kaldır kıs şu resimleri bir daha dogurmayım şimdi....:roflol::roflol::roflol:
yok anacım formum bozulur .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:doğur doğur ablam yaşın kaç ki daha oğluna kardeş olsun hem tekne kazıntıları çookk değerli oluyor:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
normal basküllerden hiç şaşmam valla ablam her zaman aynı gösterir senelerdir kulanırım. bu eletronikler çok bozuluyor .kilomu yazdım sabah kızlar ama inanın bizim tartı bozukkkk :1no2:
tepesine çıktığımdaa bir 68 diyor bir 75 diyor bir ordan bir burdannn kafamçokkarıştı
çok kimseye zararı olmasındiye sabit geçiyorummm bu haftaaa tamire götürecem başka yolu kalmadııı :1no2:
sabah sabah böbüş resimleriyle gözümüz gönlümüz açıldı sağol melekimm Şeniz
cumamızı mübarek eyleyenlerde teşekkürlerr Şeniz
herkesin cuması mübarek olsunnn :Saruboceq:
alllahım şu müberek günde yarın sınava girecek evlatlarımıza yardımcı ol emeklerini boşa çıkarma aminnn :Saruboceq:
normal basküllerden hiç şaşmam valla ablam her zaman aynı gösterir senelerdir kulanırım. bu eletronikler çok bozuluyor .
hmm sen gönder bakalım ablacım tamire , o kadar az yemeye kilonun sabit kalması tuhaf zatenakannehirkilomu yazdım sabah kızlar ama inanın bizim tartı bozukkkk :1no2:
tepesine çıktığımdaa bir 68 diyor bir 75 diyor bir ordan bir burdannn kafamçokkarıştı
çok kimseye zararı olmasındiye sabit geçiyorummm bu haftaaa tamire götürecem başka yolu kalmadııı :1no2:
olsun olsun alışıyor yavaş yavaş o resimlere devamdoğur ablam bir tane daha geçsin daha
minik tosuncuktan sonra bir erkek daha gelir bakarsın
çok tatlı bebişler ya insanın gördükçe bebek yapası geliyor
suuram aynı pastaları eşimde görüyor ama adamın içinde yok napıyım kaydirigubbakcemile3
amanın dün tv de demet şeneri izledim, kadın hamileliğinde 23 kilo almış. diyorki ben hamileliğimi hiç stressiz geçirmek için takmadım kilolarımı kafaya sonrasın da dikkat ettim spor yaptım kilolar gitti diyor. takma kafana ablam önemli olan tekne kazıntısı, kota mı var sende benim görümcem senden küçük 5 çocuğu var bilmiyorumkismilekafamçokkarıştıyok anacım formum bozulur .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
deget sıra sizde ben kontenjanı doldurmuşum .kaydirigubbakcemile3 rabbım sizlere inşallah ...:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/371844-ortunmek-isteyipte-ortunemeyenler-buyrun.html
aebenim , suuram konuya bir yorum yapar mısınız? nasıl örtündüğünüze dair
aminnn:Saruboceq:sabah sabah böbüş resimleriyle gözümüz gönlümüz açıldı sağol melekimm Şeniz
alllahım şu müberek günde yarın sınava girecek evlatlarımıza yardımcı ol emeklerini boşa çıkarma aminnn :Saruboceq:
oyy kuzum doğurucaz merak etme 2 ay sabret hemmen vercez kiloları şööle güsel güsel bir hamilelik geçiricez. ben şu an bebekten çok hamile olmayı istiyorum o hisleri yaşamak istiyorum:CüvCüv:
bende sabah sabah aşka geldim ablam bebeklere baktıkça
gözlerim doluyor bebek resmi gördükçe ,bebek gördükçe
çok istemiyorum diyorum ama içten içe o kadar çok istiyorum ki
sınavda yardımcısı olsun herkesin rabbim inşallah
oraya mı buraya mı?bilmiyorumkismile
aminnn:Saruboceq:
oyy kuzum doğurucaz merak etme 2 ay sabret hemmen vercez kiloları şööle güsel güsel bir hamilelik geçiricez. ben şu an bebekten çok hamile olmayı istiyorum o hisleri yaşamak istiyorum:CüvCüv:
gelin gelinn vereyimm harçlıkk :1hug:
tüm gün temizlik yaptım bugünn felaket yoruldumm
sıcak bir taraftan yorgunluk diğer taraftannn -tatlicadiarzu-
muhabbet baya koyuymuş tüm geçmişi okudum kırılanlar darılanlarrr aebenin nasi hatlarii a.s
bende bir kaç söz söylemek isterdimm ama muhabbeti kaçırmışımm :sm_confused:
ama aebene demek istediklerim varr
bende mutluluk oyunu oynamak polyanna olmakkk güzel bilirdim aebenimm ama değilmiş b,liyomusun iki yıl önce bu tür konular konuşulsA HATTA KK daki eski mesajlarıma baksan görürsünde tıpkı sen gibi düşünür davranırdımm
yaklaşık 6 aydır psiko terepi görüyorumm sonuç insanlar kırılmasın üzülmesinler diye diye içime atmaktan hasta olmuşumm
doktorum sesiömi çıkRMAMI hatalı ben bile olsam bağırmamı çağırmamı hakkımı aramamı öğretiyor banaaa öğrenmekte çpok zorluk çekiyorummm
ama doktorum aklıma gelince hemen şak diye veriyorum karşımdakine cevabıı
çok zor bir durum ama içinde bulunduğum hastalığımdan kurtulmamın tek çaresi buuu :1no2:
günaydın fıstıklarım
dün nekadar derin konulara girmişsiniz öyle, okuyunca şunu anladım herkesin aile yapıs farklı bunu unutmamak lazım. ama ortak olan kesin sınırlar çizilmemeli,eşlerle dürüst olmalı içten pazarlık oyun yapmamalı, tabi üsluba dikkat edilmeli. aslında evlilikte en önemli şey empati...
nazım ben tam ortasıyım aslında başta arıyordum kayınvalidemi fln sonra baktım ki eşimde çok aramıyor diğer çocuklarda onlar haftada 1 veya 2 konuşuyor yani tarzları bu bendeartık eşim arayınca konuşuyorum ama eşime hep hatırlatıyorum annenleri aradın mı nasıllar vs. diye.
ama ben annemleri her gün 1-2 kez ararım en az aramssam annem noldu der bizde böyleyiz alıştık artık. birileri gelip gidecek benim kayınvalidemler eltimler fln hiç aramadan gelirler şehir dışından yolda öğredniriz geleceklerini ve genelde de sınav zamanım gelirler. bende eşime söylüyorum rahatsızlığımı onun da yapacağı bir şey yok biliyorum gelmeyin mi desin. ama içime atmıyorum. yalnız biz onlardan birine gideceğimiz zaman ben 1 hafta önce arıyorum planınız vs. var mı diye kalma olyındada sizin de işiniz var rahatsız etmeyelim diyorm onlarda görerek öğreniyorlar ama biraz zaman ve sabır. birbirinize alışıksınız ama daha ailelere alışacaksınız biraz zaman.. ama şunu unutma hiç bir şey senin huzurundan önemli değil. evliliği cennette cehennem de yapmak biim elmizde.
simoşum senin çok keskin sınırların var gibi geliyor bana. bu size çok zarar getirir. iki farklı insansınız bunu kabul et ve farklılıkların tadını çıkar çok rahatsız olduğun şeylerzamanla değişecektir. ama bu sertlikle değil şefkatle olur. yasin yalnız yaşayan bir çocuk genelde erkekler birine ihtiyaç duyar. eskide o abiymiş. ama artık sensin yalnız bu alışkanlık yavaş yavaş değişir. sen daha çok tepki değil daha çok sevgi göstermelisinki bu alışkanlık deişsin. ayy ne çok konuştum kusura bakmayın ya çok üzülüyorum meleğimin dediği gibi evlilik çok güzel bir şey ne olursa olsun onlar bizim bitaneciklerimizmutlu olmak varken hüzün olmasın istiyorum. kafanızı şişirdimözür dilerim
Kızlar süt iznim bugün evdeyim. Bildirim yapmaya geldim. Gidip yatıcam tekrar. Uykuya hasretimmmmmmmmm. :bbo:
79.1 \ 76.3 \ 2.8 \ 3.53 :teytey: :sm_cool: :hooray: :içelim:
Süper bir şey bu yaa. 3 haftada önce 46 dan 44 e şimdi de 42 bedene indim. Ve baya da inceldim görüntü olarak. HErkes sen 70 kilo anca varsındır diyor. Demekki sporun faydasını çok görüyorum. Çok mutluyum. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis
sabah sabah böbüş resimleriyle gözümüz gönlümüz açıldı sağol melekimm Şeniz
bende sabah sabah aşka geldim ablam bebeklere baktıkça
gözlerim doluyor bebek resmi gördükçe ,bebek gördükçe
çok istemiyorum diyorum ama içten içe o kadar çok istiyorum ki
sınavda yardımcısı olsun herkesin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?