Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şöyle menülerine sporuna baktıkça insan seninle aynı takımda olmaktan gurur duyuyor

Sudem senin nasıl gidiyor - kaçtasın şuan? Cuma’ya sürpriz mi yapacaksın yoksa?

Çok olmaz mi bebeğim az da dinlensen mi
Yurumessem rahat edemem hem simdi 1 saat yuruyucem sonra ezan okunur eve cikicam sonra iner bir yarim saat daha hava cok bulanik bazi mahllelere sel basmis oyuzden evimin dibinde yuruyorum heran burayada yagmur gelebir sel gelirse ahan su ev benim evim hemen kacarim insaAllah

Eklentiler

• 20200708_192551.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 27
Yurumessem rahat edemem hem simdi 1 saat yuruyucem sonra ezan okunur eve cikicam sonra iner bir yarim saat daha hava cok bulanik bazi mahllelere sel basmis oyuzden evimin dibinde yuruyorum heran burayada yagmur gelebir
Geçmiş olsun sel çok kötü uzaktanda olsa komşuların sayılır sen nasıl istersen, bol yağ yakmalı yürümeler

Çok güzel Hele spor
Spor gayet iyiydi yürümek yerine dinlensen mi ki abla

Canım inceledim kahve diyetini biraz zor bir diyet görünüyor en fazla 3 gün şeklinde kahvaltıya az da olsa ek yaparak 1000 kalori altına düşmeyecek şekilde uygulayabiliriz
7 değil en fazla 3 verilir gibi geldi bana

07/07
Sabah (10.00)
- 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
- 1 kase çorba, domates
Su: 2 lt
Spor: 10000 adım 150p
08/07
Sabah (10.00)
- 3 kaşık yoğurt, domates, 1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
- 1 dilim karpuz, yarım kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 10000 adım 150p sportie
Bişi yiyemediğim için yazmak istemiyodum aslında cuma son kontrolden sonra normal düzenime geçeceğim inşallah

Geçmiş olsun

Arkadaşlar girmeyin öyle sağlıksız şeylere , 1200 kalorilik diyetler daha mantıklı sonuçta

Ule hayatimda ilkkez duyuyorum bu soylediginiz cikilata isimlerini ilgi alanim olmadigindn galiba geri kalmisim
Nutella, raffaello, ferrero Roche hepsi de ferreronun hepsine mi bayılır insan sonuç ortada

Hoşgeldiniz

Raffaello efsane zaten Toffie de çok severim şöyle karamelli karemelli
Zaten bunlari bilsen az tombik olursun....canım daha çok Almancı si olanlar tadına bakınca dayanamaz....bide merci var ama ben onu sevmiyorum.... TR de her mağazada yok birde....
Sudem senin nasıl gidiyor - kaçtasın şuan? Cuma’ya sürpriz mi yapacaksın yoksa?
canim 3 kilo vermeyecek olmak üzdü beni biraz açıkçası.... anladım kadarıyla hiç diyet yapmamış vücudu diyet ile uzun zamandır hasır neşir olmamış insanlar için ödem atma içinmiş onu kesin anladım....bende ödem filan kalmadığı için onca spora rağmen 78.2 yım ....ilk gün hatırlarsan 78.6 ve 78.5 gelmiştim....şu an maksimum 400 vermiş olurum....buda bence benim kilom ve bunyem için az....üstelik ordaki kalorilerin daha da altına düştüğüm oldu..... kabızlığın kilo vermeyi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum şahsen....çünkü yakılan yağlar idrarla atılıyor ve ben suyumu yeşil çayımı içiyorum....öyle hızlı bir metabolizma m yok zaten....hayırlısı diyelim....bu kadar çok umutlanmam bir daha....bide kadın sitesinde demiş ya 75 üstü daha çok yesin....öyle olsa yerimde sayardim tamamen yani....ilk iki gün vermedim çünkü....
Cumaya yakın 1 gün veya kaptan izin verirse 2 gün yapabiliriz....lahana var birinde hep ...ben beyaz lahana buzluğa atmadım hiç mevsimi geçti zaten.....ama mor lahana var....kocaman geçen almış ...o olursa lahana var yani

Canım sen naaptın öyle, iyice elden ayaktan düşersin Allah korusun
Biraz bişeler yemen lazım olmaz böyle

Arkadaşlar girmeyin öyle sağlıksız şeylere , 1200 kalorilik diyetler daha mantıklı sonuçta
Diyeti incele öyle az değil yenilen şeyler...
Bence buda ilk kez diyet yapanlar için ödem vs atma için....bizde öyle tusunami etkisi yaratmaz yani....en temiz Dukan ya....ah Dukan ahhh....

Iyileştin mi nasılsın şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…