Bdv de takilinca benim de psikolojim bozuluyorBen haber izlemeyi bile bırakmışım psikolojim bozuluyor diue
Gitme zaten oyle yerlere bosver sacma konular var sonrada yorum yapip yiyorlar banlari oturuyorlar asayaNeme lazim benim derdim bana yeter baska dertleri niye dinleyipte bunalima gireyim
Ben dün öğle yaptım düne göre fark -1.600Simdi sabah kahvaltisini biraz oteleyip 12 de yaparsın
Sonrasinda 4 gibi ara ogun saat 8 de aksam yemegi yersen aralikli oruc oluyor canim
Istersen ara ogun yapmayabilirsin tabii ki
Yada 11 de kahvalti 7 de aksam yemegi olabilir
Saatleri kendine gore ayarlayabilirsin
Bu sistem guzel kilo verdiriyorBen dün öğle yaptım düne göre fark -1.600
1 kilo 600 gr mi verdin ule dunden bugune hay masaallahBen dün öğle yaptım düne göre fark -1.600
Masallah canim sendeki şu ödemi cokkk seviyorumBen dün öğle yaptım düne göre fark -1.600
Ayy maşallah yaaa1 kilo 600 gr mi verdin ule dunden bugune hay masaallah
Ben degil kuzum gulumse vermisAyy maşallah yaaatebrik ederim sizi
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar iş yoğunluğuna yazamadım bu aralar iş yeri pek bir yoğun. Dün yine klasik kahvaltımı yaptım haşlanmış yumurta zeytin peynir Domates salatalık. Öğle salata ve bir kupa Domates çorbası..iş yerinde tatlı dağıtıldı minik bir parça yedim ara öğün yapmadım. Akşamsa tavuklu salata yedim. Ama dün misafirliğe gittiğim için spor yapamadımev sahibi de çay yanına patates salatası börek felan yapmış patates salatasını yedim ayıp olmasın diye ama böreğe dokunmadım.. Yani dün çok verimli değildi. Ah şu spor olayı o kadar yorgun oluyorum ki kalkamıyorum sabah...iş yoğunluğundan da olabilir bu yorgunluk.
Dün1 kilo 600 gr mi verdin ule dunden bugune hay masaallah
Geç çıkmıyorum 5 te çıkıyorum eve gidene kadar 6 ya yaklaşıyor saat. Gün içinde bir yoğunluk ve yorgunluk var bu aralar. sonra akşam yemeği ve mutfağı toplama derdine düşünüyorumGünaydın canim ❤
Aksam salata olmasa guzel olurmuş ama misafirligi yine guzel atlatmışsın
Isten gec mi çıkıyorsun aksam
Eve giderken yurume imkanin var mi 15-20 dakika bile yurusen guzel olurGeç çıkmıyorum 5 te çıkıyorum eve gidene kadar 6 ya yaklaşıyor saat. Gün içinde bir yoğunluk ve yorgunluk var bu aralar. sonra akşam yemeği ve mutfağı toplama derdine düşünüyorum
Oda neymiş kaptanımBdv de takilinca benim de psikolojim bozuluyor
Bir derdim var basligi altinda bir suru konu var canim.herkes derdini anlatiyor linkini birakayim ama uzak durOda neymiş kaptanımben yorum yapmadan bir bakayım
Uzak dururum kaptanımBir derdim var basligi altinda bir suru konu var canim.herkes derdini anlatiyor linkini birakayim ama uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?