Tabiki tatlım et/balık/köfte ne istersenFelicio cnm bn yarın da ton balıklı salata yiyebilir miyim
Tavuk pek yemiyorum zaten evde de pişmiyor
Sudem tatlım nevrim döndü sıcaktanLili felicio kahve diyetine bişey yazmadiniz....
Neyse bunu alnimizin akıyla atlatirsak ben scrien shot yaptım....paylaşmayı da öğrenirse m paylaşırım....
85 olmusdu benimle beraber oda sigarayi birakti suan 91Kaça indirdin adamı?
Kiz dedim ya ben oyle diyetler iyi olmaz diye 7 gunde 7 kilo cok sakincaliLili felicio kahve diyetine bişey yazmadiniz....
Neyse bunu alnimizin akıyla atlatirsak ben scrien shot yaptım....paylaşmayı da öğrenirse m paylaşırım....
Çok güzelBizim kızlar menü verdimi
Şekersiz kahve
Sabah 11.00
Domates 1 tane
Salatalık 2 tane
Bir dal yeşil soğan marul lor peynir 2 zeytin
1 dilim çavdar
Ara öğün diye 1 kurabiye yedim
2. Ara çavdar ekmeğine cıs sürdüm bi dilim yedim
Akşam 19.00
Domates salatalık biber soğan sarımsak ve tavukla salata yapıp yedim
Su 3 lt olacak geçerde belki
Spor 30 dk boosted
20 duvar şınavı
Zipzip-
Listesini göndersene tatlımInceledim baya protein ekmek meyve filan var....7 gün yapmasak da 3 gün yapsak....yada 2 gün veya 1 gün
yollayım da Nasıl yollanıyor....birde iki çeşit var bende...Sudem tatlım nevrim döndü sıcaktan
Menüleri kontrol edeyim dedim diyet kampının zebanisi olarak seninkini evvabın kini bulamadımkahve diyeti yazdığın kaçıncı sayfada tatlım
super....Ben de zayıflatacam... dukani beraber yapmıştık o zaman 11 kilo vermişti...geri aldı...85 olmusdu benimle beraber oda sigarayi birakti suan 91
1 gün yada 2 gun yaparızKiz dedim ya ben oyle diyetler iyi olmaz diye 7 gunde 7 kilo cok sakincali
Linkte olur ekran görüntüsü de olur canımyollayım da Nasıl yollanıyor....birde iki çeşit var bende...
super....Ben de zayıflatacam... dukani beraber yapmıştık o zaman 11 kilo vermişti...geri aldı...
1 gün yada 2 gun yaparız
Birinci çıkan menü daha sert sankiLinkte olur ekran görüntüsü de olur canım
Tatlım sen 2 günde hiç gram verdin mi?Linkte olur ekran görüntüsü de olur canım
Canim.ben 78.5 kiloyum...boyum 1.71Listesini göndersene tatlımhesaplayalım
Bizim bu seçtiğimiz liste 5 günde 3 kg ama biz 1 kg civarı bekliyorduk liste dengeli gelmişti günlük En az 1000 kalori alalım sağlığımız daha önemli hatta sen kg bilgilerini gönder ben sana en az ne kadar Alman gerektiğini hesaplayayım
menüye uydum caney...kaçamak sıfır....maden suyu yeşilçay akşam atistirmas... süt öğlen atıştırmasiLinkte olur ekran görüntüsü de olur canım
Pıtkı çayı nedir acepGünü şuan ictiğim pıttkıııçayıyla kapatırken menümüde yazayım dedim.
Sabah 9 20 diyet kahve
11 00 kahvalti
Aksam 18 00 Salatanin yarisini yedim
Hemen arkasi 5 minnak kiraz, sallama bitki cayi 5 gojiberyy
NOT: Ara yapmamaya calisoyorum oyuzden ogunlere ekleme yapiyorum
Su 3.5 litre
Spor
60 saat boosted 240
75 dk. Yuruyus 187
Zipzip- @sportie Felicio
Çok geçmiş olsun Rabbim göstermesinAynen oyle ic organlarda tutulum yapan iltihapli bir hastalik. Suan muallakta kaldilar henuz tedavi baslanmadi. Bir hastanede pozitif cikan sonuclarimin birkaci fakultede negatif cikinca elediler gibi birsey oldu. Yani hala muallaktayim insaAllahta olmamamasini dilerim.
Cıslar olmasa herşey güzel hoşmuşBizim kızlar menü verdimi
Şekersiz kahve
Sabah 11.00
Domates 1 tane
Salatalık 2 tane
Bir dal yeşil soğan marul lor peynir 2 zeytin
1 dilim çavdar
Ara öğün diye 1 kurabiye yedim
2. Ara çavdar ekmeğine cıs sürdüm bi dilim yedim
Akşam 19.00
Domates salatalık biber soğan sarımsak ve tavukla salata yapıp yedim
Su 3 lt olacak geçerde belki
Spor 30 dk boosted
20 duvar şınavı
Zipzip-
Rabbim bir daha yaşatmasın böyle zorluklarDevlet Hastanesi'nde dış gebelik teşhisi koydular üniversite hastanesine sevk ettiler gittim 2 tane prof doktora muayene oldum normal gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor bundan sana hayır gelmez dedi düşük yaparsın 4 gün aglaya ağlaya ağrıları çeke çeke bekledim sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim akşam saat 8 den 12 ye kadar ameliyatta kaldım prof olmasına rağmen dış gebelige normal gebelik dedi ve o doktor bana tek çare tüp bebek dedi normal yolla olmaz dedi Ramazan'da düşük yaptım her doktorun dediği doğrudur diye bişey yok lilim bunlar sadece benim hayatımdan ornekler sana daha bunun gibi nice insanlar vardır emin ol
Nedense çok az geldi gözüme If diyeti Ama yine de az sanki vücut sonradan direnmesinBen de menü paylaşayım sabah 06.45 1 adet salatalık yedim. 13.00 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 adet tavuk bonfile, 1 porsiyon salata, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim de ekmek yedim. Öğle yemeğine kadar aralarda şekersiz çay ve bolca su içtim. Bu akşam aciktigim için 1 kase çorba içtim o kadar. Toplamda 3.5 litre oldu. Ve 1 saat zumba yaptim. Tabi sıcakta da bol bol terledim. 1 saat zumba 240 puan
Bende bende Ama diyete Bi düzen tutmadıben de takıma ve diyete bir türlü adapte olamadım ya
sürekli bişeyler çıkıyor nefret ettim.
Küçük armut olur Ama her bölge orantılı küçülür çok güzel dururKızlar bir şey sorucam...
Ben armut tipliyim...2 beden fark var...büyük bir armut
Incelince ve zayiflayinca bu sefer küçükmu olurum....
Lesli boosted filan hem alt hem ust çalıştırıyor...
Store den indirip yaptıklarım sadece alt bölge için yapıyorum...ama korkum diğer sporlarla üst fazla incelir mi alta gore ?????
Herkesler bir kek yemişBugün rapor vericem de nasıl
Sabah 10.15
1 yeşil elma
2 k yulaf ezmesi
1 ceviz- tarçın
Ara yeşil çay
14.00
4 k kabak yemeği - 2 k yoğurt
16.00
2 dilim ev keki
2 kurabiye
19.00
2 y kaşığı semizotu salatası
21.30
Filtre kahve
Spor
Karın kalça bacak. 120p
Menüde yürüyüşte çok güzel afiyet bal şeker olsunSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2659377
Ara öğün saat 15.00
1 avuç kuruyemiş
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2659378
2 lt Dukan birası
1 saat 15 dk tempolu yürüyüş =187.5
Spor çok iyi menüde öyleİyi akşamlar canlar
bugün de listeye uygun hareket ettimEki Görüntüle 2659382 Eki Görüntüle 2659383 Eki Görüntüle 2659384 Zipzip-
Malum siteden video çalışmadı o nedenle;
Lesli 30 days 30 dk 120 p
Lesli boosted 45 dk 180p
6000 adım 90 p
Toplam 390p @sportie
Lili 38 @Evvab sudem34 @selensu82 @hasbeenandgone
Mükemmel7 temmuz
10.00
2 kk kdr peynir
2 salatalık
2 çeri
3ceviz
Semiz otu
Yarı bardak kefir
12.00
1kırmızı erik
16.00
4kaşık yoğurt
1elma
18.00
Light ton balıklı salata içine avuç içi kdr fırın kabak da kalmıştı onu da ekledim
Su 3.75
Spor 22 dk kardiyo
10 dk bacak
500 iç bacak
Toplam 263 p
Zipzip- @hasbeenandgone @sportie
Felicio @Lili38 sudem34
Çok geçmiş olsunIki gün cok halsizdim canim kafamı kaldıramadım daha iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?