Ara belli olmuyor açlık duruma göre değişiyor....hiç bir şey için bahanem yok asla....en nefret ettiğim şey bahanedir hayatta....çok umutlandım...ama sonuçta bir haftada almadım bu kiloyu.. üstelik hafta sonu 700 gram da vermiştim.....zaten iki günde 700 verince sevinip 3 günde 400 verince üzülmek biraz nankörlük yani....5 günde 1100gram gitmis zaten.....daha nereme üzülüyorsam.... nankörlük yani yaptığım.....Canim sakin umitsizlige dusme 2 3 gundur okadar mutlu oluyordumki sen isde soyle kilo vericem geçicem sizi dedikce Allah biliyor ne guzel motive duumarim devamli surdurebilir bunu diye. Kabizligi hagife alma saglikli olmayan barsak ile kilo vermek cok zor biran once inu terbiye etmek lazim. Birde heekwain beslenme tarzini burda gorsemde aklimda tutamiyorum ara ogun yiyomusum tavsiyem ara ogunsuz denesen hirde insulin direncini guclendiriyor yeme arasi uzayip bir muddette ac kalmayi basarinca
Maşallah canım....kaç kilo verdin....benimde iki gün oldu....dolali....4400 verdim ilk ay raporuma göre....Bu arada cuma gunu tam tamina 1 ayim dolmus oluyor 30. Gunum olucak araniza katilali
Gecen cumaki kilomu baz alirsak suanlik 4. 600 ama bu cumayida katinca is degisirAra belli olmuyor açlık duruma göre değişiyor....hiç bir şey için bahanem yok asla....en nefret ettiğim şey bahanedir hayatta....çok umutlandım...ama sonuçta bir haftada almadım bu kiloyu.. üstelik hafta sonu 700 gram da vermiştim.....zaten iki günde 700 verince sevinip 3 günde 400 verince üzülmek biraz nankörlük yani....5 günde 1100gram gitmis zaten.....daha nereme üzülüyorsam.... nankörlük yani yaptığım.....
Maşallah canım....kaç kilo verdin....benimde iki gün oldu....dolali....4400 verdim ilk ay raporuma göre....
Ama diyete daha yeni ısınıyor um....sen direk maşallah adapte oldun.....belki ilk diyet olduğu için....
Haftada 1 en fazla 1,5 kg verebilirsin canım üstü ya ödemdir yada sağlıklı değildiryok canım uzun zamandır bir doktora gitmiyorum....genelde çok yerim...
Umudumuzu yitirmiyiruz tabiki....
Her gün aynı olmuyor
Ben inanmıştım 3 kg vereceğime bende hata kaptırmamaliydim kendimi....yada her gün tartilmamaliydim....
Raporumu veriyim
Sabah 11.00
1 haş yumurta
1 dilim b peynir
2 dilim pastırma
2 ceviZ
Söğüş
19.30
1 tabak kabak yemeği
4-5 kaşık cacık
20.30
Filtre kahve
Spor
40 dak karın bacak kalça 240p
Eğer eliptik yaparsam yazarım
Sabahlari ac karnina elma sirkesi ve aspir yagi bir bardak suya katip icebilirHaftada 1 en fazla 1,5 kg verebilirsin canım üstü ya ödemdir yada sağlıklı değildir
Metabolizma hızlandırıcı detoks vs araştıralım senin için bilen arkadaşlarda varsa paylaşsın burada
MasaAllah yaaaaArkadaşlar eliptiğimide ekledim ter sucuk kaldım
62 dakika 600 kalori
Toplam 540 puanEki Görüntüle 2659870 Eki Görüntüle 2659871 Eki Görüntüle 2659872
Yaptım sporumu geldim kan revan içindeyim herşey mezuniyet içinbu akşam sessiz sedasiz burasi 4.takima gidim azcik ordan 90lara bakimmiii
Baharatli yogurt karışımlar biliyorum canım....akşam atıştırmasi yaparım sonraki haftalarda bundan sonra...Haftada 1 en fazla 1,5 kg verebilirsin canım üstü ya ödemdir yada sağlıklı değildir
Metabolizma hızlandırıcı detoks vs araştıralım senin için bilen arkadaşlarda varsa paylaşsın burada
Arada içiyorum.... kolesterol için akşamdan cevizi suya koyup sabah aç karnına suyu da içiliyor....sonra da ceviz....Sabahlari ac karnina elma sirkesi ve aspir yagi bir bardak suya katip icebilir
Bak suan benim yagdan gidiuor neden dersen idrarimda keton gorulduya belli bir miktar, bu zaten keton diyeti yaoanlarda goruluuormus hususi yapiyorlarmis yani, vuvud enerji icin seker bulamayinca yaglari parcaliuormus enerjiye cevirebilmek icin buda idrarda keton gorilmesine sebep oluuormus ama asirisi tehlikeliymisBaharatli yogurt karışımlar biliyorum canım....akşam atıştırmasi yaparım sonraki haftalarda bundan sonra...
Protein olmayan bir diyet zaten tehlikeli ve fuzuli çünkü kas ve su kaybı oluyor o zaman....ben protein almaya dikkat ederim ...yağdan gitsin diye....ki zaten yağim da çok yani....
Cevizi yapmisdim bir hafta sonra unutuyorum hep yapmayiArada içiyorum.... kolesterol için akşamdan cevizi suya koyup sabah aç karnına suyu da içiliyor....sonra da ceviz....
Aynı şekilde kayısı ıslatıp sabah suyu ve kendisi de
Keton diyeti diye hiç duymadimBak suan benim yagdan gidiuor neden dersen idrarimda keyon gorulduya belli bir miktar, bu zaten keton diyeti yaoanlarda goruluuormus hususi yapiyorlarmis yani, vuvud enerji icin seker bulamayinca yaglari parcaliuormus enerjiye cevirebilmek icin buda idrarda keton gorilmesine sebep oluuormus ama asirisi tehlikeliymis
Tatlım yeterli karbonhidrat almazsanda kasların erir mesala her öğünde yoğurt/ayran/kefir içmeye çalış kefir kabızlığada iyi gelirBaharatli yogurt karışımlar biliyorum canım....akşam atıştırmasi yaparım sonraki haftalarda bundan sonra...
Protein olmayan bir diyet zaten tehlikeli ve fuzuli çünkü kas ve su kaybı oluyor o zaman....ben protein almaya dikkat ederim ...yağdan gitsin diye....ki zaten yağim da çok yani....
Ben de Çok şey biliyorum ama uygulamaya tirtCevizi yapmisdim bir hafta sonra unutuyorum hep yapmayi
Youtubede dr can ciftci izle bir araKeton diyeti diye hiç duymadim
Saol tatlım....bugün aldım kefirimi ara öğünlerde iki kez içtim....yeşil erik kırmızı erik yedim....yenibahar da katılıyor yoğurt karisima çay kaşığı ucuyla azıcık...Tatlım yeterli karbonhidrat almazsanda kasların erir mesala her öğünde yoğurt/ayran/kefir içmeye çalış kefir kabızlığada iyi gelir
Elma, yeşil çay, zerdeçal, pul biber, zencefil vazgeçilmezlerin olsun 1200 kalorinin altına rutinde düşme vücut aç hissederse kg verimi zorlaşır
Coreknotu yagi benim kurtaricim oldu.Saol tatlım....bugün aldım kefirimi ara öğünlerde iki kez içtim....yeşil erik kırmızı erik yedim....yenibahar da katılıyor yoğurt karisima çay kaşığı ucuyla azıcık...
Bide aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içiliyor.....ölümden başka her derde deva
Kaptanım köyde iş çok bitmiyor bırakın gelin daha çok sohpet ederizIyiyim bende canim yine cokk yorgunum bu isler hic bana gore degilmis
Visne cekirdegi cikardik 2 saat sonra bahçe sulama ,ot yolma derken aksam oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?