Günaydın herkese, dün gece yazacaktım ama uyuyup kalmışımdün yediklerim kahvaltı:küçük kalıp Peynir, 5 zeytin 1 adethaşlanmış yumurta Domates salatalık.... Öğle:5 kaşık kadar haşlanmış makarna 3 y. Kaşığı yoğurt... Ara öğün:küçük bir dağ armudu, bir avuç kiraz... Akşam :bol yeşillikli haşlanmış nohut salatası egzersiz olarak da 30 dk leslie yaptım. Yavaş bir başlangıç yaptım galiba ama amacım diyetten öte beslenme alışkanlığımı düzenlemek.. Eşimin diyetisyen arkadaşı var eşim ona sordu benim için nasıl yapsın diyeti diye. Arkadaşın dediği şu diyet her zaman son çaredir beslenme alışkanlığını değiştirsin bir gün gelirim detaylıca anlatırım dedi.. Bir gün davet edeyim de tüyo alayım bari
misafir e rağmen menü şahane...işte irade...işte sportieDünkü misafirimi de atlattım artık bi kaç gün daha müsait olurum inşallah
Hemen dünkü menümü paylaşıyım geçmiş vs var daha
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2658888
16.00
1 kase yoğurt + 2 dilim ananas
19.30
1 parça tavuk + 2 köfte
2 kaşık semizotu salatası + 2 kaşık piyaz
4 kaşık cacık
2 filtre kahve
Karın egzersizi 60p
30 dakika eliptik 150p
Toplam 210p
Şanslısın diyetisyen bir arkadaş olması çok güzelGünaydın herkese, dün gece yazacaktım ama uyuyup kalmışımdün yediklerim kahvaltı:küçük kalıp Peynir, 5 zeytin 1 adethaşlanmış yumurta Domates salatalık.... Öğle:5 kaşık kadar haşlanmış makarna 3 y. Kaşığı yoğurt... Ara öğün:küçük bir dağ armudu, bir avuç kiraz... Akşam :bol yeşillikli haşlanmış nohut salatası egzersiz olarak da 30 dk leslie yaptım. Yavaş bir başlangıç yaptım galiba ama amacım diyetten öte beslenme alışkanlığımı düzenlemek.. Eşimin diyetisyen arkadaşı var eşim ona sordu benim için nasıl yapsın diyeti diye. Arkadaşın dediği şu diyet her zaman son çaredir beslenme alışkanlığını değiştirsin bir gün gelirim detaylıca anlatırım dedi.. Bir gün davet edeyim de tüyo alayım bari
As canım inşallahSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Bugün sabitim bakalım yarın ne olacakCanım bu cuma gerçekten çok merak ediyorum seni , iyi gidiyosun hadi bakalım
Günaydın canimGünaydın herkese, dün gece yazacaktım ama uyuyup kalmışımdün yediklerim kahvaltı:küçük kalıp Peynir, 5 zeytin 1 adethaşlanmış yumurta Domates salatalık.... Öğle:5 kaşık kadar haşlanmış makarna 3 y. Kaşığı yoğurt... Ara öğün:küçük bir dağ armudu, bir avuç kiraz... Akşam :bol yeşillikli haşlanmış nohut salatası egzersiz olarak da 30 dk leslie yaptım. Yavaş bir başlangıç yaptım galiba ama amacım diyetten öte beslenme alışkanlığımı düzenlemek.. Eşimin diyetisyen arkadaşı var eşim ona sordu benim için nasıl yapsın diyeti diye. Arkadaşın dediği şu diyet her zaman son çaredir beslenme alışkanlığını değiştirsin bir gün gelirim detaylıca anlatırım dedi.. Bir gün davet edeyim de tüyo alayım bari
Bugun ben dune gire 300 gr artiyimBugün sabitim bakalım yarın ne olacak
Sabitim bende ama sizlere bahane gibi gelsede regl diye bir gerçek varmisafir e rağmen menü şahane...işte irade...işte sportie
Şanslısın diyetisyen bir arkadaş olması çok güzel
Selam takımının sportif fit olmak için çabalayan pes etmeyen yorulmayan hatunlari
..
Leyla bu diyet dün uydum hatta biraz az yedim
..ama tartı gram oynamadı....bana koruma gibi oldu sanki....6 kişiyiz kilo veren var mı iki günde...?
Sen dün yumurtalı bi kahvaltı yaptın abla. Hepimizin metası farklı eminim Cuma sen harika bir eksiyke geleceksinBugun ben dune gire 300 gr artiyim
Misafir olmasına rağmen böyle Menü mükemmel ben çoktan kaçırırdım sanırımDünkü misafirimi de atlattım artık bi kaç gün daha müsait olurum inşallah
Hemen dünkü menümü paylaşıyım geçmiş vs var daha
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2658888
16.00
1 kase yoğurt + 2 dilim ananas
19.30
1 parça tavuk + 2 köfte
2 kaşık semizotu salatası + 2 kaşık piyaz
4 kaşık cacık
2 filtre kahve
Karın egzersizi 60p
30 dakika eliptik 150p
Toplam 210p
Sabah sadece bir sinir akşamda daha hafif olsa tolere edilebilirdi Ama olsun bundan sonraki günler dengelemekle geçilebilirGÜNAYDİN.
bugün 87,4
dünkü menüm
sabah: 8:30
2 simit bir çay
kahvaltı yapmadan çiktim..
öğle: 12:00
bi kase mantar çorbasi
bi kepçe zeytinyağlı taze fasulye.
bi kase yogurtlu semizotu
ara: bi şekersiz türk kahvesi
akşam: 20:00
patatesli musakka. ( kalanıı bu sabah da yedim )
5 yemek kaşığı yoğurt
spor: 7000 adım70 puan
su: 2 lt
Çok güzel bir başlangıç olmuş ve çok doğru bir karar güzel güzel eksiler gelecektir eminimGünaydın herkese, dün gece yazacaktım ama uyuyup kalmışımdün yediklerim kahvaltı:küçük kalıp Peynir, 5 zeytin 1 adethaşlanmış yumurta Domates salatalık.... Öğle:5 kaşık kadar haşlanmış makarna 3 y. Kaşığı yoğurt... Ara öğün:küçük bir dağ armudu, bir avuç kiraz... Akşam :bol yeşillikli haşlanmış nohut salatası egzersiz olarak da 30 dk leslie yaptım. Yavaş bir başlangıç yaptım galiba ama amacım diyetten öte beslenme alışkanlığımı düzenlemek.. Eşimin diyetisyen arkadaşı var eşim ona sordu benim için nasıl yapsın diyeti diye. Arkadaşın dediği şu diyet her zaman son çaredir beslenme alışkanlığını değiştirsin bir gün gelirim detaylıca anlatırım dedi.. Bir gün davet edeyim de tüyo alayım bari
Midem almıyor abla bastırsın diye anca bu kadar bi kaç gün daha böyle sürer Ama cumadan sonra eski düzeni alırım benceCanım bişey yememişin nerde salatan
Gunaydin caniimGünaydınlarrr
Gunaydin canisigünaydın kızlar
Günaydın dilekçim çenen düşmüş gene sabah sabahGunaydin canisi
Dustude bulamiyomrum onu aramaya geldim bendeGünaydın dilekçim çenen düşmüş gene sabah sabah
Tamam tamam kizma çeneni gördüm bana laf yetiştiriyordu merak etmeDustude bulamiyomrum onu aramaya geldim bendeneysem kahvem bitti ikinci boostedimi yapim hihh gelmicem özle beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?