Kiz o kahvaltidaki yumurtanın üzerindeki yogurtmu ne öyle
Soğuk sıkım orjinal mi bazı yağlara zeytinyağı katıp satıyorlarBende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,
Evet bacim deki niyeKiz o kahvaltidaki yumurtanın üzerindeki yogurtmu ne öyle
Bende pek olumlayamıyorum kendimi olduğum halim zayıf halim geliyor her gün tartılmıyorum Ama anlayabiliyorumYok kız heehalde kıştan beri
Ama kötü olan oğlanları takıntılı hale getirmiş arkadaşım bir şey demedim de biri lise de biri ünv de 2 çocuğun sürekli her gün tartılacak kdr takıntılı hale gelmesi anormal geldi bana
Beden olumlama diye bir şey var
Kendini olduğun gibi sevmek ❤
Bilemiyorum bana çok tehlikeli geliyor bu durum gençler için
Selencim tahmin ettim senin karnındır diye muhteşem, benim foto çakma tabi, ama hedefimBn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait
Azmine herkes hayran cnm bnmSelencim tahmin ettim senin karnındır diye muhteşem, benim foto çakma tabi, ama hedefim
Vazgeçmek yok 2 ayda buraya geldiysem 2 ay sonra sana yaklaşırım❤
Sabah zeytinyağı içersem o fayda ediyor birde yeşil elma ve kabak ama hepsi aynı gün olacak ve kola kesinlikle olmayacakBen suan 360 pro yani corek otu yagi ve propolis karisimi kapsul kullaniuorum givendigim bir markanin. Ama zeytin yapragi ekstrasida kullaniuorum belkide onunda faydasi vardir bana
markası ne ?Bende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,
Turk kahvesi mi?Sut veya su icine
1 tk kahve
1 tk kakao
Yarim cay kasigi tarcin
Kaynatiyorsun kaynayinca icine 1 cay kasigi hindistan cevizi yagi katiyorsun
Ben gunduz yaptigimi sutle aksam yaptigimi su ile yapiyorum
Buda benim gibi 5 güne takmış kafayı....kız nasıl versinler...Sportie ve sen sporun kraliçesisiniz
Sp
5 günde mi verdiler ?
gidecek canım sağolEmin ol gıdım gıdım da olsa hepsi gidecek❤
Sana güvenim tam bnm
hiç üşenmez canım ya...Yataktan kalkip size yaglarimi cektim
Ayy benim.esimde bana diyor...çocuk etkileniyor çok kilo kalori yağ yakma bahsediyor sun diyor....akıllı birde sorgular herşeyi....benimki de tartılıyor....bir kere bana diyor ki...Yok kız heehalde kıştan beri
Ama kötü olan oğlanları takıntılı hale getirmiş arkadaşım bir şey demedim de biri lise de biri ünv de 2 çocuğun sürekli her gün tartılacak kdr takıntılı hale gelmesi anormal geldi bana
Ben kolada icmemki zatenSabah zeytinyağı içersem o fayda ediyor birde yeşil elma ve kabak ama hepsi aynı gün olacak ve kola kesinlikle olmayacak
Bana eczacı arkadaşım zade vital önermiştino var kullandığım
Kız mikrodalgada torbanin ne işi var ben bi kez margarini koydum kurabiye yapacaktım kağıt patladı mikrodalganin camında leke kaldı çıkmıyor daha akilli olFermuarli torba dikicem mikrodalgada cekirdeeri isitip icine koyucamm ayaklarima koyucam 4 yada 6 saat sogumuyormus ayni sekil buzlukta sogutarak soguk presde oluyormus. Aliexpresde satiliuorya bir bak
Su doya doya moda programi vardı ya...Yok kız heehalde kıştan beri
Turk ama diger zeytin yapragi seysini cikarmisim icmek icin yerime komamisim dur onuda cekim. Once propolis ve corek otunu yag olarak ayri iciyordum simdi iki bir arada kapsul kayladi isimimarkası ne ?
Turk kahvesi mi?
Buda benim gibi 5 güne takmış kafayı....kız nasıl versinler...
gidecek canım sağol
hiç üşenmez canım ya...
Ayy benim.esimde bana diyor...çocuk etkileniyor çok kilo kalori yağ yakma bahsediyor sun diyor....akıllı birde sorgular herşeyi....benimki de tartılıyor....bir kere bana diyor ki...
Anne sen oh fit olacan biz babamla tosun gibi mi kalacaz
Zade vital en iyilerinden, eczacı arkadaşım önerdi, çocuklarına da içiriyor, belki iyi gelmiştir de ben anlamadımSoğuk sıkım orjinal mi bazı yağlara zeytinyağı katıp satıyorlar
Yok bacim anlamamissin cekirdekleri isitip fermuarli torbaya dolduracazKız mikrodalgada torbanin ne işi var ben bi kez margarini koydum kurabiye yapacaktım kağıt patladı mikrodalganin camında leke kaldı çıkmıyor daha akilli ol
Ne güzel , bende oğluma hiç içirmedim tadını bilmiyor, inşallah da bilmezBen kolada icmemki zaten
Bigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmezAynen bu 5 günde 800 ü bile gördük900 civarıdır bende şuana kadar -600 farketti sizin nasıl?
bugün 950 almama rağmen az geldi ara öğünü atlayınca modum düştü
Yarın son gün umarım hedeflerimize 1 adım daha yaklaşabilmişizdir
Hakettik aslında✌
Çok çok iyi cumaya biraz daha gider bile benceBigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmezyani boyle olursa 65 900 dum 1 kilo 300 gr vermisim
-1500 olur canım oBigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmezyani boyle olursa 65 900 dum 1 kilo 300 gr vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?