sportie tatlım mezuniyetin hayırlı olsun.
Ömür boyu çitirliginin keyfini çıkarmanı dilerim.
Allah nazarlardan korusun bitanem.
Tatlım yukarıda kutlamistim mezuniyetini bak
2gundur ogle aksam kefirin icine kiraz chia keten tohumu karıştırıp ictim bide zaten ben bekonis kullaniyorum canimbilmem kendi kaybeder
ha ha ....dağ dağa küsmüş dağın haberi....
aynen....ama sportie var....
Filiz sen kabızlığı nasıl çözdün?
oh be ... fırsat bu fırsat 2 hafta ilk 3 e girelim...ama boyu 198..iki haftada zaten ödem modem atar o...6 kilo vermiş olur girene kadar....
istikrar li kadın gittiği yere yüzdesini de götürüyor....
neden tavuk ve yoğurt CIS
ha ha....lili her hafta 1. Mi olmak istiyon hakem...
Ha ha...
Ablacim neguzel yerler bizim yerimize de gez olurumu
Abla eltim yine iyi biseymi ses kötü biseymi anlamadım valla abla bir edebiyatci olarak şair burda ne demek istedi sencePedikür falan yapicim diyor
Çok geçmiş olsun ortimYok ortim ya dişimden ameliyat oldum 4 5 gündür sadece ayran ve nadiren çorba içiyorum o yüzden böyle oldu normal yemeye başlayınca birazını alırım
Spordan en az 2 saat sonra yeme içmeye başla aklında bulunsunsportie kaptanım yeni spordan sonra maden suyu ve avuç leblebi yedim akşam yemeğimi ne zaman yiyeyim geç oluyor :)
Oglenleri protein akşamları sebze tüket daha hafif oluyor ertesi güne eksi gorursun makarna pilavda yiyceksen öğlenleri ye akşama bırakmaGündüz kabak yedim şimdi salatayla tavuk köfte yiyim madem aslında kuru fasulye yiycektim
Tatlım Bonus ayak işlerine bakarım demiş.Abla eltim yine iyi biseymi ses kötü biseymi anlamadım valla abla bir edebiyatci olarak şair burda ne demek istedi sence
Abla eltim yine iyi biseymi ses kötü biseymi anlamadım valla abla bir edebiyatci olarak şair burda ne demek istedi sence
Menüüü
Sabah 9.40
Eki Görüntüle 2660639
Öğle 13.44
Eki Görüntüle 2660641
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2660638
Birde ara öğün spor sonrası maden suyu ve leblebi
Spor 1 saat leslie 30 days
20 duvar şınavı
sportie Zipzip- Gulumse24
Abla bu espiriyi yeni anladimTatlım Bonus ayak işlerine bakarım demiş.
Pedikür de ayak işi ya....
Tatlım yukarıda kutlamistim mezuniyetini bak
Çok mutlu oldum senin adına.
bilmem kendi kaybeder
ha ha ....dağ dağa küsmüş dağın haberi....
aynen....ama sportie var....
Filiz sen kabızlığı nasıl çözdün?
oh be ... fırsat bu fırsat 2 hafta ilk 3 e girelim...ama boyu 198..iki haftada zaten ödem modem atar o...6 kilo vermiş olur girene kadar....
istikrar li kadın gittiği yere yüzdesini de götürüyor....
neden tavuk ve yoğurt CIS
ha ha....lili her hafta 1. Mi olmak istiyon hakem...
Ha ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?