Hava cok sicaktir canim su icmeyi ihmal etme oda seni kotu etkiliyor olabilirSaol kaptanım.. çok yani ama daha çok düzensiz yiyorum..su içmeyi unutuyorum.. şimdi sıcak bir çay içim de daha şu saatten sonra bişi yemiyim çok kötü oluyorum..
Saol kaptanım..dikkat edilen spora da başlıcam inş..Hava cok sicaktir canim su icmeyi ihmal etme oda seni kotu etkiliyor olabilir
Dahada akacak gibi ama bu renk kalacağını sanmıyorum sekerimBence rengi çok hoş olmuş geçen yıllarda rose çok modaydi zaten aynı o renk olmuş. Hatta kizildan daha çok bayıldım bu renge
Çok teşekkür ederimYaaaa tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Kuzum bnm ortalama böyle menüm zaten sıkıntı yok ekmek yemiyorum sadece 1 dilim 2 ceviz belki ceviz yerim veya yememTamam arkadaşlara da soralım yarın başlamanın benim için sakıncası yok siz koruma yapanlar saatleri ayarlayıp öğlene 5-6 kaşık etli sebze yemeği ve 2 kaşık yoğurt ekleseniz araya da bir kaç badem vs tam koruma menüsü olur herkes cuma günü bildirim yapar farklarıda görmüş oluruz
Guzel menu afiyet olsun canim4 temmuz
11.00
1 sahanda yumurta
Peynir
2 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne
Domates salatalık
1 adet hindi füme
14.00
Yarım tuzsuz haşlanmış mısır
3 adet çıtır leblebi
19.00
3 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kaşık keşkek
1. 5 kase yoğurt
Su 4 ü bulacak
Spor bugün kendime izin verdim
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Önemli olan birlikte birşeyler yapmamız istediğin gibi düzenleme yapıp bize de menüler spor yorumları geldikçe önerilerde bulunur musun?Kuzum bnm ortalama böyle menüm zaten sıkıntı yok ekmek yemiyorum sadece 1 dilim 2 ceviz belki ceviz yerim veya yemem
Birde ben zaten normal düzende bir sppr rutinine sahibim leslie bnm için çok zayıf
Biraz karın kası yapmaya da çalışıyorum kendi düzenim de kalsam sevinirim
Kaç çoçuğun var tatlım 4 müBenn 7 8 kilo alirim dogumla 5 i gider ikiside eve gelince gider
Tabi bu 7 kilo birtek enesde gecerli oldu. Yani 3 numaramda.
Ahmette 48 kilo idim 62 ile doğuma gittim 14 kilo aldim.
Muhammedde 68 ile kalip 80 ile doguma gittim.
Enesde guatr ilacimi icmemisim ameliyat oldugum halde sismistim zaten hamile kalamayinca ilaci icmmem gerektigini cozdum ve baslayincada 75 ile hamile kaldim 82 ile doguma gittim dogim yaptim 55 e dustum bir yil icinde.
Omer asaf dada 65 ile kalip 75 ile doguma gittim eve geldigim gun 66 kiloydum sonra 61 düştüm.
Afiyet olsun canim guzel menu ife mi basladin4temmuz cumartesi
Sabah10.30
1yumurta sucuklu,1dilim peynir,2zeytin,yarim domates,salata,1dilim ekmek
Ara....turk kahvesi
Ara....3dilim karpuz,1dilim peynir
Ara...sütlü nescafe
Aksam 18.00
2minik dolma,2kasik kozbiber yoğurtlu,1kepce mercimek ç.
4litre su
Geçmiş olsunSelam kızlar.. midem bugünde çok kötü..ne yesem midemi bozuyorumgaliba çıkarıcam yine..
5 gun yapıyoruz demi.... pazartesi bildirimini de pazar mi yapsak o zaman...zipzip e soralım....Canım köfte yerine balık olur çia tohumu yerinede keten tohumu olur
Herkesin bünyesi aynı değilki liste aynı değişmeyen birşey olsun kişiye göre değişebilir kendinizi en iyi kendiniz bilirsiniz evdekilerle mümkün mertebe spora uyarak yapalım 3 kg değil 2 verelim 1 verelim
Diye düşünüyorum
İndiremezsek En az 350-400 kalorilik bir spor yaparsan Olur
İF offff gidiyoooo bakalim allah sonumu hayır etsinAfiyet olsun canim guzel menu ife mi basladin
Oglen disarda mi yemek zorunda kaliyorsun canim
Olabilir canim 5 gunluk farki gormek icin yarin tartılabilirsiniz5 gun yapıyoruz demi.... pazartesi bildirimini de pazar mi yapsak o zaman...zipzip e soralım....
Evet 5 gün yapıyoruz canım5 gun yapıyoruz demi.... pazartesi bildirimini de pazar mi yapsak o zaman...zipzip e soralım....
1 dilim peynir ne kadar ya...gramla mi tartıyorsunuz....her peynirin kesim boyu aynı olmuyor....kafayı yiucem.....su 5 gün diyetinde de var....1 dilim peynir...kibrit kutusu eni ve boyu mu ....4temmuz cumartesi
Sabah10.30
1yumurta sucuklu,1dilim peynir,2zeytin,yarim domates,salata,1dilim ekmek
Ara....turk kahvesi
Ara....3dilim karpuz,1dilim peynir
Ara...sütlü nescafe
Aksam 18.00
2minik dolma,2kasik kozbiber yoğurtlu,1kepce mercimek ç.
4litre su
Tatlım 1 kibrit kutusundan birazcık az olması gerekiyor1 dilim peynir ne kadar ya...gramla mi tartıyorsunuz....her peynirin kesim boyu aynı olmuyor....kafayı yiucem.....su 5 gün diyetinde de var....1 dilim peynir...kibrit kutusu eni ve boyu mu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?