- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazlım puanlarını sabah mutlaka kızarmiş ekmek ve sebze yemegi ve salatadan yana kullan kilo verince bırakınca tekrar almassın ......a.sve başlamadan önce bi tartıl mutlaka ertesi gün fark oluyo 50 geçmessen ...bu hafta içinde bende 1.2 gün deniycen ama 3 günden fazla yapma ara ver tekrar dene ...hihoyyyt
selam kızlar 2 gündür pek giremedim dün biraz kaçırdım sanki akşam midem felaket ağrıdı
ama bugün süperim sabah;
1 dilim kepek ekmeği
tuzsuz lor
az domates biber
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
arada yeşil çay
1 elma
akşam;
bir kepçe çorba
bir porsiyon tuzsuz pırasa ve az yoğurt yedim
sizler neler yaptınız benim bugünlük bu kadar yatmadan önce birde yeşil çayımı içerim tamamdır,bu hafta inşallah kilo vermeye devam iyi geceler hepinizea.s.
İyi geceler kızlarcım tabiki bu satte kimsecikler yok. En son cuma akşamı buralardaydım geçmişe döndüm ve cumadan buyana okudum. Herkesi yeniden gaza gelmiş gördüm ve sevindim yanlız bende durum vahim acayippp göbeğim çıktı eşim bile söyledi. Bugün benim doğum günümdü kızlar son aylarda yaşanan tatsızlıklardan dolayı çokta güzel geçmedi ama bunada şükür kocişle bir akşam yemeğine ve kahve içmeye biryerlere gittik o kadar birkaç saat önce geldik. Ben diyet flan yapamıyorum günlerdir ama yarından itibaren yapacağım aabenim sen bizi gaza getir canım yoksa birden bir halt olmaz ve sakın mezun olmaaaakilo ver ama bekle bizi mezun et sonra git.
Oğluşla yarın yeni testler yaptırmay marmara ünv. hastanesine gidicez yeniden bakalım nele olacak hayırlısı inşallAH...
Geçmiş mesajlardan hatırladıklarım...
Özgecim canım herşeyin hayırlısı olsun ama senin o damar atışı gibi hissettiğin şeyden dolayı ben oralarda afacan ve sürekli saklanan bir melek olduğunu düşünüyorum nedense... hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun sakın kendini üzme emi...
Nazlıcım ve Ceylincim buluşmaya bende çok isterim dediğiniz gibi hele bir oğluş düzelsin buluşursak çoook güzel olur...
Pınarcım kozmik bitmiş bravoo sana çok zor ben yapamam herhalde ayrıca haftaya cuma inşallah aksilik olmazsa listeyi ben yaparım kilomda şöyleee 72 flan olsa o tarihte...
Aabencim Mehmet Özün kitabından yine bize bilgile rverirsen mutlu oluruz o adama bende çok inanıyorum.
Ceylincim tellerden kurtuluyormusun gülen fotoğraf isterizzzz isterizzzzzz.
Fatucum senide gaza gelmiş gördüm.
Kütocum kocişle hasret giderdiniz demek :)))
Yarın inşallah yeniden girerim herkesi öpüyorummmmmmm....
körmün kııı? 3 ürün var biride SOLEA arkedeş...
kız fatu ne yapçağın belli değil senin..kızım kremde kampanya var işte al kullan,sporda yap süüüpeeerrr....:teytey::dance:
niyeküüüülülülülülülü:roflol::roflol:
mümkünatı yok
olsa keşke
olabilir 10 sene kullanmış biri olarak . beni pek ilaçlar etkilemez ama .. arkadaşlarımdan kilo degişimi yaşayanlar var..:1ninca:laelaelaelaelaeya ben geçen hafta doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ondan kaynaklanabilir mi acaba diye düşünüyorum.iştah açtığını da yazıyor.mide bulantısı da var.şişkinlik had safhada zaten
afiyet olsun yumukum görüşürüz
Canım benim ne yapalım başka çaremiz mi var:roflol::roflol:tünaydınlar .........
bugün temizlik günümdü ondan sonrada cumadan beri plates yapmıyodum onuda telefi ettim geldin .. nasılsınız
özgem toparlamışın kendini fıstıkım aferin sana . dedigin gibi her şeyin hayırlısı ..... dr. ihmal etme .....
nazlım kaçırmamışın fazla merak teme ama karbon diyetinde de tam olmamış galiba . üzma kendini cumaya kadar 4 günümüz var ......
else reglinmin yakın benm gibi .... şu kronmu sende dene istersen istehını alır belki .....
acaba acaba:roflol::roflol:burnuma abuk subuk kokular geliyor,canım olmadık şeyler istiyor
sabah canım turşu istedi mesela çok güzel koktu
şeftali,armut.....olmadık zamanda olmadık şeyler kokuyor
Bipp yanlış köfteyi ye patatı yeme .....kaydirigubbakcemileöğlen yemeğinde fırında patates köfte varmış yanında salatada olur heralde
köfte sevmem ama bikaç patates ve salata yerim
Bipp yanlış köfteyi ye patatı yeme .....kaydirigubbakcemile
erkekler sanıyorum ki daha çabuk kilo veriyorlar ama onların rejime başlama kararı almaları zor oluyor ama karar verdiklerinde de sonuna kadar götürüyorlar bu işiişyerinde bi arkadaş var erkek o da geçen hafta başladı rejime 107den 104,5a indi
şimdi birbirimizi kontrol ediyoruz
su içtin mi diye soruyoruz.sıcak su iç sirke koy içine diyor
eşimde karar verdi artık gece yemek yemicekmiş göbeği rahatsız etmeye başlamışkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım bizde birbirimize destek oluruz 30 nisan benim doğumgünüm yeni yaşıma bambaşka bir özge olarak gireceğim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mayıs 3 özgecim evlilik yıldönümüz
evlendiğimizde 63 kiloydum
3 mayısta yine aynı olmak istiyorum inşallah
tabi canım benim yok ben yer varmı diye merak ettiğim için sordum bitanemözke yer yok galiba ama olsun yer şartmikıs sen zaten buralısın olmassa benim yerime sokarım seni ... bebişim .....
canım benim ya ne kadar düşüncelisin hiç gerek yok yarışmak önemli değil başka takıma da geçebilirim ama benim yerim burası:1rolleyes::1rolleyes:özgecim ben senin yerine geçmiştim yerini iade edebilirim tatlım
merak etme ben seni listeye sokarım .....sengözlerimebaksanabtabi canım benim yok ben yer varmı diye merak ettiğim için sordum bitanem
canım benim ya ne kadar düşüncelisin hiç gerek yok yarışmak önemli değil başka takıma da geçebilirim ama benim yerim burası:1rolleyes::1rolleyes:
illa listede olmam gerekmiyor ben böyle de katılırım sen merak etmea.sa.s
yerimi aldığını da düşünme lütfen cuma günleri bende bildirimde bulunurum listede olmasamda ne olacak ki
[