Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzel , bende oğluma hiç içirmedim tadını bilmiyor, inşallah da bilmez
Sigara bıraktım birgün aramadım, koladan vazgeçmek çok zor gerçekten benim için
Okadar kola delisiydimki inanamassin ahmede hamileyken bir fiil 9 ay kustum hic hirsey yemedim serumlarla gezdim ama kayin validem saklardi kolayi ben yinede bulup icerdim su niyetine bir anda biraktim.

Okadar kola delisiydimki inanamassin ahmede hamileyken vir giil 9 ay kustum hic hirsey yemedim serumlarla gezdim ama kayin validem saklardi kolayi ben yinede bulup icerdim su niyetine bir anda biraktim.
Bende hamilelikte tiksindim hiç içmedim , sonra yavaş yavaş başladım eskisi kadar içmiyorum kesinlikle ama evde hep kola olur

Ne güzel , bende oğluma hiç içirmedim tadını bilmiyor, inşallah da bilmez
Sigara bıraktım birgün aramadım, koladan vazgeçmek çok zor gerçekten benim için
En zoru benim icin sekerli çay ve sigaraydi sekerli cay dedilermi dilek akla gelirdi dusun yani ama birakiliyormus

Ne ceyizi kiz ceyizmi kaldi
Ben direk torunlara yatirima gectim battaniye falan ordum kundak battaniye bile ordum
Kaynana çeyizi ne olacak....sen de.mi battaniye çisin....ben kaynanama 3 renk yap demiştim oda gitmiş ben renkli seviyorum diye 7 renk ip almış.... gökkuşağı gibi olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…