oldu bakalım ama be artık karar verdim 1 kgda fazla vermiycem o zaman bir hafta verip diğer hafta veremiyorum daha hafif bir diyet uyguluycam. alışkanlıklarımı değitirebilecek bi diyet.bu hafta bol proteinli bir hafta geçirelim bakalım
1 hafta dondurma yeme yasağı var tamam mı vereliniortak
1'er kg verebilirsek haftaya cts ödül olarak yiyebiliriz
olsun canım ne güzel almamışsın yinde. arada olur öyle bu hafta sıkı tutarsın daha çok verirsin. tebrik ederim. bu arada kolay gelsinolumunekankayizsmile senin tayinin ne oldu?
canım benim tayinim bugün belli olacak belli olunca yazarım buraya.
Bende haftasonu ankaradayım suura . Bu akŞam yola ÇıkacaĞız.
simoşum hani demiştin ya çok kolay kalkıyorum namaza diye
bugün saati 5e kurmuştum kalkmak için
ama gözümü bir açtım ezan okunmaya başladı ,daha saatimin çalmasına vardı
çok mutlu uyandım , 2 gün önce aradığım huzuru buldum sanki artık
cumartesi eşimle de konuşayım gidip kendime eşarp ,tunik falan alıcam
inşallah dua edin kararımdan caymadan devam edeyim yolumda
ben bir tatlı kaşığı zeytin yağı içmeyi düşünüyorum ama önceden işe yaramıştı şimdide yararmı bilmiyorum .
Çok güzelmiş gerçekten ya
Nasıl sevindim balımmm anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sana çok dua ediyorum ben birtanem Şeniz
günaydın millettt :içelim:
aebenimm liliş ablan oğluyla telaşlı değilll -tatlicadiarzu-
oğlanın gelmesinin etkisi var amaaa kızlarında etkisi çok fazlaa kafamçokkarıştı
sabahtan gördüm gördüm pc yi yoksa bana düşmüyo canımmm :1no2:
bu durumda nasıl götürürüm takım işini bilmiyorumm :1no2:
sınavlarda bitiyo artık biraz da bize lazım diyeee hop çekiyolar elimdenn pc yi
evde üç tane genç yedir içirr işimde 5 e 10 a katlandı inanın pc ye yazacak mecalim bile olmuyor bazen yorgunluktan kollarım tutmuyor:1no2:
bu cumartesi son sınavlarına gireceklerrr sonrada tatil alışverişine çıkacağızz
kızlar tatil için mersine gidiyolarrr a.s
temmuz 15 ece önümüzdeki sezon için start verecekkk ders çalışmayaa -tatlicadiarzu-
işte böyle kızlar yoğunum yorgunum pejmurdayim ben ne haldeyimmm -tatlicadiarzu-
hayırlı günler fıatıklar........
hafta sonu dügün çıktı tatil haftaya kaldı heberiniz olsun 5. li rakamlar için 1 haftam deaha var hehe ....
nasılsınız bakem ....
hoş geleceksin ankaramıza nazlım ... bol bol alışveriş merkezi gezersinBende haftasonu ankaradayım suura . Bu akŞam yola ÇıkacaĞız.
Şaka mı bu, şaka yapmıştır şaka???hoşgeldin ayşegülcüm biraz önce eşimle konuştum ,daha önce sen bilirsin diyen adam iş ciddiye binince hayır dedi mafoldumbenmafoldumben
ve beni şoke eden daha biçok şeyler söyledi
ne mutlu ki sana eşinle birlikte uygulayabilmişsiniz kararlarınızı
benimkisi kesinlikle özentiden kaynaklanan bir durum değil ama eşim bile öyle olacağını düşündü
halamın gelini kapandı ve çok geçmeden açıldı tekrar ,eşimde bana sende öyle yaparsın dedi
off keyfimi kaçırdı
Şaka mı bu, şaka yapmıştır şaka???
Bu erkekler neden böyle ya, bu insanların özgür iradesi o neden karışıyor allah allah , bak çok kızdım şimdi elifim ohaoldumsmile
oldu bakalım ama be artık karar verdim 1 kgda fazla vermiycem o zaman bir hafta verip diğer hafta veremiyorum daha hafif bir diyet uyguluycam. alışkanlıklarımı değitirebilecek bi diyet.
amaaaaaaaaaaaaaa bu h.sonu ben tatildeyimakannehir kacaelinde düğün var. ordan sakarya bolu gezicez ufffkafamçokkarıştı
hoş geleceksin ankaramıza nazlım ... bol bol alışveriş merkezi gezersin. göl başı ve mavi göle gitmeyide unutma ....a.s
şaka olsa keşke simoşum
söylediklerin bir duysaydın
başını örtmek ,millete bak ben müslüman oldum diye gösteriş yapmakmış ,başını örtmeden de ibadet edilirmiş ,devir artık değişmiş başını örtüp kendini insanlardan soyutlamamak lazımmış ...
off neler neler şok etti beni ya
sonunda olan oldu...patronumun en ufak sesini yükseltmesinde başladım ağlamaya..ve yarım saattir hiç durmadan devam eden ağlama krizi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..herkesi başıma topladım off yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?