Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim pıttkııı bir espiri ( bildigimiz bitki yani) bir programda duymusdum zamaninda oyle agzimda kalmis arasira kullanirim
Allah razi olsun insaAllah
Günaydın herkeslere güzel geçsin gününüz inşallah
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Günaydınnnn❤
Gunaydin canim
Gunaydin canim

Ve hala uyuyan guzeller kalkinda sizede gün aysın artık

Günaydın canim

Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤

Canim.ben 78.5 kiloyum...boyum 1.71
Günaydın Canım sağlıklı kg vermek için 1200 kalori altına düşülmesi önerilmiyor tabiki arada uzun süreli olmamak kaydıyla 3 günlük 5 günlük 1000 kalori altına düşmeyen listeler deneyebiliriz

Eklentiler

• ED2B4C9D-666C-466D-B3CA-D27CA0D10CC8.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 31
  • D6E9B4FD-3F0D-42AE-B062-1B04149DA58D.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 29
Felicio ben yatıyorum canım....sabah market yapıcam sonunda...sabah yazarım sana .. muck....kahve diyetini araştıralim...en kotu haftaya perşembe yada çarşamba perşembe yaparız...
Vaktim olunca araştıracağım tatlım en az 1 hafta 10 gün ne yaparsak ara vermemiz gerekir diye düşünüyorum

Vaktim olunca araştıracağım tatlım en az 1 hafta 10 gün ne yaparsak ara vermemiz gerekir diye düşünüyorum
Günaydın şekerim koymuştum ben ama sen görmedin sanırım gerilerde kalmıştır baya özelden atarım şimdi yoksa kovacaklar beni gruptan her gün foto atıyorum diye

.
kaptanim ben pekmeze başlamak istiyorum
demir ekskliğim var halsizlik çekiyorum.
bu arada menümü yazayim
bugünki kilom: 86,9
sabah 6:30 :dün akşamdan kalan patatesli musakka
öğle:12 mantar çorbası tavuk kavurma domates iki bardak ayran.
ara 15:30 : 3 armut.
akşam: bir kase mercimek çorbasi yoğurt.

Anladim ucuncu kattan yine daha karli ama alt katta oturmanin da zorluklari vardir canim yine en iyisini sen bilirsin
6 senedir alt kattayim karinca istilasindan çekiyoruz..
bende eşime dedim ki
madem üst kata yapmaya niyetiniz yok karincalardan çek dedim.
karincalar yüzünden tezgaha hiç bulaşık birakamiyorum yemek yer yemez topluyorum hemen.. bilmiyorum içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…