Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vücut kıtlığa filan giriyor diyorlar çok az yiyince sportie bilir belki. Bu kadar az yiyince de veremeyebilirsin. İnşallah öyle olmaz da. Sen yine de dengeli beslencanım.
Aslında kasıtlı olarak az yemiyorum işin garip yanı açlık hissetmiyorum bu yediklerimle ama haklısın söylediklerinde. Uyarın için teşekkür ederim

sudem34 ve diğer arkadaşlarım sizde katılın
Felicio 54.20 kilom selensu82 yaaa belim 74 hala. Estetikçi doktora gittim yapım böyle imiş yağdan değil belinde yağ yok ancak ameliyatla kum saati vücut olur dedi.
Kızlar ince belli sportie sizin gittiğiniz güzellik merkezi filan var mı değişik bir görüş de alayım.

Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın kaptanım, vişneleri kolayladınız mı?
Günaydın Kg hemen kaydettim
74 bel kalın değil bence, estetisyenler/cerrahlar kesme biçme meraklısı olabilir, denedin mi bilmiyorum yüzmek inceltir diye biliyorum

Gunaydin canim
78.6 ilk cikmam ikinci çıkmam 78.5

Bir arkadaşım bir ay kabızlık çekiyordu....
Haftada bir zordu yani
Kronik kabızlık var
Başka bir arkadaşım bağırsak düğümlenmesi yaşadı kaç kez ameliyat oldu...lavman yapardı mecbur kalınca..

Bağırsak bağışıklık sisteminin merkezi gerçekten iyi bakmak lazım....ikinci beynimiz....

Hayırlısı abla

Son düzenleme:
Canım sen yumurta sevmiyormusun :)

Canım ya ben sana katılmıyorum herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor tartışmaya veya başka bir şeye çalışmıyor üslup olarak öyle samimiyetten yazılmış şeyler olduğunu düşünüyorum hepsini okuyamadım ama ben böyle düşünüyorum

Canım sen yumurta sevmiyormusun :)
Tatlım çok seviyorum bayılıyorum
Liste alternatifli birinin sabah öğünü diğerinin öğle ve akşam öğününü alabilirsin
Dengeli olması için kendi içinde aynı ayarlanmış bir liste her gün aynı günü bile yapabilirsin vücut alışıp daha iyi kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…