Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada dün giremedim oruçluykeb pc ekranına bakmak çok yoruyor beni biraz zor geçiriyorum oruçlu zamanları ama dinlene dinlene şükür iyi geçiyor gerçi gece eşim sağolsun alarmı kapatmış sahur yapmadığım için böyle oldu sanırımakannehir

iki günlük menümü yazayım saatlerini hatırlamıyorum ama
çarşamaba:
sabah: 1haşlanmış yumurta,1parça peynir,3zeytin,salatalık-maydonoz-marul,1dilim tam ekmek.
öğle: 1kase keten tohumlu yoğurt,2salatalık,kiraz
akşam:2tabak taze fasulye,cacık

peşembe
malesef sahur yok
iftar:
1.5kase mercimek çorbası,salata,ayran,biraz püre,1kandil simitialsanaalsanasmile
gece 1.30da: 1kase kiraz ve 1şeftali

günaydın suuracığım . ben eşimi çok seviyorum . eşimin bir huyu var sinirlendiğinde ne konuştuğunu bilmez sonrasında çok pişman olur söylediklerine ve yaptıklarına bende bu huyunu bildiğim için fazla üstelemiyorum yada uzatmıyorum . genelde öyle zamanlarda eşim konuşur ben sadece dinlerim . sakinleştiği zaman konuşurum onunla ... oda hatasının farkına varır ve özürünü diler . hayatım bidaha olmayacak dediği şeyleride asla tekrarlamaz . evlilik güzel şey arada böyle sürtüşmeler olabiliyor . önemli olan uzatmamak ve orta yolu bulmak .... vereliniortak

günaydın fıstıklarım cumanız mübarek olsun

suuram yarış başlıyooooo kaydirigubbakcemile5

75 / 73,6 / 1,4 / % 1,87

kızlar kilom malesef 62,5 ama bunada şükür hafta başı 64 kilo geliyordum .

günaydın takımımın fıstıklarıopuyorumnanaktan

dün çok derin konulara girildi,cevapta veremedim,çok yoğunduk,nazlım,simoşum umarım herşey yoluna girmiştir

bu arada kilomuda bildireyim 76,500 gide gide 200 gr cık gitmiş...ama bunada şükür geçen hafta söz,nişan derken iyi cozuttum,hafta başı 77 leri görmüştüm,enkazı anca kaldırabildimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

khena bu konuda bende sana katılmıyorum Allah korusun boşanma lafı söylendi mi geri dönüşü olmaz gibi geliyor bana ,hele ki her zor durumda kalındığında buna başvurulursa çiftlerin karşılıklı birbirine ve evliliğe saygısı biter gibi geliyor zamanla.

bizim her zaman yaptığımız yöntem ,baktık ki tartışma çıkıcak ; gider uyuruz

kesinlikle o kavgaya girmeden sonlandırırız ki daha sonra sakince konuşabilelim

insan ilk sinir anında ağzından çıkana çok dikkat edemiyor ,en iyisi susmak diye düşünüyorum o anda

haklısın nazlım,bu arada düzelmenize çok sevindimolumunekankayizsmile

hayırlı cumalarrrropuyorumnanaktan

günaydın fıstıklarım cumanız mübarek olsun

suuram yarış başlıyooooo kaydirigubbakcemile5

75 / 73,6 / 1,4 / % 1,87
tebrik ederim meleğim, evet tatlım başlıyor ben aldığım kiloları vermişim çok şükür.

kızlar kilom malesef 62,5 ama bunada şükür hafta başı 64 kilo geliyordum .
yie de iyi gitmiş nazlım tebriklervereliniortak

olsun canım tebriklervereliniortak

ayy ben kilo bidirimi yapmamışım
sabit sayılırım nazlım 84.3
84.4/84.3/0.1/%0,11
hafta başı 87.5görmüştümdelikafadulden

aynen imzamı atıyorum ablam ...bende aynını demek istemiştim .olumunekankayizsmile
a.sson kelimen benim demek istediklerimi özetlemiş suram
aferin sana Şeniz
ablam dediklerine aynen katılıorum ama yanlış anlaşıldıgım bir nokta var ben kesinlikle susun oturun demiyorum hakkınızı tabiki savunun . a.s
ama ortada bi sorun varsa egerde biz bayanlardan kaynaklanıyorsa .o zaman bu gereksiz kapriserin bir sınırı olmalı ...a.s halaede bir bayanın kapıyı çekip çıkmasına anlam veremem ben çekip çıktıgım kapıya bir deha geri dönmem sempatiksalakcinniAllah korusun tabi. BENıM DEMEK ıSTEDıGıM OLAYLARI BU DURUMA GETıRMEDEN ORTA YOLU BULUN .a.s.KıMSE boşanmak için evlemmiyor ama gördügüz olaylar gösteriyorki boşanmaların çogu bu bayan ve erkekler arasındaki restleşmekden kaynaklanıyor ....tabi bu benim fikrim .:1hug:

hayırlı cumalar hapinize ... mübarek bir gecenin ardından ....a.s.

hala regl şişginligim tam olarak inmedi gün gün azalıyor ama hala 500gr + dayım .malesef listeye yansıdıgı içinde takım arkadaşlarımdan özür dilerim ..:kedi:
60.0/ 60.5 %/ - 5.

3 gün önce 61 .5 dum .-tatlicadiarzu- eskiden reglde fazla şişmezdim neden bu kadar şişiyorum reglde .. tuzuda abartmiyorum ama .:uhm:kilo alcak kaçamagımda yok .. haftaya inşallah 5li rakamlar .

birde bu gün bebelerin karneleri var....çıkacagım evden kilo bildirmek için girdim ..sonra gelirim .....

Son düzenleme:

maşallahhh aman nazar değmesin olması gereken bence de bu

biz yeni yetmeler öğreneceğiz ablacım sizin tecribeleriniz sayesind de sağolun evlilikte huzurlu olmak gibisi yokzemuszemus
est. ablacım hepimizde oluyor böyle dalgalanmalar sıcaklar vs. verirsin merak etme sena.s.:1hug:

pastanın üzerine bebek resmi çıkarmak için resimlere bakıyodum oyyy şu şekerliğe bakın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…