- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende öyle cikartmadan attim visne suyu iciyolar reçel yemezler bizdeRecel yapildi 10 kilo kadar ama kalanlari ayirip buzluga attik kisin yetmezse yeniden recel yapilacak
Aa ne ise yariyormus ki ilk defa duydum
Fermuarli torba dikicem mikrodalgada cekirdeeri isitip icine koyucamm ayaklarima koyucam 4 yada 6 saat sogumuyormus ayni sekil buzlukta sogutarak soguk presde oluyormus. Aliexpresde satiliuorya bir bakRecel yapildi 10 kilo kadar ama kalanlari ayirip buzluga attik kisin yetmezse yeniden recel yapilacak
Aa ne ise yariyormus ki ilk defa duydum
Visne suyu icinde ayrica attik derin dondurucunun yarisini doldurdukBende öyle cikartmadan attim visne suyu iciyolar reçel yemezler bizde
Bende yemem içmem bazen çilek reçeli yaparim tazeyken yerim bidaha yok tahinpekmezciyim bide fistik ezmesiVisne suyu icinde ayrica attik derin dondurucunun yarisini doldurduk
Receli cok sevmiyorum ama visne recelini hic sevmem
Visnenin tadi hosuma gitmiyor nedense :))
Neyr faydasi varmis yarin bakayim bir ,:))Fermuarli torba dikicem mikrodalgada cekirdeeri isitip icine koyucamm ayaklarima koyucam 4 yada 6 saat sogumuyormus ayni sekil buzlukta sogutarak soguk presde oluyormus. Aliexpresde satiliuorya bir bak
90 lar da cook sessiz bu haftabu akşam sessiz sedasiz burasi 4.takima gidim azcik ordan 90lara bakimmiii
İyi geceler canimIyi geceler herkese
Inan faydasini arastirmadim sicak tutmasi dikkatimi cekmisdi idrar yolu enfeksiyonu cok oldugum icin sicak su torbasi hic eksik etmiyorum benNeyr faydasi varmis yarin bakayim bir ,:))
Iyi geceler canim bende yeni yataga yattim o sabah buda gece totom anca yer gorduIyi geceler herkese
Simdi biz yarismiuozmu siralama olmayacakmi takimlar arasinda90 lar da cook sessiz bu hafta
Bizle rakipken cok hareketliydi
Yarisiyoruz canim ama onlar listede değillerSimdi biz yarismiuozmu siralama olmayacakmi takimlar arasinda
Canim sakin umitsizlige dusme 2 3 gundur okadar mutlu oluyordumki sen isde soyle kilo vericem geçicem sizi dedikce Allah biliyor ne guzel motive duumarim devamli surdurebilir bunu diye. Kabizligi hagife alma saglikli olmayan barsak ile kilo vermek cok zor biran once inu terbiye etmek lazim. Birde heekwain beslenme tarzini burda gorsemde aklimda tutamiyorum ara ogun yiyomusum tavsiyem ara ogunsuz denesen hirde insulin direncini guclendiriyor yeme arasi uzayip bir muddette ac kalmayi basarincaZaten bunlari bilsen az tombik olursun....canım daha çok Almancı si olanlar tadına bakınca dayanamaz....bide merci var ama ben onu sevmiyorum.... TR de her mağazada yok birde....
canim 3 kilo vermeyecek olmak üzdü beni biraz açıkçası.... anladım kadarıyla hiç diyet yapmamış vücudu diyet ile uzun zamandır hasır neşir olmamış insanlar için ödem atma içinmiş onu kesin anladım....bende ödem filan kalmadığı için onca spora rağmen 78.2 yım ....ilk gün hatırlarsan 78.6 ve 78.5 gelmiştim....şu an maksimum 400 vermiş olurum....buda bence benim kilom ve bunyem için az....üstelik ordaki kalorilerin daha da altına düştüğüm oldu..... kabızlığın kilo vermeyi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum şahsen....çünkü yakılan yağlar idrarla atılıyor ve ben suyumu yeşil çayımı içiyorum....öyle hızlı bir metabolizma m yok zaten....hayırlısı diyelim....bu kadar çok umutlanmam bir daha....bide kadın sitesinde demiş ya 75 üstü daha çok yesin....öyle olsa yerimde sayardim tamamen yani....ilk iki gün vermedim çünkü....
Cumaya yakın 1 gün veya kaptan izin verirse 2 gün yapabiliriz....lahana var birinde hep ...ben beyaz lahana buzluğa atmadım hiç mevsimi geçti zaten.....ama mor lahana var....kocaman geçen almış ...o olursa lahana var yani
yok canım uzun zamandır bir doktora gitmiyorum....genelde çok yerim...Canım sen test falan yaptırdın mı şeker direncin falan varsa vermen çok zor olur , kalori altına düşmek kilo vermeyi durduruyor sürekli düşük kalorili beslendiysen metabolizman yavaşlamış olabilir, kabızlık tabiki etkiler ben bugün 1 ara öğünü atlamak zorunda kaldım çok olumsuz etkiledi beni resmen enerjim düştü
Umudumuzu yitirmiyiruz tabiki....Kg veremiyorum diye umutsuzluğa kapılma tartıda -400 olsa bile bunun tamamı yağdan gitmiştir emin ol, yağ yakmak çok önemli
Bende cikartmadan atarim buzluga visne suyu icinBende öyle cikartmadan attim visne suyu iciyolar reçel yemezler bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?