- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Neydirsen eltim ne oldu hemşerime geçmiş olsun
Sagol canimGeçmiş olsun
Aranızda kurun deEsim diuorki erkekler kulubu yokmu jizd3norada zayiflasak , dedim yoktur heralde olsa duyardik ,diyor zaten hersey kadinlara, hayat size guzel
Ay inşallah sizler bana büyük motivasyon oldunuz72 kilo ile basladin bizim takima 1 ayda nerdeyse 4 kilo verdin canim bence az degil 4 kilo daha versen daha hafiflemis hissedersin
Varmidir yaaaAranızda kurun de
Acaba nickini kadın yapıp gelen var mıdır
Eyi şükür seni gördüm daha iyi oldum bende özledim hafta sonu yoktum anam giller geldi gitti sendemi hafta sonu yoktunsağol gülünsüm özlemişim seni dilleren ölim eyimisin?
Benim esimde cok kilolu ama zayiflamayi dusunmuyo kemikleri iriymis sadeceEsim diyorki erkekler kulubu yokmu bizde orada zayiflasak , dedim yoktur heralde olsa duyardik ,diyor zaten hersey kadinlara, hayat size guzel
Aynen erkenden bakıcam...Yarın uymaya çalış olur mu bal?
115 kilo sadeceBenim esimde cok kilolu ama zayiflamayi dusunmuyo kemikleri iriymis sadece
100 küsur kilo kadardı di mi o kemiklerBenim esimde cok kilolu ama zayiflamayi dusunmuyo kemikleri iriymis sadece
Ya heo oyle olur zayen,Benim esimde cok kilolu ama zayiflamayi dusunmuyo kemikleri iriymis sadece
Bizimkide 91 kilo zamaninda yilllar yillar once 117 kiloydu115 kilo sadece
Eyi şükür seni gördüm daha iyi oldum bende özledim hafta sonu yoktum anam giller geldi gitti sendemi hafta sonu yoktun
Geçmiş olsun canım benim. Daha iyi misin?Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar
Sanki çok yorgunum günlerin uykusuzluğu yorgunluğu galiba
Birde esnemeye çok zmn ayırmıyorum o yüzden bacaklarım sızlıyor
Yürüyüş sonrası bisiklet sürmeyi öğreneyim dedim şeytan işiymiş süre bilen vardı demi gülmekten konsantre olamadim
Gelmeleri güzelde gitmeleri çok zoruma gidiyor her defasında ağlıyorum onlar gittikten sonra eve girmek istemiyorum bir defasında 3 gün kaldıkları odaya girememistimCumartesi geceden beri kv de kalıyodum ne güzel annenler gelmiş ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?