Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazım sabit geçin 200 gram ya o mabda demiştim tatlımm
iki yüz gram ne kiii :umursamaz:

bir gaz çıkarsan gidecek cinstende o yüzden sabit dedimm :roflol:

neyse tekrardan hoşcakalın sizleri seviyorummm Şeniz

Herkese saygılarr a.s.
ben eşimle 1 senedir evliyim ama bu onunla 9. senem. Yani herkesin anlayış ve anlatılış tarzı farklı sanırım. İnanın biri bana söylemiş olsaydı bende sizin gibi yazardım ama işleyişte ole değil. hayırlı cumalara.s.

8. TAKIM * *161.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 95.7 / 95.7 / 0.0 / 0.00% )
AySeCeYlın ( 60.5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% )
NILBERA ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32% )
chatlax ( 68.1 / 67.1 / 1.0 / 1.47% )
azra_sila ( 120.3 / 118.4 / 1.9 / 1.58% )
asutaha ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00% )
çokoprens ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00% )
handerya (73.7) geri dönmek üzere ayrıldı
cernea ( 55.0 53.7 1.3 2.36% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 600.4 / 595.4 / 5.0 / 0.83% )

kardeş takım size zahmet kontrol edermisiniz a.s.

azracım liste tamamdır canım...ellrine sağlık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senide ayrıca tebrik ediyorum canımcım 2 haftadır harikasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

listen tamamdır azracığım kusura bakma yerimde değildim şimdi geldim . geç oldu biraz

azracım liste tamamdır canım...ellrine sağlık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senide ayrıca tebrik ediyorum canımcım 2 haftadır harikasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol cnmopuyorumnanaktan
iyiye doğru bi gidşat var bnde dilerim uzun soluklu olur

listen tamamdır azracığım kusura bakma yerimde değildim şimdi geldim . geç oldu biraz

hiç önemli değil nazcımŞeniz
saol cnma.s.

arkadaşlar bazılarınız beni tanımıyordur ancak bu takımda çok sevdiğim birick canım arkadaşlarım için bi haberim var
adanaya tayinim çıktı arkadaşlar...
çok mutluyum........

arkadaşlar bazılarınız beni tanımıyordur ancak bu takımda çok sevdiğim birick canım arkadaşlarım için bi haberim var
çok mutluyum........

Hayırlı olsunnn, tanışmıyoruz ama tanışmamamız için bir neden yok değilmiiii Şeniz

çok mutluyum........

çok sevindim fatu . annenle birlikte olacaksın . bu sefer yandın annenin elinden kurtulamayacaksın . annen seni iğne ipliğe çevirir artık . sonrada bir bebiş inşallah . ÇOK SEVİNDİM CANIM . ALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞALLAH .

Offff bugün canım cok sıkılıyor, kimsede yok topicte iyice daralıyorum, yasinin de cebi kapalı, nizamiyeye bırakıcaktı öglen yemekte ararım demisti, aramadı, şimdide kapalı, dün kesinkes uyarmışlar cep telefonuyla ilgili, çocuğun telefonuna el koymuş olmasınlar sakın yaaa mafoldumben bu akşam gene buluşacaktık, ben şimdi nasıl ulaşacağım ona, pendik servisinemi bineceğim yoksa kendi evime giden servise mi pöööööööööööffffffffffffffffffffff
:çok üzgünüm:

işi vardır ondan arayamıyordur simoşum . işi bitince kesin arar tatlım sıkma canını . bende çıkış saatim gelsinde eve gideyim diye bekliyorum . bende kaldım yine tek başıma

işi vardır ondan arayamıyordur simoşum . işi bitince kesin arar tatlım sıkma canını . bende çıkış saatim gelsinde eve gideyim diye bekliyorum . bende kaldım yine tek başıma
aradı şimdi nazlım, nizamiyede artık kapalı olucakmış, uyuz olmaya başladım şu çocuk mesleğinimi değiştirse yaaa

aradı şimdi nazlım, nizamiyede artık kapalı olucakmış, uyuz olmaya başladım şu çocuk mesleğinimi değiştirse yaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen çok yaşa cadı emi kaydirigubbakcemile3

canlar öpüyorum sizi ben kaçtım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen çok yaşa cadı emi kaydirigubbakcemile3

canlar öpüyorum sizi ben kaçtım opuyorumnanaktan

Gülün diye söylemedimki elifim, harbiden uyuz olmaya başladımmm, kumandandan izinsiz nefes alamıyor zavallıcığım :umursamaz: Rütbe farkına hayır işte!!!!!!!!! Pööööffff istifa etsede kpss ye girse keşke pööööööööffff, hadi görüşürüz elifimmm iyi akşamlar, nazlım senide çok öptümmm

benim arkadaşım kayseri hava ikmal komutanlığında memur canım onlar telefonla içeri bile giremiyorlar . aramasınada sevindim canım . artık bu duruma alışsan fena olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…