Sen nereyesun görünmüyosunArtımısın şu an yavrim?
Ben bimemki canim kaptan bilirkızlar şu videonun ikinci bölümü kaç puan olur bir deyin bana
Harikasın canım. Ben de yarınki listeye bakayım hemen.İyi akşamlar canlar
bugün de listeye uygun hareket ettimEki Görüntüle 2659382 Eki Görüntüle 2659383 Eki Görüntüle 2659384 Zipzip-
Malum siteden video çalışmadı o nedenle;
Lesli 30 days 30 dk 120 p
Lesli boosted 45 dk 180p
6000 adım 90 p
Toplam 390psportie
Lili 38 E Evvab sudem34 selensu82 H hasbeenandgone
Yarın uymaya çalış olur mu bal?Harikasın canım. Ben de yarınki listeye bakayım hemen.
Evet cnm oğlumun atletinin içindeteşekkür ederim....durmak yok.... zayıflamaya devam....
Uyku gözlüğünü buldun mu?
Soğuma yap mutlaka bencede
Sen nereyesun görünmüyosun
Geçmiş olsun canım C vitamini iyi gelir mi dersin? Yada potasyumBugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar
Sanki çok yorgunum günlerin uykusuzluğu yorgunluğu galiba
Birde esnemeye çok zmn ayırmıyorum o yüzden bacaklarım sızlıyor
Lilim çok yorma kendini hastaneler yeterince yoruyor insanıSaat 19 00 yuruyusumu iptal ettim hastaneye yuruyerek gidip geldigim icin ama aksam esimle çıkarsam yine bildiririm ona gore
Aslında alıyorum ama 2 gündür içmiyorum bu saatte içmicem sabah alimGeçmiş olsun canım C vitamini iyi gelir mi dersin? Yada potasyum
Neydirsen eltim ne oldu hemşerime geçmiş olsunİyi geceler
Kv rahatsızdı onda kalıyodum. Evime geldim bu akşam dünya kadar işim var.
Düzenim biraz bozuldu şu iki gün toparlamak istiyorum inşallah.
Iki gün cok halsizdim canim kafamı kaldıramadım daha iyiyim şükürAbla hayirdir daha iyiyim derken hasta falanmisin geçmiş olsun neyin var
Tekrar geçmiş olsun ablacım iyi olmana sevindim havalardandirIki gün cok halsizdim canim kafamı kaldıramadım daha iyiyim şükür
Geçmiş olsunIki gün cok halsizdim canim kafamı kaldıramadım daha iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?