Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaynana çeyizi ne olacak....sen de.mi battaniye çisin....ben kaynanama 3 renk yap demiştim oda gitmiş ben renkli seviyorum diye 7 renk ip almış.... gökkuşağı gibi olmuştu...
Allah seni napmasin emi sudem yine kaltim yataktan

Eklentiler

• 20200708_234812.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200708_235018.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 28
Teşekkür ederim
Yarin safi yuruyus dusunuyorum dinlenirim. Birde yjruyus benim ruhumu dinlendiriyor ney sesi kulakligimda cok iyi geliyor
Açık havada çok güzel oluyor bende çok severim Ama burda mümkün olmuyor yer Yok malesef yürüyüş parkur yeri kahvelerin önünde
Canım sen naaptın öyle, iyice elden ayaktan düşersin Allah korusun
Biraz bişeler yemen lazım olmaz böyle
Öyle Ama hiç almıyor mide yavaş yavaş zorlayacağım artık
Iyileştin mi nasılsın şimdi ?
Yavaş yavaş toparladım az kaldı gibi abla teşekkür ederim
Yine mükemmel
3 kilo olmasada yinede sağlıksız olmadan eksi gelecektir bence Her gün tartılmak yerine haftada bir Ya da iki yeterli olur
Arkadaşlar eliptiğimide ekledim ter sucuk kaldım

62 dakika 600 kalori

Toplam 540 puan Eki Görüntüle 2659870 Eki Görüntüle 2659871 Eki Görüntüle 2659872
Son resime bittim
Sporu sabah aç yapıp 1 saat içinde kahvaltı yapıyorum ben gün içerisinde yaparsam eğer öncesi türk kahvesi sonrası yeşilçay ve yoğurt ile geçirirdim Bu zamana kadarda hep böyle gitti benden
Bn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait
Gerçekten mi Böyle gördükçe kendimde nedense umudu yitiriyorum öyle bi karını hiç hayatımda görmediğim için göremeyeceğim gibi De
Su daha fazla olsa tam olacakmış Ama hafif mis gibi
Bigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmez yani boyle olursa 65 900 dum 1 kilo 300 gr vermisim
Cumaya baya güzel bir sonuç gelecektir o zaman

Maaşallah ortime gündüz yüzüyor musun?

Çaydan şekeri kesmekte 6 ay sonra alıştım , ki ben büyük bardakta tek şekerli içiyodum, alışmak 6 ay sürdü
Zatın çok az kullaniyormuşsun ablacım bende çayı şekersiz asla içemem diyenlerdendim 4 yıl oldu babam bıraktı bende bıraktım çayın tadını almaya başladım şerbet iciyormuşum meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…