Gozun aydin canimBugün size katılamadım1 yıldır görmediğim kardescegizim geldi onunla vakit geçiyoruz okuyorum ama yazamıyorum
Ben her gün az da olsa geliyom valla hiç üzerime almadımSimdi soyle bir baktim da listedeki cogu kisi takima ugramiyor
Sana yazmadim ki zaten canimBen her gün az da olsa geliyom valla hiç üzerime almadım
Yok yok birşey yiyip içmiyoz sadece sohbet muhabbetGozun aydin canim
Kardesinle bol bol vakit gecir ama yediklerine dikkat et :)))
Ben yine de üzerime alinmadigimi belirtmek istedimSana yazmadim ki zaten canim
Sohbetiniz muhabettiniz bol olsun canimYok yok birşey yiyip içmiyoz sadece sohbet muhabbet ☺ teşekkür ederim güzel kaptanım
20 gün kalacak. Ama benim evimde kalmıyor ki annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz orda kalıyor tabi kardeşim Kırklareli'nde görev yapıyor 1 yıldır gelememistiKaç gün kalacak?
Yazin misafir daha kolay
Ablam bana kışın gelmişti
Çok çok teşekkür ederimSohbetiniz muhabettiniz bol olsun canim
Canım sen test falan yaptırdın mı şeker direncin falan varsa vermen çok zor olur , kalori altına düşmek kilo vermeyi durduruyor sürekli düşük kalorili beslendiysen metabolizman yavaşlamış olabilir, kabızlık tabiki etkiler ben bugün 1 ara öğünü atlamak zorunda kaldım çok olumsuz etkiledi beni resmen enerjim düştüZaten bunlari bilsen az tombik olursun....canım daha çok Almancı si olanlar tadına bakınca dayanamaz....bide merci var ama ben onu sevmiyorum.... TR de her mağazada yok birde....
canim 3 kilo vermeyecek olmak üzdü beni biraz açıkçası.... anladım kadarıyla hiç diyet yapmamış vücudu diyet ile uzun zamandır hasır neşir olmamış insanlar için ödem atma içinmiş onu kesin anladım....bende ödem filan kalmadığı için onca spora rağmen 78.2 yım ....ilk gün hatırlarsan 78.6 ve 78.5 gelmiştim....şu an maksimum 400 vermiş olurum....buda bence benim kilom ve bunyem için az....üstelik ordaki kalorilerin daha da altına düştüğüm oldu..... kabızlığın kilo vermeyi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum şahsen....çünkü yakılan yağlar idrarla atılıyor ve ben suyumu yeşil çayımı içiyorum....öyle hızlı bir metabolizma m yok zaten....hayırlısı diyelim....bu kadar çok umutlanmam bir daha....bide kadın sitesinde demiş ya 75 üstü daha çok yesin....öyle olsa yerimde sayardim tamamen yani....ilk iki gün vermedim çünkü....
Cumaya yakın 1 gün veya kaptan izin verirse 2 gün yapabiliriz....lahana var birinde hep ...ben beyaz lahana buzluğa atmadım hiç mevsimi geçti zaten.....ama mor lahana var....kocaman geçen almış ...o olursa lahana var yani
Kg veremiyorum diye umutsuzluğa kapılma tartıda -400 olsa bile bunun tamamı yağdan gitmiştir emin ol, yağ yakmak çok önemliZaten bunlari bilsen az tombik olursun....canım daha çok Almancı si olanlar tadına bakınca dayanamaz....bide merci var ama ben onu sevmiyorum.... TR de her mağazada yok birde....
canim 3 kilo vermeyecek olmak üzdü beni biraz açıkçası.... anladım kadarıyla hiç diyet yapmamış vücudu diyet ile uzun zamandır hasır neşir olmamış insanlar için ödem atma içinmiş onu kesin anladım....bende ödem filan kalmadığı için onca spora rağmen 78.2 yım ....ilk gün hatırlarsan 78.6 ve 78.5 gelmiştim....şu an maksimum 400 vermiş olurum....buda bence benim kilom ve bunyem için az....üstelik ordaki kalorilerin daha da altına düştüğüm oldu..... kabızlığın kilo vermeyi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum şahsen....çünkü yakılan yağlar idrarla atılıyor ve ben suyumu yeşil çayımı içiyorum....öyle hızlı bir metabolizma m yok zaten....hayırlısı diyelim....bu kadar çok umutlanmam bir daha....bide kadın sitesinde demiş ya 75 üstü daha çok yesin....öyle olsa yerimde sayardim tamamen yani....ilk iki gün vermedim çünkü....
Cumaya yakın 1 gün veya kaptan izin verirse 2 gün yapabiliriz....lahana var birinde hep ...ben beyaz lahana buzluğa atmadım hiç mevsimi geçti zaten.....ama mor lahana var....kocaman geçen almış ...o olursa lahana var yani
Nasilsin canim ❤
İyim seni sormali canimin iciNasilsin canim ❤
Iyiyim bende canim yine cokk yorgunum bu isler hic bana gore degilmisİyim seni sormali canimin icikardesim buradaydı onlari gecirdim azonce ortalığı dağıttılar bebeler eglendiler oynadılar eylulde uyudu simdi azcik oturdum
Ayyyy kiyamamyaaa bende hic sevmiyorum tarla islerini sinir oluyorum çekirdekleri reçel icinmi cikardinizIyiyim bende canim yine cokk yorgunum bu isler hic bana gore degilmis
Visne cekirdegi cikardik 2 saat sonra bahçe sulama ,ot yolma derken aksam oldu :)
Yaaa ben bunsene kiraz cekirdegi topluyorum kisin isitip ayaciklarima koyucamIyiyim bende canim yine cokk yorgunum bu isler hic bana gore degilmis
Visne cekirdegi cikardik 2 saat sonra bahçe sulama ,ot yolma derken aksam oldu :)
Recel yapildi 10 kilo kadar ama kalanlari ayirip buzluga attik kisin yetmezse yeniden recel yapilacakAyyyy kiyamamyaaa bende hic sevmiyorum tarla islerini sinir oluyorum çekirdekleri reçel icinmi cikardiniz
Aa ne ise yariyormus ki ilk defa duydumYaaa ben bunsene kiraz cekirdegi topluyorum kisin isiyip ayavklarima koyucam
Son 10 dakika kaldi yuruyusun bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?