Yoo diyettekilerde yiyormus eve gidince resmini cekeyim sana siz bilsenizki ben nereyim dugun varmisya buhun unutmusum apar topar dugune geldikHiç denemedim güzelmi gerçekten ama çok kalorilidir sanırım
Güzel bir kahvaltı seçeneği, hangi konuda endişe ettin ?Kızlar bu 4 gün kahvaltısında bir yanlışlık mı var?
Canım 2 sene oldu alalı voit markaEliptik kaç aydır ya da kaç senedir kullanıyorsun?
Markası filan ne ben çok kararsızım...
Canisi ben yanlis anlamisim bu yumurta bollugu merden geliuor diye seyytimdiGüzel bir kahvaltı seçeneği, hangi konuda endişe ettin ?
Rahat değilsen müsait değilsen sen bilirsin ama evdeysen buraya ne kadar çok gelirsen o kadar düzene giriyor. Sen biliyorsun aslında tereciye tere sattırma banatakımdan çıkınca alıyorum zaten
ama inan bir düzen oturtamadım.
Bişey yapmadım yani bildiğim yapmadım o benim ablam sayılır bilerek saygısızlık yapmamniye ki naptın?....o kin tutmaz....kimseye küsmez.....
Sen dışarda ve içerde iki kez spor yapmis gibi oldun ....bide metabolizma hızın yüksek bence....ben acikmadim çünkü....
Dukan in herseyini seviyorum....
Onda klasik kilo hedef kilo hesabı ideal kilo hesabı yok....
Bide gerçekten Dukan daki gibi altını ben koruya miyorum.....Dukan a gore Ben 70 olmalıyım....70 altında da da zaten aç gezdiğim için korumayı yorum.
..
Yo suan iyiyim aksamki menu doyurucu idi yada artik ekmeksizlige alisdim bu iyi birsey bağırsakların sagligina kavustugunu gosterirniye ki naptın?....o kin tutmaz....kimseye küsmez.....
Sen dışarda ve içerde iki kez spor yapmis gibi oldun ....bide metabolizma hızın yüksek bence....ben acikmadim çünkü....
Dukan in herseyini seviyorum....
Onda klasik kilo hedef kilo hesabı ideal kilo hesabı yok....
Bide gerçekten Dukan daki gibi altını ben koruya miyorum.....Dukan a gore Ben 70 olmalıyım....70 altında da da zaten aç gezdiğim için korumayı yorum.
..
Abla banada çok yediğimde fena gaz oluyor. Wc sıkıntısı oluyorYo suan iyiyim aksamki menu doyurucu idi yada artik ekmeksizlige alisdim bu iyi birsey bağırsakların sagligina kavustugunu gosterir
Yarin fotoğraf koyayim ablacim simdi çıkacağım sitedenAy bende merak ettim kaptanım
Saat 16 daki guzelliklee dikkatimden kacmadi cuma guni bende yicemmmBugün rapor vericem de nasıl
Sabah 10.15
1 yeşil elma
2 k yulaf ezmesi
1 ceviz- tarçın
Ara yeşil çay
14.00
4 k kabak yemeği - 2 k yoğurt
16.00
2 dilim ev keki
2 kurabiye
19.00
2 y kaşığı semizotu salatası
21.30
Filtre kahve
Spor
Karın kalça bacak. 120p
İyi geceler kaptancımIyi geceler kizlar
Ayy bugun hep bir kektir gidiyorrrr cuma gel artik7 Temmuz
Sabah karpuz yarım dilim börek iki ceviz
Saat 12 tavuk baget yeşillik
Saat 16.30 bir salatalık bir lokma peynir
İki lokma kek
Saat 18.30 yarım tabak et sote, kuruyemiş
1,9 lt Su
Spor 92 puansportie Zipzip-
Felicio selensu82
Kızlar işe acele ile gittim. O anda olan yiyeceklerden yemek zorunda kaldım. Bugün böyle oldu çok yoğun çalışıyorum maalesef yiyecekleri organize edemedim
takımdan çıkınca alıyorum zaten
ama inan bir düzen oturtamadım.
Sağol bacım amin ins Allah rabbim dusmanima vermesin çok kötü günlerdi geldi geçti şükürler olsunCok gecmis olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin boyle aci☹
Bugün kaptan kek diye diye herkese keki yedirdi7 Temmuz
Sabah karpuz yarım dilim börek iki ceviz
Saat 12 tavuk baget yeşillik
Saat 16.30 bir salatalık bir lokma peynir
İki lokma kek
Saat 18.30 yarım tabak et sote, kuruyemiş
1,9 lt Su
Spor 92 puansportie Zipzip-
Felicio selensu82
Kızlar işe acele ile gittim. O anda olan yiyeceklerden yemek zorunda kaldım. Bugün böyle oldu çok yoğun çalışıyorum maalesef yiyecekleri organize edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?