Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben cikolatada yemem aklimada gelmez nadir dirr geldiği orjinal hakiki cikolata faydaliymis onuda nasil guvenip alicaz gercekliğine
Ama borek corek bayilirim
Yine.bir ortak noktası daha çikolata bana göre çocukların atistirmaligi dediğimde herkes nasıl sevmezsin demişti dondurmada aynı şekilde senede 1 dir yedigim

Ben cikolatada yemem aklimada gelmez nadir dirr geldiği orjinal hakiki cikolata faydaliymis onuda nasil guvenip alicaz gercekliğine
Ama borek corek bayilirim
keçiboynuzu yemek çikolata yemek gibi :)
hakkiini alicam pekmezi ben sevmiyorum:)
çok alsam cani i çikolata çekince keçiboynuzu yemek istiyorum. :)

selam arkadaşlar
Zipzip- dün üçüncü kattan bahsettik sanirim eşimle konuştuk vazgeçtik.
nabim uzunca bekliyorum baktım ortada bi durum yok.
mutfak banyo tadilata girişecegim...
yatak odasina balkon yapacagim geniş istiyorum . eşim de üst kati ile ayni olacak diyor küçük gibi bu konuda hiç anlaşamadik.
nasıl olacak bende bilmiyorum.
bu sefer de eşim gemlikten yazlık almak istiyor ben ona yanaşmıyorum..
durum işler karışık kafalar karışık

Bu bazal metabolizma hızı hesaplanarak kalori alımı çok tartışmaya açık cnm
Mesela bana 1800 kalori al diyor almıyorum o kdr
Ve kimi uzmanlar vücudun kıtlık moduna alıp kilo veremeyeceğini savunuyor ben kendimden şüphe ediyorum mesela
Bugün de şunu okudum alman gerekenden%20 aşşağı alırsan kilo veriyormuşsun

Çok haklısın vücut alışıyor sen kg almamak için aktif olduğun için 1800 kalori civarı hesaplamıştır üstünü alırsan sana kg olarak döner ilk geçişte vücut alışana kadar 1-2 kg Alabilirsin ama metabolizman hızlanır
Mesala benim 1600 civarı ben haftanın 3 günü en az 2400 Kalori civarı alıyordum 1600 alsam en çok bu göbek ve simitler olmazdı

Bn yoğurdu yedim ama chia koymayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…