Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤Selam kizlar nasılsınız
Hoşgeldin canimSelam kizlar nasılsınız
Evet hemde ağzımızdan yemiyoz diye burnumuzdan sokuyolar yemiyoz diyeYoksa 4. Takim sizi kaçırıp iskence ile kek borekmi yediyor
Kardesim gekcekte kek falan yaptim bende kek kek kek kekHuhu nerdesiniz kizlar herkescikler kaybolmus
Çikolatalı sevmemki bana meyveliyle gelKardesim gekcekte kek falan yaptim bende kek kek kek kekhemide çikolatalı şelale gibi akiyo vallaaaa
saol canim ekran görüntüsü aldım...Günaydın Canım sağlıklı kg vermek için 1200 kalori altına düşülmesi önerilmiyor tabiki arada uzun süreli olmamak kaydıyla 3 günlük 5 günlük 1000 kalori altına düşmeyen listeler deneyebiliriz
Maşallah süper...Benim her güne -200 gram şeklinde ilerliyor tatlım
bunu anlimizin akıyla atlatalim...arada birşeyler araştırıp deneriz....Vaktim olunca araştıracağım tatlım en az 1 hafta 10 gün ne yaparsak ara vermemiz gerekir diye düşünüyorum
ha haNeme lazim benim derdim bana yeter baska dertleri niye dinleyipte bunalima gireyim
ya...Bdv de takilinca benim de psikolojim bozuluyor
bende diyorum konuları bir tek ben mi saçma buluyorum....neden yazıyorlar oraya ki çok mesaj gelince fenomen mi olunuyor....Gitme zaten oyle yerlere bosver sacma konular var sonrada yorum yapip yiyorlar banlari oturuyorlar asaya
tebrikler....3 kilo benden aşağısın...
ya ben bende catlarim meraktan...Seviyorum seniozelden anlatcam ben sana
Agzinin tadini biliyor sun....Ben toffie birde raffaello da seviyorum....Ferrero diyorum godivada olur
Off deme öyle şeyler kabak yemeği birde cacık yiycem yarında aynı şekil kısmetse mezun olayımda bi nefes alıyım istiyorumKardesim gekcekte kek falan yaptim bende kek kek kek kekhemide çikolatalı şelale gibi akiyo vallaaaa
Ne güzel çiko sevmiyosun , senin fazlanda çok yok zaten, yakında mezuniyetimi kutlarızÇikolatalı sevmemki bana meyveliyle gel
InsaAllah canimNe güzel çiko sevmiyosun , senin fazlanda çok yok zaten, yakında mezuniyetimi kutlarız
Ule hayatimda ilkkez duyuyorum bu soylediginiz cikilata isimlerini ilgi alanim olmadigindn galiba geri kalmisimsaol canim ekran görüntüsü aldım...
Maşallah süper...
bunu anlimizin akıyla atlatalim...arada birşeyler araştırıp deneriz....
ha ha
ya...
bende diyorum konuları bir tek ben mi saçma buluyorum....neden yazıyorlar oraya ki çok mesaj gelince fenomen mi olunuyor....
ya ben bende catlarim meraktan...
Agzinin tadini biliyor sun....Ben toffie birde raffaello da seviyorum....
Nutella, raffaello, ferrero Roche hepsi de ferreronun hepsine mi bayılır insan sonuç ortadaDamak klasik, toblerone, nutella favorilerim
HoşgeldinizSelam kizlar nasılsınız
Raffaello efsane zatensaol canim ekran görüntüsü aldım...
Maşallah süper...
bunu anlimizin akıyla atlatalim...arada birşeyler araştırıp deneriz....
ha ha
ya...
bende diyorum konuları bir tek ben mi saçma buluyorum....neden yazıyorlar oraya ki çok mesaj gelince fenomen mi olunuyor....
ya ben bende catlarim meraktan...
Agzinin tadini biliyor sun....Ben toffie birde raffaello da seviyorum....
Lilicim yiyemiyoruz bari yad edelimUle hayatimda ilkkez duyuyorum bu soylediginiz cikilata isimlerini ilyi alanim olmadigindn galiba geri kalmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?