GünaydınnnnGunaydin kizlar
Gunaydin canim ❤Günaydın herkeslere güzel geçsin gününüz inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Günaydınlarrr
Canim pıttkııı bir espiri ( bildigimiz bitki yani) bir programda duymusdum zamaninda oyle agzimda kalmis arasira kullanirimPıtkı çayı nedir acepMenü gayet güzel
Çok geçmiş olsun Rabbim göstermesin
Cıslar olmasa herşey güzel hoşmuşAma ekstra eklenen sporla kalmamışlardır
Rabbim bir daha yaşatmasın böyle zorluklargerçekten öyle doğru teşhis olmadan insan çok çekiyor
Nedense çok az geldi gözüme If diyeti Ama yine de az sanki vücut sonradan direnmesin
Bende bende Ama diyete Bi düzen tutmadı
Küçük armut olur Ama her bölge orantılı küçülür çok güzel dururbende elma tipliyim hiç hoş durmuyor
Herkesler bir kek yemişonlar dışında gayet güzel onlarda nazar boncuğu olsun mezuniyet geliyor nasıl olsa
Menüde yürüyüşte çok güzel afiyet bal şeker olsun
Spor çok iyi menüde öylecumadan sonra belki bende denerim Bu diyeti istenen sonuç olursa çok uyacağımı sanmıyorum Ama toparlarsam tabi
Mükemmel
Çok geçmiş olsun
Gunaydin canimGünaydın herkeslere güzel geçsin gününüz inşallah
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Gunaydin canimGünaydınnnn❤
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın canimcanim pıttkııı bir espiri ( bildigimiz bitki yani) bir programda duymusdum zamaninda oyle agzimda kalmis arasira kullanirim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Ve hala uyuyan guzeller kalkinda sizede gün aysınartık
GunaydinGünaydın
Gunaydin canim ❤Canim pıttkııı bir espiri ( bildigimiz bitki yani) bir programda duymusdum zamaninda oyle agzimda kalmis arasira kullanirim
Allah razi olsun insaAllah
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Ve hala uyuyan guzeller kalkinda sizede gün aysınartık
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın Canım sağlıklı kg vermek için 1200 kalori altına düşülmesi önerilmiyor tabiki arada uzun süreli olmamak kaydıyla 3 günlük 5 günlük 1000 kalori altına düşmeyen listeler deneyebilirizCanim.ben 78.5 kiloyum...boyum 1.71
Benim her güne -200 gram şeklinde ilerliyor tatlımBen yarını iple çekiyorum....bakalım ne çıkacak....3 gün sonunda....sporlar olumlu mu olumsuz mu etki edecek
Günaydın sevgili turtam resmin gelmedi/görmedim halaBiliyorum kız kalbinde kötülük yok onun bende espirisine diyorum zaten
GünaydınGunaydin
Günaydın içi dışı muhteşem güzel kaptanımGunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Vaktim olunca araştıracağım tatlım en az 1 hafta 10 gün ne yaparsak ara vermemiz gerekir diye düşünüyorumFelicio ben yatıyorum canım....sabah market yapıcam sonunda...sabah yazarım sana .. muck....kahve diyetini araştıralim...en kotu haftaya perşembe yada çarşamba perşembe yaparız...
Günaydın şekerim koymuştum ben ama sen görmedin sanırım gerilerde kalmıştır baya özelden atarım şimdiVaktim olunca araştıracağım tatlım en az 1 hafta 10 gün ne yaparsak ara vermemiz gerekir diye düşünüyorum
Yok be niye kovsunlarGünaydın şekerim koymuştum ben ama sen görmedin sanırım gerilerde kalmıştır baya özelden atarım şimdiyoksa kovacaklar beni gruptan her gün foto atıyorum diye
6 senedir alt kattayim karinca istilasindan çekiyoruz..Anladim ucuncu kattan yine daha karli ama alt katta oturmanin da zorluklari vardir canim yine en iyisini sen bilirsin
kaptanimm nasılsınHu huuu 6. takim nasilsiniz?
Benim kizlar beni birakti gitti, takimda in cin top oynuyor.
Sizin takima transfer olayim diyorum, yer var miZipzip- kaptanim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?