Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dün öğle yaptım düne göre fark -1.600

Günaydın kızlar iş yoğunluğuna yazamadım bu aralar iş yeri pek bir yoğun. Dün yine klasik kahvaltımı yaptım haşlanmış yumurta zeytin peynir Domates salatalık. Öğle salata ve bir kupa Domates çorbası..iş yerinde tatlı dağıtıldı minik bir parça yedim ara öğün yapmadım. Akşamsa tavuklu salata yedim. Ama dün misafirliğe gittiğim için spor yapamadım ev sahibi de çay yanına patates salatası börek felan yapmış patates salatasını yedim ayıp olmasın diye ama böreğe dokunmadım.. Yani dün çok verimli değildi. Ah şu spor olayı o kadar yorgun oluyorum ki kalkamıyorum sabah...iş yoğunluğundan da olabilir bu yorgunluk.

Günaydın canim ❤
Aksam salata olmasa guzel olurmuş ama misafirligi yine guzel atlatmışsın
Isten gec mi çıkıyorsun aksam

Günaydın canim ❤
Aksam salata olmasa guzel olurmuş ama misafirligi yine guzel atlatmışsın
Isten gec mi çıkıyorsun aksam
Geç çıkmıyorum 5 te çıkıyorum eve gidene kadar 6 ya yaklaşıyor saat. Gün içinde bir yoğunluk ve yorgunluk var bu aralar. sonra akşam yemeği ve mutfağı toplama derdine düşünüyorum

Geç çıkmıyorum 5 te çıkıyorum eve gidene kadar 6 ya yaklaşıyor saat. Gün içinde bir yoğunluk ve yorgunluk var bu aralar. sonra akşam yemeği ve mutfağı toplama derdine düşünüyorum
Eve giderken yurume imkanin var mi 15-20 dakika bile yurusen guzel olur
Calisan biri olarak zor oluyordu aksam yemek bulasik derken vakit geçer

Bir derdim var basligi altinda bir suru konu var canim.herkes derdini anlatiyor linkini birakayim ama uzak dur
Uzak dururum kaptanım
şimdi bu hafta bugün -600 deyim diyete spora da çok çok uydum Cuma’ya 1 kg bekliyorum
Her hafta bu kadar yüksek olmaz yavaş yavaş 300-500 arası vermeyi istiyorum sağlığım için
Sorunumsa eğer öyle yaparsam listeye zarar vermiş olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…