- 6 Temmuz 2020
- 15
- 97
- 3
- 32
İki Otobüsle aktarma yaparak eve geçiyorum çıkışta. Spor yapamadığım günlerde Belki bir durak sonra binerek deneyebilirim yürüme işini. Ev iş zor geliyor bana gerçekten. Herkes nasıl yetiştiriyor anlayamıyorum ben çok üşeniyorum galibaEve giderken yurume imkanin var mi 15-20 dakika bile yurusen guzel olur
Calisan biri olarak zor oluyordu aksam yemek bulasik derken vakit geçer
Dün şu sevgili olmadan sevişmek konusunda bildirim geldi bana ben açtım okudum hiç bir yorum yapmadım evvab konudan mı yedi banı?Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
Olur mu Ne kusuru canım
Evet canim orda yorum yapmisDün şu sevgili olmadan sevişmek konusunda bildirim geldi bana ben açtım okudum hiç bir yorum yapmadım evvab konudan mı yedi banı?
Yorum yapmam laf lafı açar hiç gerek yok
300 -500 uyar bize canim daha fazlasina gerek yok zsten :))Uzak dururum kaptanım
şimdi bu hafta bugün -600 deyim diyete spora da çok çok uydum Cuma’ya 1 kg bekliyorum
Her hafta bu kadar yüksek olmaz yavaş yavaş 300-500 arası vermeyi istiyorum sağlığım için
Sorunumsa eğer öyle yaparsam listeye zarar vermiş olur muyum?
1 durak cok fayda sağlayacaktır canim:))İki Otobüsle aktarma yaparak eve geçiyorum çıkışta. Spor yapamadığım günlerde Belki bir durak sonra binerek deneyebilirim yürüme işini. Ev iş zor geliyor bana gerçekten. Herkes nasıl yetiştiriyor anlayamıyorum ben çok üşeniyorum galiba
Evet canim herkese bildirim gitti o konuda oraya yorum yazmisDün şu sevgili olmadan sevişmek konusunda bildirim geldi bana ben açtım okudum hiç bir yorum yapmadım evvab konudan mı yedi banı?
Yorum yapmam laf lafı açar hiç gerek yok
Canım bizde neler denedik ana en sonunda tozda bulduk çareyi, bizim ev bahçe içinde biz kuruttuysak sen hayli hayli halledersinablacim bizim oturduğum ev karinca yuvasiymiş..:)
her yerden çikiyor eşim de her defasina heryerine ilaçladi.. gene çikiyor
tebeşiri de denedik bana misin demedi...
çikiyor işte
bide uçan karinca var eşime dedim ki biz iyi mi baktik dedim
uçan karincanin büyük bereketi olduğu düşünüyorum.
hedefim yüzde olarak 0,90 altına düşmeyeye çalışmak, eksiye ise asla düşmemeye çalışacağım300 -500 uyar bize canim daha fazlasina gerek yok zsten :))
Elinden geleni yap yeter❤
1 durak cok fayda sağlayacaktır canim:))
Evet canim herkese bildirim gitti o konuda oraya yorum yazmis
Ayy ben sana cips tarhananin resmini cekicektim unutmusumCanım bizde neler denedik ana en sonunda tozda bulduk çareyi, bizim ev bahçe içinde biz kuruttuysak sen hayli hayli halledersin Eki Görüntüle 2659572
Evvab mı ban yemiş Allah allah, hangi konulara dalıp ne diyosunuzda banlanılıyor anlamadım vallaAramızda banlanan arkadaslar var lütfen konulara dikkat edelim sürekli cuma oncesi ban yiyosunuz listede olan arkadaslara duyurulur devam etmek istiyorsanız olaylara karismazsaniz sevinirim simdiye kadar burda kimse ban yemedi lütfen rica ediyorum listeyi etkilicek birsey yapmayin
Sağol canım böyle çıt çıt atışırmalık yiyosun yaniAyy ben sana cips tarhananin resmini cekicektim unutmusum
Düşeceğinden eminimhedefim yüzde olarak 0,90 altına düşmeyeye çalışmak, eksiye ise asla düşmemeye çalışacağım❤
Seviyorum seniEvvab mı ban yemiş Allah allah, hangi konulara dalıp ne diyosunuzda banlanılıyor anlamadım valla
Birde özel hayatla ilgili hiç yorum yapmam banane , herkesin doğrusu kendine sonuçta
Ne gerek varsaEvet canim orda yorum yapmis
Normalde evet, normal cips falan sevmem ben kokmus corap gibi kokuyorlarSağol canım böyle çıt çıt atışırmalık yiyosun yani
Normalde eevet normal cips falan sebmem ben kokmus cotap gibi kokuyorlarama suan diyetteyim diye yemiyorum ama diyette olanlar yiyormus bunu hususi alip
Bildirim banada geldide basligi okur okumaz ic acici seylerin olmayacagimi anladim zaten300 -500 uyar bize canim daha fazlasina gerek yok zsten :))
Elinden geleni yap yeter❤
1 durak cok fayda sağlayacaktır canim:))
Evet canim herkese bildirim gitti o konuda oraya yorum yazmis
Ay cipstende soğudumheleki peynirli olanlar ayak kokusu
Ben cikolatada yemem aklimada gelmez nadir dirr geldiği orjinal hakiki cikolata faydaliymis onuda nasil guvenip alicaz gercekliğineAy cipstende soğudum
Çikolata börek çörektende soğutacak bişey yokmu yas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?