Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ara belli olmuyor açlık duruma göre değişiyor....hiç bir şey için bahanem yok asla....en nefret ettiğim şey bahanedir hayatta....çok umutlandım...ama sonuçta bir haftada almadım bu kiloyu.. üstelik hafta sonu 700 gram da vermiştim.....zaten iki günde 700 verince sevinip 3 günde 400 verince üzülmek biraz nankörlük yani....5 günde 1100gram gitmis zaten.....daha nereme üzülüyorsam.... nankörlük yani yaptığım.....
Bu arada cuma gunu tam tamina 1 ayim dolmus oluyor 30. Gunum olucak araniza katilali
Maşallah canım....kaç kilo verdin....benimde iki gün oldu....dolali....4400 verdim ilk ay raporuma göre....
Ama diyete daha yeni ısınıyor um....sen direk maşallah adapte oldun.....belki ilk diyet olduğu için....

Gecen cumaki kilomu baz alirsak suanlik 4. 600 ama bu cumayida katinca is degisir
Gecen cumadan bu cumaya 1100 is3 cok guzel daha ne olsun

Haftada 1 en fazla 1,5 kg verebilirsin canım üstü ya ödemdir yada sağlıklı değildir
Metabolizma hızlandırıcı detoks vs araştıralım senin için bilen arkadaşlarda varsa paylaşsın burada

Arkadaşlar eliptiğimide ekledim ter sucuk kaldım

62 dakika 600 kalori

Toplam 540 puan

Haftada 1 en fazla 1,5 kg verebilirsin canım üstü ya ödemdir yada sağlıklı değildir
Metabolizma hızlandırıcı detoks vs araştıralım senin için bilen arkadaşlarda varsa paylaşsın burada
Sabahlari ac karnina elma sirkesi ve aspir yagi bir bardak suya katip icebilir

Baharatli yogurt karışımlar biliyorum canım....akşam atıştırmasi yaparım sonraki haftalarda bundan sonra...

Protein olmayan bir diyet zaten tehlikeli ve fuzuli çünkü kas ve su kaybı oluyor o zaman....ben protein almaya dikkat ederim ...yağdan gitsin diye....ki zaten yağim da çok yani....

Sabahlari ac karnina elma sirkesi ve aspir yagi bir bardak suya katip icebilir
Arada içiyorum.... kolesterol için akşamdan cevizi suya koyup sabah aç karnına suyu da içiliyor....sonra da ceviz....

Aynı şekilde kayısı ıslatıp sabah suyu ve kendisi de

Bak suan benim yagdan gidiuor neden dersen idrarimda keton gorulduya belli bir miktar, bu zaten keton diyeti yaoanlarda goruluuormus hususi yapiyorlarmis yani, vuvud enerji icin seker bulamayinca yaglari parcaliuormus enerjiye cevirebilmek icin buda idrarda keton gorilmesine sebep oluuormus ama asirisi tehlikeliymis

Keton diyeti diye hiç duymadim

Tatlım yeterli karbonhidrat almazsanda kasların erir mesala her öğünde yoğurt/ayran/kefir içmeye çalış kefir kabızlığada iyi gelir
Elma, yeşil çay, zerdeçal, pul biber, zencefil vazgeçilmezlerin olsun 1200 kalorinin altına rutinde düşme vücut aç hissederse kg verimi zorlaşır

Saol tatlım....bugün aldım kefirimi ara öğünlerde iki kez içtim....yeşil erik kırmızı erik yedim....yenibahar da katılıyor yoğurt karisima çay kaşığı ucuyla azıcık...

Bide aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içiliyor.....ölümden başka her derde deva

Coreknotu yagi benim kurtaricim oldu.

8 temmuz
10.30
2 yumurta 1 kaşık yulaf yarım kırmızı biber içüne dünden kalan 2 kaşık mantarı 1 kaşık zeytinyağında omlet yaptın
Salatalık Domates
14.00
4 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük salkım üzüm
16.30
1 bardak kefir
10 fındık içi
18.00
Tonbalıklı salata
Yarım et köfte
Su 3.5 lt
Spor 15 dk kardiyo
10 dk karın
150p

Devam edecektim ama kocam geldi ve bn geldim sen bnmle zmn geçireceğine spor yapıyorsun bıdı bıdı dedi durdum mecbur
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Felicio sudem34 @Lili38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…