:roflol::roflol:nazlıcım sna 2.lik te çok yakışacak eminim
tatil moduna girdim ya hiç çalışasım gelmiyor nedense . canımda çok sıkılıyor .
:1hug:abur cubur yok hayatımda artık ablam , tam 4*4lük olmuyor ama düzenli beslenmeye çalışıyorum
sabah kahvaltılarını evde yapmaya çalışıyorum artık
sen nasıl oldun ablam? tekrardan başın sağolsun
hoşgeldin ablam . kendini toparlamana sevindim . herşey biz insanlar için .inşallah bu hafta takım olarak yine eski günlerdeki gibi dereceye gireriz ablam . ben kirazı yenicem yarışmanın galibi ben olucam inşallah
hayırlı günler fıstıklar ....
iyiyim kirazım toparladım biraz... hayat devam ediyor .
çok güzel gidiyorsun sende nazlıda bu hafta sizden birayselde derece bekliyorum ...
yakın bir arkadaşım diyim ,vefat etti hafta başı akrebim o yüzden falza giremedim . pek canımda istemedi açıkçası ...canım senin aına kaçırdığım bir problem mi var
hayırdır inşallah
merhabalar arkadaşlar.pazar gecesi döndüm evime.
Dün geçmişi okudum.yazacak zaman bulamadm.
Malum tatilden dönünce birsürü iş.
Hafifte bir kırgnlık var üzerimde.
Korkuyorm grip olcm diye.
Annmlrde diyeti bozmadm ilk günler.23yaşında yeğenim var.sporda yaptık onunla.
Ama son 2gün yeğenim umreye gidicek arkadaşlaryla.onun işlemleri alışverişi v.svardı.
Dışarda yemek zorunda kaldık.yeğenime kesin 1yada 2kilo almışmdr diyodm.
Oda almamşsndr diyodu.
Pazartesi sabahı tartldm.almadığm gibi 500gr.vermişim.
Tabii bu hem spor yapmanın sonucu hemde işlerimz için çok fazla yol yürüdük
gelelim size arkadaşlar.
Kiraz ve simoş tatlı bir telaş içinde.sıkıntı yapmayn kendinize bu günlerin tadını çıkarn.
Suuracım geçmiş olsun tatlım.oh geziyorsunda bir yandan.allh huzurunuzu bozmasın inşallh,
aeebenim geçmiş olsun tatlım oğluş ameliyat olmuş.
Arkadaşına çok üzüldüm .başın sağolsun.allah rahmet eylesin.
Unuttklarm varsa kusuruma bakmayın.
Hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan
merhabalar arkadaşlar.pazar gecesi döndüm evime.
dün geçmişi okudum.yazacak zaman bulamadm.
malum tatilden dönünce birsürü iş.
hafifte bir kırgnlık var üzerimde.
korkuyorm grip olcm diye.
annmlrde diyeti bozmadm ilk günler.23yaşında yeğenim var.sporda yaptık onunla.
ama son 2gün yeğenim umreye gidicek arkadaşlaryla.onun işlemleri alışverişi v.svardı.
dışarda yemek zorunda kaldık.yeğenime kesin 1yada 2kilo almışmdr diyodm.
oda almamşsndr diyodu.
pazartesi sabahı tartldm.almadığm gibi 500gr.vermişim.
tabii bu hem spor yapmanın sonucu hemde işlerimz için çok fazla yol yürüdük
gelelim size arkadaşlar.
kiraz ve simoş tatlı bir telaş içinde.sıkıntı yapmayn kendinize bu günlerin tadını çıkarn.
suuracım geçmiş olsun tatlım.oh geziyorsunda bir yandan.allh huzurunuzu bozmasın inşallh,
aeebenim geçmiş olsun tatlım oğluş ameliyat olmuş.
arkadaşına çok üzüldüm .başın sağolsun.allah rahmet eylesin.
unuttklarm varsa kusuruma bakmayın.
hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan
yakın bir arkadaşım diyim ,vefat etti hafta başı akrebim o yüzden falza giremedim . pek canımda istemedi açıkçası ...
elifim sen nasılsın yoluna koydunmu diyeti.??
khenacım menülerin yavan canım salata ve yogurt ekle ..
al bendende o kadar canım ya...masam iş dolu ama bende yapacak istek yok...bide şu maaş zamları konusu var...2 senedir konuşmadık,kafamıza göre para alıyoz,azmı çokmu onuda bilmiyoz...patron yazılı olarak isteklerinizi verin dedi,ama sabahtan beri gerip duruyo bizi:1shok::1shok:
yakın bir arkadaşım diyim ,vefat etti hafta başı akrebim o yüzden falza giremedim . pek canımda istemedi açıkçası ...
günaydın arkadaşlar..bu arada ben size benim tayinimin çıktığını söylemedim sanırım.eş durumu tayini istemiştim benim de sivas merkeze çıktı.yanlız bir türlü gönlümüze göre ev bulamıyoruz..(akşama kadar ev arıyoruz herhalde günde 10-15 km yürüyoruzdur.tabi spor olarka iyi oluyor:))
günaydınlar kızlar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar..bu arada ben size benim tayinimin çıktığını söylemedim sanırım.eş durumu tayini istemiştim benim de sivas merkeze çıktı.yanlız bir türlü gönlümüze göre ev bulamıyoruz..(akşama kadar ev arıyoruz herhalde günde 10-15 km yürüyoruzdur.tabi spor olarka iyi oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?