Spor yapınca bir kendime geldim kuzumGeçmiş olsun canım benim. Daha iyi misin?
bana de hergün eve gelip yemek yiyince ağırlık Çöküyordu Uyuyordum.....iki gündür yürüyüş yaparak kurtuldum
Sağol cnm
Eşim bi tarafimdan bı taraftan oğlum tuttu biri bi tarafa cekiyo diğeri bı tarafaBende bilmiyorum ya çok istiyorum öğrenmek
Sana ne oldu görmedim geçmiş olsunSağol cnm
Ne yedin bakımMenü yazmak şartmı acaba
Gelmeleri güzelde gitmeleri çok zoruma gidiyor her defasında ağlıyorum onlar gittikten sonra eve girmek istemiyorum bir defasında 3 gün kaldıkları odaya girememistim
Sürekli gorusuyoruz aslında gidip geliyoruz ama şehirler farklı olunca yinede hasretlik oluyor malesef canları sagolsun yeterkiEneeebiz yakınız zordur uzak olmak ya
Valla bugün uçuyor gibiydimSana ne oldu görmedim geçmiş olsun
Sana da canımValla bugün uçuyor gibiydim
Ya sıcaktan ya yorgunluktan cnm tansiyonum kötüydü cnm şimdi daha iyiyim teşekkür ederim
HHerkese huzurlu uykular❤
Havalardandir canım tekrar geçmiş olsun iyi gecelerValla bugün uçuyor gibiydim
Ya sıcaktan ya yorgunluktan cnm tansiyonum kötüydü cnm şimdi daha iyiyim teşekkür ederim
HHerkese huzurlu uykular❤
Ben sürüyorum çocukluğumdan beri ama bu sene henuz siftah yapamadimYürüyüş sonrası bisiklet sürmeyi öğreneyim dedim şeytan işiymiş süre bilen vardı demi gülmekten konsantre olamadim
Galiba evetMenü yazmak şartmı acaba
Hayirli geceler bacimCümleten hayırlı geceler Allah rahatlık versin bende kaçar
Çok geçmiş olsun...kesinlikle çocukları Allah koruyor....ya en azından ikisi pes peşe aradan çıkacak... benimki tek çok sıkılıyor...hala bizimle oyun oynuyor...bide öyle düşün...Evet cnm oğlumun atletinin içinde
Gece oğlan kokumla yatmak istediyse demek
Bnm Yavaşlık ile ilgili sorunum var esneme yavaş ya ondan sevmiyorumsporda yapıyordum ama el mecbur
Zipzip- kaptancığım vücudum spora alışkın sıkıntı o diil bence yoruluyorum gündüz
Ve bebeler çok yoruyor beni
4 yaş sendromu mahvediyor bizi
Bugün akşam kızı 1.5 metrelik duvardan itti oğlan
Düşünün o kdr bağırmışım ki naptın diye kaynanam 2 ev ötede komşuda duymuş geldi
Kafayı yedim bağırıyorsun olmuyor selen sakin ol deyip odaya götürdüm artık konuştum bn o zıplar sandım diyoe
Çok küçükler anlamıyorlar bahçeli ev çok zor iş öffff
benimkide oyle diyo....Ben sürekli ayran budalası gibi gülüyorum burdakiı esprilere ne kadar mutlusun diyor....Esim diyorki erkekler kulubu yokmu bizde orada zayiflasak , dedim yoktur heralde olsa duyardik ,diyor zaten hersey kadinlara, hayat size guzel
eskiden vardi sanki diye hatırlıyorum....bence vardır....Aranızda kurun de
Acaba nickini kadın yapıp gelen var mıdır
Ne yedirdin icirdin kiz adama....hamarat hatun...Bizimkide 91 kilo zamaninda yilllar yillar once 117 kiloydu
Şartmış sanırım yazayımNe yedin bakım
Benim sayemde zayifladi canim kilolu olmasini istemedigimden surekli vidi vidi ettim adamda zayifladi. Ha zayif dedigim zayif degil ama asiri kiloluda degil artikÇok geçmiş olsun...kesinlikle çocukları Allah koruyor....ya en azından ikisi pes peşe aradan çıkacak... benimki tek çok sıkılıyor...hala bizimle oyun oynuyor...bide öyle düşün...
benimkide oyle diyo....Ben sürekli ayran budalası gibi gülüyorum Bursalı esprilere ne kadar mutlusun diyor....
eskiden vardi sanki diye hatırlıyorum....bence vardır....
Me yedirdin icirdin kiz adama....hamarat hatun...
Kaça indirdin adamı?Benim sayemde zayifladi canim kilolu olmasini istemedigimden surekli vidi vidi ettim adamda zayifladi. Ha zayif dedigim zayif degil ama asiri kiloluda degil artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?