Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonunda olan oldu...patronumun en ufak sesini yükseltmesinde başladım ağlamaya..ve yarım saattir hiç durmadan devam eden ağlama krizi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..herkesi başıma topladım off yaa...

yapma böyle fıstığım :teselli: çok güzel bir gelin olcaksın ,herşey gönlünce olcak inşallah

üzme kendini olumunekankayizsmile

Oyyyy kıyamam sana ben yaaa, bir kere bu tezi tamamen yanlış eniştenin. Şöyleki yaklaşık 8 tane kapalı arkadaşım var bunlardan 3 tanesi moda ikonu gibi, o kadar güzel giyinip , o kadar yakıştırırlarki giyindiklerini , nasıl zarif olurlar, ama zaten kapanmanın manasıda dikkat çekmemek, dikkatte çekmiyorlar, ama diyorum ya inanılmaz güzel giyinen moda bloglarına yazacak kadar modern, kendini insanlardan soyutlamadan dininin gereğini yapan insanlar var. Ayrıca devir değişse bile yüce rabbimin örtünme konusunda emirleri değişmez, ben bunu şuan için yapamadığımdan vicdan azabı çekiyorum, ama çalışmakta istiyorum ve bu memlekette türban çalışan kadınlar için büyük handikap, sen üzülme elifim, rabbim senin içini biliyor, ama söyleyeyim eşin çok büyük günah işlemiş farkında olmadan, allahım doğru düşünceyi yerleştirsin kafasına inşallah canım benim Şeniz

bakalım ablam gezdirilerse giderim . eşimde bende ankaraı bilmiyoruz .. eşimin abisi gezdirise giderim abla inşallah .

Kıyamammmm papatyama, ben ankaraya gelin gidersem gelirsiniz nazlım ben gezdiririm sizi, hemde hiç durmadan, bak ciddi söylüyorum Şeniz

sonunda olan oldu...patronumun en ufak sesini yükseltmesinde başladım ağlamaya..ve yarım saattir hiç durmadan devam eden ağlama krizi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..herkesi başıma topladım off yaa...

Evlilik öncesi handikapı ohaoldumsmile bende de yaklaşmaya başladığından biliyorum bu bulutlu havayıeyvahedigeldismile prensesler gibi olma isteği ama kilo yüzünden endişe duyma... Ah neslihanım toparlan hemen kalk biraz hava al bahçede, geçecek bu günler emin ol Şeniz

bu konu biraz derinnn :1no2:

ohaoldumsmile
kıslar farkındamısınız çogumuz saldık iyce...kötükedihüso
toparlanın len . nerde her hafta derce yapan 6. takım ....kaydirigubbakcemile
bu hafta musaid olursam hepinize sapa salıycam bun böyle .klava:

Kayıplara karışmışlardan aeben hanım abliş, sen unut bizi unutttt senağlamaeyvahedigeldismile
ama, ama ,ama ben .:kedi::kedi::kedi:

bu konu biraz derinnn :1no2:

neyse uzatmayalım boşverin

kusuruma da bakmayın kaç gündür bu konuda başınızı şişirdim

hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim her zaman

biz kübrayla bu hafta sıkıyoruz kendimizi artık

2 dondurma hastası ,dondurma yememe sözü verdik :icecream: :icecream:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Melek, nazzoo+, Simerenya+, aeben+, LıLLYUM+, kirazz_z+, Naz+, suura+

bu kadar kişiyiz ,hani nerde gevezelik ,nerde sayfaları doldurmak

ohaoldumsmileçok züldüm ..
örtünmene izin vermemesinden çok bu düşüncede olmasına çok üzüldüm elifim .:1no2:
devir de degişir zamanda ama islam dini ve yaşayışı tüm zamanlar içindir .a.s..

ama üzülme herşey rayına oturur opuyorumnanaktan

Elifim ne kafa şişirmesi kardeşiz biz olumunekankayizsmileŞeniz hayırlısı birtanem...
Bu aradaaaaaaaaaa dün ayşegülümün mert efendiyle ilgili sefil yorumuna bayılmış olmakla birlikte , o yüzündeki mutsuz ifadeden hunharca zevk aldığımı belirtmekteyim. Ama resimlerde birşey farkettim benim ona doğumgününde aldığım saati hala takıyor kötükedihüso Pis yüzsüz, ben onun bana aldığı bir dünya eşyayı yüzüğü kolyeyi bir sürü şeyi,yalovaya giderken feribottan denize sallandırmıştım ilk zamanlarda içimdeki sevgiyle beraber denize karışsın diye... Ama o sefil hala saati takıyor, bu arada bir şey söyleyeyimde gülün havamız değişsin, ben hala o saatin taksidini ödüyorum, 2 ay kaldı taksidinin bitmesine, biraz fazla pahalı almıştım abartıp eee salaklık parayla mı, hiç akıllanmıyorum ben yaaa :bbo:

bende ablacım bu söyledikleri için daha çok üzüldüm

Kızlar hayırlı cumalar. Geçen de dediğim gibi ben misafirlerden ve işlerin yoğunluğundan bu hafta uğrayamıyorum. Kilo bildirimi için de geç geldim kusura bakmayın lütfen.

76,3 \ 75.2 \ 1.1 \ 1.44

Artık kilo verişim normale döndü. 3 haftada 7 kilo verdikten sonra artık bu ayarda giderim ben. Benim genel yapım. 1-1.5 kilo arası işte haftada. 5 aylık bir maratonum var. Ama başaracağım. Sonunda kazanan ben olacağım. :lepi:

Hepinizi öpüyorum ve kilo veren herkesi çooook ama çooook tebrik ediyorum. Şeniz alkisalkisalkis

Allah iyiliğini versin ,hala taksidini mi ödüyosun kaydirigubbakcemile3

biz kübrayla bu hafta sıkıyoruz kendimizi artık

2 dondurma hastası ,dondurma yememe sözü verdik :icecream: :icecream:
başta seni dövücem zaten hani sözün yeminin .kötükedihüso menü bile vermiyorsun . sende biliyorsun düzgün monti yaptıgında nasılda güzel kilo veriyorsun .:dilcikar::dilcikar:

Allah iyiliğini versin ,hala taksidini mi ödüyosun kaydirigubbakcemile3

Evet elifim o sefil de hala takıyor arsız kaydirigubbakcemile3
Ben adam olmam annem doğru söylüyor delikafadulden
daha da 2 ay ödeyeceğim 2 ay sonra bitiyor taksidi, mesaj çekip geri mi istesem acaba ahahahahaha ayyy nasıl şok olur ama düşüncesi bile güzel sırnaşık şey

başta seni dövücem zaten hani sözün yeminin .kötükedihüso menü bile vermiyorsun . sende biliyorsun düzgün monti yaptıgında nasılda güzel kilo veriyorsun .:dilcikar::dilcikar:

Amaaaan hep tehtit hep tehtit, şu ölümlü dünyadaaaaa bizi kırdığın şeye bak ablişşşkoooo
Bende +7 kg ım ne güzel dimi -tatlicadiarzu- korkudan söyleyemiyordum oh itiraf ediyorum delikafadulden
Dayağımı meşe sopasıyla rica edeyimmm, ama abla kafkale spor tesislerine yazıldım haftaya başlıyorum fazla dövme kemiklerim kırılmasında spora başlayabileyim, 4 gün yüzme, 3 gün masa tenisi yasin kuzucuğumla sengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol: :roflol:

di mi ama ya :roflol:

Kıyamammmm papatyama, ben ankaraya gelin gidersem gelirsiniz nazlım ben gezdiririm sizi, hemde hiç durmadan, bak ciddi söylüyorum Şeniz
inşallah canım sen ankaraya yerleş gelirim hep beraber gezeriz.

tebrik ederim canım . süper kilo vermişsin 3 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…