günaydınlar.. naber nazcım tatile çıkıyomuşsun bu akşam?
waaoooooowww tebrik ederim nazcıımmm.. kırdın zincirlerii :teytey:
iyi keceler kızlar,yatmadan menümü vereyim
sabah aç karnına 1 elma
kahvaltı
4 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri
salatalık,domates
marul,yeşil biber
öğle
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
yumurta salatası
yoğurt
3 litre su,1 bardak yeşil çay
40 dakika yürüyüş
700 mekikkaydirigubbakcemile2
zircirleri kırdım nuromda şu tatilde çok dikkat etmem lazım . o konuda strese girmeye başladım bile
günaydın melekim :gitme: en çokta senin bu mesajlarını özlüyoruuumm :gitme:
selam kızlarr geçiyodum eski takımımada bi uğrayım dedim ama :1ninca: kimse kalmamışşş :1ninca:
günaydın fıstıklar
sabah ütü telaşesi falan evde koştururken bugünün cuma olduğunu unuttum ve tartılmadım ben :kedi:
metroya gelince aklıma geldi
günaydın kızlar kilom 59,5
off maşallahh 700 mekik :1shok: len ben 50 tane yapsam şaftım kayıyo nasıl yapıyon -tatlicadiarzu- sende göbek namına bişey kalmaz evelallah alkisalkisalkis
menünle ilgili de akşam menüsünde gözüme çarpan nokta ; salata yani yeşillik yememiş olman??
kızlar hepinize günaydınnnnn
sıkı durun kliomu sölüyorum
78,80 /75,30 / 3,50 /4,40 %zemuszemus
hayırlı olsun canım, inan çok sevindim. hayırlı olsun. hem memleketinin olması hemde beyli bayanlı olması çok iyi olmuş hayırlı olsunopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar..bu arada ben size benim tayinimin çıktığını söylemedim sanırım.eş durumu tayini istemiştim benim de sivas merkeze çıktı.yanlız bir türlü gönlümüze göre ev bulamıyoruz..(akşama kadar ev arıyoruz herhalde günde 10-15 km yürüyoruzdur.tabi spor olarka iyi oluyor:))
kirazım mülakatım vardı y.lisans için onunla uğraşıyorum, bir de eşim h.sonu eğitime gidecek istanbula, arkadşlarım da gelip bende kalacak,evi toparlıyorum. bir de kpss var haftaya kusura bakmayın vakit buldukça gelmeye çalışıyorumbilmiyorumkismilekızlar nerelerdesiniz ya
liliş ablam çok yoğun,düğün telaşındabayanssulusmile
aebenim de gelmedi hala,montidede göremedim,yorumlarını özledimopuyorumnanaktan
kübram 2 gündür yok,pazartesi bi günaydın dedi,,bidaha göremedimCADIARZU
simoş cadısıda selam verip kaçtı:umursamaz:
yumukum hala yoğunluğu atlatamadıaklinialirimsmile
elifimde yoğun galiba:bbo:
eddoras ablam yeni geldi evine,şimdi iş güç vardıryerimseniben
eylülüm ev teleşında,allah kolaylık versin
nazzomuda dün bi ara gördüm,yazmadan çıktı,menüde vermedifisfisfis
şekercik te yok,demişti yazamasam işi bıraktım diye,galiba bıraktıfisfisfis
nazlımda ben buralardayız ama,nazlıcım sende durgunsun sanki,yada çokmu yoğunsun canım,menüde vermedin
geçmiş olsun ablam senin de güzel bir tatile ihtiyacın var artık bence.opuyorumnanaktaniyi akşamlar fıstıklar .....
bugün hastanede günüm geçti benim küçük cadının kaç gündür geçmeyen karın agrısı var . özel hastaneye götürmüştüm önceki gün . bişi çıkmadı ama böbreklere giren kanallarda intihap olabilirmiş o yüzden tam teşeküllü ünv. hastanesine sevk etmişti bugün şimdiye kadar oradaydık ...... görünürde bişiyok şükür.. hastaneye giren çıkabilirmi....:bbo:
nazlım yarın izne çıkıyormuşun saglıcakla yap geçikmiş balayını ......
kıslar yarın büyük ihtimalle 3 günlük kaplıcalara gidiyoruz ayaşa .... sabah kilo bildirmeye çalışırım .duruma görede mezüniyetimi istemeyi düşünüyorum ..a.s
kirazım elifim liste sizlere emanet. takımda diger cadılar görünmüyor ortada ....kaydirigubbakcemile
lişiş ablam girmedimi kaç gündür merakettim cumadan beridir yok ..:sm_confused:
hayırlı cumalar güneydınlar ablam, hayırlı yolculuklar.hayırlı sabahlar ..opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar .......opuyorumnanaktan
karga kavaltısını etmeden geldim ....hehe ..
kilom 60 mış nazlım 5li rakam göreyimdedim ama olmadı baskül gıcıklık etti ...
bu yüzdende geri dönmek üzere listeden çıkar beni nazlım .
5.li rakam görsem mezüniyet istiycektim yarım bırakmayım şimdi.içime sinmiycek .....a.s.
geçen hafta kaçtım unuttum 60.4 galiba ...
hepinizi öpüyorum.
umarım bu hafta 1. biz oluruz .....:teytey:
waww tebriklerrkaydirigubbakcemile5günaydın kızlar kilom 59,5
günaydınlar.. naber nazcım tatile çıkıyomuşsun bu akşam?
günaydın,hoşgeldin nurocum.daha sık gelsene adını görmek mutlu ediyor beniopuyorumnanaktan sen biraz abartarak da olsa en güzelini yapmışsın.bence de abartmadan tatilin keyfini çıkartmak gerek:lepi:vallahi 3 seçenek var önünde
1. benim gibi senede bir geliyorum tatile yicem anasını satim deyip özgürce yiyip sonra dönünce diyete devam edeceksin
2. diyetine orada da devam edeceksin ve sıkıcı bir tatil geçireceksin
3. dün tv de diyetisyenin dediği gibi sabah yada öğle menünde istediğin gibi yeyip diğer zamanlarda mümkün olduğunca otlayacaksın
kaydirigubbakcemile3 afferim sana meleğimm tebrik ederimgünaydın fıstıklar
sabah ütü telaşesi falan evde koştururken bugünün cuma olduğunu unuttum ve tartılmadım ben :kedi:
metroya gelince aklıma geldi
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
helal sana kirazım
süper bir gelin olcaksın bayanssulusmile
kuğu gibi olcaksın gelinliğinin içinde opuyorumnanaktan
harikasınnnn:lepi:
tebrik ederim canım sen eylülde istediğin kilodasın böyle devam edersenkaydirigubbakcemile5Şenizalkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar...tayinim için tebrik mesajlarınız için teşekkür ederim.dün çok güzel bir ev bulduk ve kiraladık,bugünde temizlik aypıp yavaş yavaş yerleşicez inşallah.
gelelim kilo mevzusuna...aslında bugün daha az çıkıcamı düşünüyordum çok yorulduk bu hafta çok yoğundu,yemek düzenimizde alt üst oldu ama regl döneminde olduğum için galiba baskülde çok fazla eksilme yok.100gr gitmiş.
66.4/66.3
vavvvvvvvvvvvvv süpersin kirazım yarışı sen kazandın . monti sana süper yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?