Denge sorununn yoksa az bi cesaretle hallolurBen hiç binmedim akşamda eşim bisiklet yolunda bindi bende heveslendim öğreneyim diye ama çok zor cesaret ister oda bende yok
ablacim bizim oturduğum ev karinca yuvasiymiş..:)Wilma11 canım bizdede karınca olmuştu, eczaneden toz aldık ondan döktük evin köşe bucak her yerine hemen kesildi
16 saat oruc olacak su ve cya disinda birsey yenmeyecek16 8 ne oluyor
Himm16 saat oruc olacak su ve cya disinda birsey yenmeyecek
8 saattede yemek yenecek 2 ana 1 ara ogun olabilir :))
Ne oldu kiz ne baniAramızda banlanan arkadaslar var lütfen konulara dikkat edelim sürekli cuma oncesi ban yiyosunuz listede olan arkadaslara duyurulur devam etmek istiyorsanız olaylara karismazsaniz sevinirim simdiye kadar burda kimse ban yemedi lütfen rica ediyorum listeyi etkilicek birsey yapmayin
Ben ozaman aralikli oruc yapmis oliyorum saat 11 yad a12 aksamda 18 en gec baskada yemiyirum16 saat oruc olacak su ve cya disinda birsey yenmeyecek
8 saattede yemek yenecek 2 ana 1 ara ogun olabilir :))
Daha o konuyu yazacaktim canim musait oldugumda herkes etiketlicemAramızda banlanan arkadaslar var lütfen konulara dikkat edelim sürekli cuma oncesi ban yiyosunuz listede olan arkadaslara duyurulur devam etmek istiyorsanız olaylara karismazsaniz sevinirim simdiye kadar burda kimse ban yemedi lütfen rica ediyorum listeyi etkilicek birsey yapmayin
Evvap ta ban yedi her olayi karismazlarsa cok guzel olur cumaya azkala böyle seyler olmazNe oldu kiz ne bani
Aaa banmi yedi cumaya acilir ama demiEvvap ta ban yedi her olayi karismazlarsa cok guzel olur cumaya azkala böyle seyler olmaz
Konuya bagliAaa banmi yedi cumaya acilir ama demi
Simdi sabah kahvaltisini biraz oteleyip 12 de yaparsınBen ozaman aralikli oruc yapmisnoliyorum
Ben ara ogune karsi olan tarafimSimdi sabah kahvaltisini biraz oteleyip 12 de yaparsın
Sonrasinda 4 gibi ara ogun saat 8 de aksam yemegi yersen aralikli oruc oluyor canim
Istersen ara ogun yapmayabilirsin tabii ki
Yada 11 de kahvalti 7 de aksam yemegi olabilir
Saatleri kendine gore ayarlayabilirsin
Bir derdim varda yorum yapiyorlar canimSiz baska yerdede falandami yorum yapiyorsuniz ben hirtek buuraya birde kendi actigim konuma arada yaziyorum baskada biryere girmiyorum
Neme lazim benim derdim bana yeter baska dertleri niye dinleyipte bunalima gireyimBir derdim varda yorum yapiyorlar canim
Isteyen istedigi yere yaziyor ama bdv de yazinca banlanabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?