Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yeter ki isteyim kafaya takiyim....daha önce 11 kilo verip mezun olmuslugum var....Allah'ın izniyle yine mezun olacam....bugün karpuz lokum yanımda yiyo durdular.... kokladim sadece ....
Canım arkadaşım Spora yarın bir el mi atsan 350-400 arası en az hefefimizdi
Bu akşam kaydedicem....yarın basket oynamaya filan da giderim inşallah....güzel bir şeyler olur....

1000 kalori ise süper benim tavsiye edilen kalori kiloma göre 1900

Ben hayatımda ilkkez diyet yapiuorum yaaa

11.00 1 tabak menemen, 1 adet salatalık, 1 dilim peynir, 5 siyah zeytin, 2 dilim çok tahıllı ekmek
12.30 sade soda
14.00 yeşil çay
15.00 1 porsiyon vanilyalı dondurma
18.00 yarım tabak bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Su 3 litre
1 saat eliptik bisiklet 300 puan

Ben zaten 23 gundur hic doymadimki yani farkeden birsey olmadi bu diyete uymamla
Ama öncelikle şekeri çıkarttın hayatindan bu güzel degilmi ekmek azaldi bende hic doymayan insandim ama simdi şeker yok hayatimda ekmek canim isterse yiyorum bazen gene hic aramam

Valla cok yoruldim canım gece 12 de anca uyudum uyku tutmadi sabah da 4 te kalktim
Yarin erken kalkmicam 8 de kalkarim
12de uyudugunda neden 4kalktin yorulunca uyuman gerekir ama neyse sende ise yaramamis sanirim

Ama öncelikle şekeri çıkarttın hayatindan bu güzel degilmi ekmek azaldi bende hic doymayan insandim ama simdi şeker yok hayatimda ekmek canim isterse yiyorum bazen gene hic aramam
Evet bayağı bir şeyleri çıkarttım haytimdan hemde olmassa olmazlarimdi. Bu kadar iradeli olduğumu ben bile bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…