nazzoo'nun kilosunu eksik yazmışsın nazlım ,diğerlerinde problem yok eline sağlık
Yok tatlım benimki doğru. olumunekankayizsmile
ilk koyduğum listede eksikti canım . sonradan edıt edip düzelttim . elifçiğim ilk listeyi aldı sanırım .
kaydirigubbakcemile3sen hiç kavga etmeyen çift gördünmü ????
tabiki her ailede olur .ama ne ben nede eşim rest çekip bitti demedik .lmaz:bu bir olur 2. olur 3.de gerçek olma ihtimali çogalır...
..sizler için şimdi rest çekmek kolay birde beberiniz olsun :Saruboceq: birde o zaman çekin restinizi .... naz kapris bir yere kadar çekilir ..
unutmayın eşler birbirleriyle evlendiler diye ne erkek nede kadın ailelerinde boşanmaz ..
eşinizle kendinizi ne onun ailesinden nede kendi ailenizden soyutlamayın ..denge kurmasını bilin .unutmayın siz karşıya nasıl yanaşırsanız aynı tepkiyi görürsünüz ....:1hug:kaydirigubbakcemile5
günaydın fıstıklarım
dün nekadar derin konulara girmişsiniz öyle, okuyunca şunu anladım herkesin aile yapıs farklı bunu unutmamak lazım. ama ortak olan kesin sınırlar çizilmemeli,eşlerle dürüst olmalı içten pazarlık oyun yapmamalı, tabi üsluba dikkat edilmeli. aslında evlilikte en önemli şey empati...
nazım ben tam ortasıyım aslında başta arıyordum kayınvalidemi fln sonra baktım ki eşimde çok aramıyor diğer çocuklarda onlar haftada 1 veya 2 konuşuyor yani tarzları bu bendeartık eşim arayınca konuşuyorum ama eşime hep hatırlatıyorum annenleri aradın mı nasıllar vs. diye.
ama ben annemleri her gün 1-2 kez ararım en az aramssam annem noldu der bizde böyleyiz alıştık artık. birileri gelip gidecek benim kayınvalidemler eltimler fln hiç aramadan gelirler şehir dışından yolda öğredniriz geleceklerini ve genelde de sınav zamanım gelirler. bende eşime söylüyorum rahatsızlığımı onun da yapacağı bir şey yok biliyorum gelmeyin mi desin. ama içime atmıyorum. yalnız biz onlardan birine gideceğimiz zaman ben 1 hafta önce arıyorum planınız vs. var mı diye kalma olyındada sizin de işiniz var rahatsız etmeyelim diyorm onlarda görerek öğreniyorlar ama biraz zaman ve sabır. birbirinize alışıksınız ama daha ailelere alışacaksınız biraz zaman.. ama şunu unutma hiç bir şey senin huzurundan önemli değil. evliliği cennette cehennem de yapmak biim elmizde.
simoşum senin çok keskin sınırların var gibi geliyor bana. bu size çok zarar getirir. iki farklı insansınız bunu kabul et ve farklılıkların tadını çıkar çok rahatsız olduğun şeylerzamanla değişecektir. ama bu sertlikle değil şefkatle olur. yasin yalnız yaşayan bir çocuk genelde erkekler birine ihtiyaç duyar. eskide o abiymiş. ama artık sensin yalnız bu alışkanlık yavaş yavaş değişir. sen daha çok tepki değil daha çok sevgi göstermelisinki bu alışkanlık deişsin. ayy ne çok konuştum kusura bakmayın ya çok üzülüyorum meleğimin dediği gibi evlilik çok güzel bir şey ne olursa olsun onlar bizim bitaneciklerimizmutlu olmak varken hüzün olmasın istiyorum. kafanızı şişirdimözür dilerim
khena bu konuda bende sana katılmıyorum Allah korusun boşanma lafı söylendi mi geri dönüşü olmaz gibi geliyor bana ,hele ki her zor durumda kalındığında buna başvurulursa çiftlerin karşılıklı birbirine ve evliliğe saygısı biter gibi geliyor zamanla.
bizim her zaman yaptığımız yöntem ,baktık ki tartışma çıkıcak ; gider uyuruz
kesinlikle o kavgaya girmeden sonlandırırız ki daha sonra sakince konuşabilelim
insan ilk sinir anında ağzından çıkana çok dikkat edemiyor ,en iyisi susmak diye düşünüyorum o anda
8. TAKIM * *161.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 95.7 / 95.7 / 0.0 / 0.00% )
AySeCeYlİn ( 60.5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% )
NILBERA ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32% )
chatlax ( 68.1 / 67.1 / 1.0 / 1.47% )
azra_sila ( 120.3 / 118.4 / 1.9 / 1.58% )
asutaha ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00% )
çokoprens ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00% )
handerya (73.7) geri dönmek üzere ayrıldı
cernea ( 55.0 53.7 1.3 2.36% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 600.4 / 595.4 / 5.0 / 0.83% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermisiniz a.s.
8. TAKIM * *161.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 95.7 / 95.7 / 0.0 / 0.00% )
AySeCeYlİn ( 60.5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% )
NILBERA ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32% )
chatlax ( 68.1 / 67.1 / 1.0 / 1.47% )
azra_sila ( 120.3 / 118.4 / 1.9 / 1.58% )
asutaha ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00% )
çokoprens ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00% )
handerya (73.7) geri dönmek üzere ayrıldı
cernea ( 55.0 53.7 1.3 2.36% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 600.4 / 595.4 / 5.0 / 0.83% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermisiniz a.s.
saol cnmopuyorumnanaktanazracım liste tamamdır canım...ellrine sağlık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senide ayrıca tebrik ediyorum canımcım 2 haftadır harikasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
listen tamamdır azracığım kusura bakma yerimde değildim şimdi geldim . geç oldu biraz
arkadaşlar bazılarınız beni tanımıyordur ancak bu takımda çok sevdiğim birick canım arkadaşlarım için bi haberim var
adanaya tayinim çıktı arkadaşlar...
çok mutluyum........
arkadaşlar bazılarınız beni tanımıyordur ancak bu takımda çok sevdiğim birick canım arkadaşlarım için bi haberim var
çok mutluyum........
Offff bugün canım cok sıkılıyor, kimsede yok topicte iyice daralıyorum, yasinin de cebi kapalı, nizamiyeye bırakıcaktı öglen yemekte ararım demisti, aramadı, şimdide kapalı, dün kesinkes uyarmışlar cep telefonuyla ilgili, çocuğun telefonuna el koymuş olmasınlar sakın yaaa mafoldumben bu akşam gene buluşacaktık, ben şimdi nasıl ulaşacağım ona, pendik servisinemi bineceğim yoksa kendi evime giden servise mi pöööööööööööffffffffffffffffffffff
:çok üzgünüm:
çok mutluyum........
aradı şimdi nazlım, nizamiyede artık kapalı olucakmış, uyuz olmaya başladım şu çocuk mesleğinimi değiştirse yaaaişi vardır ondan arayamıyordur simoşum . işi bitince kesin arar tatlım sıkma canını . bende çıkış saatim gelsinde eve gideyim diye bekliyorum . bende kaldım yine tek başıma
aradı şimdi nazlım, nizamiyede artık kapalı olucakmış, uyuz olmaya başladım şu çocuk mesleğinimi değiştirse yaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen çok yaşa cadı emi kaydirigubbakcemile3
canlar öpüyorum sizi ben kaçtım opuyorumnanaktan
aradı şimdi nazlım, nizamiyede artık kapalı olucakmış, uyuz olmaya başladım şu çocuk mesleğinimi değiştirse yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?