Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlar.. naber nazcım tatile çıkıyomuşsun bu akşam?

günaydın nurom evet canım ALLAH kısmet ederse bu akşam yola çıkacağız . tatilin güzel geçeceğine inanıyorum . 12 kişilik bir arkadaş grubuyla gideceğiz ....
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat

off maşallahh 700 mekik :1shok: len ben 50 tane yapsam şaftım kayıyo nasıl yapıyon -tatlicadiarzu- sende göbek namına bişey kalmaz evelallah alkisalkisalkis

menünle ilgili de akşam menüsünde gözüme çarpan nokta ; salata yani yeşillik yememiş olman??

zircirleri kırdım nuromda şu tatilde çok dikkat etmem lazım . o konuda strese girmeye başladım bile

vallahi 3 seçenek var önünde
1. benim gibi senede bir geliyorum tatile yicem anasını satim deyip özgürce yiyip sonra dönünce diyete devam edeceksin
2. diyetine orada da devam edeceksin ve sıkıcı bir tatil geçireceksin
3. dün tv de diyetisyenin dediği gibi sabah yada öğle menünde istediğin gibi yeyip diğer zamanlarda mümkün olduğunca otlayacaksın

günaydın fıstıklar

sabah ütü telaşesi falan evde koştururken bugünün cuma olduğunu unuttum ve tartılmadım ben :kedi:

metroya gelince aklıma geldi

günaydın fıstıklar

sabah ütü telaşesi falan evde koştururken bugünün cuma olduğunu unuttum ve tartılmadım ben :kedi:

günaydın canım . olsun artık haftaya yazarım senin kilonu elifçiğim .

günaydın kızlar kilom 59,5

nazlıcım harikasın:lepi: çok sevindim canımŞeniz ama ben sana demiştim 5 li rakamları görcen diye

total core diye mekik aleti varya nurom arkası silindirli onla çekiyom,100 erli set halinde
zorlanmıyorum o yüzden
bu arada canım yeşillik bolcana vardı,yumurta salatasında,hatta domates,salatalıkta koydumyerimseniben

günaydın elifcim..Şeniz hayırlı cumalar

kızlar hepinize günaydınnnnn

sıkı durun kliomu sölüyorum

78,80 /75,30 / 3,50 /4,40 %zemuszemus

kızlar hepinize günaydınnnnn

sıkı durun kliomu sölüyorum

78,80 /75,30 / 3,50 /4,40 %zemuszemus

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

helal sana kirazım

süper bir gelin olcaksın bayanssulusmile

kuğu gibi olcaksın gelinliğinin içinde opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım, inan çok sevindim. hayırlı olsun. hem memleketinin olması hemde beyli bayanlı olması çok iyi olmuş hayırlı olsunopuyorumnanaktan

kirazım mülakatım vardı y.lisans için onunla uğraşıyorum, bir de eşim h.sonu eğitime gidecek istanbula, arkadşlarım da gelip bende kalacak,evi toparlıyorum. bir de kpss var haftaya kusura bakmayın vakit buldukça gelmeye çalışıyorumbilmiyorumkismile

geçmiş olsun ablam senin de güzel bir tatile ihtiyacın var artık bence.opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar güneydınlar ablam, hayırlı yolculuklar.

günaydın kızlar kilom 59,5
waww tebriklerrkaydirigubbakcemile5

günaydınlar.. naber nazcım tatile çıkıyomuşsun bu akşam?

günaydın,hoşgeldin nurocum.daha sık gelsene adını görmek mutlu ediyor beniopuyorumnanaktan sen biraz abartarak da olsa en güzelini yapmışsın.bence de abartmadan tatilin keyfini çıkartmak gerek:lepi:

günaydın fıstıklar

kaydirigubbakcemile3 afferim sana meleğimm tebrik ederim
bu arada günaydın arkadaşlar malesef artıdayım. dün regl oldum ve ilk kez reglim de şişlik var sanırım. 84.8 şu an kilomsenağlama
84.8/84.0/0.8/-%0.95:çok üzgünüm:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

helal sana kirazım

süper bir gelin olcaksın bayanssulusmile

kuğu gibi olcaksın gelinliğinin içinde opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür edrimŞenizŞeniz geçen hafta ağlama krizine girmiştim,şimdi sevinçten ağlıcamakannehirakannehir,demekki azmedince oluyomuş,devamıda gelicek,dahada hırslandım valla:lepi:

suuram günaydın fıstığım özletiyosun kendini opuyorumnanaktan

arkadaşlarınla kaptırıp fazla kaçırma sakın

günaydın arkadaşlar...tayinim için tebrik mesajlarınız için teşekkür ederim.dün çok güzel bir ev bulduk ve kiraladık,bugünde temizlik aypıp yavaş yavaş yerleşicez inşallah.

gelelim kilo mevzusuna...aslında bugün daha az çıkıcamı düşünüyordum çok yorulduk bu hafta çok yoğundu,yemek düzenimizde alt üst oldu ama regl döneminde olduğum için galiba baskülde çok fazla eksilme yok.100gr gitmiş.

66.4/66.3

güle güle oturun inşallah

bizim de taşınma mevzuumuz var buaralar ,herşey çok mullakta bakalım ne olcak

vavvvvvvvvvvvvv süpersin kirazım yarışı sen kazandın . monti sana süper yaradı

öyle valla nazlım...hem şu kısa sürede aldığım 2 kilo gitti üstüne 1,5 daha süper oldu...aynen devam canım...hiç kaçamaksız 2 ay yapmayı düşünüyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…