Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz o kahvaltidaki yumurtanın üzerindeki yogurtmu ne öyle

Bende pek olumlayamıyorum kendimi olduğum halim zayıf halim geliyor her gün tartılmıyorum Ama anlayabiliyorum

Bn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait
Selencim tahmin ettim senin karnındır diye muhteşem, benim foto çakma tabi, ama hedefim
Vazgeçmek yok 2 ayda buraya geldiysem 2 ay sonra sana yaklaşırım

Ben suan 360 pro yani corek otu yagi ve propolis karisimi kapsul kullaniuorum givendigim bir markanin. Ama zeytin yapragi ekstrasida kullaniuorum belkide onunda faydasi vardir bana
Sabah zeytinyağı içersem o fayda ediyor birde yeşil elma ve kabak ama hepsi aynı gün olacak ve kola kesinlikle olmayacak
Bana eczacı arkadaşım zade vital önermiştino var kullandığım

Bende çörekotu yağı içiyorum şişe bitecek nerdeyse bazı günler atlıyorum ama hiçbi etkisini görmedim desem yalan olmaz ,
markası ne ?
Sut veya su icine
1 tk kahve
1 tk kakao
Yarim cay kasigi tarcin
Kaynatiyorsun kaynayinca icine 1 cay kasigi hindistan cevizi yagi katiyorsun
Ben gunduz yaptigimi sutle aksam yaptigimi su ile yapiyorum
Turk kahvesi mi?
Sportie ve sen sporun kraliçesisiniz
Sp

5 günde mi verdiler ?
Buda benim gibi 5 güne takmış kafayı....kız nasıl versinler...
Emin ol gıdım gıdım da olsa hepsi gidecek❤
Sana güvenim tam bnm
gidecek canım sağol
Yataktan kalkip size yaglarimi cektim
hiç üşenmez canım ya...
Ayy benim.esimde bana diyor...çocuk etkileniyor çok kilo kalori yağ yakma bahsediyor sun diyor....akıllı birde sorgular herşeyi....benimki de tartılıyor....bir kere bana diyor ki...

Anne sen oh fit olacan biz babamla tosun gibi mi kalacaz

Merhabalar
Bu sabah kahvaltım 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz lor peynir 2 dilim çavdar ekmeği ve çay oldu.
Arada ceviz ve bol bol çay içtim
Akşam peynirli bol yeşillikli salata ile günü kapattım. Çok çay içtiğim için sanırım su miktarım azaldı. 1 lt civarı su içtim.
Herkese iyi geceler diliyorum

Fermuarli torba dikicem mikrodalgada cekirdeeri isitip icine koyucamm ayaklarima koyucam 4 yada 6 saat sogumuyormus ayni sekil buzlukta sogutarak soguk presde oluyormus. Aliexpresde satiliuorya bir bak
Kız mikrodalgada torbanin ne işi var ben bi kez margarini koydum kurabiye yapacaktım kağıt patladı mikrodalganin camında leke kaldı çıkmıyor daha akilli ol

Su doya doya moda programi vardı ya...
Oda mi olumlama içindi
Kilo sorunu yaşayan herkesi kalıpların dışına taşıyıp güzellik savaşı....aslında reyting savaşı tabiki...ama...

Turk ama diger zeytin yapragi seysini cikarmisim icmek icin yerime komamisim dur onuda cekim. Once propolis ve corek otunu yag olarak ayri iciyordum simdi iki bir arada kapsul kayladi isimi

Eklentiler

• 20200708_232235.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200708_232246.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 25
Bigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmez yani boyle olursa 65 900 dum 1 kilo 300 gr vermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…