Ama bu seferde benim eski yediğim düzen oluyor. Zaten öğlen yiyordum akşam yiyordum önceden. Aslında ben aralıklı oruç mu yapiyormusumOlsun canım önemli değil ama ifi yanlis yapiyorsun
Mesela 12 de yemek yiyeceksin aksam 6 da yiyeceksin diger gun 12 ye kadar yemek yemeyeceksin
2 ogunden olusuyor boyle beslenirsen ilerde kilo vermekte zorlanirsin canim
Aynen aralikli oruca cikiyor o duzenAma bu seferde benim eski yediğim düzen oluyor. Zaten öğlen yiyordum akşam yiyordum önceden. Aslında ben aralıklı oruç mu yapiyormusum
Bu akşam haricinde zorlanmadım. Bu akşamda zorlandım diyemem ama aciktigimi hissettim bir kase çorba içtim geçtiAynen aralikli oruca cikiyor o duzen
Bu hafta zorlandin mi peki canim bu sekilde beslediğinde
Omlet tarifi vermisKızlar bu 4 gün kahvaltısında bir yanlışlık mı var?
O zaman senin farkli bir beslenme duzenine gecmen gerekiyordu demek ki :))Bu akşam haricinde zorlanmadım. Bu akşamda zorlandım diyemem ama aciktigimi hissettim bir kase çorba içtim geçti ☺ ama bana yaptığım şey hiç oruç gibi gelmiyordu
Yarın da öyle yaparım kaptanım. Evet benim daha az yemem gerekiyor midem çok genişledi midemi küçültmem lazımO zaman senin farkli bir beslenme duzenine gecmen gerekiyordu demek ki :))
Bu cuma kilonu görelim bakalim nasil sonuc gelecek
Corbanin yanına salata ya da yogurt ekleseydin canim
Zamanla kuculur canim sen gun gectikce yediklerini azaltirsin zatenYarın da öyle yaparım kaptanım. Evet benim daha az yemem gerekiyor midem çok genişledi midemi küçültmem lazım
Nedense çok ağır kalıyorum gibi geliyor hala üzerimden o şişkinliği atamadım. Oohh be rahatlıyorum hissi henüz gelmedi vücudumaZamanla kuculur canim sen gun gectikce yediklerini azaltirsin zaten
Menulerinde genel olarak guzel sporda yapiyorsun
72 kilo ile basladin bizim takima 1 ayda nerdeyse 4 kilo verdin canim bence az degil 4 kilo daha versen daha hafiflemis hissedersinNedense çok ağır kalıyorum gibi geliyor hala üzerimden o şişkinliği atamadım. Oohh be rahatlıyorum hissi henüz gelmedi vücuduma
kiz sen ben gülümse 3 umiz kiloları yakın....ilham alalım birbirimizden....Bizim kızlar menü verdimi
Şekersiz kahve
Sabah 11.00
Domates 1 tane
Salatalık 2 tane
Bir dal yeşil soğan marul lor peynir 2 zeytin
1 dilim çavdar
Ara öğün diye 1 kurabiye yedim
2. Ara çavdar ekmeğine cıs sürdüm bi dilim yedim
Akşam 19.00
Domates salatalık biber soğan sarımsak ve tavukla salata yapıp yedim
Su 3 lt olacak geçerde belki
Spor 30 dk boosted
20 duvar şınavı
Zipzip-
Kiz kapyayi doğrayıp yulaf katıp 2 yumurta kırıp omlet yapıcaz ben öyle anladım...Kızlar bu 4 gün kahvaltısında bir yanlışlık mı var?
Yine ne cikti canimben de takıma ve diyete bir türlü adapte olamadım ya
sürekli bişeyler çıkıyor nefret ettim.
Bencede boyle olacakKiz kapyayi doğrayıp yulaf katıp 2 yumurta kırıp omlet yapıcaz ben öyle anladım...
düğünden sonra izmire gittim.ordan geldim arkadaşlar deniz planı yapmış.Yine ne cikti canim
Istersen izne ayiralim canim bu sene ki ikinci iznin olacak galibadüğünden sonra izmire gittim.ordan geldim arkadaşlar deniz planı yapmış.
şuan için birşey yok.diyetimi bozmamaya çalışıyorum ama düzen yok
eskiden daha düzenliymişiz valla.okul vardı iş vardı bi düzen vardı.şimdi sabaha kadar otur öğlen uyu sersem gibi oluyor insan.
liste yazamıyorum kaç gündür,girip okuyamıyorum o zaman da motivasyon düşüyor.benim planlamadığım şeyler çıkınca canım sıkılıyor.
bide sen iyisin böyle yeaa ne diyeti diyenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum :)
Erken uyanmissin canim bende 7 gibi uyaniyorum ama aksam 11 de uyumus oluyorummesela bugün 6 da uyandım.kahve içtim hadi temizlik yapayım dedim.
11 gibi yine uyudum 14 te kalktım.tarhana çorbası içtim peynirli.üstüne kahve
şimdi de meyve yiyorum
sıfır düzen
çok ayıp olacak ama ayır bari kaptanımIstersen izne ayiralim canim bu sene ki ikinci iznin olacak galiba
Gülümse benimle konuşmuyorkiz sen ben gülümse 3 umiz kiloları yakın....ilham alalım birbirimizden....
Kiz kapyayi doğrayıp yulaf katıp 2 yumurta kırıp omlet yapıcaz ben öyle anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?