Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dora cım sen de exel var mı canım?ben gönderemiyorum ama nazlı dan veya asi den iste sana yollasınlar.. arkadaşım zarten bu işi hepimiz yardımla yapıyoruz..sanada yardım edicez tabiki..ben olmazsam aeben var o olmazsa asi var asi yoksa özgem,nazlı kütom var..sen merak etme canım....
canım benim seni böyle pozitif görmek güzel.
ellebbet bir hayır vardır.
eğerki hamile değilsen bile bu olmuycak diye bir şey söz konusu olamaz.
tabi önceliğimiz şu anda hamile olman ama eğerki değilsen bile önceden bir rutun kontrollerden geçmendirki keşke bunu korunmayı bırakmadan yapsaymıştın.
dış gebelik olduğunu sanmam çünkü onu bile kanda anlıyorlar nasıl oluyorsa:1no2:
birde dış gebelikte döllenme oluyor ama rahim dışında oluyor.
alttan ultrasyonda bu görünüyor. ama çubukla yapılan muaynede:1no2:
inşallah şu sebebsizlikten bir an önce kurtulurda bir bebek olur o göbüşünde:Saruboceq:
günaydın özgeciğim. canım ya çok üzüldüm. yüce rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım. inşallah solucanın içinde bir yerlerdedir. değilsede üzme kendini canım.
günaydınlar herkese
iyi haftalar
tünaydınlar .........
bugün temizlik günümdü ondan sonrada cumadan beri plates yapmıyodum onuda telefi ettim geldin .. nasılsınız
özgem toparlamışın kendini fıstıkım aferin sana . dedigin gibi her şeyin hayırlısı ..... dr. ihmal etme .....
nazlım kaçırmamışın fazla merak teme ama karbon diyetinde de tam olmamış galiba . üzma kendini cumaya kadar 4 günümüz var ......
else reglinmin yakın benm gibi .... şu kronmu sende dene istersen istehını alır belki .....
günaydın aebenim. bugün devam ediyorum karbona elime aldım birtane cep ajandası tarihleriyle beraber yediklerimi yazmaya başladım. bunu günlük ve haftalık olaraj-k burayada yazıcam. bugün brokoli haşlayıp getirdim yanımda ama puanı yazmıyor. ona en yakın karnıbahar diye düşündüm onun puanını baz alıcam artık.
Nazlım puanlarını sabah mutlaka kızarmiş ekmek ve sebze yemegi ve salatadan yana kullan kilo verince bırakınca tekrar almassın ......a.sve başlamadan önce bi tartıl mutlaka ertesi gün fark oluyo 50 geçmessen ...bu hafta içinde bende 1.2 gün deniycen ama 3 günden fazla yapma ara ver tekrar dene ...hihoyyytgünaydın aebenim. bugün devam ediyorum karbona elime aldım birtane cep ajandası tarihleriyle beraber yediklerimi yazmaya başladım. bunu günlük ve haftalık olaraj-k burayada yazıcam. bugün brokoli haşlayıp getirdim yanımda ama puanı yazmıyor. ona en yakın karnıbahar diye düşündüm onun puanını baz alıcam artık.
acebaaa.:1shok:burnuma abuk subuk kokular geliyor,canım olmadık şeyler istiyor
sabah canım turşu istedi mesela çok güzel koktu
şeftali,armut.....olmadık zamanda olmadık şeyler kokuyor