Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın şekerim bizde aynı mayışıklıktayız atsak çok iyi olacak, bu arada tebrik ederim canım vereliniortak

montiye tam gaz devam ediyorum suuram ama tatile gidicez 1 hafta sonra ve benim gözümü korkutuyor tatil montiyi bozmam inşallah .

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

suuram yarışı sen kazandın fıstığım tebrikler

73,1 / 73,2 / -0,1 :gitme:

günaydın arkadaşlar ben de artık gram gram kilo veriyorum.gerçi bu hafta annemlerdeyiz annemin yemeklerine rağmen artıda değilim hiç olmazsa bu iyi bir şey.

66.5/ 66.4 olabilmişim ancak.

bu aralar ev arıyoruz günde 10 km yol yürüyorumdur herhalde haftaya 66nın altına düşebilirim bence.

görmedim canım . grupta aeben ablam mezun olacak 2 haftaya kadar ondan sonra yerimiz açılacak canım . ozamana kadar beklerim paylaşımda bulunurum dersen sorun yok canım .
Günaydın herkese

tamam o zaman p.tesi den itibaren paylaşımdayım. yarın sınav var of çok sıkıldımohaoldumsmile

kübracım bu halde hiçbişi deneyemem,olmazda zaten,iyice moralim bozulur..düşünsene gelinlikçinin size göre gelinliğimiz yok dediğini iyice çökerim herhalde ...offf ya bugün bunun üstüne bide gerginlik,stres var iş yerinde...dokunsalar ağlayacak moddayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

montiye tam gaz devam ediyorum suuram ama tatile gidicez 1 hafta sonra ve benim gözümü korkutuyor tatil montiyi bozmam inşallah .
canım tatilde bol bol hareket edersen telafi edersin gün boyu oturuyorsun ya gün boyu gezince vücudun şaşırır zaten, tatilini zehretme abartmadan ye gene de. ekmeğe dikkat et tatlı olarak da sütlü tatlı yemeye çalış almazsın. biz balayındayken uzungölde tereyağlı kahvaltılar fln ben dedim kesn 2-3 kilo aldım, vererek gelmişim.keçi gibi gezmiştik, bisikletler fln... bunda öğle akşam yediğim balıkların da etkisi vardı sanırım

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

suuram yarışı sen kazandın fıstığım tebrikler

73,1 / 73,2 / -0,1 :gitme:

ben 73,1 hatırladım , pazartesi 73,1dim o zaman nazlım

her sabah akşam tartının üzerindeyim de sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

o zaman 73,6 / 73,2 / 0,4
sen kazanın fıstığım tebrik ederimvereliniortak haftaya gene var mısın bu sefer ben kazanıcam görürsün:lepi:

olsun canım ne güzel almamışsın yinde. arada olur öyle bu hafta sıkı tutarsın daha çok verirsin. tebrik ederim. bu arada kolay gelsinolumunekankayizsmile senin tayinin ne oldu?

Günaydın herkese

tamam o zaman p.tesi den itibaren paylaşımdayım. yarın sınav var of çok sıkıldımohaoldumsmile
başarılar...zemuszemus

canım ya böyle stress yaparak bir şey elde edemezsinki. benim de demek istediğim istediğin gelinliğin içine gimek için çabalarsın. insan mutsuz olunca duygusal olarak bazen daha çok saldırabiliyor. yda bir süreliğine birdiyetisyene git istersen kısa süreliğine de olsa insanın kendini frenlemesini sağlıyor. seni zayıflatacak bir yere bağlan bence.

off kübram ne yapaıcamı bilmiyorum...ben hiç böle diildim,inat ettimmi yapardım,irademe herkes şaşırırdı...şimdi ne oldu bana anlamadımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın,herkese hayırlı cumalar..kilom 83 boshayallersmile düğünün acısı çıktı elbette bu hafta.

off kübram ne yapaıcamı bilmiyorum...ben hiç böle diildim,inat ettimmi yapardım,irademe herkes şaşırırdı...şimdi ne oldu bana anlamadımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım aynı şey bende de oluyor. bu zamanlarda sürekli motivasyon edecek yeni bir şeyler bulmak gerekiyor. bence aklına her geleni değerlendir. nişanlını da sana destek olması için ikna eta.s

günaydın,herkese hayırlı cumalar..kilom 83 boshayallersmile düğünün acısı çıktı elbette bu hafta.
yine az hasarla kaatmoşsın yumukum tebrik ederimvereliniortak

bu hafta bol proteinli bir hafta geçirelim bakalım

1 hafta dondurma yeme yasağı var tamam mı vereliniortak

1'er kg verebilirsek haftaya cts ödül olarak yiyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…