Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlar...hepinize hayırlı cumalar..geceden yaptım bildirimimi sabaha kalkamam diye sabah 7de annemde gelince uyku falan hak getire kaydirigubbakcemile3 kardeşlerim annem hep birlikteyiz uzun zamandır böyle bir araya gelmemiştik opuyorumnanaktan
sizler nasılsınız.dün baya derin konuşmalar olmuş,nazlım yazdıklarını okurken sanki bunları söyeyen kendi eşimmiş gibi hissettim,yıllarca aynen bu kavgalardan yaptık ara sırada yapmaya devam ediyoruz,sana kayınvaldenle aynı evdemi oturacağınızı sorarken özellikle kendi yaşadığım bu durumları hatırladığım için sormuştum,sorun sadece kayınvalde değil tabiki genelde her akrabada aynı şeyler yaşanır,eşimin sülalesinde gelin olarak en sevilen en saygı duyulan kişi ben olduğum halde bu tip tartışmalarda ilk lafı sen zaten hiç birini istemiyosun olur,sanırım erkeklerin genel olarak özellikleri bu,benim eşiminde babası uzun yıllar önce vefat etmiş anneine çok düşkündür ona laf söyletmez hakkında konuşturmazdı ki ben hiç birzaman öyle bir insan olmadığım halde ama emin ol zamanla değişiyor şimdi yeri geliyor o bana anlatıyor kızdığı noktaları benle paylaşıyor a.s yeni evliyken eve birilerini çağırır sormazdı bana kızardım yahu ben müsait olmayabilirim çalışıyorum yorgun geliyorum genelde kuzenler arkadaşlar bekar erkekler bi tartışma çıkardı onlar benim arkadaşım yok kuzenim çağırırım burası benimde evim karışamazsın,şimdi sormadan sinek bile giremez içeri kaydirigubbakcemile3zamanla herşey oturuyor yerli yerine ama o zamanı atlatabilmek çok önemli,saygısızca yapılan tartışmalar ağızdan tartışma anında çıkan kırıcı cümleler evlliği yıpratıyor,elbette herşeye sessiz kalamayız fikirlerimizi yeri geldiğinde söylemeliyiz ama uygun zaman çok önemli..

GÜNAYDINNNN CANLARIM KUSURA BAKMAYIN GEÇ KALDIM BıRAZZZZ

HERKESıN CUMASI MÜBAREK OLSUNN HAYIRLI CUMALARRR

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

YAA AMA BEN TARTILAMADIM KOMŞUM EVDE YOKTU ANNESıNE GıTMıŞ ÇOOK ÖZÜR DıLERıM AMA ıNANIN BU HAFTA VERDıM

80.00 / 79.00 YAZIN CANM KESıN DAHA ALTINDAYIMDIR AMA BU HAFTA DA BÖYLE OLSUN KUSURUMU MAZUR GÖRÜN LÜTFENN lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: BUNU DıCEKSıNıZ AMA

tünaydin arkadaslaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.bugün bildirimi yapmak icin kendi kendimi arkadasimi davet ettim hahhahahhahahah
kilom bu hafta 73/70,200/2,800

günaydın şekerciğim .... bence kendine en kısa zamanda bir baskül al canım . komşuna herzaman güvenemezsin . herzaman evdede bulamayabilirsin .

tünaydin arkadaslaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.bugün bildirimi yapmak icin kendi kendimi arkadasimi davet ettim hahhahahhahahah

hoşgeldin deryacığım . nezaman izne çıkıyorsun canım . sen dönene kadar seni izinli yazalım . geri dönmek üzere ayrıldı yazarız seni izin dönüşü tekrar aramıza dönersin canım .

hoşgeldin deryacığım . nezaman izne çıkıyorsun canım . sen dönene kadar seni izinli yazalım . geri dönmek üzere ayrıldı yazarız seni izin dönüşü tekrar aramıza dönersin canım .

canim bu hafta son bildirimimi yaptim haftaya ayin 21 inde geliyorum Türkiyeye.:teytey:

nazlıcım çok yoğunum ben bu günde ama bildirimleri not aldım,liste tamam gibi,eddoras kaldı bi tane,birde sultanımı geri dönmek üzere yazıyoruz dimi bu hafta

amin suracım amin melekimmm Şeniz

ohoo ne diyon sennn gözdoş cadınınönde gideniydim bendeee sen yaşlardaaa -tatlicadiarzu-

sonraaa 1 onyıl duruldum mücadele gücüm kalmadııı olayları pozitif görmeye çalıştımm
evet dedim yıllardır aradığım huzur buymuş kimsenin iplisine saplısına karışmadımm bana bir şey dediklerinde basit insan takma dedimm
önemnsemedimm a.s

kaynanamı çok sevdim kayınpederimi çok sevdim eşimin tüm akrabalarını affettim komşumu afffetttim dayımı teyzemi affettimmm insandır severim yaradandan dolayı moduna girdimm a.s

sonra ne mi olduu kas ağrıları şeklinde başladııı
tüm vucudumu sardı bir abn geldi nefes aldırmadııı tepin tepim tepindim çırım çırım çığırdım hiç bir ilaç hiç bir doktor kar etmediii :1no2:

yaklaşık on yıldır bu hastalığın pençesindeydim taki geçen yıla kadar en son çare psikiyatriye sevketti doktorlarrr
dermanı orda buldumm ağrılar bir anda kesildiii
doktorum altttaki sebebi bulmak zorun dayız dedi ve terepi seanslarına başladık birlikteee a.s

bana sorulan tuzak sorular karşısında terapi seanslarındaa çıkan sonuç insanları üzmemek kırmamakkk mutluluk oyunu oynamakkk
aman sorun çıkmasın aman tatsızlık olmasın ben meleğim ben prensesim ayakları içimi bitirmişş çürüyosun içten dedi doktorumm bu hastalıkk kötü sonuçlara götürür seni kanser olarak çıkarrr önüne
bağırıp çağıracaksın isyan edecek feryat edeceksinn caının istemediğini sileceksin silerkende içinde kalmıyacak pat diye söyliyeceksinn onu neden istemediğinii a.s

ne zor değilmi kızlarrr bir insanı kırmak üzmekk
ama doktorumun dediği o seni üzerken senin duygularını düşünüyormuuu fisfisfis

o yüzden hiç bir şey içinde kalmıyacak haklı haksız ne varsa savurrrr dışarıyaaa :roflol:

ama varyaaa değişim yıllar sonra kolay değilll ama çok güzelmiş beyaaaaa
yaklaşık bir aydır bu yöntemle yaşıyorummmm
harikaymışşş sositososito

Amiiiinnnnn rabbim tüm evlatların, kuzucuklarımızın yardımcısı olsun, en çok da ecişimizinnnnnn :Saruboceq:

amin ablası aminnn :Saruboceq:

oyy unutmuşum 11de öğrencim vardı benim hemmen gidip geleyim kızlar görüşürüz

:içelim:

kaydirigubbakcemile5

nazlıcım çok yoğunum ben bu günde ama bildirimleri not aldım,liste tamam gibi,eddoras kaldı bi tane,birde sultanımı geri dönmek üzere yazıyoruz dimi bu hafta

evet canım ... edoras ablamm kaldı sadece . benim işim yok ben yapıyorum tatlım . sen işlerini aksatma

sen dönene kadar listeden geri dönmek üzere ayıralım seni . hem ozamana kadar yeni pc almış olusunuz . daha sık görürüz seni aramızda .

iyi olur canim 9 temmuzda geliyorum.esim 3 temmuzda gelicek gelince o yeni laptop alicak.ben gelince hazir olucak yani.

6.TAKIM 161.ETAP

aeben ( 60,0 / 60,5 / -0,5 / -0,83 % )
Naz ( 61,0 / 62,5 / -1,5 / -2,46 % )
lilyum ( 72,2 / 72,0 / 0,2 / 0,28 % )
sultan_gibi ( 58,5 geri dönmek üzere ayrıldı
derya_lim ( 73,0 / 70,2 / 2,8 / 3,84 % )
suura ( 84,4 / 84,3 / 0,1 / 0,12 % )
eddoras ( 69,5 / 69,0 / 0,5 / 0,72 % )
eylulums ( 66,7 / 66,5 / 0,2 / 0,30 % )
kirazz_z ( 76,7 / 76,5 / 0,2 / 0,26 % )
yumukum ( 82,7 / 82,0 / 0,7 / 0,85 % )
şekerkizz2009 ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / 1,25 % )
nazzoo ( 79,1 / 76,3 / 2,8 / 3,54% )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 805,3 / 798,8 / 6,5 / 0,81 % )

MELEK
11.06.2010 75
18.06.2010 73,6

evet kızlar buda listemiz kontrol edebilirseniz kardeş takıma bırakacağım .

nazzoo'nun kilosunu eksik yazmışsın nazlım ,diğerlerinde problem yok eline sağlık

nazlıcım liste tamam canım,yanlız liliş abla kilosunu bildirdikten sonra sabit geçin demişti

kilo verenleri toptan tebrik ediyorumm isim isim saymıyayımm kaydirigubbakcemile5

vermiyenleredeee ahanda buuu alsanaalsanasmile

ben çıkar kızlar evi toplayıp biraz dolaşıcamm malum yarın büyük gün ev bomba gibi gerginn
biraz enerji toplamam lazımm

hepiize iyi hafta sonları iyi tatillerrr Şeniz

bizim için aklına gelen yarın sabah 10 dan 12 ye kadar dua etsin olurmuuu:çok üzgünüm: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…