. 1-2 saate gelirim dedim. çıldırdı neden bu kadar süsleniyorum die. beni göndermemeye çalıştı. ama yılmadım güçlüydüm çünkü. nasılsa boşanıyoruz sen kim oluyorsun vs dedim çok ağır konuştum oda bana konuştu tabi aynı gün eve geldim. beni şöyle karşıladı..
Ayyy aşkım gelmişşşşşşşşş Şeniz
ve o zamandan beri inanılmaz dikkatli davranıyo ve ben hala kuvvetli durup onsuzda yaşamımı sürdürebileceğim korkusunu hatırlatıyorum.
şimdi çok mutluyuz...

çok konuştum bazılarınız kızacak yazdıklarıma ama yapacak birşey yok. Aşk böyle bişi kaybetme korkusu olmazsa erkekler her istediklerini yaptırtma eğilimde ilerliyorlar.:kedi:
umarım aranız düzelir. ben çok iyi niyetli konuştum ama olmuyor onlar gibi davranmak lazım arada dişe diş kana kan. ben hiç böyle değildim ya senağlama
hiç kimseyi kıramazdım. görüşürüz kızlar. üzmeyin kendinizi ve her zaman kaybetme korkusu verin buna asla dayanamıyorlar. :içelim:

BEN KIZDIM HAKKETEN KEHENACIM .....

TAMAM BU SEFER ATLATTIN EŞİN GERİ ADIM ATTI DİYELİM NE ZAMANA KADAR GERİ ADIM ATAR SANIYORSUN ...?????. ERKEKLER BARİŞIRKEN YALAKALIK YAPAR BELKİ AMA Bİ SÜRE...ODA YAPMACIKTIR İNAN ....AMA HAVLU ATILINCA SEN KAZANMIŞMI OLACAKSIN .????
YENİ EVLİSİNİZ CAHİLSİNİZ YANLIŞLAR YAPMAYIN ....opuyorumnanaktan

böyle böyle öğreneceğiz sanırım. Sizdede oldumu hiç böyle şeyler.

böyle böyle öğreneceğiz sanırım. Sizdede oldumu hiç böyle şeyler.
kaydirigubbakcemile3sen hiç kavga etmeyen çift gördünmü ????

tabiki her ailede olur .ama ne ben nede eşim rest çekip bitti demedik .lmaz:bu bir olur 2. olur 3.de gerçek olma ihtimali çogalır...
..sizler için şimdi rest çekmek kolay birde beberiniz olsun :Saruboceq: birde o zaman çekin restinizi .... naz kapris bir yere kadar çekilir ..
unutmayın eşler birbirleriyle evlendiler diye ne erkek nede kadın ailelerinde boşanmaz ..
eşinizle kendinizi ne onun ailesinden nede kendi ailenizden soyutlamayın ..denge kurmasını bilin .unutmayın siz karşıya nasıl yanaşırsanız aynı tepkiyi görürsünüz ....:1hug:kaydirigubbakcemile5

vallahi veren olursa alacağızdaaa

bak ablam hiç harçlık kısmına girmemiş ,görmemezden gelmiş :smiley-cool:

gelin gelinn vereyimm harçlıkk :1hug:

tüm gün temizlik yaptım bugünn felaket yoruldumm
sıcak bir taraftan yorgunluk diğer taraftannn -tatlicadiarzu-

muhabbet baya koyuymuş tüm geçmişi okudum kırılanlar darılanlarrr aebenin nasi hatlarii a.s

bende bir kaç söz söylemek isterdimm ama muhabbeti kaçırmışımm :sm_confused:

ama aebene demek istediklerim varr
bende mutluluk oyunu oynamak polyanna olmakkk güzel bilirdim aebenimm ama değilmiş b,liyomusun iki yıl önce bu tür konular konuşulsA HATTA KK daki eski mesajlarıma baksan görürsünde tıpkı sen gibi düşünür davranırdımm
yaklaşık 6 aydır psiko terepi görüyorumm sonuç insanlar kırılmasın üzülmesinler diye diye içime atmaktan hasta olmuşumm
doktorum sesiömi çıkRMAMI hatalı ben bile olsam bağırmamı çağırmamı hakkımı aramamı öğretiyor banaaa öğrenmekte çpok zorluk çekiyorummm
ama doktorum aklıma gelince hemen şak diye veriyorum karşımdakine cevabıı

çok zor bir durum ama içinde bulunduğum hastalığımdan kurtulmamın tek çaresi buuu :1no2:

bu fikrine katılıyorum ama ayrılık boşanma kelimesi eşlerin arasın da ucuzlatılmamalıı a.s

gençler en ufak şeylerde ayrılalım bırakalım ohoooo :1no2:

bizim yörede bir laf vardır her ayrılık kelimesi bir tuğla koyarmış eşler arasınaaa ne kadar çok ayrılık kelimesi o derece duvar olurmuş eşler arasındaaa a.s

başka çözümleri yoksaa en son söylenecek sözdür ayrılalım demek oda ağızdan tek defa çıkar çıktığındada herşey biterrr a.s

allah esirgesin tabi bu mübarek gecede kimsenin yuvası bozulmasınn herkes mutlu mesut yaşasınn :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım .....

sabah
3 çatalsahanda yumurta
2 çatal beyaz peynir
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak domates soslu spagetti
1 bardak ayran

akşam

1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase cacık

ara

1 kase kiraz

slm arkadaşlar bugün hiç açamadım.menümü yazayım pek de menü sayılmaz birkaç güne kadar taşınacağız tayinimiz çıktı demiştim.bu nedenle evi toparladık buz dolabı boşalttık yani ne bulursak onu yiyoruz işte.
sabah
kaşarlı sucuklu yumurta(az)

öğle
1 dilim börek

akşam
bir tabak yeşil fasulye

menüden ziyade atıştırma oldu ama bu aralar böyle olacak.

nazcım sabah erkenden okula gidicez karne dağıtacaz malum yarın karne günü.akşama kadar giremeyebilirim bugünkü kilomu yazsam olur herhalde.kusura bakmayın zamanında vermek isterdim ama bu aralar biraz yoğunuz.

66.7/66.5

72 kiloyum kızlarrrr

günaydınn bu aradaaa :içelim:

kimseler yok ama olsun bugün takımı benaçayım dedimm sempatiksalakcinni

yarın büyük günn erken kalkıcez yaa bugün provosunu yapıyoruzzzz delikafadulden

kalkınnnnnnnnnnn delikafadulden

lillyum ablam çok haklısın. bu boşanma lafı çok rezil bir şey. gerçekten boşanabileceğinize inanıyorsanız tamam syleyin ama bunu yapamayıp blöf olarak kulanıyorsanız sonu hiç iyi değil bilesiniz. başta eşiniz korkacak aa 2.-3.den sonra artık o da bu korkuyla yaşamayı istemeyecek yaşanacaklar hiç hoş olmayacak. ilk evlendiğimde bende 1-2 kere öye saçmalmıştım snrasıo günleri düşünmek bile istemiyorum. arkadaşlar erkekler çocuk gibidir siz ne yaparsanız öğreirler. her şeyi söyleyin dürüst olun ama üslup, ses tonu çok önemli. gerekten düzgünce sinirleri tırmandırmadan çözüm üretmek için konuşun 2 yıl bitiyor çok şükür son 6 aydır huzurum yerimde elhamdülillah şimdi diyorum aptalmışımda o kadar tırmandırıp,büyütüyormuşum her şeyi diye. lafımı da hiç esirgemem ama zamanı ve şekli var her şeyin...

afiyet olsun nazcım menün çok güzel söylenecek tek şey öğle makarnanın yanında yeşillik olabilirdi..

hadi hocam kolay gelsin, tebrikler bu aradayerimseniben

kızlar sabaha giremeyebilirim kilom 82:lepi: uğramaya çalışırım sabahtan iyi geceler
alkisalkisalkis

günaydın ablacım kalktıkopuyorumnanaktanzemuszemus

günaydın fıstıklarım
dün nekadar derin konulara girmişsiniz öyle, okuyunca şunu anladım herkesin aile yapıs farklı bunu unutmamak lazım. ama ortak olan kesin sınırlar çizilmemeli,eşlerle dürüst olmalı içten pazarlık oyun yapmamalı, tabi üsluba dikkat edilmeli. aslında evlilikte en önemli şey empati...
nazım ben tam ortasıyım aslında başta arıyordum kayınvalidemi fln sonra baktım ki eşimde çok aramıyor diğer çocuklarda onlar haftada 1 veya 2 konuşuyor yani tarzları bu bendeartık eşim arayınca konuşuyorum ama eşime hep hatırlatıyorum annenleri aradın mı nasıllar vs. diye.
ama ben annemleri her gün 1-2 kez ararım en az aramssam annem noldu der bizde böyleyiz alıştık artık. birileri gelip gidecek benim kayınvalidemler eltimler fln hiç aramadan gelirler şehir dışından yolda öğredniriz geleceklerini ve genelde de sınav zamanım gelirler. bende eşime söylüyorum rahatsızlığımı onun da yapacağı bir şey yok biliyorum gelmeyin mi desin. ama içime atmıyorum. yalnız biz onlardan birine gideceğimiz zaman ben 1 hafta önce arıyorum planınız vs. var mı diye kalma olyındada sizin de işiniz var rahatsız etmeyelim diyorm onlarda görerek öğreniyorlar ama biraz zaman ve sabır. birbirinize alışıksınız ama daha ailelere alışacaksınız biraz zaman.. ama şunu unutma hiç bir şey senin huzurundan önemli değil. evliliği cennette cehennem de yapmak biim elmizde.
simoşum senin çok keskin sınırların var gibi geliyor bana. bu size çok zarar getirir. iki farklı insansınız bunu kabul et ve farklılıkların tadını çıkar çok rahatsız olduğun şeylerzamanla değişecektir. ama bu sertlikle değil şefkatle olur. yasin yalnız yaşayan bir çocuk genelde erkekler birine ihtiyaç duyar. eskide o abiymiş. ama artık sensin yalnız bu alışkanlık yavaş yavaş değişir. sen daha çok tepki değil daha çok sevgi göstermelisinki bu alışkanlık deişsin. ayy ne çok konuştum kusura bakmayın ya çok üzülüyorum meleğimin dediği gibi evlilik çok güzel bir şey ne olursa olsun onlar bizim bitaneciklerimizmutlu olmak varken hüzün olmasın istiyorum. kafanızı şişirdimözür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…