Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen test falan yaptırdın mı şeker direncin falan varsa vermen çok zor olur , kalori altına düşmek kilo vermeyi durduruyor sürekli düşük kalorili beslendiysen metabolizman yavaşlamış olabilir, kabızlık tabiki etkiler ben bugün 1 ara öğünü atlamak zorunda kaldım çok olumsuz etkiledi beni resmen enerjim düştü

Kg veremiyorum diye umutsuzluğa kapılma tartıda -400 olsa bile bunun tamamı yağdan gitmiştir emin ol, yağ yakmak çok önemli

Eklentiler

• 2347A662-A1D6-4017-8F6A-5249FD8B92A3.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 61AC9574-7EA1-493C-BA31-E3C7DDC229B0.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 0DC0A154-6CC8-4C33-A3E6-4C69DEC2CF24.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 24
İyim seni sormali canimin ici kardesim buradaydı onlari gecirdim azonce ortalığı dağıttılar bebeler eglendiler oynadılar eylulde uyudu simdi azcik oturdum
Iyiyim bende canim yine cokk yorgunum bu isler hic bana gore degilmis
Visne cekirdegi cikardik 2 saat sonra bahçe sulama ,ot yolma derken aksam oldu :)

Visne cekirdegi cikardik 2 saat sonra bahçe sulama ,ot yolma derken aksam oldu :)
Ayyyy kiyamamyaaa bende hic sevmiyorum tarla islerini sinir oluyorum çekirdekleri reçel icinmi cikardiniz

Yaaa ben bunsene kiraz cekirdegi topluyorum kisin isitip ayaciklarima koyucam
Son 10 dakika kaldi yuruyusun bitmesine

Ayyyy kiyamamyaaa bende hic sevmiyorum tarla islerini sinir oluyorum çekirdekleri reçel icinmi cikardiniz
Recel yapildi 10 kilo kadar ama kalanlari ayirip buzluga attik kisin yetmezse yeniden recel yapilacak
Yaaa ben bunsene kiraz cekirdegi topluyorum kisin isiyip ayavklarima koyucam
Son 10 dakika kaldi yuruyusun bitmesine
Aa ne ise yariyormus ki ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…