GünaydınGünaydın kizlar
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
GünaydınGunaydiiiinnnnn ❤
GünaydınGunaydin kizlar
GünaydınGünaydın kızlar ❤❤❤
Günaydın kaptanim hayırlı sabahlarGunaydin kizlar
Gunaydin canim bende uyandim ama daha yataktayim bugun cok fazla is yok yatiyorumGünaydın kaptanim hayırlı sabahlar6 da kalktım eşime kahvalti hazirladim işe gönderdim uykum kaçtı yatakta pinekliyorum
Hadi gozun aydın bugün tatilsin deseneGunaydin canim bende uyandim ama daha yataktayim bugun cok fazla is yok yatiyorum
Keske tatil olsa aksama is cikar yine canım koyde is bitmezHadi gozun aydın bugün tatilsin deseneuykum var uyuyamıyorum ya
Allah seni peklemeye demin özel msj lara bakarken seni gördüm içimden geçirdim gitti daha gelmiyor dediydim 10. Dk olmadı gıııGunaydin kızlar
Nasılsınız
Günaydın canim hosgeldin iyiyim sen nasilsin ❤Gunaydin kızlar
Nasılsınız
Kalp kalbe karsıymıs canımAllah seni peklemeye demin özel msj lara bakarken seni gördüm içimden geçirdim gitti daha gelmiyor dediydim 10. Dk olmadı gıııneydiyon bakalım
Birseyler dusunurken dikatli ol aman deyim baciiAllah seni peklemeye demin özel msj lara bakarken seni gördüm içimden geçirdim gitti daha gelmiyor dediydim 10. Dk olmadı gıııneydiyon bakalım
İyi valla ne olsun bıraktığın gibi havadisler sende tatilde olan sensin biz kürkçü tukkanini beklemeye devamÖzledim burayı
Dikkat etmeye calısıyorum
Aksamları yarım saatte olsa yürüyorum
Almıs gibi hissetmiyorum kendimi
Sizde ne var ne yok
Gülommm nasılsın
Bende iyiyim canım cok sükür ozledim sizleri bir bakayım dedimGünaydın canim hosgeldin iyiyim sen nasilsin ❤
Bizde seni ozledik canim gel aradaBende iyiyim canım cok sükür ozledim sizleri bir bakayım dedim
Sevindim senin adına bundan sonra tatilin tadını çıkarKalp kalbe karsıymıs canım
Cok sükür iyilik güzellik
Geldim geleli ev temizliyorum bugun halılar gelecek sereriz biter arada bahcelere gidiyoruz öyle işte
Koronadan kıpırdıyabiliyormuyuz ki zıkkım bitmedi gittiİyi valla ne olsun bıraktığın gibi havadisler sende tatilde olan sensin biz kürkçü tukkanini beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?