Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun canım önemli değil ama ifi yanlis yapiyorsun
Mesela 12 de yemek yiyeceksin aksam 6 da yiyeceksin diger gun 12 ye kadar yemek yemeyeceksin
2 ogunden olusuyor boyle beslenirsen ilerde kilo vermekte zorlanirsin canim
Ama bu seferde benim eski yediğim düzen oluyor. Zaten öğlen yiyordum akşam yiyordum önceden. Aslında ben aralıklı oruç mu yapiyormusum

Aynen aralikli oruca cikiyor o duzen
Bu hafta zorlandin mi peki canim bu sekilde beslediğinde
Bu akşam haricinde zorlanmadım. Bu akşamda zorlandım diyemem ama aciktigimi hissettim bir kase çorba içtim geçti ama bana yaptığım şey hiç oruç gibi gelmiyordu

Bu akşam haricinde zorlanmadım. Bu akşamda zorlandım diyemem ama aciktigimi hissettim bir kase çorba içtim geçti ☺ ama bana yaptığım şey hiç oruç gibi gelmiyordu
O zaman senin farkli bir beslenme duzenine gecmen gerekiyordu demek ki :))
Bu cuma kilonu görelim bakalim nasil sonuc gelecek
Corbanin yanına salata ya da yogurt ekleseydin canim

O zaman senin farkli bir beslenme duzenine gecmen gerekiyordu demek ki :))
Bu cuma kilonu görelim bakalim nasil sonuc gelecek
Corbanin yanına salata ya da yogurt ekleseydin canim
Yarın da öyle yaparım kaptanım. Evet benim daha az yemem gerekiyor midem çok genişledi midemi küçültmem lazım

Zamanla kuculur canim sen gun gectikce yediklerini azaltirsin zaten
Menulerinde genel olarak guzel sporda yapiyorsun
Nedense çok ağır kalıyorum gibi geliyor hala üzerimden o şişkinliği atamadım. Oohh be rahatlıyorum hissi henüz gelmedi vücuduma

kiz sen ben gülümse 3 umiz kiloları yakın....ilham alalım birbirimizden....
Kızlar bu 4 gün kahvaltısında bir yanlışlık mı var?
Kiz kapyayi doğrayıp yulaf katıp 2 yumurta kırıp omlet yapıcaz ben öyle anladım...

Yine ne cikti canim
düğünden sonra izmire gittim.ordan geldim arkadaşlar deniz planı yapmış.
şuan için birşey yok.diyetimi bozmamaya çalışıyorum ama düzen yok
eskiden daha düzenliymişiz valla.okul vardı iş vardı bi düzen vardı.şimdi sabaha kadar otur öğlen uyu sersem gibi oluyor insan.
liste yazamıyorum kaç gündür,girip okuyamıyorum o zaman da motivasyon düşüyor.benim planlamadığım şeyler çıkınca canım sıkılıyor.
bide sen iyisin böyle yeaa ne diyeti diyenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum :)

Istersen izne ayiralim canim bu sene ki ikinci iznin olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…