Bugün 900 civarıydı doğru mu hesapladım cnnTatlım yeterli karbonhidrat almazsanda kasların erir mesala her öğünde yoğurt/ayran/kefir içmeye çalış kefir kabızlığada iyi gelir
Elma, yeşil çay, zerdeçal, pul biber, zencefil vazgeçilmezlerin olsun 1200 kalorinin altına rutinde düşme vücut aç hissederse kg verimi zorlaşır
Hangi konuda?Coreknotu yagi benim kurtaricim oldu.
Her konuda diyebilirim, bagirsak calismasi acisindan, sac sagligim cilt saligim, gunluk enerji kaynagim baya dincim masaAllah yorulmuyorum hicHangi konuda?
Sabah ac karin 1 tatli kaşığı mi içiyorsun?Her konuda diyebilirim, bagirsak calismasi acisindan, sac sagligim cilt saligim, gunluk enerji kaynagim baya dincim masaAllah yorulmuyorum hic
Aynen bu 5 günde 800 ü bile gördükBugün 900 civarıydı doğru mu hesapladım cnn
Bn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorumDilek sen diyet kahve tarifini bir kez daha verir misin ? Zahmet olmazsa....
Kızlar spordan sonra ne yapılmalı araştırdım...kasları güçlendirmek için 45 dk içinde besin veya içecek kaslara iyi gelen bir şey almak lazımmış....dün kakaolu süt yaptım...ama tadını beğenmedim....mikserle kopurunce bir hoş oldu....avakado yeşilçay filan bir çok besin ve içecek var spordan sonra tüketilen
Bugun bu konuyu arastirdim hep fagkli horusler var ama aklima yatan benimde bu oldu spordan sinta 30 60 dk arasinda yemek yeme faydali imisDilek sen diyet kahve tarifini bir kez daha verir misin ? Zahmet olmazsa....
Kızlar spordan sonra ne yapılmalı araştırdım...kasları güçlendirmek için 45 dk içinde besin veya içecek kaslara iyi gelen bir şey almak lazımmış....dün kakaolu süt yaptım...ama tadını beğenmedim....mikserle kopurunce bir hoş oldu....avakado yeşilçay filan bir çok besin ve içecek var spordan sonra tüketilen
Kuzum komşum da diyette 2 oğluyla üstelik 10 15 kilo arası verdiler tartımı istedi verdim akşam iade etti bakalım sabah tartılıcamAynen bu 5 günde 800 ü bile gördük900 civarıdır bende şuana kadar -600 farketti sizin nasıl?
bugün 950 almama rağmen az geldi ara öğünü atlayınca modum düştü
Yarın son gün umarım hedeflerimize 1 adım daha yaklaşabilmişizdir
Hakettik aslında✌
Sen yağları eritmissin eritecek yağ bırakmamış sin ki....Ben de daha çok eriyecek yağ var....bende kas olması için önce yağ eritmem lazım....pilates hocası öyle demişti...ha ha ha.... önce yağlar ...Bn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait
Bende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,Saol tatlım....bugün aldım kefirimi ara öğünlerde iki kez içtim....yeşil erik kırmızı erik yedim....yenibahar da katılıyor yoğurt karisima çay kaşığı ucuyla azıcık...
Bide aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içiliyor.....ölümden başka her derde deva
Sut veya su icineDilek sen diyet kahve tarifini bir kez daha verir misin ? Zahmet olmazsa....
Sportie ve sen sporun kraliçesisinizBn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait
5 günde mi verdiler ?Kuzum komşum da diyette 2 oğluyla üstelik 10 15 kilo arası verdiler tartımı istedi verdim akşam iade etti bakalım sabah tartılıcam
Tatlım yeterli karbonhidrat almazsanda kasların erir mesala her öğünde yoğurt/ayran/kefir içmeye çalış kefir kabızlığada iyi gelir
Elma, yeşil çay, zerdeçal, pul biber, zencefil vazgeçilmezlerin olsun 1200 kalorinin altına rutinde düşme vücut aç hissederse kg verimi zorlaşır
Emin ol gıdım gıdım da olsa hepsi gidecekSen yağları eritmissin eritecek yağ bırakmamış sin ki....Ben de daha çok eriyecek yağ var....bende kas olması için önce yağ eritmem lazım....pilates hocası öyle demişti...ha ha ha.... önce yağlar ...
Ben suan 360 pro yani corek otu yagi ve propolis karisimi kapsul kullaniuorum givendigim bir markanin. Ama zeytin yapragi ekstrasida kullaniuorum belkide onunda faydasi vardir banaBende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,
Ha ha bende dün baya araştırdım...Bugun bu konuyu arastirdim hep fagkli horusler var ama aklima yatan benimde bu oldu spordan sinta 30 60 dk arasinda yemek yeme faydali imis
Yok kız heehalde kıştan beriSportie ve sen sporun kraliçesisiniz
Sp
5 günde mi verdiler ?
Kapsul benimkiSabah ac karin 1 tatli kaşığı mi içiyorsun?
Oğluma icirdim bebekken küçükken baya...
Kabızlık ve bağışıklık için narin bir çocuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?