• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıyi geceler kızlarcım tabiki bu satte kimsecikler yok. En son cuma akşamı buralardaydım geçmişe döndüm ve cumadan buyana okudum. Herkesi yeniden gaza gelmiş gördüm ve sevindim yanlız bende durum vahim acayippp göbeğim çıktı eşim bile söyledi. Bugün benim doğum günümdü kızlar son aylarda yaşanan tatsızlıklardan dolayı çokta güzel geçmedi ama bunada şükür kocişle bir akşam yemeğine ve kahve içmeye biryerlere gittik o kadar birkaç saat önce geldik. Ben diyet flan yapamıyorum günlerdir ama yarından itibaren yapacağım aabenim sen bizi gaza getir canım yoksa birden bir halt olmaz ve sakın mezun olmaaaa :( kilo ver ama bekle bizi mezun et sonra git.
Oğluşla yarın yeni testler yaptırmay marmara ünv. hastanesine gidicez yeniden bakalım nele olacak hayırlısı inşallAH...
Geçmiş mesajlardan hatırladıklarım...
Özgecim canım herşeyin hayırlısı olsun ama senin o damar atışı gibi hissettiğin şeyden dolayı ben oralarda afacan ve sürekli saklanan bir melek olduğunu düşünüyorum nedense... hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun sakın kendini üzme emi...
Nazlıcım ve Ceylincim buluşmaya bende çok isterim dediğiniz gibi hele bir oğluş düzelsin buluşursak çoook güzel olur...
Pınarcım kozmik bitmiş bravoo sana çok zor ben yapamam herhalde ayrıca haftaya cuma inşallah aksilik olmazsa listeyi ben yaparım kilomda şöyleee 72 flan olsa o tarihte...
Aabencim Mehmet Özün kitabından yine bize bilgile rverirsen mutlu oluruz o adama bende çok inanıyorum.
Ceylincim tellerden kurtuluyormusun gülen fotoğraf isterizzzz isterizzzzzz.
Fatucum senide gaza gelmiş gördüm.
Kütocum kocişle hasret giderdiniz demek :)))
Yarın inşallah yeniden girerim herkesi öpüyorummmmmmm....

refim gelmiş gitmiş mutlu güzel ömürler sana canım testlerde çok güzel cıksın bitsin artık endişelerin en kısa zamanda

dora cım sen de exel var mı canım?ben gönderemiyorum ama nazlı dan veya asi den iste sana yollasınlar.. arkadaşım zarten bu işi hepimiz yardımla yapıyoruz..sanada yardım edicez tabiki..ben olmazsam aeben var o olmazsa asi var asi yoksa özgem,nazlı kütom var..sen merak etme canım....

exselim yok canım. ve ben exsel kullanmayıda hiç bilmiyorumkibenneyaptımki
daha öncelerinde hesap makinesiyle yapmıştım.
neyse o zamana kadar biriniz bana yardım eder yaparız bişiler artıkdelikafadulden

günaydın kızlar.
öncelikle doğum günü olan pınarımın oğluna ve refim doğum gününü kutarım. daha nice senelere inşallaha.s.a.s.

benim diyet dün güme gitmedi ama biraz fazlaca şu lastik şekerlerden kaçırdım galiba:dilcikar:
yemek olarakta bu haftayı simit haftası ilan edip sadece simit yedimkaydirigubbakcemile3
bu günden sonra yine yoğun bir tenpoya giriyorum. anca cuma gün bir nefes alabilirim ki o da belki.:sm_confused:
başkasına verilmiş bir görev vardı o yapamadığı iiçin:mymeka: onun işte bana kaldı ve elimde yapılacak çok iş var. perşembe akşamına yetişecekkafamçokkarıştı

kütom allah kavuştursun cicim senide bizide :roflol:
hadi bakalım öyle böyle şafak az kaldı:lepi:
pamuğada olsaydı bir kedimiz hemen dünür gelirdim ama malesef yok:1no2:kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar . haftasonu yediklerimi yazayım ben çok fazla kaçırmadım ama karbonhidrat diyetine çok uyduğumda söylenemez. cumartesi günü kaynanamlara gittim. orda ısrar etmediler ama ne getirdilerse yemek zorunda kaldım. pazar günüde teyzemler gittim ordada aynı şekilde.

cumartesi

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen

yarım kase ayran çorbası
4 yemek kaşığı patates yemeği
salata

akşam

2 adet kuru patlıcan dolması
birazcıkta tavuk göğsü yedim.

pazar

sabah

sucuklu yumurta
2 dilim kızarmış ekmek

öğlen

yarım kase şehriye çorbası
2 adet köfte kızartılmış
2 yemek kaşığı pilav
salata
yağurt

akşam bişey yiyemedim. çünkü hiç acıkmadım.canımda bişey yemek istemedi. bide regli oldum. inanılmaz derecede sancım vardı.

günaydın özgeciğim. canım ya çok üzüldüm. yüce rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım. inşallah solucanın içinde bir yerlerdedir. değilsede üzme kendini canım.

canım benim seni böyle pozitif görmek güzel.
ellebbet bir hayır vardır.
eğerki hamile değilsen bile bu olmuycak diye bir şey söz konusu olamaz.
tabi önceliğimiz şu anda hamile olman ama eğerki değilsen bile önceden bir rutun kontrollerden geçmendirki keşke bunu korunmayı bırakmadan yapsaymıştın.

dış gebelik olduğunu sanmam çünkü onu bile kanda anlıyorlar nasıl oluyorsa:1no2:
birde dış gebelikte döllenme oluyor ama rahim dışında oluyor.
alttan ultrasyonda bu görünüyor. ama çubukla yapılan muaynede:1no2:

inşallah şu sebebsizlikten bir an önce kurtulurda bir bebek olur o göbüşünde:emir_bebek::Saruboceq:

ÖYLE CANIM HERŞEYıN HAYIRLISI BEN BU BEBEK OLAYINI RAFA KALDIRIYORUM ÇARŞAMBA GÜNÜ RANDEVU ALDIM BAKALIM SORUNUM NEYMıŞ ÇOK ıYı BıR DOKTORA GıDECEĞıM VE ONDAN SONRA DA ÇARŞAMBADAN ıTıBAREN HAPA BAŞLIYORUM ARKADAŞIMLA ıDDıAYA GıRDıK ZAYIFLAMAK ıÇıN EVDE SPORA BAŞLADIM YAZA KADAR ıNCECıK OLACAĞIM DEHŞET HIRSLIYIM TAKIMDA YER VARSA DÖNMEK ıSTıYORUM YOKSA BURADAN TAKILIRIM:roflol::roflol:

SAÇIMI BOYATACAKTIM BEBEK ıÇıN ERTELEMıŞTıM AY BAŞINDA GÖLGE YAPTIRACAĞIM ıNŞALLAH GÜZEL OLUR ..

BU HAFTA STRESTEN FAZLA YEMEK YıYEMEMıŞTıM ZATEN BU DA BANA SÜPER ETKı ETMıŞ GEÇEN HAFTA CıCıLER ALMIŞTIM KOTUM BOL GELıYOR AMA BEL KISMI:roflol:

ASLINDA EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM ŞEYLERDEN BıRı DE KOCıŞ BANA NE ıSTERSıN DEMıŞTı BU GÜZEL HABER ÜZERıNE BENDE CONVERSE ıSTEMıŞTıM E BEBıŞ YOK GıTTı BENıM CONVERSE :çok üzgünüm: NEYSE BENDE KENDı KENDıME ALIRIM
:1rolleyes:
günaydın özgeciğim. canım ya çok üzüldüm. yüce rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım. inşallah solucanın içinde bir yerlerdedir. değilsede üzme kendini canım.

ÜZÜLME CANIM BEN ALIŞTIM EN AZINDAN BU ıKıNCı ÖNCEDEN BEBEK BADıLERı FALAN ALMIŞTIM UFAK TEFEK BıRŞEYLER ÇOK DA ÖZENEREK ALMIŞTIM ONLARI DA VERDıM DÜN ARKADAŞA HERŞEY NASıP
günaydınlar herkese
iyi haftalar

SANADA TATLIM HEPıMıZ ıÇıN ÇOOOOKKK GÜZEL BıR HAFTA OLSUN ıNŞALLAHHHHHH:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
ya benim 2-3 gündür fena halde iştahım açıldı
kendimi hiç tok hissedemiyorum tok olduğumu bildiğim halde
sürekli yeme isteği var sankicokacimcoook
uzun süredir de canım tatlı istemiyordu
bikaç gündür tatlı diye deliriyorum:mymeka:

tünaydınlar .........

bugün temizlik günümdü ondan sonrada cumadan beri plates yapmıyodum onuda telefi ettim geldin .. nasılsınız
özgem toparlamışın kendini fıstıkım aferin sana . dedigin gibi her şeyin hayırlısı ..... dr. ihmal etme .....

nazlım kaçırmamışın fazla merak teme ama karbon diyetinde de tam olmamış galiba . üzma kendini cumaya kadar 4 günümüz var ......

else reglinmin yakın benm gibi .... şu kronmu sende dene istersen istehını alır belki .....

tünaydın aebencim nasılsın?
reglim yeni bitti ondan sonra iştahım açıldı zaten
cumartesi yarım porsiyon light dondurma yedim,pazarda küçük 1 parça bitter çikolata ve 2 tane muz:utangac:
sanki sürekli içim eziliyor sadece tatlı için değil ama açlık hissediyorum çok
biraz önce yarım havuç yedim
artık çikolataya paydos

tünaydınlar .........

bugün temizlik günümdü ondan sonrada cumadan beri plates yapmıyodum onuda telefi ettim geldin .. nasılsınız
özgem toparlamışın kendini fıstıkım aferin sana . dedigin gibi her şeyin hayırlısı ..... dr. ihmal etme .....

nazlım kaçırmamışın fazla merak teme ama karbon diyetinde de tam olmamış galiba . üzma kendini cumaya kadar 4 günümüz var ......

else reglinmin yakın benm gibi .... şu kronmu sende dene istersen istehını alır belki .....

günaydın aebenim. bugün devam ediyorum karbona elime aldım birtane cep ajandası tarihleriyle beraber yediklerimi yazmaya başladım. bunu günlük ve haftalık olaraj-k burayada yazıcam. bugün brokoli haşlayıp getirdim yanımda ama puanı yazmıyor. ona en yakın karnıbahar diye düşündüm onun puanını baz alıcam artık.

hafta sonu raporumuda vereyim ...

cumartesi

2 kuru kayısı ...
3 dl. kızarmış ek.peynir zeytim ezmesi
1 elma
1 ta. yagsız. spagetti 2.k. yogurt.
5 ceviz. 3 cips (tadını aldıktan sonra geri çöpe tükürdüm ....)
salata ... bulgur pilavı ....
2 kuru kayısı .

Pazar...

2 krep peynir ....çay
1 elma .
yarın krep 50gr. sucuk .
5 etsiz çıg köfte . 1/4 göbek salata ..2 lokma ekmekve içinde helva ...
yarım elme ve portakal ...

evet kızlar hafta sonu bütün yedillerim böyle .....

evet haftasonunu abartmadan geçirdim ama kilom artmiş spor yapmadım belki ondan belkide regllimi bekliyorum ondan .....
ama yılmak yok ....elbette gidecek kilolar . hadi bakalım ....

günaydın aebenim. bugün devam ediyorum karbona elime aldım birtane cep ajandası tarihleriyle beraber yediklerimi yazmaya başladım. bunu günlük ve haftalık olaraj-k burayada yazıcam. bugün brokoli haşlayıp getirdim yanımda ama puanı yazmıyor. ona en yakın karnıbahar diye düşündüm onun puanını baz alıcam artık.

bende başladım dün yazmaya artık yediklerimi
karbonhidrat diyetini yapıcam inşallah

burnuma abuk subuk kokular geliyor,canım olmadık şeyler istiyor
sabah canım turşu istedi mesela çok güzel koktu
şeftali,armut.....olmadık zamanda olmadık şeyler kokuyor

Nazlım puanlarını sabah mutlaka kızarmiş ekmek ve sebze yemegi ve salatadan yana kullan kilo verince bırakınca tekrar almassın ......a.sve başlamadan önce bi tartıl mutlaka ertesi gün fark oluyo 50 geçmessen ...bu hafta içinde bende 1.2 gün deniycen ama 3 günden fazla yapma ara ver tekrar dene ...hihoyyyt

Back
X