Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu hafta bol proteinli bir hafta geçirelim bakalım

1 hafta dondurma yeme yasağı var tamam mı vereliniortak

1'er kg verebilirsek haftaya cts ödül olarak yiyebiliriz
oldu bakalım ama be artık karar verdim 1 kgda fazla vermiycem o zaman bir hafta verip diğer hafta veremiyorum daha hafif bir diyet uyguluycam. alışkanlıklarımı değitirebilecek bi diyet.
amaaaaaaaaaaaaaa bu h.sonu ben tatildeyimakannehir kacaelinde düğün var. ordan sakarya bolu gezicez ufffkafamçokkarıştı

Nasıl sevindim balımmm anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sana çok dua ediyorum ben birtanem Şeniz

Kolay gelsin ablişko, allahım yardım etsin, mecal versin mutluluk versin inşallah, ecişle gamziş mersine gidiyorlar demek ne güzelllll, 15 temmuz önümüzdeki sezon için biraz erken bir start değil mi, çocuk böyle erken başlarsa son zamanlara doğru sıkılır ablişko, halbuki son zamanlar tam yoğun deneme çözme zamanıdır, şunu ağustosa alalım bence, gerçi gene siz bilirsiniz ama bende o yollardan geçtiğimden biliyorum Şeniz

günaydın güzel takımım::)))))))

hepinize gönlünüzden geçenin olacagı ,gönül kapılarımızın açılacagı ,bir cuma günü olmasını dilerim .....:Saruboceqpuyorumnanaktan

geçiktim biraz kusura bakmayın . yürüdüm biraz gelincede hemen pilatese ....kafamçokkarıştı

kilomda pak bir degişiklik yok . raglbitti takrar regl oldum ohaoldumsmileonunda etkisidir belki ..
ama çıkmışken yag ölçümüde yaptırdım geçen haftaya göre 200gr daha yagdan gitmiş 17 200 gr yagım çıktı ...az ama olsun hiç yokdan iyidir ...hihoyyyt

kilomda 60.400 gr.

hayırlı günler fıatıklar........

hafta sonu dügün çıktı tatil haftaya kaldı heberiniz olsun 5. li rakamlar için 1 haftam deaha var hehe ....

nasılsınız bakem ....

Kayıplara karışmışlardan aeben hanım abliş, sen unut bizi unutttt senağlamaeyvahedigeldismile

Şaka mı bu, şaka yapmıştır şaka???
Bu erkekler neden böyle ya, bu insanların özgür iradesi o neden karışıyor allah allah , bak çok kızdım şimdi elifim ohaoldumsmile

Şaka mı bu, şaka yapmıştır şaka???
Bu erkekler neden böyle ya, bu insanların özgür iradesi o neden karışıyor allah allah , bak çok kızdım şimdi elifim ohaoldumsmile

şaka olsa keşke simoşum

söylediklerin bir duysaydın

başını örtmek ,millete bak ben müslüman oldum diye gösteriş yapmakmış ,başını örtmeden de ibadet edilirmiş ,devir artık değişmiş başını örtüp kendini insanlardan soyutlamamak lazımmış ...

off neler neler şok etti beni ya

Kocaelinin neresinde düğünnnn bayanssulusmile

hoş geleceksin ankaramıza nazlım ... bol bol alışveriş merkezi gezersin . göl başı ve mavi göle gitmeyide unutma ....a.s

bakalım ablam gezdirilerse giderim . eşimde bende ankaraı bilmiyoruz .. eşimin abisi gezdirise giderim abla inşallah .

sonunda olan oldu...patronumun en ufak sesini yükseltmesinde başladım ağlamaya..ve yarım saattir hiç durmadan devam eden ağlama krizi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..herkesi başıma topladım off yaa...

ana eşinin öyle düşünmesine çok üzüldüm . benim eşim 5 vakit namazını kılar . ALLAH kısmet ederse bende başlıycam namaza . eşim kapanmamı istiyor ama tabi hiçbir şekilde zorlama yok . ama ben o cesareti kendimde bulamıyorum şuan için .

sonunda olan oldu...patronumun en ufak sesini yükseltmesinde başladım ağlamaya..ve yarım saattir hiç durmadan devam eden ağlama krizi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..herkesi başıma topladım off yaa...

kıyamam sana kirazım . rahat ol biraz canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…