Elam sen yinede kilo veriyorsun bırakırsan iyice almayasınçok ayıp olacak ama ayır bari kaptanım
böyle kimseye faydam olmaz
Tamam canım izne ayiralim.yeniden duzenin oldugunda listeye alirizçok ayıp olacak ama ayır bari kaptanım
böyle kimseye faydam olmaz
Bende 2 halanmis yumurta ayriyetten birde omlet anladimkiz sen ben gülümse 3 umiz kiloları yakın....ilham alalım birbirimizden....
Kiz kapyayi doğrayıp yulaf katıp 2 yumurta kırıp omlet yapıcaz ben öyle anladım...
takımdan çıkınca alıyorum zatenElam sen yinede kilo veriyorsun bırakırsan iyice almayasın
Bak Dukan da şöyle ideal kilon üzerinden her geçen 10 yıl sonra 1 kilo ekliyor sun...
Her doğum için de 2 kg ekliyosun...
Önemli olan korumak ya hani ..
Sende dilersen bu hesabı yapabilirsin....
Çünkü her 10 yılda meta zayıflıyor kaslar zayıflıyor hareket azalıyor
Takimda kal o zaman nasil yapalim ki canimtakımdan çıkınca alıyorum zaten
ama inan bir düzen oturtamadım.
14 takım adam arıyor...kimse bulamadı...oraya uğra arada boşta kalma ...sen gidersen ben nasıl mezun olam.... motivasyon kaynağım sensin....sen gidersen geriye ne kalir....
Ben seni hamile olmadan yollamam
Al benden de o kadar gözlerimi açamıyorum , regl vurdu beni birde son 3 gün çok yoruldum , hergün yemekli misafir ağırladımBugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar
Sanki çok yorgunum günlerin uykusuzluğu yorgunluğu galiba
Birde esnemeye çok zmn ayırmıyorum o yüzden bacaklarım sızlıyor
Canım menün sporun çok güzelGünü şuan ictiğim pıttkıııçayıyla kapatırken menümüde yazayım dedim.
Sabah 9 20 diyet kahve
11 00 kahvalti
Aksam 18 00 Salatanin yarisini yedim
Hemen arkasi 5 minnak kiraz, sallama bitki cayi 5 gojiberyy
NOT: Ara yapmamaya calisoyorum oyuzden ogunlere ekleme yapiyorum
Su 3.5 litre
Spor
60 saat boosted 240
75 dk. Yuruyus 187
Zipzip- sportie @Felicio
Canım çok geçmiş olsunAynen oyle ic organlarda tutulum yapan iltihapli bir hastalik. Suan muallakta kaldilar henuz tedavi baslanmadi. Bir hastanede pozitif cikan sonuclarimin birkaci fakultede negatif cikinca elediler gibi birsey oldu. Yani hala muallaktayim insaAllahta olmamamasini dilerim.
Hiç denemedim güzelmi gerçekten ama çok kalorilidir sanırımBayilirim kuru tarhanayi kitir kitir yemeye oyizden cips tarhana aliyorum
Cipsin en sagliklisindan
Ay bende merak ettim kaptanımSaçımın orjinal rengi canim beyazlarim artti sadece
Canım afiyet olsun biraz cıslar var ama yinede güzel sonuç alacağını düşünüyorumBizim kızlar menü verdimi
Şekersiz kahve
Sabah 11.00
Domates 1 tane
Salatalık 2 tane
Bir dal yeşil soğan marul lor peynir 2 zeytin
1 dilim çavdar
Ara öğün diye 1 kurabiye yedim
2. Ara çavdar ekmeğine cıs sürdüm bi dilim yedim
Akşam 19.00
Domates salatalık biber soğan sarımsak ve tavukla salata yapıp yedim
Su 3 lt olacak geçerde belki
Spor 30 dk boosted
20 duvar şınavı
Zipzip-
niye ki naptın?....o kin tutmaz....kimseye küsmez.....Gülümse benimle konuşmuyor
Sen dışarda ve içerde iki kez spor yapmis gibi oldun ....bide metabolizma hızın yüksek bence....ben acikmadim çünkü....Bende 2 halanmis yumurta ayriyetten birde omlet anladim
Bunlar hep acliktann biliyonmu
Dukan in herseyini seviyorum....Bende tersine çevirmeye çalışıyorum 18 yaşında 58 dim en fazla 55 e inmiştim ama 55 te çok kalamıyodum
Üzerinden nerdeyse 30 sene geçti 1 de doğum 55 in üzerine bile 5 koysam 60 eder
Bakalım neyi zorluyorsam
Normal bisiklet 3 puan demiştikDksı 3 puanmı boosted 4 galiba
Ben de menü paylaşayım sabah 06.45 1 adet salatalık yedim. 13.00 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 adet tavuk bonfile, 1 porsiyon salata, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim de ekmek yedim. Öğle yemeğine kadar aralarda şekersiz çay ve bolca su içtim. Bu akşam aciktigim için 1 kase çorba içtim o kadar. Toplamda 3.5 litre oldu. Ve 1 saat zumba yaptim. Tabi sıcakta da bol bol terledim. 1 saat zumba 240 puan
Canım armut küçülecek merak etme, bende armut tipliyim , güzel duruyor güven banaKızlar bir şey sorucam...
Ben armut tipliyim...2 beden fark var...büyük bir armut
Incelince ve zayiflayinca bu sefer küçükmu olurum....
Lesli boosted filan hem alt hem ust çalıştırıyor...
Store den indirip yaptıklarım sadece alt bölge için yapıyorum...ama korkum diğer sporlarla üst fazla incelir mi alta gore ?????
Ayy dugulandim ben yaaa nekadar guzel sozler bunlarCanım menün sporun çok güzel
Takımın parlayan yıldızı. Sporda da şampiyonluğu bırakmıyorsun
Yıldızın hiç sönmesin canım
Eliptik kaç aydır ya da kaç senedir kullanıyorsun?Canım armut küçülecek merak etme, bende armut tipliyim , güzel duruyor güven bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?