Okadar kola delisiydimki inanamassin ahmede hamileyken bir fiil 9 ay kustum hic hirsey yemedim serumlarla gezdim ama kayin validem saklardi kolayi ben yinede bulup icerdim su niyetine bir anda biraktim.Ne güzel , bende oğluma hiç içirmedim tadını bilmiyor, inşallah da bilmez
Sigara bıraktım birgün aramadım, koladan vazgeçmek çok zor gerçekten benim için
Afiyet olsun neyse iyi bağırsak calıstirmistir acı acı yemenin aci acı çıkarması olurEvet bacim deki niye
Cunku biber oyle bir aciymiski yiyemezdim piserkenn kokukusu yakti genzimi dusun
Yogurt biraz hafifletti
Belli olmuyor ki canim guvenmiyorum son ana kadarÇok çok iyi cumaya biraz daha gider bile bence
Bende hamilelikte tiksindim hiç içmedim , sonra yavaş yavaş başladım eskisi kadar içmiyorum kesinlikle ama evde hep kola olurOkadar kola delisiydimki inanamassin ahmede hamileyken vir giil 9 ay kustum hic hirsey yemedim serumlarla gezdim ama kayin validem saklardi kolayi ben yinede bulup icerdim su niyetine bir anda biraktim.
InsaAllah diyelim ozaman ama bellinolmuyor ya-1500 olur canım o❤
Şimdi olduYok bacim anlamamissin cekirdekleri isitip fermuarli torbaya dolduracazOyuzden fermuarliya zaten
Evede yasakladim yıllardır girmez evimizeBende hamilelikte tiksindim hiç içmedim , sonra yavaş yavaş başladım eskisi kadar içmiyorum kesinlikle ama evde hep kola olur
Pazar sabah kaçtın Lili?Bigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmezyani boyle olursa 65 900 dum 1 kilo 300 gr vermisim
Evde o kadar ergen var..dışarda içer....nasıl engelliycen ki...genç hepsiEvede yasakladim yıllardır girmez evimize
Canim foto cekiyorumya unuttum simdi bakimPazar sabah kaçtın Lili?
Diyete başlamadan
Ahah 66 imisim cimadan 100 gr fazla manti uemisdimya cuma aksami ona bulmusdum sucuPazar sabah kaçtın Lili?
Diyete başlamadan
Hangisini alıyorsun....geçen yanlışlıkla Pepsi Max almış...kalorisiz...iyi dedim belki içerim...Bende hamilelikte tiksindim hiç içmedim , sonra yavaş yavaş başladım eskisi kadar içmiyorum kesinlikle ama evde hep kola olur
Mutlaka iciyorlardir aradaEvde o kadar ergen var..dışarda içer....nasıl engelliycen ki...genç hepsi
Kiz lili kaynana olmaya kendini hazır hissediyor musun?..Mutlaka iciyorlardir arada
En zoru benim icin sekerli çay ve sigaraydi sekerli cay dedilermi dilek akla gelirdi dusun yani ama birakiliyormusNe güzel , bende oğluma hiç içirmedim tadını bilmiyor, inşallah da bilmez
Sigara bıraktım birgün aramadım, koladan vazgeçmek çok zor gerçekten benim için
Ne ceyizi kiz ceyizmi kaldiKiz lili kaynana olmaya kendini hazır hissediyor musun?..
Çocuklar büyüyünce nasıl oluyor?
Çeyiz filan yaptın mı?
Kaynana çeyizi ne olacak....sen de.mi battaniye çisin....ben kaynanama 3 renk yap demiştim oda gitmiş ben renkli seviyorum diye 7 renk ip almış.... gökkuşağı gibi olmuştu...Ne ceyizi kiz ceyizmi kaldi
Ben direk torunlara yatirima gectimbattaniye falan ordum kundak battaniye bile ordum
Allah rahatlik versin en güzele emanet ol iyi gecelerOwww saat nasilda geçmiş hayirli geceler kizlar uyuyayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?