Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Recel yapildi 10 kilo kadar ama kalanlari ayirip buzluga attik kisin yetmezse yeniden recel yapilacak

Aa ne ise yariyormus ki ilk defa duydum
Bende öyle cikartmadan attim visne suyu iciyolar reçel yemezler bizde

Recel yapildi 10 kilo kadar ama kalanlari ayirip buzluga attik kisin yetmezse yeniden recel yapilacak

Aa ne ise yariyormus ki ilk defa duydum
Fermuarli torba dikicem mikrodalgada cekirdeeri isitip icine koyucamm ayaklarima koyucam 4 yada 6 saat sogumuyormus ayni sekil buzlukta sogutarak soguk presde oluyormus. Aliexpresde satiliuorya bir bak

Visne suyu icinde ayrica attik derin dondurucunun yarisini doldurduk
Receli cok sevmiyorum ama visne recelini hic sevmem
Visnenin tadi hosuma gitmiyor nedense :))
Bende yemem içmem bazen çilek reçeli yaparim tazeyken yerim bidaha yok tahinpekmezciyim bide fistik ezmesi

Canim sakin umitsizlige dusme 2 3 gundur okadar mutlu oluyordumki sen isde soyle kilo vericem geçicem sizi dedikce Allah biliyor ne guzel motive duumarim devamli surdurebilir bunu diye. Kabizligi hagife alma saglikli olmayan barsak ile kilo vermek cok zor biran once inu terbiye etmek lazim. Birde heekwain beslenme tarzini burda gorsemde aklimda tutamiyorum ara ogun yiyomusum tavsiyem ara ogunsuz denesen hirde insulin direncini guclendiriyor yeme arasi uzayip bir muddette ac kalmayi basarinca

yok canım uzun zamandır bir doktora gitmiyorum....genelde çok yerim...
Kg veremiyorum diye umutsuzluğa kapılma tartıda -400 olsa bile bunun tamamı yağdan gitmiştir emin ol, yağ yakmak çok önemli
Umudumuzu yitirmiyiruz tabiki....
Her gün aynı olmuyor
Ben inanmıştım 3 kg vereceğime bende hata kaptırmamaliydim kendimi....yada her gün tartilmamaliydim....

Bu arada yurumeden yuruyecegim sureyi menuye yazmisdim tamamladim Allah in izniyle

Eklentiler

• Screenshot_20200708-223406_Step Tracker & Pedometer.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20200708-224102_Step Tracker & Pedometer.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…