Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kilomu yazdım sabah kızlar ama inanın bizim tartı bozukkkk :1no2:

tepesine çıktığımdaa bir 68 diyor bir 75 diyor bir ordan bir burdannn kafamçokkarıştı

çok kimseye zararı olmasındiye sabit geçiyorummm bu haftaaa tamire götürecem başka yolu kalmadııı :1no2:

doğur ablam bir tane daha geçsin daha

minik tosuncuktan sonra bir erkek daha gelir bakarsın

çok tatlı bebişler ya insanın gördükçe bebek yapası geliyor

suuram aynı pastaları eşimde görüyor ama adamın içinde yok napıyım kaydirigubbakcemile3

doğur doğur ablam yaşın kaç ki daha oğluna kardeş olsun hem tekne kazıntıları çookk değerli oluyor:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
yok anacım formum bozulur .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
deget sıra sizde ben kontenjanı doldurmuşum .kaydirigubbakcemile3 rabbım sizlere inşallah ...:Saruboceq:

normal basküllerden hiç şaşmam valla ablam her zaman aynı gösterir senelerdir kulanırım. bu eletronikler çok bozuluyor .

sabah sabah böbüş resimleriyle gözümüz gönlümüz açıldı sağol melekimm Şeniz

cumamızı mübarek eyleyenlerde teşekkürlerr Şeniz
herkesin cuması mübarek olsunnn :Saruboceq:

alllahım şu müberek günde yarın sınava girecek evlatlarımıza yardımcı ol emeklerini boşa çıkarma aminnn :Saruboceq:

bende sabah sabah aşka geldim ablam bebeklere baktıkça

gözlerim doluyor bebek resmi gördükçe ,bebek gördükçe

çok istemiyorum diyorum ama içten içe o kadar çok istiyorum ki

sınavda yardımcısı olsun herkesin rabbim inşallah

normal basküllerden hiç şaşmam valla ablam her zaman aynı gösterir senelerdir kulanırım. bu eletronikler çok bozuluyor .

aptallığıma doymıyayımmm :1no2:

o kadar para verip tefal aldımmm ama tefalinde dandikleri var dandik olanın dan aldımm
ilk dolap tepesinden düşürüp kırdığım tartım harikaydııı o da tefaldi ama müthiş pahalıydı
bu sefer biraz orta karar olsun nasıl olsa düşürüyorum kırıyorum dedimm
ama hataymışşş :1no2:

hmm sen gönder bakalım ablacım tamire , o kadar az yemeye kilonun sabit kalması tuhaf zatenakannehir

olsun olsun alışıyor yavaş yavaş o resimlere devam

yok anacım formum bozulur .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
deget sıra sizde ben kontenjanı doldurmuşum .kaydirigubbakcemile3 rabbım sizlere inşallah ...:Saruboceq:
amanın dün tv de demet şeneri izledim, kadın hamileliğinde 23 kilo almış. diyorki ben hamileliğimi hiç stressiz geçirmek için takmadım kilolarımı kafaya sonrasın da dikkat ettim spor yaptım kilolar gitti diyor. takma kafana ablam önemli olan tekne kazıntısı, kota mı var sende benim görümcem senden küçük 5 çocuğu var bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/371844-ortunmek-isteyipte-ortunemeyenler-buyrun.html

aebenim , suuram konuya bir yorum yapar mısınız? nasıl örtündüğünüze dair

oraya mı buraya mı?bilmiyorumkismile
aminnn:Saruboceq:

oyy kuzum doğurucaz merak etme 2 ay sabret hemmen vercez kiloları şööle güsel güsel bir hamilelik geçiricez. ben şu an bebekten çok hamile olmayı istiyorum o hisleri yaşamak istiyorum:CüvCüv:

oraya yazarsan sevinirim canım

bende çok istiyorum hamilelik duygusunu yaşamayı inşallah nasip olur

Oyyyy kıyamam ben pamuğumaaaaaaa, yılların birikimi vardı sanırım sende ablacığım, kayınvaliden olsun diğer akrabalar olsun , bir ara bahsetmiştin sanırım... İçine atıp sende yer edeceğine söyle karşındakinde yer etsin ablacığım Ben bu konuda çok fenayımdır. Cadılığım oradan geliyor Arsız kavgacıııııı cadıııı der annem bana sempatiksalakcinni ama inan hakkını aramazsan ezilen sen oluyorsun bu dünyada, en büyük handikapım politik davranamamaktır mesela benim, o yüzden işyerinde yükselemiyorum, ayıya dayı diyemiyorum köprüyü geçene kadar...Bir yanlış varsa ortada ben kralını tanımam, pat diye söylerim... şakkıdı

Kızlar süt iznim bugün evdeyim. Bildirim yapmaya geldim. Gidip yatıcam tekrar. Uykuya hasretimmmmmmmmm. :bbo:

79.1 \ 76.3 \ 2.8 \ 3.53 :teytey: :sm_cool: :hooray: :içelim:

Süper bir şey bu yaa. 3 haftada önce 46 dan 44 e şimdi de 42 bedene indim. Ve baya da inceldim görüntü olarak. HErkes sen 70 kilo anca varsındır diyor. Demekki sporun faydasını çok görüyorum. Çok mutluyum. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

Bak işte kübracığım burda öyle haklısınki, başından sonuna kadar katılıyorum sana, evet benim çok keskin sınırlarım var, çocukluğumdan beri kimseye bağımlı yaşamadım, çok sahiplenmedim hiç, hayal kırıklığına uğramamak için, öyle de bir şiir var bilirsiniz belki, elini ayağını bile sahiplenmeyeceksin, senin değilmişler gibi davranacaksın, öyle davranırsan kaybetmekten de korkmazsın, illa birşeyleri sahipleneceksen gökyüzünü sahipleneceksin, ucundan tutarak ilişik yaşayacaksın... Annem beni kimseye muhtaç olmayayım diye kendi ayakları üzerine basan biri olarak yetiştirdi... Lisede ortaokulda hep tiyatro okumak istedim mesela, yetenek sınavlarına girdim kazandımda annem göndermedi ama... hala içimde yaradır. Mühendis olacaksın , kimseye muhtaç olmayacaksın, birtek rabbimizin ve peygamberimizin önünde eğileceksin diye şartladı beni , o yüzden hala erkek mesleği olduğunu düşündüğüm mesleğin içersindeyim. Oysa edebi yönüm çok gelişkindir benim, diyorum ya tiyatro tek hayalimdi.. Ama işte ben böyle büyüdüğüm için, ortasını bulamıyorum, birşey benim için ya siyahtır ya beyazdır hayatta, gri renkler yoktur... aklinialirimsmile

TEBRİK EDERİM NAZOCUĞUM SÜPERSİN ....alkisalkisalkis:hooray:

Amiiiinnnnn rabbim tüm evlatların, kuzucuklarımızın yardımcısı olsun, en çok da ecişimizinnnnnn :Saruboceq:

Ben sana dememişmiydim hissediyorum diye şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…