Annemde bize yaptırmıştı muhteşem oluyorHic kullanmadim kanavicelerimi onlari birer takim pike yaptiricam Allah izin veririse cok seviyorum
Ben fix zero cola başka içemem kesinlikleHangisini alıyorsun....geçen yanlışlıkla Pepsi Max almış...kalorisiz...iyi dedim belki içerim...
Çaydan şekeri kesmekte 6 ay sonra alıştım , ki ben büyük bardakta tek şekerli içiyodum, alışmak 6 ay sürdüEn zoru benim icin sekerli çay ve sigaraydi sekerli cay dedilermi dilek akla gelirdi dusun yani ama birakiliyormus
Allah seni napmasin emi sudem yine kaltim yataktanKaynana çeyizi ne olacak....sen de.mi battaniye çisin....ben kaynanama 3 renk yap demiştim oda gitmiş ben renkli seviyorum diye 7 renk ip almış.... gökkuşağı gibi olmuştu...
Owww saat nasilda geçmiş hayirli geceler kizlar uyuyayım ben
Buyuk bardaga 5 6 kasik atiyordum ayiptir soylemesi adim komsu batirana cikmisdiÇaydan şekeri kesmekte 6 ay sonra alıştım , ki ben büyük bardakta tek şekerli içiyodum, alışmak 6 ay sürdü
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Açık havada çok güzel oluyor bende çok severim Ama burda mümkün olmuyor yer Yok malesef yürüyüş parkur yeri kahvelerin önündeYarin safi yuruyus dusunuyorum dinlenirim. Birde yjruyus benim ruhumu dinlendiriyor ney sesi kulakligimda cok iyi geliyor
Öyle Ama hiç almıyor mide yavaş yavaş zorlayacağım artıkCanım sen naaptın öyle, iyice elden ayaktan düşersin Allah korusun
Biraz bişeler yemen lazım olmaz böyle
Yavaş yavaş toparladım az kaldı gibi abla teşekkür ederimIyileştin mi nasılsın şimdi ?
Yine mükemmelRaporumu veriyim
Sabah 11.00
1 haş yumurta
1 dilim b peynir
2 dilim pastırma
2 ceviZ
Söğüş
19.30
1 tabak kabak yemeği
4-5 kaşık cacık
20.30
Filtre kahve
Spor
40 dak karın bacak kalça 240p
Eğer eliptik yaparsam yazarım
3 kilo olmasada yinede sağlıksız olmadan eksi gelecektiryok canım uzun zamandır bir doktora gitmiyorum....genelde çok yerim...
Umudumuzu yitirmiyiruz tabiki....
Her gün aynı olmuyor
Ben inanmıştım 3 kg vereceğime bende hata kaptırmamaliydim kendimi....yada her gün tartilmamaliydim....
Son resime bittimArkadaşlar eliptiğimide ekledim ter sucuk kaldım
62 dakika 600 kalori
Toplam 540 puanEki Görüntüle 2659870 Eki Görüntüle 2659871 Eki Görüntüle 2659872
Sporu sabah aç yapıp 1 saat içinde kahvaltı yapıyorum ben gün içerisinde yaparsam eğer öncesi türk kahvesi sonrası yeşilçay ve yoğurt ile geçirirdim Bu zamana kadarda hep böyle gitti bendenDilek sen diyet kahve tarifini bir kez daha verir misin ? Zahmet olmazsa....
Kızlar spordan sonra ne yapılmalı araştırdım...kasları güçlendirmek için 45 dk içinde besin veya içecek kaslara iyi gelen bir şey almak lazımmış....dün kakaolu süt yaptım...ama tadını beğenmedim....mikserle kopurunce bir hoş oldu....avakado yeşilçay filan bir çok besin ve içecek var spordan sonra tüketilen
Gerçekten miBn gece yaptığım için hiçbir şey yemiyorum cnm bir kas kaybı yaşayacağımı da sanmıyorum
Ki resimdeki karın bana ait
Su daha fazla olsa tam olacakmış Ama hafif mis gibiMerhabalar
Bu sabah kahvaltım 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz lor peynir 2 dilim çavdar ekmeği ve çay oldu.
Arada ceviz ve bol bol çay içtim
Akşam peynirli bol yeşillikli salata ile günü kapattım. Çok çay içtiğim için sanırım su miktarım azaldı. 1 lt civarı su içtim.
Herkese iyi geceler diliyorum
Cumaya baya güzel bir sonuç gelecektir o zamanBigun ben 64 600 geldim umarim cumaya geri yulselmezyani boyle olursa 65 900 dum 1 kilo 300 gr vermisim
Harikasın canım benimİyi akşamlaryarın son gün
Bugün 1 ara öğünü atlamak zorunda kaldım bunun dışında listeye tamamen uydum✌
Zipzip-
Spor olarak
Lesli burn fat 3 mile 50 dk
Lesli boosted 30 dk 120p
5000 adım 75p
toplam 395psportie
H hasbeenandgone @selensu82Lili 38 @sudem34 @Evvab
Maaşallah ortime gündüz yüzüyor musun?8 temmuz
10.30
2 yumurta 1 kaşık yulaf yarım kırmızı biber içüne dünden kalan 2 kaşık mantarı 1 kaşık zeytinyağında omlet yaptın
Salatalık Domates
14.00
4 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük salkım üzüm
16.30
1 bardak kefir
10 fındık içi
18.00
Tonbalıklı salata
Yarım et köfte
Su 3.5 lt
Spor 15 dk kardiyo
10 dk karın
150p
Devam edecektim ama kocam geldi ve bn geldim sen bnmle zmn geçireceğine spor yapıyorsun bıdı bıdı dedi durdum mecbur
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
@Felicio @sudem34 @Lili38
Sana da günaydın canısıKimse yokken geliyorum hepİyi gecelerrr tatlı rüyalarrr
Iyiyim canım cok şükür bende hosbuldumHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤
HosbulduummHoşgeldin canim
HosbuldumNutella, raffaello, ferrero Roche hepsi de ferreronun hepsine mi bayılır insan sonuç ortada
Hoşgeldiniz
Raffaello efsane zatenToffie de çok severim şöyle karamelli karemelli
Zatın çok az kullaniyormuşsun ablacım bende çayı şekersiz asla içemem diyenlerdendim 4 yıl oldu babam bıraktı bende bıraktım çayın tadını almaya başladım şerbet iciyormuşum meğerÇaydan şekeri kesmekte 6 ay sonra alıştım , ki ben büyük bardakta tek şekerli içiyodum, alışmak 6 ay sürdü
Ayyyy çok tatli olmuş bayildim ellerine sağlık bacı valla gelinlerin çok şanslıAllah seni napmasin emi sudem yine kaltim yataktan
Günaydın MerveGünaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?