Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlarrr :içelim:

eylülün tayini çıkmış hayırlı olsunn a.s
endoras tatilden gelmişşş
mopsy nin kivisi ağustosta doğacakmışş zemuszemus

ben iyiyim elimden geldiğince dikkkat ediyorum yediklerimee en azından almamaya çalışıyoırumm a.s

bugün öğleden sonra düğün için manisa salihliye gidiyorum pazartesi döneceğimm

bu cuma istediğiniz gibi bir sonuç gelmesini temenni ediyorummm sizlere Şeniz

:içelim:

kızlar nerelerdesiniz ya

liliş ablam çok yoğun,düğün telaşındabayanssulusmile

aebenim de gelmedi hala,montidede göremedim,yorumlarını özledimopuyorumnanaktan

kübram 2 gündür yok,pazartesi bi günaydın dedi,,bidaha göremedimCADIARZU

simoş cadısıda selam verip kaçtı:umursamaz:

yumukum hala yoğunluğu atlatamadıaklinialirimsmile

elifimde yoğun galiba:bbo:

eddoras ablam yeni geldi evine,şimdi iş güç vardıryerimseniben

eylülüm ev teleşında,allah kolaylık versin

nazzomuda dün bi ara gördüm,yazmadan çıktı,menüde vermedifisfisfis

şekercik te yok,demişti yazamasam işi bıraktım diye,galiba bıraktıfisfisfis

nazlımda ben buralardayız ama,nazlıcım sende durgunsun sanki,yada çokmu yoğunsun canım,menüde vermedin

tünaydın kızlar..çıkmadan size bi bakayım dedim,nasılsınız? eylulum hayırlsı olsun cnm tayininiz çıkmış kaydirigubbakcemile5

yarın akşamdan itibaren senelik izne çıkıcam ya işlerimi toparlamaya çalışıyorum . almam geren malzemelri aldırıyorum ki . ben yokken arkamdan laf söylemesinler . hiç fırsat vermedim bugüne kadar laf söylemelerine . onun için gözden bişey kaçırmadan yapmaya çalışıyorum kirazım . arada geliyorum bakıyorum kimseler yok sonra çıkıyorum .

anladım canımcım...kolay gelsin sana ...gözün arkada kalmadan doyasıya çıkar tatilin tadını fıstıka.sa.s fazlasıyla hakettin

30.06.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
1 yemek kaşığı siyah zeytin ezmesi

Öğlen : İşyerinde - 12:30

2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt

Ara : 16:00

1 havuç
1 salatalık

Akşam : 19:00

2 adet ızgara köfte
Bir tabak domates ve biber közlemesi
Yarım tabak börülce salatası
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

2 minik kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 65 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Merhaba kızlar. Ne var ne yok bakalım. Benim işler yine yoğunlaştı giremiyorum. Evde de yemek hazırla , ye , mutfağı topla , evi topla , ütü yap , bebekle ilgilen , spor yap , duş al derken saat çok geç oluyor ve halim kalmadığından gelemiyorum. Kusura bakmıyorsunuz inşallah. Yarın bakalım tartıda ne gibi değişiklikler göreceğim. Heyecanlıyımmm. 1 kilo bekliyorum bakalım geçen haftaki ayarda. hihoyyyt

iyi akşamlar fıstıklar .....
bugün hastanede günüm geçti benim küçük cadının kaç gündür geçmeyen karın agrısı var . özel hastaneye götürmüştüm önceki gün . bişi çıkmadı ama böbreklere giren kanallarda intihap olabilirmiş o yüzden tam teşeküllü ünv. hastanesine sevk etmişti bugün şimdiye kadar oradaydık ...... görünürde bişiyok şükür.. hastaneye giren çıkabilirmi....:bbo:

nazlım yarın izne çıkıyormuşun saglıcakla yap geçikmiş balayını ......

kıslar yarın büyük ihtimalle 3 günlük kaplıcalara gidiyoruz ayaşa .... sabah kilo bildirmeye çalışırım .duruma görede mezüniyetimi istemeyi düşünüyorum ..a.s

kirazım elifim liste sizlere emanet. takımda diger cadılar görünmüyor ortada ....kaydirigubbakcemile
lişiş ablam girmedimi kaç gündür merakettim cumadan beridir yok ..:sm_confused:

:1hug:

geçmiş olsun ablacım...valla seni çok arıyorum benŞenizŞeniz listeyide merak etme ablam,hallederim ben,ama nazlımda zaten yarın burda,cumartesi çıkacaka.sa.s

sanada iyi tatiller,keyfini çıkar bizim yerimizedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1hug:sağğol kirazım .....Şeniz

tünaydın yumukum hoşgeldin

hoşgeldin hayatımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanşu yoğunluğunu atlatta gel artık,ösledim ben seniŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
iyi tatiller cnm biraz kafanı dağıtman iyi olacak bu ara cenazeydi hastalıktı gdiyor,tatil süper gelecek a.s a.s

bende biraz önce girebildim eve,kaynım ameliyat oldu bu sabah,iyi geçmiş bikaç saat sonra taburcu oldu,ileri derecede sinüziti vardı onlar temizlendi burnunda fazlalık bikaç kemik çıkarmışlar epeycede büyük şaştım kaldım, akannehir ayrıca narkozu kaldırmamış bünyesi epey uyandıramamışlar ardından fenalaşmış kan kusmuş yani ufak bi operasyon dedik ama baya teferruatlı oldu CADIARZU,neyse ordan telefon geldi duşkabinci gelip monte edicem diye onada bi şaşırdık daha dün akşam ölçü almıştı akannehir işlerimiz hep uzun sürdüğünden bu kadar çabuk beklemiyoduk kaydirigubbakcemile3 bende sizleri özledim kirazım ama kışın sanırım daha çok boş vakti oluyor insanın pcye vakit ayıramıyorum,pazra yeğenimin sünnetinden sonra annem 1 hafta daha kalır giderim diyor bide bunlarıda atlatırsam rahatlıcam biraz daha a.s liste falan veremiyorum liste vercek bir diyet uygulayamıyorum ama korumaya çalışıyorum en azından kilo almıyım diye,bakalım yarın ne çıkacak bilmiyorumkismile

tek koşturan telaşlı ben deyilim galiba, kolay gelsin yumukum ...olumunekankayizsmile
kaynınada geçmiş olsun ....a.s.

iyi keceler kızlar,yatmadan menümü vereyim

sabah aç karnına 1 elma

kahvaltı
4 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri
salatalık,domates
marul,yeşil biber

öğle
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
yumurta salatası
yoğurt

3 litre su,1 bardak yeşil çay
40 dakika yürüyüş
700 mekikkaydirigubbakcemile2

hayırlı sabahlar ..opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar .......opuyorumnanaktan

karga kavaltısını etmeden geldim ....hehe ..

kilom 60 mış nazlım 5li rakam göreyimdedim ama olmadı baskül gıcıklık etti ...
bu yüzdende geri dönmek üzere listeden çıkar beni nazlım .
5.li rakam görsem mezüniyet istiycektim yarım bırakmayım şimdi.içime sinmiycek .....a.s.
geçen hafta kaçtım unuttum 60.4 galiba ...

hepinizi öpüyorum.
umarım bu hafta 1. biz oluruz .....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…