Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Felicio cnm bn yarın da ton balıklı salata yiyebilir miyim
Tavuk pek yemiyorum zaten evde de pişmiyor
Tabiki tatlım et/balık/köfte ne istersen seni çok takdir ediyorum, korumada olmana rağmen listeye uyuyorsun, helal olsun
iyi geceler

Lili felicio kahve diyetine bişey yazmadiniz....
Neyse bunu alnimizin akıyla atlatirsak ben scrien shot yaptım....paylaşmayı da öğrenirse m paylaşırım....

Lili felicio kahve diyetine bişey yazmadiniz....
Neyse bunu alnimizin akıyla atlatirsak ben scrien shot yaptım....paylaşmayı da öğrenirse m paylaşırım....
Sudem tatlım nevrim döndü sıcaktan
Menüleri kontrol edeyim dedim diyet kampının zebanisi olarak seninkini evvabın kini bulamadım kahve diyeti yazdığın kaçıncı sayfada tatlım

Çok güzel harikasın

Inceledim baya protein ekmek meyve filan var....7 gün yapmasak da 3 gün yapsak....yada 2 gün veya 1 gün
Listesini göndersene tatlım hesaplayalım
Bizim bu seçtiğimiz liste 5 günde 3 kg ama biz 1 kg civarı bekliyorduk liste dengeli gelmişti günlük En az 1000 kalori alalım sağlığımız daha önemli hatta sen kg bilgilerini gönder ben sana en az ne kadar Alman gerektiğini hesaplayayım

Sudem tatlım nevrim döndü sıcaktan
Menüleri kontrol edeyim dedim diyet kampının zebanisi olarak seninkini evvabın kini bulamadım kahve diyeti yazdığın kaçıncı sayfada tatlım
yollayım da Nasıl yollanıyor....birde iki çeşit var bende...
85 olmusdu benimle beraber oda sigarayi birakti suan 91
super....Ben de zayıflatacam... dukani beraber yapmıştık o zaman 11 kilo vermişti...geri aldı...
Kiz dedim ya ben oyle diyetler iyi olmaz diye 7 gunde 7 kilo cok sakincali
1 gün yada 2 gun yaparız

Canim.ben 78.5 kiloyum...boyum 1.71

Pıtkı çayı nedir acep Menü gayet güzel
Çok geçmiş olsun Rabbim göstermesin
Cıslar olmasa herşey güzel hoşmuş Ama ekstra eklenen sporla kalmamışlardır
Rabbim bir daha yaşatmasın böyle zorluklar gerçekten öyle doğru teşhis olmadan insan çok çekiyor
Nedense çok az geldi gözüme If diyeti Ama yine de az sanki vücut sonradan direnmesin
ben de takıma ve diyete bir türlü adapte olamadım ya
sürekli bişeyler çıkıyor nefret ettim.
Bende bende Ama diyete Bi düzen tutmadı
Küçük armut olur Ama her bölge orantılı küçülür çok güzel durur bende elma tipliyim hiç hoş durmuyor
Herkesler bir kek yemiş onlar dışında gayet güzel onlarda nazar boncuğu olsun mezuniyet geliyor nasıl olsa
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2659377
Ara öğün saat 15.00
1 avuç kuruyemiş

Akşam yemeği Eki Görüntüle 2659378
2 lt Dukan birası

1 saat 15 dk tempolu yürüyüş =187.5
Menüde yürüyüşte çok güzel afiyet bal şeker olsun
Spor çok iyi menüde öyle cumadan sonra belki bende denerim Bu diyeti istenen sonuç olursa çok uyacağımı sanmıyorum Ama toparlarsam tabi
Mükemmel
Iki gün cok halsizdim canim kafamı kaldıramadım daha iyiyim şükür
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…