- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen akillisin kuzum bosver bakma sen oralara ayıpBildirim banada geldide basligi okur okumaz ic acici seylerin olmayacagimi anladim zaten
Kolay gelsin bacıBugun evde okadar is varki dip kose temizlik uapicam kahvaltimi yaptim cayimla suan yemislerimide yeyip ise baslicam insaAllah
İlk defa gördümAyy ben sana cips tarhananin resmini cekicektim unutmusum
Yine.bir ortak noktası daha çikolata bana göre çocukların atistirmaligi dediğimde herkes nasıl sevmezsin demişti dondurmada aynı şekilde senede 1 dir yedigimBen cikolatada yemem aklimada gelmez nadir dirr geldiği orjinal hakiki cikolata faydaliymis onuda nasil guvenip alicaz gercekliğine
Ama borek corek bayilirim
keçiboynuzu yemek çikolata yemek gibi :)Ben cikolatada yemem aklimada gelmez nadir dirr geldiği orjinal hakiki cikolata faydaliymis onuda nasil guvenip alicaz gercekliğine
Ferrero diyorum godivada olurBen cikolatada yemem aklimada gelmez nadir dirr geldiği orjinal hakiki cikolata faydaliymis onuda nasil guvenip alicaz gercekliğine
Çok yoruyorsun sen kendini be Lilim atom karınca diyeceğimBugun evde okadar is varki dip kose temizlik uapicam kahvaltimi yaptim cayimla suan yemislerimide yeyip ise baslicam insaAllah
Allah razi olsun mutfaktan yenii ciktim daha bir dunya is var evde aksama bitse bariKolay gelsin bacı
Ayni bem dondurmayida hic aramamYine.bir ortak noktası daha çikolata bana göre çocukların atistirmaligi dediğimde herkes nasıl sevmezsin demişti dondurmada aynı şekilde senede 1 dir yedigim
Cikilatanin markasimi kuzum bu dediklerinFerrero diyorum godivada olur
Bu bazal metabolizma hızı hesaplanarak kalori alımı çok tartışmaya açık cnmGünaydın Canım sağlıklı kg vermek için 1200 kalori altına düşülmesi önerilmiyor tabiki arada uzun süreli olmamak kaydıyla 3 günlük 5 günlük 1000 kalori altına düşmeyen listeler deneyebiliriz
Atom karinca, hizli gonzales, hijyen teyze, ve lilikiz lakaplarimdirÇok yoruyorsun sen kendini be Lilim atom karınca diyeceğimarada dinlendir vücudunu
Evet canım diyetin bitince onlardan arada bir dene diyeCikilatanin markasimi kuzum bu dediklerin
Tamam ama zaten hakiki cikolata yank aci olandan yag yakmaya yardimciymiskiEvet canım diyetin bitince onlardan arada bir dene diye
Çok haklısın vücut alışıyor sen kg almamak için aktif olduğun için 1800 kalori civarı hesaplamıştır üstünü alırsan sana kg olarak döner ilk geçişte vücut alışana kadar 1-2 kg Alabilirsin ama metabolizman hızlanırBu bazal metabolizma hızı hesaplanarak kalori alımı çok tartışmaya açık cnm
Mesela bana 1800 kalori al diyor almıyorum o kdr
Ve kimi uzmanlar vücudun kıtlık moduna alıp kilo veremeyeceğini savunuyor ben kendimden şüphe ediyorum mesela
Bugün de şunu okudum alman gerekenden%20 aşşağı alırsan kilo veriyormuşsun
Bitter ye diyorlar ya canımTamam ama zaten hakiki cikolata yank aci olandan yag yakmaya yardimciymiski
Bn yoğurdu yedim ama chia koymayı unuttumÇok haklısın vücut alışıyor sen kg almamak için aktif olduğun için 1800 kalori civarı hesaplamıştır üstünü alırsan sana kg olarak döner ilk geçişte vücut alışana kadar 1-2 kg Alabilirsin ama metabolizman hızlanır
Mesala benim 1600 civarı ben haftanın 3 günü en az 2400 Kalori civarı alıyordum 1600 alsam en çok bu göbek ve simitler olmazdı
Bir sonrakine eklersin tatlımBn yoğurdu yedim ama chia koymayı unuttum
Damak klasik, toblerone, nutella favorilerimFerrero diyorum godivada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?