• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen yemeğimi yedim geldim
biraz geç oldu ama
3 küçük parça patates,1 minik köfte, 1kaşık pilav ve yoğurt yedim

nazlıcım niye canın sıkılıyor?

öğlen yemeğimi yedim geldim
biraz geç oldu ama
3 küçük parça patates,1 minik köfte, 1kaşık pilav ve yoğurt yedim

nazlıcım niye canın sıkılıyor?

haftanın ilk günü ya ondandır . Pazartesi sendromu birde iş yok boş boş oturmaktan sıkıldım.

selamlar ben geldimmm yeni kalktım erkende yattım ama basım dişim çok fena gözlerimi acınca daha siddetli agrıyo pamukun ısrarlarına ragmen yattım baya gec saate kadar 2 gün yemenın faturası gene 2 kilo pofsss cumaya 77 ancak gene amann amann ne bu böle kahvaltı ettim şimdi 5 etiform bol peynir işte böle akşama çorba içerim göbüş hareketlerine start veriyorum yarında yuruyuse aebenım 19 gün sonra 75 lik bir bediş gelmeli sizin yanınıza bunu hedef koyuyorum kendime başarılmayacak bi hedef deil yapacammm bunu

selamlar ben geldimmm yeni kalktım erkende yattım ama basım dişim çok fena gözlerimi acınca daha siddetli agrıyo pamukun ısrarlarına ragmen yattım baya gec saate kadar 2 gün yemenın faturası gene 2 kilo pofsss cumaya 77 ancak gene amann amann ne bu böle kahvaltı ettim şimdi 5 etiform bol peynir işte böle akşama çorba içerim göbüş hareketlerine start veriyorum yarında yuruyuse aebenım 19 gün sonra 75 lik bir bediş gelmeli sizin yanınıza bunu hedef koyuyorum kendime başarılmayacak bi hedef deil yapacammm bunu

geçmiş olsun kütom . Sen başarırsın 19 gün neki sen bir haftada bile o kilo inersin canım. Biraz yürüyüşle sen başarırsın bunu.

özgemm ben hala şu 2 hafta bekle diyen dr a inanıyorum umudumu kesmedim ben ama olumsuz sonucada kendini alıştırman .. gurur duydum senle mutlaka için hala buruk bunu biliyorum bu sözü sevmiyorum söylecek bişiyim yok kenara geciyorum der gibi gelir ama hayırlısı olsun inş. nasipp

elsee canım haplar herkeze farklı etki yapıyo bendede tam aksine iştahsızlık bulantı yapmıştı birazcık daha sabret diyette bu tur kriz dönemleri sonrası hersey yoluna giriyo biraz dayanmaya calış yenilme gececek

yumukum sende süper cıktın ya diyet süper hem yuruyus hem plates daha ne olsun vermemen sasırtıcı olur kısa zamanda istedigin hedefde olacaksın eminim

nazlım haftasonu hiçte ole abartı olmamış bence sen bu işi halletmeden pes etmessin gayet içim rahat benım

aebenımm çok başarılı haftasonu hadi bakalım dora sen ben yeni görüşmemizde daha ince olalım bu bize gaz olsun :))) bu arada o bitki tozunun kullanımı nasılsı sormayı unutuyorum hep

doraa benımde cuma simit günü oldu akşam kocişlede yedik simit :)) o montu akşama aldık cuma foto cumartesi çekildi hakkat cok şişko gösterdi benı o olsun ama rengine bayıldıum içim acılıyo sarı sarı

pinarrrrr nerdesin bugünlerde hep burada olman lazım senın kozmik sonrası korkuyorum ben senden

fatuu hala gelmiyo hala gelmiyo kulaklarını cek sunun aebenım bu cadının hakkından sen gelirsin ancakk :))

ceylinim kusum derslerle bogusuyodur şimdi ne demek istedigini anladım senınde 2 gün yemeyle 1 ay hopp çöpe yolu yokmu bunun başka yaa

maytabım bebesiyle ugrasıyodur sen gene bizim üstümüze mezun olacaksın gibime geliyor

asim sen nasılsın haftasonu neler oldu anlat bakalım

unuttugum varsa sorry

Son düzenleme:
geçmiş olsun kütom . Sen başarırsın 19 gün neki sen bir haftada bile o kilo inersin canım. Biraz yürüyüşle sen başarırsın bunu.

saolasın canım benım mazejik yuttum hafifledi şimdi içim dışım ilaç oldu ama

evt ya yuruyunce verilemeyecek kilo yok bunu anladım

yumukum sende süper cıktın ya diyet süper hem yuruyus hem plates daha ne olsun vermemen sasırtıcı olur kısa zamanda istedigin hedefde olacaksın eminim

saol canım inşallah ulaşırım bu kez çok kesin kararlıyım bu arada geçen sene bi kot almıştım 78 kiloydum aldığımda yaz sonrası kot olmuyodu düğmeleri kapayamıyodum bugün dolabı düzeltirken aldım elime belki dedim:1shok:kot bol geliyo inanamadım aldığımda şuanki kilomdan 1-2 kilo azdım sıkılaştımmı nedir:roflol:bu yeşil çayın sıkılaştırdığını duymuştum günde kesin 3 fincen içiyorum belki ondan olmuştur,birde şu sandaloz sakızımıdır nedir ondan almıştım denemek için az bişey yok yapamıcam valla delikafaduldeniğrenç ya dişlerime bi yapıştımı çıkaramıyorum üstünede sirkeli ballı su içilcekmiş benim midem sakat zaten sirke beni mahvediyo bende sabah kalkıp sıcak suya bi kaşık bal koyup içiyorum 3 gündür bakalım etkisi olacakmı,şuan elmamı yiyorum akşamada tavuk ızgara ve yoğurt yemeye karar verdim bu akşmalrı ekmeği kesmem iyi oldu midem çok daha rahat arada cumartesileri kaçırdığımda dengeliyor en azından,bende cumadan beri değişiklik yok hala aynı kilodayım bakalım bu 4 gün içinde verebilecekmiyim :Saruboceq:

Hadi bakalım bediş .... genemi 2 kilo yavs çabuk sık . kiloya dönüşmesin ... ben o hafta sonu menüsüyle 500 gr almışım ya valla ..senağlama
okulda gine bi arkadaş dediki bugun yine zayıflamışın . genç kızgibi olmuşun ....:1shok: yav ben 3 aydır aynı kilolarda gelip gidiyorum her gören gördügünde niye öyle diyo ya ... biliyorum yaglarım eriyo kasa dönüyo buda görüntümde çok belli olaya amaben baskülde görmek istiyorum yaaaasenağlama

saol canım inşallah ulaşırım bu kez çok kesin kararlıyım bu arada geçen sene bi kot almıştım 78 kiloydum aldığımda yaz sonrası kot olmuyodu düğmeleri kapayamıyodum bugün dolabı düzeltirken aldım elime belki dedim:1shok:kot bol geliyo inanamadım aldığımda şuanki kilomdan 1-2 kilo azdım sıkılaştımmı nedir:roflol:bu yeşil çayın sıkılaştırdığını duymuştum günde kesin 3 fincen içiyorum belki ondan olmuştur,birde şu sandaloz sakızımıdır nedir ondan almıştım denemek için az bişey yok yapamıcam valla delikafaduldeniğrenç ya dişlerime bi yapıştımı çıkaramıyorum üstünede sirkeli ballı su içilcekmiş benim midem sakat zaten sirke beni mahvediyo bende sabah kalkıp sıcak suya bi kaşık bal koyup içiyorum 3 gündür bakalım etkisi olacakmı,şuan elmamı yiyorum akşamada tavuk ızgara ve yoğurt yemeye karar verdim bu akşmalrı ekmeği kesmem iyi oldu midem çok daha rahat arada cumartesileri kaçırdığımda dengeliyor en azından,bende cumadan beri değişiklik yok hala aynı kilodayım bakalım bu 4 gün içinde verebilecekmiyim :Saruboceq:

canım sporun etkisi bu benımde 70 kilo iken zor olan pardesum şimdi gayet güzel duruyor sıkılaşma incelme daha önemli kilodan yesil çayın etkisi kanıtlanmış hatta sen duydunmu bilmiyorum sporun etkisi 2 ye katlıyormuş daha fazla kalori harcıyosun aynı sporla yesil içtiginde sirkeyi bende içemedim hiç tadı cok kötü sandolozuda aldım 2 gün ancak kullandım yok yok ne varsa diyet spor öbürleri masal bence inş. verirsin canım cumaya kadar güzel kilolar

canım sporun etkisi bu benımde 70 kilo iken zor olan pardesum şimdi gayet güzel duruyor sıkılaşma incelme daha önemli kilodan yesil çayın etkisi kanıtlanmış hatta sen duydunmu bilmiyorum sporun etkisi 2 ye katlıyormuş daha fazla kalori harcıyosun aynı sporla yesil içtiginde sirkeyi bende içemedim hiç tadı cok kötü sandolozuda aldım 2 gün ancak kullandım yok yok ne varsa diyet spor öbürleri masal bence inş. verirsin canım cumaya kadar güzel kilolar

inşallah canım dediğin gibi onun çöpü bunun sapı midemizi halletcez sonundakaydirigubbakcemile3en güzeli spor ve az yemek inşallah hepimiz veririz cumayakaydirigubbakcemile5

Kızlar benım baŞım Çok aĞrımaya baŞladı. Az kaldı bırazdan Çıkıp eve gıdıcem. Sonra kardeŞımle yÜrÜyÜŞe ordanda parktakı aletlere.

Hadi bakalım bediş .... genemi 2 kilo yavs çabuk sık . kiloya dönüşmesin ... ben o hafta sonu menüsüyle 500 gr almışım ya valla ..senağlama
okulda gine bi arkadaş dediki bugun yine zayıflamışın . genç kızgibi olmuşun ....:1shok: yav ben 3 aydır aynı kilolarda gelip gidiyorum her gören gördügünde niye öyle diyo ya ... biliyorum yaglarım eriyo kasa dönüyo buda görüntümde çok belli olaya amaben baskülde görmek istiyorum yaaaasenağlama

aebenım yok yok gercekten ole mukemmel görünüyosun azcık kasa dedigin gibi ama oda süper zekzi duruyo benden demesi

Kızlar benİm baŞım Çok aĞrımaya baŞladı. Az kaldı bİrazdan Çıkıp eve gİdİcem. Sonra kardeŞİmle yÜrÜyÜŞe ordanda parktakİ aletlere.

kıyamam gecmiş olsun mazejik yut gavurun icadı şıp die kesiyı maşşala yuru bakalım ben yatayım besilik tosun gibi senağlama afferim sana

kıyamam gecmiş olsun mazejik yut gavurun icadı şıp die kesiyı maşşala yuru bakalım ben yatayım besilik tosun gibi senağlama afferim sana

sağol kütom ben ilaç içmeyi hiç sevmiyorum . ölsemde gebersemde yine içmiyorum. Ağrıyo çekiyorum öyle.

Back
X