Şöyle menülerine sporuna baktıkça insan seninle aynı takımda olmaktan gurur duyuyor
Ahh bisikletim olsa da deli gibi binsemBende hic bilmiyorum bisiklet sürmeyi
Simdi koyde bisiklet var ama lastikleri sisecek ama binmeye korkuyorum:))
Çok olmaz mi bebeğim az da dinlensen miSimdi bi kosu gidip 90 dk yuruyup geleyim
Sen mezun rahat olursun canımOff deme öyle şeyler kabak yemeği birde cacık yiycem yarında aynı şekil kısmetse mezun olayımda bi nefes alıyım istiyorum
Sudem senin nasıl gidiyor - kaçtasın şuan? Cuma’ya sürpriz mi yapacaksın yoksa?saol canim ekran görüntüsü aldım...
Maşallah süper...
bunu anlimizin akıyla atlatalim...arada birşeyler araştırıp deneriz....
ha ha
ya...
bende diyorum konuları bir tek ben mi saçma buluyorum....neden yazıyorlar oraya ki çok mesaj gelince fenomen mi olunuyor....
tebrikler....3 kilo benden aşağısın...
ya ben bende catlarim meraktan...
Agzinin tadini biliyor sun....Ben toffie birde raffaello da seviyorum....
Yurumessem rahat edemem hem simdi 1 saat yuruyucem sonra ezan okunur eve cikicam sonra iner bir yarim saat daha hava cok bulanik bazi mahllelere sel basmis oyuzden evimin dibinde yuruyorum heran burayada yagmur gelebir sel gelirse ahan su ev benim evim hemen kacarim insaAllahÇok olmaz mi bebeğim az da dinlensen mi
Geçmiş olsun sel çok kötü uzaktanda olsa komşuların sayılırYurumessem rahat edemem hem simdi 1 saat yuruyucem sonra ezan okunur eve cikicam sonra iner bir yarim saat daha hava cok bulanik bazi mahllelere sel basmis oyuzden evimin dibinde yuruyorum heran burayada yagmur gelebir
Çok güzel Hele spor
Spor gayet iyiydi yürümek yerine dinlensen mi ki ablaYurumessem rahat edemem hem simdi 1 saat yuruyucem sonra ezan okunur eve cikicam sonra iner bir yarim saat daha hava cok bulanik bazi mahllelere sel basmis oyuzden evimin dibinde yuruyorum heran burayada yagmur gelebir sel gelirse ahan su ev benim evim hemen kacarim insaAllah
Canım inceledim kahve diyetini biraz zor bir diyet görünüyor en fazla 3 gün şeklinde kahvaltıya az da olsa ek yaparak 1000 kalori altına düşmeyecek şekilde uygulayabilirizsaol canim ekran görüntüsü aldım...
Maşallah süper...
bunu anlimizin akıyla atlatalim...arada birşeyler araştırıp deneriz....
ha ha
ya...
bende diyorum konuları bir tek ben mi saçma buluyorum....neden yazıyorlar oraya ki çok mesaj gelince fenomen mi olunuyor....
tebrikler....3 kilo benden aşağısın...
ya ben bende catlarim meraktan...
Agzinin tadini biliyor sun....Ben toffie birde raffaello da seviyorum....
Geçmiş olsun07/07
Sabah (10.00)
- 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
- 1 kase çorba, domates
Su: 2 lt
Spor: 10000 adım 150p
08/07
Sabah (10.00)
- 3 kaşık yoğurt, domates, 1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
- 1 dilim karpuz, yarım kase yoğurt
Spor: 10000 adım 150psportie
Bişi yiyemediğim için yazmak istemiyodum aslında cuma son kontrolden sonra normal düzenime geçeceğim inşallah
Yarin safi yuruyus dusunuyorum dinlenirim. Birde yjruyus benim ruhumu dinlendiriyor ney sesi kulakligimda cok iyi geliyorÇok güzel Hele spor
Spor gayet iyiydi yürümek yerine dinlensen mi ki abla
Arkadaşlar girmeyin öyle sağlıksız şeylere , 1200 kalorilik diyetler daha mantıklı sonuçtaCanım inceledim kahve diyetini biraz zor bir diyet görünüyor en fazla 3 gün şeklinde kahvaltıya az da olsa ek yaparak 1000 kalori altına düşmeyecek şekilde uygulayabiliriz
7 değil en fazla 3 verilir gibi geldi bana
Ule hayatimda ilkkez duyuyorum bu soylediginiz cikilata isimlerini ilgi alanim olmadigindn galiba geri kalmisim
Zaten bunlari bilsen az tombik olursun....canım daha çok Almancı si olanlar tadına bakınca dayanamaz....bide merci var ama ben onu sevmiyorum.... TR de her mağazada yok birde....Nutella, raffaello, ferrero Roche hepsi de ferreronun hepsine mi bayılır insan sonuç ortada
Hoşgeldiniz
Raffaello efsane zatenToffie de çok severim şöyle karamelli karemelli
canim 3 kilo vermeyecek olmak üzdü beni biraz açıkçası.... anladım kadarıyla hiç diyet yapmamış vücudu diyet ile uzun zamandır hasır neşir olmamış insanlar için ödem atma içinmiş onu kesin anladım....bende ödem filan kalmadığı için onca spora rağmen 78.2 yım ....ilk gün hatırlarsan 78.6 ve 78.5 gelmiştim....şu an maksimum 400 vermiş olurum....buda bence benim kilom ve bunyem için az....üstelik ordaki kalorilerin daha da altına düştüğüm oldu..... kabızlığın kilo vermeyi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum şahsen....çünkü yakılan yağlar idrarla atılıyor ve ben suyumu yeşil çayımı içiyorum....öyle hızlı bir metabolizma m yok zaten....hayırlısı diyelim....bu kadar çok umutlanmam bir daha....bide kadın sitesinde demiş ya 75 üstü daha çok yesin....öyle olsa yerimde sayardim tamamen yani....ilk iki gün vermedim çünkü....Sudem senin nasıl gidiyor - kaçtasın şuan? Cuma’ya sürpriz mi yapacaksın yoksa?
Cumaya yakın 1 gün veya kaptan izin verirse 2 gün yapabiliriz....lahana var birinde hep ...ben beyaz lahana buzluğa atmadım hiç mevsimi geçti zaten.....ama mor lahana var....kocaman geçen almış ...o olursa lahana var yaniCanım inceledim kahve diyetini biraz zor bir diyet görünüyor en fazla 3 gün şeklinde kahvaltıya az da olsa ek yaparak 1000 kalori altına düşmeyecek şekilde uygulayabiliriz
7 değil en fazla 3 verilir gibi geldi bana
07/07
Sabah (10.00)
Akşam (18.00)
- 1 kase çorba, domates
08/07
Sabah (10.00)
Akşam (18.00)
Bişi yiyemediğim için yazmak istemiyodum aslında cuma son kontrolden sonra normal düzenime geçeceğim inşallah
Diyeti incele öyle az değil yenilen şeyler...Arkadaşlar girmeyin öyle sağlıksız şeylere , 1200 kalorilik diyetler daha mantıklı sonuçta
Iyileştin mi nasılsın şimdi ?07/07
Sabah (10.00)
Akşam (18.00)
- 1 kase çorba, domates
08/07
Sabah (10.00)
Akşam (18.00)
Kaç gün kalacak?Bugün size katılamadım1 yıldır görmediğim kardescegizim geldi onunla vakit geçiyoruz okuyorum ama yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?