günaydın arkadaşlar...tayinim için tebrik mesajlarınız için teşekkür ederim.dün çok güzel bir ev bulduk ve kiraladık,bugünde temizlik aypıp yavaş yavaş yerleşicez inşallah.
gelelim kilo mevzusuna...aslında bugün daha az çıkıcamı düşünüyordum çok yorulduk bu hafta çok yoğundu,yemek düzenimizde alt üst oldu ama regl döneminde olduğum için galiba baskülde çok fazla eksilme yok.100gr gitmiş.
66.4/66.3
öyle valla nazlım...hem şu kısa sürede aldığım 2 kilo gitti üstüne 1,5 daha süper oldu...aynen devam canım...hiç kaçamaksız 2 ay yapmayı düşünüyorum:lepi:
suuram günaydın fıstığım özletiyosun kendini opuyorumnanaktan
arkadaşlarınla kaptırıp fazla kaçırma sakın
Şenizinş.kübracım yaŞenizŞeniz
hayırlı olsun canım Allah mutlu mesut bir şekilde oturmanızı nasip etsin evinizde:Saruboceq:günaydın arkadaşlar...tayinim için tebrik mesajlarınız için teşekkür ederim.dün çok güzel bir ev bulduk ve kiraladık,bugünde temizlik aypıp yavaş yavaş yerleşicez inşallah.
gelelim kilo mevzusuna...aslında bugün daha az çıkıcamı düşünüyordum çok yorulduk bu hafta çok yoğundu,yemek düzenimizde alt üst oldu ama regl döneminde olduğum için galiba baskülde çok fazla eksilme yok.100gr gitmiş.
66.4/66.3
içine sinen bir ev varsa taşın hem ev toptan temizlenmiş oluyor. fazalıkları atıyorsun:roflol:güle güle oturun inşallah
bizim de taşınma mevzuumuz var buaralar ,herşey çok mullakta bakalım ne olcak
kirazım şeker kız gelmeyecek artık sanırım geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım . liliş ablamada izin verelim . kendini rahat hisettiğinde gelir takıma . huzursuz olmasın ablam .
oyy canım benim, haklısın ihmal ediyorum sizi özür dilerm:çok üzgünüm:
merak etme canım zaten bir şey yiyebildiğim yok eşimde ne yemek yapıyorum ne de yiyorum hep kuru şeyler. bu yüzden kilo da veremiyorumsenağlama
içine sinen bir ev varsa taşın hem ev toptan temizlenmiş oluyor. fazalıkları atıyorsun:roflol:
nurommmmmmm kaç kilo verdin,merak ediyorum seniii
kirazım süpersin maaşallaha.s. gözüm üstünde bu haftayerimseniben
tamam canımcım..aeben de bi süre yok,bu hafta 3 firemiz varakannehir
pek fazla fazlalık tutmam zaten evde
yazlık kışlıkları ayarlarken hep boşaltırım giyilmeyenleri ihtiyacı olanlara veririm
dolabımız boş kaldı valla :roflol:
çok kalabalık sevmiyorum evde
bana kalsa annemin verdiği dünya kadar yastık yorganı da ortadan kaldırırım ama annem görmesin duymasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahh aynısını bende kendi kıyafetlerime yapıyorum ama kocam pek meraklı eskilerini atmamaya, taşınırken o karambolde vermiştim millete
o yorgan yastık muhabbetini hiç sorma her yer dolu ama birileri gelince de kurtarıcı oluyor vallahi
teşekkür ederim akrepçimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan monti amcam ilk hafta mucizesini gösterdi...devamıda gelicek..beni izlemeye devam edin
ehh bu hafta yarışda görcez şekerim
kim kimi izlicek:jeyyar:
akannehir ben benimkilere çok derdim seninkiler abartmış. gerçi benim de şilte ve yün yorgan çok sobalı evde oturursam diye düşündüler sanırımeşim kendikilerini de boşalttı o benden beter kaydirigubbakcemile3
12 tane yastık verdi annem delircem sempatiksalakcinni sanki ev değil de kışla :roflol:
aynı anda evime 12 kişi gelse yatırcak yerim yok zaten :roflol:
evlenicek arkadaşlara tavsiye edelim o zaman annelerin büyüklerin abartmasına bakmayın kızlar
hele en gereksiz şeylerden biri de saten nevresim takımı bence
sen içinde duramazsın ,yorgan üstünden kayar ,yastıklar kafanın altından gider kaydirigubbakcemile3
hiç almayın bence
anlamıyorlarki meleğim bir de kayınvalide de verince hele sende istemeyince cadı gelin oluyorsun.saten takım haaaevlenicek arkadaşlara tavsiye edelim o zaman annelerin büyüklerin abartmasına bakmayın kızlar
hele en gereksiz şeylerden biri de saten nevresim takımı bence
sen içinde duramazsın ,yorgan üstünden kayar ,yastıklar kafanın altından gider kaydirigubbakcemile3
hiç almayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?