- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Çocuklar için gibi arkaya iki küçük tekerlek koydur öyle sürebilirsin canım başlangıçta....Bende bilmiyorum ya çok istiyorum öğrenmek
Zati geçen gün sen dedin diye sana heveslendimBen sürüyorum çocukluğumdan beri ama bu sene henuz siftah yapamadim
Günaydın gülümGünaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrr
Yaa ne guZel bir gunaydin tesekkur ederim canimGünaydın içi dışı muhteşem güzel kaptanım
Günaydın canımGünaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrr
Günaydın ablacim ❤Günaydın güzeller
Sabah sporunu yaptım şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bugün ve yarın çok hafif olmalı ❤
Günaydın canım ❤Eksik kalmayayim, bı günaydın da benden
Ogrenirsin insaAllah bacim bende aksamdan aksama tenhalarda sureyyodum isdeZati geçen gün sen dedin diye sana heveslendim
Bende cok halsizdim corek otu propolis kapsulune ve zeytin yapragi ekstrasina baslayana kadar suan elhamdulullah cok iyiyim kanimda yukselmis 11 di 12 bucuk cikti en son tahlilimde. Ha yok illa pekmeze baslayacagim diyorsanda yaninda mutlaka c vitamini olan gidalar eile birlikte tuket demirin emiliminini iki kat fazlalastiriyor c vitanmini.
kaptanim ben pekmeze başlamak istiyorum
demir ekskliğim var halsizlik çekiyorum.
bu arada menümü yazayim
bugünki kilom: 86,9
sabah 6:30 :dün akşamdan kalan patatesli musakka
öğle:12 mantar çorbası tavuk kavurma domates iki bardak ayran.
ara 15:30 : 3 armut.
akşam: bir kase mercimek çorbasi yoğurt.
Bende tenhada denedim sitenin en kuytu köşesinde eşim izin vermez zatın ulu orta yerle bide işin ucunda rezil olmakta varOgrenirsin insaAllah bacim bende aksamdan aksama tenhalarda sureyyodum isde
Aynem bizdede durum o ferace ile bisiklete ulu orta binemem ha piknikte falan olsa abes olmaz surerimde burda utanirim yaBende tenhada denedim sitenin en kuytu köşesinde eşim izin vermez zatın ulu orta yerle bide işin ucunda rezil olmakta var
Bende altimda eşofman vardı feraceyi belime topladim bindim ama cesaret yok duserim diye korktum bıraktım eşim diyo 1 sene çalışman lazımAynem bizdede durum o ferace e bisiklete ulu orta binemem ha piknikte falan olsa abes olmaz surerimde burda utanirim yaGecen sene fakulte yundanisonime yaris bile yapiuorduk.
Ben ogrwndigimde orta bire gidiuordum diye hatirliyorum ama ilkokulda olabilirBende altimda eşofman vardı feraceyi belime topladim bindim ama cesaret yok duserim diye korktum bıraktım eşim diyo 1 sene çalışman lazım
Öğren öğren çok zevkli gibi ama korkuda yok değil haniBende hic bilmiyorum bisiklet sürmeyi
Simdi koyde bisiklet var ama lastikleri sisecek ama binmeye korkuyorum:))
Ben hiç binmedim akşamda eşim bisiklet yolunda bindi bende heveslendim öğreneyim diye ama çok zor cesaret ister oda bende yokBen ogrwndigimde orta bire gidiuordum diye hatirliyorum ama ilkokulda olabilir
Cok zevkli yaa, ben arabayi bile surmesi insana cok zevk verir diye ogrendimÖğren öğren çok zevkli gibi ama korkuda yok değil hani
Sinavdan sonra artik simdi ona vakit ayirmak istemiyorum :)))Öğren öğren çok zevkli gibi ama korkuda yok değil hani
Cocuklar akşam ellerini bırakıp sürüyorlar anne korkulacak bişey yok diyolar dedim sıpalara maskara oldumCok zevkli yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?