- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende bende ama benim yapımda var yedim yedim yedim bide calisirken herkes birsey alip getiriyordu bana yiceksin diye sonra sen nekadar kilo aldin dedilerHamileyken kilo almayanlara hayran kalıyorum
Öyle olur zaten hepBende bende ama benim yapımda var yedim yedim yedim bide calisirken herkes birsey alip getiriyordu bana yiceksin diye sonra sen nekadar kilo aldin dediler
Nerelerdesin evvab merak ettim seni5 gün canım yarın başlayalımmı cumada kilolarımıza bakarız inşaAllah :)
Ben şimdik sabah 10.30gibi kahvalti yaptim 12gibi turk kahvesi ictim ilk defa cikolata yemedim buyuk basariTamam arkadaşlara da soralım yarın başlamanın benim için sakıncası yok siz koruma yapanlar saatleri ayarlayıp öğlene 5-6 kaşık etli sebze yemeği ve 2 kaşık yoğurt ekleseniz araya da bir kaç badem vs tam koruma menüsü olur herkes cuma günü bildirim yapar farklarıda görmüş oluruz
Aaaa hadi gozunbaydin hayirli olsun canimmmHanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
10 30 da kahvalti ettim henuz birseybyemedim isim bitmedi utu yapiyorimnkazanin suyu bitti ama uti bitmedi ara verdimBen şimdik sabah 10.30gibi kahvalti yaptim 12gibi turk kahvesi ictim ilk defa cikolata yemedim buyuk basarisimdide 3dilim karpuz 1dilim peynir yedim,aksamami yiyez bumu yoksa benmi cokkkk yiyorum
Tatlım geçmişi okuyamadım katılacak mısın?Ben şimdik sabah 10.30gibi kahvalti yaptim 12gibi turk kahvesi ictim ilk defa cikolata yemedim buyuk basarisimdide 3dilim karpuz 1dilim peynir yedim,aksamami yiyez bumu yoksa benmi cokkkk yiyorum
Yok yok siz yapin ben deliyim sağım solum belli olmazDiyet programı 1
Arkadaşlar yarın başlıyoruz, uygun mu?
1 saat spor zorunlu ()
Koruma da olan arkadaşlar saatleri düzenleyip araya 1 menü 4-5 kaşık etli sebze yemeği 2 kaşık yoğurt öğle menüsü olarak ekleyebilir ve 5-6 badem ara öğüne ek yapabilirler)
Katılımcılar
Felicio E Evvab H hasbeenandgone selensu82 Lili 38 sudem34
Başka katılmak isteyen varsa çok seviniriz❤
Tatlım geçmişi okuyamadım katılacak mısın?
Süper inşaAllah eriyeceğiz1 saat Spor videoDiyet listesi
E Evvab göndermiş bende etiketleyeyim
H hasbeenandgoneselensu82 Lili 38 sudem34
Koruma yapanlar listeyi ve saatleri kendilerine göre özelleştirebilir
Evimizde bulunmayan şeyleri evimizde bulunan yakın yiyeceklerle değiştirebiliriz beyaz çay yerine limonlu yeşil çay içebilirmişiz
Yarın start veriyoruz cuma paylaşımda olumlu farkları göreceğimize inancım tam ❤❤❤
katılım gösteren destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim❤❤❤
Benn 7 8 kilo alirim dogumla 5 i gider ikiside eve gelince gider10 30 da kahvalti ettim henuz birseybyemedim isim bitmedi utu yapiyorimnkazanin suyu bitti ama uti bitmedi ara verdim
Çoook teşekkür ederim.Tamamdır canım amacım arkadaşlarımın da uyardığı gibi sağlıklı beslenmek olacak o yüzden diyet bana önderlik edecek. Kesinlikle çok iyi olduDiyet programı 1
1 saat spor zorunlu ()
Koruma da olan arkadaşlar saatleri düzenleyip araya 1 menü 4-5 kaşık etli sebze yemeği 2 kaşık yoğurt öğle menüsü olarak ekleyebilir ve 5-6 badem ara öğüne ek yapabilirler)
Katılımcılar
Kahve içiyor muyuz? Kahvesiz1 saat Spor videoDiyet listesi
Evimizde bulunmayan şeyleri evimizde bulunan yakın yiyeceklerle değiştirebiliriz beyaz çay yerine limonlu yeşil çay içebilirmişiz
Yarın start veriyoruz cuma paylaşımda olumlu farkları göreceğimize inancım tam ❤❤❤
amaniinnn 4 ü de erkek miBenn 7 8 kilo alirim dogumla 5 i gider ikiside eve gelince gider
Tabi bu 7 kilo birtek enesde gecerli oldu. Yani 3 numaramda.
Ahmette 48 kilo idim 62 ile doğuma gittim 14 kilo aldim.
Muhammedde 68 ile kalip 80 ile doguma gittim.
Enesde guatr ilacimi icmemisim ameliyat oldugum halde sismistim zaten hamile kalamayinca ilaci icmmem gerektigini cozdum ve baslayincada 75 ile hamile kaldim 82 ile doguma gittim dogim yaptim 55 e dustum bir yil icinde.
Omer asaf dada 65 ile kalip 75 ile doguma gittim eve geldigim gun 66 kiloydum sonra 61 düştüm.
Yani hayirlisi olsun dedim ama gonlumdende hep kiz gecirdim ama olmadi demekki hakkimda hayirlisi böyleymiş yardim ederler dedigim zaman ama ben demedenn yapsinlar istiyorum oda malesef illa diyecegimÇoook teşekkür ederim.Tamamdır canım amacım arkadaşlarımın da uyardığı gibi sağlıklı beslenmek olacak o yüzden diyet bana önderlik edecek. Kesinlikle çok iyi oldu
Kahve içiyor muyuz? Kahvesiz
amaniinnn 4 ü de erkek mi.. sana yardım eden var mı çocuklardan. Evde beş erkek gerçi hayırlısı olsun kızlar da yardım etmiyorMuş artık
Kızı erkegi yok bence buzamanda hayırlı evlat olsunYani hayirlisi olsun dedim ama gonlumdende hep kiz gecirdim ama olmadi demekki hakkimda hayirlisi böyleymiş yardim ederler dedigim zaman ama ben demedennyapsinlar istiyorum oda malesef illa diyecegim
araştırmak benim işim...eskiden herşeyi bana sorarlardı....İnternet bağımlılığım var...ama paketim az işteHemen arastirmalara girmissin sorun bizde degilmis gördün mü
kız tarif için sağol..cheesecake limonlu portakallı filan yaptım elimden gelir.... Sebastian I tadini merak ediyor um.... evdekiler nankör ya.... yeniliklere kapalılar....onca emek veririm....sanki gurmeler....bir dünya eleştiri....birşeyi beğendiremezsin....karantina da yeni yemek tatlı herşey denedim....onlara yap kuru fasulye...pirinç pilavı....yap çoban salataBen sana çok basit lezzet garantili bi cheesecake önereyim evdekilere yapalım ama biz yemeyelimZipzip- bizi atmasın
Kevserin mutfağından beş dakikada pişen cheesecake yaz bisküvisini biraz fazla koy kaç kez yaptıysam evdekiler bayıldı. Patron izin verirse ucundan azıcık tadarız
Hadi gözün aydın...darısı hayırlısıyla isteyen arkadaşları n başına...ben gülümse medisares başka var mı hayirlayamadimHanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Ben uğurlu geldim kız...Anaaaaa bune hiz
hayırlısı olsun....dişime göre rakipten sen ya....bırakma yine burayı sağlıklı besleyelim seni...Koşu bandını indirdim koşacaktım içimden bi his dürttü test yaptım koşa koşa silik çıktı
Kesin değil daha
kız bende inanmazsın ama hamile kaldığım kilonun 2 kilo 200 gram fazlasiyla doğuma gittim.....Dun hosgeldin dedik simdide güle güle diyelimmihamileykende guzel kilo vermişti kardesim Sonra hic dogum kilosu kalmasin 7kilo alip doguma gitti bense 35kilo aldim
kız Filiz Türk kahvesi ishal olanlar içmez mi? Senin kabızlığı tetiklemesin....bari yanına 1 incir bir kayısı yeseydin....yada kefir iceydin....hatta kefiri evde yapıp icsene....ben bir ara yapıyordum...Ben şimdik sabah 10.30gibi kahvalti yaptim 12gibi turk kahvesi ictim ilk defa cikolata yemedim buyuk basarisimdide 3dilim karpuz 1dilim peynir yedim,aksamami yicez bumu yoksa benmi cokkkk yiyorum
canim Pazartesiye odaklandim ama dolaptaki koftem bitti ama balıkları m var köfte yerine balık mi yapsam....kaç gün yapıcaz....Diyet programı 1
1 saat spor zorunlu ()
Katılımcılar
gel ya sensiz olmaz....kaçamak yapanları dövecek biri lazım...Yok yok siz yapin ben deliyim sağım solum belli olmaz
muck1 saat Spor videoDiyet listesi
Anam 4 oğlan ...ben biiryle zor uğrasiyirum...Benn 7 8 kilo alirim dogumla 5 i gider ikiside eve gelince gider
Tabi bu 7 kilo birtek enesde gecerli oldu. Yani 3 numaramda.
Ahmette 48 kilo idim 62 ile doğuma gittim 14 kilo aldim.
Muhammedde 68 ile kalip 80 ile doguma gittim.
Enesde guatr ilacimi icmemisim ameliyat oldugum halde sismistim zaten hamile kalamayinca ilaci icmmem gerektigini cozdum ve baslayincada 75 ile hamile kaldim 82 ile doguma gittim dogim yaptim 55 e dustum bir yil icinde.
Omer asaf dada 65 ile kalip 75 ile doguma gittim eve geldigim gun 66 kiloydum sonra 61 düştüm.
Canım ya çok teşekkür ederimaraştırmak benim işim...eskiden herşeyi bana sorarlardı....İnternet bağımlılığım var...ama paketim az işte
kız tarif için sağol..cheesecake limonlu portakallı filan yaptım elimden gelir.... Sebastian I tadini merak ediyor um.... evdekiler nankör ya.... yeniliklere kapalılar....onca emek veririm....sanki gurmeler....bir dünya eleştiri....birşeyi beğendiremezsin....karantina da yeni yemek tatlı herşey denedim....onlara yap kuru fasulye...pirinç pilavı....yap çoban salata
Hadi gözün aydın...darısı hayırlısıyla isteyen arkadaşları n başına...ben gülümse medisares başka var mı hayirlayamadim
Ben uğurlu geldim kız...
hayırlısı olsun....dişime göre rakipten sen ya....bırakma yine burayı sağlıklı besleyelim seni...
kız bende inanmazsın ama hamile kaldığım kilonun 2 kilo 200 gram fazlasiyla doğuma gittim.....
kız Filiz Türk kahvesi ishal olanlar içmez mi? Senin kabızlığı tetiklemesin....bari yanına 1 incir bir kayısı yeseydin....yada kefir iceydin....hatta kefiri evde yapıp icsene....ben bir ara yapıyordum...
canim Pazartesiye odaklandim ama dolaptaki koftem bitti ama balıkları m var köfte yerine balık mi yapsam....kaç gün yapıcaz....
gel ya sensiz olmaz....kaçamak yapanları dövecek biri lazım...
muck
Anam 4 oğlan ...ben biiryle zor uğrasiyirum...
Internet sinirsiz olmayinca zor oluyor gercekten köydeyim paket yaptim sirf sizin icin :)))araştırmak benim işim...eskiden herşeyi bana sorarlardı....İnternet bağımlılığım var...ama paketim az işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?