- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Vücut kıtlığa filan giriyor diyorlar çok az yiyinceÖlmedim
Bilmiyorum ki, alıştım galiba.
Aslında kasıtlı olarak az yemiyorum işin garip yanı açlık hissetmiyorum bu yediklerimle ama haklısın söylediklerinde. Uyarın için teşekkür ederimVücut kıtlığa filan giriyor diyorlar çok az yiyincesportie bilir belki. Bu kadar az yiyince de veremeyebilirsin. İnşallah öyle olmaz da. Sen yine de dengeli beslencanım.
Olur tabii sportie yi etiketleAdımdan sayılır mı bilmem ama 5000 de adım attım
Günaydın kaptanım, vişneleri kolayladınız mı?Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın
Geçmiş olsun canım biz beş günlük diyet yapıyoruz katılmak ister misin?Günayydınns
Mutlu pazarlar
Evde değilim kv de kalıyorum rahatsız biraz.
Geçici bir iştahım var idare etmeye çalışıyorum.
Geçmiş olsun canım biz beş günlük diyet yapıyoruz katılmak ister misin?
Gunaydin canimGünaydın kaptanım, vişneleri kolayladınız mı? ☀☀☀☀
GünaydınKg hemen kaydettim
74 bel kalın değil bence, estetisyenler/cerrahlar kesme biçme meraklısı olabilir, denedin mi bilmiyorum yüzmek inceltir diye biliyorum
Bir arkadaşım bir ay kabızlık çekiyordu....Örnekler oldukça fazla kuzum... magnezyum sülfattan çok korkuyorum ben de serum yemiştim gün boyu.. kardiyolojiye gönderdiler kalbin durabilirdi dedi nabız hissedilmiyormus neredeyse...
Doktor neden içtin diye sorduğunda kabızlık şikayetim var dedim kaç gün sürüyor dedi bir gün falan dedim. Bir hafta olsa neyse de bunu doktor kontrolünde yapmalısın dedi...İngiliz tuzunu asla bir hastamıza vermeyiz dedi.
Sağlıklı beslenmek işin özü...
Gunaydin kaptanimGunaydin mutlu pazarlar
Hayırlısı ablaNoldu şimdi
Evvab kuzum arkadaşların uyarıları bana kamçı gibi gelmiş toparlanmama yardımcı olmuştu.. böyle bir durum varsa bence seninle ilgilendikleri için sevinmelisin. Moralini bozma daha da sıkı sıkı sarıl...azarlanmak olarak algılama senin toparlanmanin sana faydası var...geçmişi tam bilmiyorum ama her şey iyiligimiz için eminim buna..asla kötü bir niyet olamaz zaten... önümüzdeki hafta daha iyi olacak inşallah...
Canım sen yumurta sevmiyormusun :)Tatlım Diyet yapmayı bilsen bile motivasyona ihtiyaç oluyor, 5 günlük diyette senden büyük atılım bekliyorumO an hoşuna gitmeyen bir şey bile senin kazancın olabilir nasıl gördüğün ve nasıl değerlendirdiğin önemli
Ben mesala kendime yaptığım listeyi atayım sana öğün atlamamak ve 2,5-3 lt su içmek spor yapmak önemli onun dışında protein karbonhidrat lif dengesi önemli listeler buna göre hazırlanıyor günlük en az 5 öğün
5 günden sonrada bu listeye göre hareket edebilirsin Eki Görüntüle 2658124
Canım ya ben sana katılmıyorum herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor tartışmaya veya başka bir şeye çalışmıyor üslup olarak öyle samimiyetten yazılmış şeyler olduğunu düşünüyorum hepsini okuyamadım ama ben böyle düşünüyorumYok abla uyarılarla ilgili değil kesinlikleben hep birşeyi savunurum üslup kimliktir. Kimseyi kimsenin başına müdür dikmediler eminim burda. Tamam çok iyi kilo vrrmiş olabilirsiniz siz iradenizi yönetmeyi öğrenmişsinizdir ben daha yapamıyorumdur. Çok tebrik ederim hepinizi maşaAllah sizlere. O kişiye özelden söyleyecektim bunu ikili tartışmak istemedim çünkü biliyorum mutlaka tartışmaya gider, hissediyorum. Tartışmakda benim ruhumu ciddi yoruyor. En iyisi herşeye daha başından set çekmek. Rica ediyorum bana sert üslupla yazılmasın Zipzip- hariç tabii ki, oda zaten öyle bir tarzı yok
Kelimelerimi dikkatle seçtim umarım anlayış gösterilir :)
Tatlım çok seviyorum bayılıyorumCanım sen yumurta sevmiyormusun :)
Günaydın 78,5 baz alıyorum tatlımGunaydin canim
78.6 ilk cikmam ikinci çıkmam 78.5
Ben hala yataktayimBen cuma ile aynıyım 64,8
Şimdi spora başalayacağım 1 saat kahvaltıya kadar
E Evvabsudem34 Lili 38 H hasbeenandgone selensu82 Eki Görüntüle 2658199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?