kızlar nerelerdesiniz ya
liliş ablam çok yoğun,düğün telaşındabayanssulusmile
aebenim de gelmedi hala,montidede göremedim,yorumlarını özledimopuyorumnanaktan
kübram 2 gündür yok,pazartesi bi günaydın dedi,,bidaha göremedimCADIARZU
simoş cadısıda selam verip kaçtı:umursamaz:
yumukum hala yoğunluğu atlatamadıaklinialirimsmile
elifimde yoğun galiba:bbo:
eddoras ablam yeni geldi evine,şimdi iş güç vardıryerimseniben
eylülüm ev teleşında,allah kolaylık versin
nazzomuda dün bi ara gördüm,yazmadan çıktı,menüde vermedifisfisfis
şekercik te yok,demişti yazamasam işi bıraktım diye,galiba bıraktıfisfisfis
nazlımda ben buralardayız ama,nazlıcım sende durgunsun sanki,yada çokmu yoğunsun canım,menüde vermedin
tünaydın kızlar..çıkmadan size bi bakayım dedim,nasılsınız? eylulum hayırlsı olsun cnm tayininiz çıkmış kaydirigubbakcemile5
yarın akşamdan itibaren senelik izne çıkıcam ya işlerimi toparlamaya çalışıyorum . almam geren malzemelri aldırıyorum ki . ben yokken arkamdan laf söylemesinler . hiç fırsat vermedim bugüne kadar laf söylemelerine . onun için gözden bişey kaçırmadan yapmaya çalışıyorum kirazım . arada geliyorum bakıyorum kimseler yok sonra çıkıyorum .
tünaydın kızlar..çıkmadan size bi bakayım dedim,nasılsınız? eylulum hayırlsı olsun cnm tayininiz çıkmış kaydirigubbakcemile5
:1hug:günaydın kızlarrr :içelim:
eylülün tayini çıkmış hayırlı olsunn a.s
endoras tatilden gelmişşş
mopsy nin kivisi ağustosta doğacakmışş zemuszemus
ben iyiyim elimden geldiğince dikkkat ediyorum yediklerimee en azından almamaya çalışıyoırumm a.s
bugün öğleden sonra düğün için manisa salihliye gidiyorum pazartesi döneceğimm
bu cuma istediğiniz gibi bir sonuç gelmesini temenni ediyorummm sizlere Şeniz
:içelim:
iyi akşamlar fıstıklar .....
bugün hastanede günüm geçti benim küçük cadının kaç gündür geçmeyen karın agrısı var . özel hastaneye götürmüştüm önceki gün . bişi çıkmadı ama böbreklere giren kanallarda intihap olabilirmiş o yüzden tam teşeküllü ünv. hastanesine sevk etmişti bugün şimdiye kadar oradaydık ...... görünürde bişiyok şükür.. hastaneye giren çıkabilirmi....:bbo:
nazlım yarın izne çıkıyormuşun saglıcakla yap geçikmiş balayını ......
kıslar yarın büyük ihtimalle 3 günlük kaplıcalara gidiyoruz ayaşa .... sabah kilo bildirmeye çalışırım .duruma görede mezüniyetimi istemeyi düşünüyorum ..a.s
kirazım elifim liste sizlere emanet. takımda diger cadılar görünmüyor ortada ....kaydirigubbakcemile
lişiş ablam girmedimi kaç gündür merakettim cumadan beridir yok ..:sm_confused:
:1hug:sağğol kirazım .....Şenizgeçmiş olsun ablacım...valla seni çok arıyorum benŞenizŞeniz listeyide merak etme ablam,hallederim ben,ama nazlımda zaten yarın burda,cumartesi çıkacaka.sa.s
sanada iyi tatiller,keyfini çıkar bizim yerimizedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tünaydın yumukum hoşgeldin
hoşgeldin hayatımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanşu yoğunluğunu atlatta gel artık,ösledim ben seniŞenizŞeniz
iyi tatiller cnm biraz kafanı dağıtman iyi olacak bu ara cenazeydi hastalıktı gdiyor,tatil süper gelecek a.s a.siyi akşamlar fıstıklar .....
bugün hastanede günüm geçti benim küçük cadının kaç gündür geçmeyen karın agrısı var . özel hastaneye götürmüştüm önceki gün . bişi çıkmadı ama böbreklere giren kanallarda intihap olabilirmiş o yüzden tam teşeküllü ünv. hastanesine sevk etmişti bugün şimdiye kadar oradaydık ...... görünürde bişiyok şükür.. hastaneye giren çıkabilirmi....:bbo:
nazlım yarın izne çıkıyormuşun saglıcakla yap geçikmiş balayını ......
kıslar yarın büyük ihtimalle 3 günlük kaplıcalara gidiyoruz ayaşa .... sabah kilo bildirmeye çalışırım .duruma görede mezüniyetimi istemeyi düşünüyorum ..a.s
kirazım elifim liste sizlere emanet. takımda diger cadılar görünmüyor ortada ....kaydirigubbakcemile
lişiş ablam girmedimi kaç gündür merakettim cumadan beridir yok ..:sm_confused:
tek koşturan telaşlı ben deyilim galiba, kolay gelsin yumukum ...olumunekankayizsmileŞeniz Şeniz olumunekankayizsmile
iyi tatiller cnm biraz kafanı dağıtman iyi olacak bu ara cenazeydi hastalıktı gdiyor,tatil süper gelecek a.s a.s
bende biraz önce girebildim eve,kaynım ameliyat oldu bu sabah,iyi geçmiş bikaç saat sonra taburcu oldu,ileri derecede sinüziti vardı onlar temizlendi burnunda fazlalık bikaç kemik çıkarmışlar epeycede büyük şaştım kaldım, akannehir ayrıca narkozu kaldırmamış bünyesi epey uyandıramamışlar ardından fenalaşmış kan kusmuş yani ufak bi operasyon dedik ama baya teferruatlı oldu CADIARZU,neyse ordan telefon geldi duşkabinci gelip monte edicem diye onada bi şaşırdık daha dün akşam ölçü almıştı akannehir işlerimiz hep uzun sürdüğünden bu kadar çabuk beklemiyoduk kaydirigubbakcemile3 bende sizleri özledim kirazım ama kışın sanırım daha çok boş vakti oluyor insanın pcye vakit ayıramıyorum,pazra yeğenimin sünnetinden sonra annem 1 hafta daha kalır giderim diyor bide bunlarıda atlatırsam rahatlıcam biraz daha a.s liste falan veremiyorum liste vercek bir diyet uygulayamıyorum ama korumaya çalışıyorum en azından kilo almıyım diye,bakalım yarın ne çıkacak bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?