Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eve giderken yurume imkanin var mi 15-20 dakika bile yurusen guzel olur
Calisan biri olarak zor oluyordu aksam yemek bulasik derken vakit geçer
İki Otobüsle aktarma yaparak eve geçiyorum çıkışta. Spor yapamadığım günlerde Belki bir durak sonra binerek deneyebilirim yürüme işini. Ev iş zor geliyor bana gerçekten. Herkes nasıl yetiştiriyor anlayamıyorum ben çok üşeniyorum galiba

Dün şu sevgili olmadan sevişmek konusunda bildirim geldi bana ben açtım okudum hiç bir yorum yapmadım evvab konudan mı yedi banı?
Yorum yapmam laf lafı açar hiç gerek yok

Dün şu sevgili olmadan sevişmek konusunda bildirim geldi bana ben açtım okudum hiç bir yorum yapmadım evvab konudan mı yedi banı?
Evet canim orda yorum yapmis

300 -500 uyar bize canim daha fazlasina gerek yok zsten :))
Elinden geleni yap yeter❤
1 durak cok fayda sağlayacaktır canim:))
Evet canim herkese bildirim gitti o konuda oraya yorum yazmis

Canım bizde neler denedik ana en sonunda tozda bulduk çareyi, bizim ev bahçe içinde biz kuruttuysak sen hayli hayli halledersin

hedefim yüzde olarak 0,90 altına düşmeyeye çalışmak, eksiye ise asla düşmemeye çalışacağım

Canım olabilir 2 öğün beslenme gibi dene bakalım

Eklentiler

• 20200708_122852.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 21
Evvab mı ban yemiş Allah allah, hangi konulara dalıp ne diyosunuzda banlanılıyor anlamadım valla
Birde özel hayatla ilgili hiç yorum yapmam banane , herkesin doğrusu kendine sonuçta

Evvab mı ban yemiş Allah allah, hangi konulara dalıp ne diyosunuzda banlanılıyor anlamadım valla
Birde özel hayatla ilgili hiç yorum yapmam banane , herkesin doğrusu kendine sonuçta
Seviyorum seni ozelden anlatcam ben sana

Bildirim banada geldide basligi okur okumaz ic acici seylerin olmayacagimi anladim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…