Sen kaptansin yarışmada olamassin sayılmaz seni saymiyorim bikerem yarış bizim aramizda olacakDu bakalım geçen hafta regl ve havanım nemi beni durdurdu ama bugünkü sporum 600 puan
Ben kaçıcam siz yakalıycaksınız
Sen kaptansin yarışmada olamassin sayılmaz seni saymiyorim bikerem yarış bizim aramizda olacak
Hala yoldayiz
Aynen sen yap sen ayrısın sayilmassinBen olmazsam siz hiç yapmazsınız imam cemaat
Ben kendimi ayrı tutarım meral etmeyin
Motivasyon için yapıcam
Aynen sen yap sen ayrısın sayilmassin
Sportie kaptan yardimcisi kaptan degilllllSen kaptansin yarışmada olamassin sayılmaz seni saymiyorim bikerem yarış bizim aramizda olacak
Spor kaptanı aynı zamanda unuttunmu ordan kaptan diyoruzSportie kaptan yardimcisi kaptan degilllll
Kaptanimiz daha yerinde duruyo eğer giderse kaptan dersiniz
Spor kaptani olarak goruyorum ben sportiyi bundada bir sakinca yok diye dusunuyorum elif zaten bastacimiz birseymi dedikSportie kaptan yardimcisi kaptan degilllll
Kaptanimiz daha yerinde duruyo eğer giderse kaptan dersiniz
bilmem kendi kaybederNeden konuşmuyor noluverdiniz
O videoyu 30 days yani 30 gün hergün uygulanması önerilen bir video canım yapsak çok iyi olur
Spor olmadan ben kilo verme moduna giremiyorum ev işinide spordan sayamıyorumchiayı komşum verdi canım. Yogayıda hayatımda yapmadım ommm dan başka bişey bilmem leslie candır
ha ha ....dağ dağa küsmüş dağın haberi....Bismillah noldunuz siz bizim görmediğimiz
aynen....ama sportie var....Fırsat bu fırsat bu hafta spor 1. liği elde etmeye çalışalım
Filiz sen kabızlığı nasıl çözdün?Chia tohumu yuksek miktarda omega-3 ve lif orani yuksek bir bitki oluyo oyuzden keten tohumu gibi bol su içilmesi gerekiyo arkadaşlar onagore su tuketimine özen gösterin 1gunde enfazla 1yk.kaşığı fazlasi olmasin
oh be ... fırsat bu fırsat 2 hafta ilk 3 e girelim...ama boyu 198..iki haftada zaten ödem modem atar o...6 kilo vermiş olur girene kadar....2 hafta deneme süresi var listeye giremez
istikrar li kadın gittiği yere yüzdesini de götürüyor....Benim yüzdem takımın yüzdesi olmuş
neden tavuk ve yoğurt CISKuru fasulyede olur tavukta olur ikiside protein hiç farketmez
Hatta kury olursa yanına cacık ve salata ekle
Tavukla yoğurt yememeye çalış yani etle yoğurt no
Etle salata
ha ha....lili her hafta 1. Mi olmak istiyon hakem...Sen kaptansin yarışmada olamassin sayılmaz seni saymiyorim bikerem yarış bizim aramizda olacak
Ha ha...Ben olmazsam siz hiç yapmazsınız imam cemaat
Ben kendimi ayrı tutarım meral etmeyin
Motivasyon için yapıcam ❤
Leslie ile kahvede içtinizmi bütün gün berabermişsinizGelelim 10 temmuz sporuma...
1 saat Leyla'nın gönderdiği Leslie 240 puan
25 dk boosted 100 puan
28 dk Leslie bir mil ve 2 mil 84 puan
Toplam 424 puan...
sportie spor kaptanı 10.07.2020.
424
Inşallah ilk 5 e girmişim dir
Eskiden ben Dukan dan çok bahsederdim ha la da öyle borçlu hissediyorum....Leslie ile kahvede içtinizmi bütün gün berabermişsiniz
Espriyi msjın sonuna niye saklıyosun birden söyleEskiden ben Dukan dan çok bahsederdim ha la da öyle borçlu hissediyorum....
Arkadaşlarim oğluma hamile olunca oğlunun adını Dukan koy bari derlerdi....
Sende kizim olursa adını Leslie koy dersin.....
Kahveyi sabah tek içtim ne yazık ki.... Leslie yı korona var diye çağırmadim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?