Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün 900 civarıydı doğru mu hesapladım cnn

Dilek sen diyet kahve tarifini bir kez daha verir misin ? Zahmet olmazsa....

Kızlar spordan sonra ne yapılmalı araştırdım...kasları güçlendirmek için 45 dk içinde besin veya içecek kaslara iyi gelen bir şey almak lazımmış....dün kakaolu süt yaptım...ama tadını beğenmedim....mikserle kopurunce bir hoş oldu....avakado yeşilçay filan bir çok besin ve içecek var spordan sonra tüketilen

Her konuda diyebilirim, bagirsak calismasi acisindan, sac sagligim cilt saligim, gunluk enerji kaynagim baya dincim masaAllah yorulmuyorum hic
Sabah ac karin 1 tatli kaşığı mi içiyorsun?
Oğluma icirdim bebekken küçükken baya...
Kabızlık ve bağışıklık için narin bir çocuktu

Bugün 900 civarıydı doğru mu hesapladım cnn
Aynen bu 5 günde 800 ü bile gördük 900 civarıdır bende şuana kadar -600 farketti sizin nasıl?
bugün 950 almama rağmen az geldi ara öğünü atlayınca modum düştü
Yarın son gün umarım hedeflerimize 1 adım daha yaklaşabilmişizdir
Hakettik aslında

Bn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait

Bugun bu konuyu arastirdim hep fagkli horusler var ama aklima yatan benimde bu oldu spordan sinta 30 60 dk arasinda yemek yeme faydali imis

Kuzum komşum da diyette 2 oğluyla üstelik 10 15 kilo arası verdiler tartımı istedi verdim akşam iade etti bakalım sabah tartılıcam

Bn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Sen yağları eritmissin eritecek yağ bırakmamış sin ki....Ben de daha çok eriyecek yağ var....bende kas olması için önce yağ eritmem lazım....pilates hocası öyle demişti...ha ha ha.... önce yağlar ...

Bende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,

Sut veya su icine
1 tk kahve
1 tk kakao
Yarim cay kasigi tarcin
Kaynatiyorsun kaynayinca icine 1 cay kasigi hindistan cevizi yagi katiyorsun
Ben gunduz yaptigimi sutle aksam yaptigimi su ile yapiyorum

Sportie ve sen sporun kraliçesisiniz
Sp
Kuzum komşum da diyette 2 oğluyla üstelik 10 15 kilo arası verdiler tartımı istedi verdim akşam iade etti bakalım sabah tartılıcam
5 günde mi verdiler ?

Kesinlikle denge çok önemli

Emin ol gıdım gıdım da olsa hepsi gidecek
Sana güvenim tam bnm

Bende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,
Ben suan 360 pro yani corek otu yagi ve propolis karisimi kapsul kullaniuorum givendigim bir markanin. Ama zeytin yapragi ekstrasida kullaniuorum belkide onunda faydasi vardir bana

Bugun bu konuyu arastirdim hep fagkli horusler var ama aklima yatan benimde bu oldu spordan sinta 30 60 dk arasinda yemek yeme faydali imis
Ha ha bende dün baya araştırdım...
Aynı kanıya vardım....
Çikolatalı süt mevzusunu çözemedim.... gerçekten çikolata mi olacak içinde kakao mu....ben riske atmayıp kakaolu yaptım....fazla kalori almayim durduk yere diye

Sportie ve sen sporun kraliçesisiniz
Sp

5 günde mi verdiler ?
Yok kız heehalde kıştan beri
Ama kötü olan oğlanları takıntılı hale getirmiş arkadaşım bir şey demedim de biri lise de biri ünv de 2 çocuğun sürekli her gün tartılacak kdr takıntılı hale gelmesi anormal geldi bana

Beden olumlama diye bir şey var
Kendini olduğun gibi sevmek
Bilemiyorum bana çok tehlikeli geliyor bu durum gençler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…