günaydın fıstıklarım
dün nekadar derin konulara girmişsiniz öyle, okuyunca şunu anladım herkesin aile yapıs farklı bunu unutmamak lazım. ama ortak olan kesin sınırlar çizilmemeli,eşlerle dürüst olmalı içten pazarlık oyun yapmamalı, tabi üsluba dikkat edilmeli. aslında evlilikte en önemli şey empati...
nazım ben tam ortasıyım aslında başta arıyordum kayınvalidemi fln sonra baktım ki eşimde çok aramıyor diğer çocuklarda onlar haftada 1 veya 2 konuşuyor yani tarzları bu bendeartık eşim arayınca konuşuyorum ama eşime hep hatırlatıyorum annenleri aradın mı nasıllar vs. diye.
ama ben annemleri her gün 1-2 kez ararım en az aramssam annem noldu der bizde böyleyiz alıştık artık. birileri gelip gidecek benim kayınvalidemler eltimler fln hiç aramadan gelirler şehir dışından yolda öğredniriz geleceklerini ve genelde de sınav zamanım gelirler. bende eşime söylüyorum rahatsızlığımı onun da yapacağı bir şey yok biliyorum gelmeyin mi desin. ama içime atmıyorum. yalnız biz onlardan birine gideceğimiz zaman ben 1 hafta önce arıyorum planınız vs. var mı diye kalma olyındada sizin de işiniz var rahatsız etmeyelim diyorm onlarda görerek öğreniyorlar ama biraz zaman ve sabır. birbirinize alışıksınız ama daha ailelere alışacaksınız biraz zaman.. ama şunu unutma hiç bir şey senin huzurundan önemli değil. evliliği cennette cehennem de yapmak biim elmizde.
simoşum senin çok keskin sınırların var gibi geliyor bana. bu size çok zarar getirir. iki farklı insansınız bunu kabul et ve farklılıkların tadını çıkar çok rahatsız olduğun şeylerzamanla değişecektir. ama bu sertlikle değil şefkatle olur. yasin yalnız yaşayan bir çocuk genelde erkekler birine ihtiyaç duyar. eskide o abiymiş. ama artık sensin yalnız bu alışkanlık yavaş yavaş değişir. sen daha çok tepki değil daha çok sevgi göstermelisinki bu alışkanlık deişsin. ayy ne çok konuştum kusura bakmayın ya çok üzülüyorum meleğimin dediği gibi evlilik çok güzel bir şey ne olursa olsun onlar bizim bitaneciklerimizmutlu olmak varken hüzün olmasın istiyorum. kafanızı şişirdimözür dilerim
günaydın elifim sanada hayırlı cumalar .....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hallettiniz mi nazlişkom problemi?
İnşallah canım çok teşekkürler..
Nazcım biliyorsun bende evleneli temmuzda 1 sene olacak ve inan bende anlattıklarının aynısını yaşadım. halada yaşıyorum iyi senin kayın validen ankarada benimki bi kaç sokak aşağıda. üstelik biz evlendik hiç doğru dürüst yanlız kalamadık hep abisi bizim evdeydi. akrabaları her hafta sonu yatıya geldi. o da sen benim ailemi istemiyosun dedi bana. bende meden bu dilden anlıyorsun evet istemiyorum dedim evliliğimin tadını çıkarttırmadılar bana dedim. çok büyük kavgalar ettim. ama şimdi işin aslını öğrendim bu erkeklerin hepsi böyle sanırım. kadın dırdırını erkekler başlatıyo. sürekli dırdır yapacaksın hep memnuniyetsizliğini belli edeceksin. depresyonda numarası yapacaksın hayattan zevk almadığını anlatacaksın. ama hiç ağlamayacaksın. biz ağlayıp üzülüp bi kenara çekildikçe onlar mutlu oluyor güçlü ol. gelen kişiye de arada iğneleyici laflar et eşin o esnada kalp krizi geçirecek durumlara gelecek ve zamanla bir daha bunları yaşamak istemeyecek. onları biz yontucaz başka çare yok. biz daha 1 hafta önce çok büyük bi kavga ettik ve yine ailesi yüzünden. boşanmaya bile karar verdik aynı gün. ama sonra baktı iş ciddiye gidiyo sırnaşmalarına yüz vermiyorum. korkmaya başladı. aynı gün süslendim püslendim hiç yapmadığım kadar ben bi dolaşıcam sonrada anneme gidicem az dedim. 1-2 saate gelirim dedim. çıldırdı neden bu kadar süsleniyorum die. beni göndermemeye çalıştı. ama yılmadım güçlüydüm çünkü. nasılsa boşanıyoruz sen kim oluyorsun vs dedim çok ağır konuştum oda bana konuştu tabi aynı gün eve geldim. beni şöyle karşıladı..
Ayyy aşkım gelmişşşşşşşşş Şeniz
ve o zamandan beri inanılmaz dikkatli davranıyo ve ben hala kuvvetli durup onsuzda yaşamımı sürdürebileceğim korkusunu hatırlatıyorum.
şimdi çok mutluyuz...
çok konuştum bazılarınız kızacak yazdıklarıma ama yapacak birşey yok. Aşk böyle bişi kaybetme korkusu olmazsa erkekler her istediklerini yaptırtma eğilimde ilerliyorlar.:kedi:
umarım aranız düzelir. ben çok iyi niyetli konuştum ama olmuyor onlar gibi davranmak lazım arada dişe diş kana kan. ben hiç böyle değildim ya senağlama
hiç kimseyi kıramazdım. görüşürüz kızlar. üzmeyin kendinizi ve her zaman kaybetme korkusu verin buna asla dayanamıyorlar. :içelim:
günaydın suuracığım . ben eşimi çok seviyorum . eşimin bir huyu var sinirlendiğinde ne konuştuğunu bilmez sonrasında çok pişman olur söylediklerine ve yaptıklarına bende bu huyunu bildiğim için fazla üstelemiyorum yada uzatmıyorum . genelde öyle zamanlarda eşim konuşur ben sadece dinlerim . sakinleştiği zaman konuşurum onunla ... oda hatasının farkına varır ve özürünü diler . hayatım bidaha olmayacak dediği şeyleride asla tekrarlamaz . evlilik güzel şey arada böyle sürtüşmeler olabiliyor . önemli olan uzatmamak ve orta yolu bulmak .... vereliniortak
hayırlı cumalarrrropuyorumnanaktan
tebrik ederim meleğim, evet tatlım başlıyor ben aldığım kiloları vermişim çok şükür.günaydın fıstıklarım cumanız mübarek olsun
suuram yarış başlıyooooo kaydirigubbakcemile5
75 / 73,6 / 1,4 / % 1,87
yie de iyi gitmiş nazlım tebriklervereliniortakkızlar kilom malesef 62,5 ama bunada şükür hafta başı 64 kilo geliyordum .
olsun canım tebriklervereliniortakgünaydın takımımın fıstıklarıopuyorumnanaktan
dün çok derin konulara girildi,cevapta veremedim,çok yoğunduk,nazlım,simoşum umarım herşey yoluna girmiştir
bu arada kilomuda bildireyim 76,500 gide gide 200 gr cık gitmiş...ama bunada şükür geçen hafta söz,nişan derken iyi cozuttum,hafta başı 77 leri görmüştüm,enkazı anca kaldırabildimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen imzamı atıyorum ablam ...bende aynını demek istemiştim .olumunekankayizsmilebu fikrine katılıyorum ama ayrılık boşanma kelimesi eşlerin arasın da ucuzlatılmamalıı a.s
gençler en ufak şeylerde ayrılalım bırakalım ohoooo :1no2:
bizim yörede bir laf vardır her ayrılık kelimesi bir tuğla koyarmış eşler arasınaaa ne kadar çok ayrılık kelimesi o derece duvar olurmuş eşler arasındaaa a.s
başka çözümleri yoksaa en son söylenecek sözdür ayrılalım demek oda ağızdan tek defa çıkar çıktığındada herşey biterrr a.s
allah esirgesin tabi bu mübarek gecede kimsenin yuvası bozulmasınn herkes mutlu mesut yaşasınn :Saruboceq:
a.sson kelimen benim demek istediklerimi özetlemiş suramlillyum ablam çok haklısın. bu boşanma lafı çok rezil bir şey. gerçekten boşanabileceğinize inanıyorsanız tamam syleyin ama bunu yapamayıp blöf olarak kulanıyorsanız sonu hiç iyi değil bilesiniz. başta eşiniz korkacak aa 2.-3.den sonra artık o da bu korkuyla yaşamayı istemeyecek yaşanacaklar hiç hoş olmayacak. ilk evlendiğimde bende 1-2 kere öye saçmalmıştım snrasıo günleri düşünmek bile istemiyorum. arkadaşlar erkekler çocuk gibidir siz ne yaparsanız öğreirler. her şeyi söyleyin dürüst olun ama üslup, ses tonu çok önemli. gerekten düzgünce sinirleri tırmandırmadan çözüm üretmek için konuşun 2 yıl bitiyor çok şükür son 6 aydır huzurum yerimde elhamdülillah şimdi diyorum aptalmışımda o kadar tırmandırıp,büyütüyormuşum her şeyi diye. lafımı da hiç esirgemem ama zamanı ve şekli var her şeyin...
zemuszemus
ablam dediklerine aynen katılıorum ama yanlış anlaşıldıgım bir nokta var ben kesinlikle susun oturun demiyorum hakkınızı tabiki savunun . a.sama aebene demek istediklerim varr
bende mutluluk oyunu oynamak polyanna olmakkk güzel bilirdim aebenimm ama değilmiş b,liyomusun iki yıl önce bu tür konular konuşulsA HATTA KK daki eski mesajlarıma baksan görürsünde tıpkı sen gibi düşünür davranırdımm
yaklaşık 6 aydır psiko terepi görüyorumm sonuç insanlar kırılmasın üzülmesinler diye diye içime atmaktan hasta olmuşumm
doktorum sesiömi çıkRMAMI hatalı ben bile olsam bağırmamı çağırmamı hakkımı aramamı öğretiyor banaaa öğrenmekte çpok zorluk çekiyorummm
ama doktorum aklıma gelince hemen şak diye veriyorum karşımdakine cevabıı
çok zor bir durum ama içinde bulunduğum hastalığımdan kurtulmamın tek çaresi buuu :1no2:
khena bu konuda bende sana katılmıyorum Allah korusun boşanma lafı söylendi mi geri dönüşü olmaz gibi geliyor bana ,hele ki her zor durumda kalındığında buna başvurulursa çiftlerin karşılıklı birbirine ve evliliğe saygısı biter gibi geliyor zamanla.
bizim her zaman yaptığımız yöntem ,baktık ki tartışma çıkıcak ; gider uyuruz
kesinlikle o kavgaya girmeden sonlandırırız ki daha sonra sakince konuşabilelim
insan ilk sinir anında ağzından çıkana çok dikkat edemiyor ,en iyisi susmak diye düşünüyorum o anda
aynen imzamı atıyorum ablam ...bende aynını demek istemiştim .olumunekankayizsmile
a.sson kelimen benim demek istediklerimi özetlemiş suram
aferin sana Şeniz
ablam dediklerine aynen katılıorum ama yanlış anlaşıldıgım bir nokta var ben kesinlikle susun oturun demiyorum hakkınızı tabiki savunun . a.s
ama ortada bi sorun varsa egerde biz bayanlardan kaynaklanıyorsa .o zaman bu gereksiz kapriserin bir sınırı olmalı ...a.s halaede bir bayanın kapıyı çekip çıkmasına anlam veremem ben çekip çıktıgım kapıya bir deha geri dönmem sempatiksalakcinniAllah korusun tabi. BENİM DEMEK İSTEDİGİM OLAYLARI BU DURUMA GETİRMEDEN ORTA YOLU BULUN .a.s.KİMSE boşanmak için evlemmiyor ama gördügüz olaylar gösteriyorki boşanmaların çogu bu bayan ve erkekler arasındaki restleşmekden kaynaklanıyor ....tabi bu benim fikrim .:1hug:
hayırlı cumalar hapinize ... mübarek bir gecenin ardından ....a.s.
hala regl şişginligim tan olarak inamdi gün gün azalıyor ama hala 500gr + dayım .malesef listeye yansıdıgı içinde takım arkadaşlarımdan özür dilerim ..:kedi:
60.0/ 60.5 %/ - 5.
3 gün önce 61 .5 dum .-tatlicadiarzu- eskiden reglde fazla şişmezdim neden bu kadar şişiyorum reglde .. tuzuda abartmiyorum ama .:uhm:kilo alcak kaçamagımda yok .. haftaya inşallah 5li rakamlar .
kaydirigubbakcemile3aynından birde sana elifim ...:Saruboceq:Şeniz
pastanın üzerine bebek resmi çıkarmak için resimlere bakıyodum oyyy şu şekerliğe bakın ya
kaldır kıs şu resimleri bir daha dogurmayım şimdi....:roflol::roflol::roflol:
yerim ben bunları yaaa opuyorumnanaktan
amanııınnn çok şekerlerrrr
yerim ben bunları yaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?