Her an hareket etmek için yolları uzattım piknikte çocukları gezdirdim falan çok iyi oldu elhamdülillah6000 bile çok önemli 2000 daha atsan seni bugün tamamlamış sayalım❤❤❤
Ben yeter ki isteyim kafaya takiyim....daha önce 11 kilo verip mezun olmuslugum var....Allah'ın izniyle yine mezun olacam....bugün karpuz lokum yanımda yiyo durdular....Süpersin canımSerbest yapalım o halde kahve işini isteyen de içmesin
Menüye uymuşsun çok mutlu oldum
Ben akşam acıktım ama listeme tamamen uydum
Liste hesapladım 1000 kalorilik bir liste ekstra sütlü kahve ile 50-70 arası kalori fark ediyor
Sporla birlikte yaptığımız diyetten umutluyum ben Cuma günü kutlama yaparız diyorum
Bu akşam kaydedicem....yarın basket oynamaya filan da giderim inşallah....güzel bir şeyler olur....Canım arkadaşım Spora yarın bir el mi atsan 350-400 arası en az hefefimizdi
Ben hayatımda ilkkez diyet yapiuorum yaaaBen yeter ki isteyim kafaya takiyim....daha önce 11 kilo verip mezun olmuslugum var....Allah'ın izniyle yine mezun olacam....bugün karpuz lokum yanımda yiyo durdular....kokladim sadece ....
Bu akşam kaydedicem....yarın basket oynamaya filan da giderim inşallah....güzel bir şeyler olur....
1000 kalori ise süper benim tavsiye edilen kalori kiloma göre 1900
Ilaaa filizz@Gulumse25 nazi kampına düstün yavrum sen gelmeyince buralar cokkk değişti çokkk bu arkadaslar el birliğiyle kendilerini gömmeye karar verdilerdegisik hal aldi grup
Cok yorgunum canim yaa yarin daha aktif olurumNeden kimsecikler yokk
Ah canim benim yoruldun tabi , yatta dinlen bakim, cok boşladin bizi, ozlettin kendiniCok yorgunum canim yaa yarin daha aktif olurum
Visneler seni yordu yatta uyu sen yavrumCok yorgunum canim yaa yarin daha aktif olurum
Cok acim cokkk bir an once uyusakpazar günleri coğu kisi aktif olmuyo canim herkes belki disardalar belki eslerinle cocuklarinla geciriyo olabilir yarin guzel olur inşallah
Her diyete uycam dersen ac olursunCok acim cokkk bir an once uyusak
Ben zaten 23 gundur hic doymadimki yani farkeden birsey olmadi bu diyete uymamlaHer diyete uycam dersen ac olursun
Valla cok yoruldim canım gece 12 de anca uyudum uyku tutmadi sabah da 4 te kalktimVisneler seni yordu yatta uyu sen yavrumsabahin köründede kalk emi
Ama öncelikle şekeri çıkarttın hayatindan bu güzel degilmi ekmek azaldi bende hic doymayan insandim ama simdi şeker yok hayatimda ekmek canim isterse yiyorum bazen gene hic aramamBen zaten 23 gundur hic doymadimki yani farkeden birsey olmadi bu diyete uymamla
12de uyudugunda neden 4kalktin yorulunca uyuman gerekir ama neyse sende ise yaramamis sanirimValla cok yoruldim canım gece 12 de anca uyudum uyku tutmadi sabah da 4 te kalktim
Yarin erken kalkmicam 8 de kalkarim
Evet bayağı bir şeyleri çıkarttım haytimdan hemde olmassa olmazlarimdi. Bu kadar iradeli olduğumu ben bile bilmiyordumAma öncelikle şekeri çıkarttın hayatindan bu güzel degilmi ekmek azaldi bende hic doymayan insandim ama simdi şeker yok hayatimda ekmek canim isterse yiyorum bazen gene hic aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?