Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın içi dışı muhteşem güzel kaptanım
Yaa ne guZel bir gunaydin tesekkur ederim canim
Günaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrr
Günaydın canım
Günaydın güzeller

Sabah sporunu yaptım şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bugün ve yarın çok hafif olmalı ❤
Günaydın ablacim ❤
Eksik kalmayayim, bı günaydın da benden
Günaydın canım ❤

Bende cok halsizdim corek otu propolis kapsulune ve zeytin yapragi ekstrasina baslayana kadar suan elhamdulullah cok iyiyim kanimda yukselmis 11 di 12 bucuk cikti en son tahlilimde. Ha yok illa pekmeze baslayacagim diyorsanda yaninda mutlaka c vitamini olan gidalar eile birlikte tuket demirin emiliminini iki kat fazlalastiriyor c vitanmini

Bende tenhada denedim sitenin en kuytu köşesinde eşim izin vermez zatın ulu orta yerle bide işin ucunda rezil olmakta var
Aynem bizdede durum o ferace ile bisiklete ulu orta binemem ha piknikte falan olsa abes olmaz surerimde burda utanirim ya Gecen sene fakulte yolunda iso ile yaris bile yapiuorduk.

Aynem bizdede durum o ferace e bisiklete ulu orta binemem ha piknikte falan olsa abes olmaz surerimde burda utanirim ya Gecen sene fakulte yundanisonime yaris bile yapiuorduk.
Bende altimda eşofman vardı feraceyi belime topladim bindim ama cesaret yok duserim diye korktum bıraktım eşim diyo 1 sene çalışman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…