Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlı olsun eylülcüğüm ev bulmanıza çok sevindim . ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

öyle valla nazlım...hem şu kısa sürede aldığım 2 kilo gitti üstüne 1,5 daha süper oldu...aynen devam canım...hiç kaçamaksız 2 ay yapmayı düşünüyorum:lepi:

bende bozmazsam devam edicem canım . ama olurda bozarsam tatil dönüşü bomba gibi gelicem inşallah .

suuram günaydın fıstığım özletiyosun kendini opuyorumnanaktan

arkadaşlarınla kaptırıp fazla kaçırma sakın

oyy canım benim, haklısın ihmal ediyorum sizi özür dilerm:çok üzgünüm:
merak etme canım zaten bir şey yiyebildiğim yok eşimde ne yemek yapıyorum ne de yiyorum hep kuru şeyler. bu yüzden kilo da veremiyorumsenağlama

inş.kübracım yaŞenizŞeniz
Şeniz

hayırlı olsun canım Allah mutlu mesut bir şekilde oturmanızı nasip etsin evinizde:Saruboceq:

güle güle oturun inşallah

bizim de taşınma mevzuumuz var buaralar ,herşey çok mullakta bakalım ne olcak
içine sinen bir ev varsa taşın hem ev toptan temizlenmiş oluyor. fazalıkları atıyorsun:roflol:

kirazım şeker kız gelmeyecek artık sanırım geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım . liliş ablamada izin verelim . kendini rahat hisettiğinde gelir takıma . huzursuz olmasın ablam .

kirazım şeker kız gelmeyecek artık sanırım geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım . liliş ablamada izin verelim . kendini rahat hisettiğinde gelir takıma . huzursuz olmasın ablam .

tamam canımcım..aeben de bi süre yok,bu hafta 3 firemiz varakannehir

pek fazla fazlalık tutmam zaten evde

yazlık kışlıkları ayarlarken hep boşaltırım giyilmeyenleri ihtiyacı olanlara veririm

dolabımız boş kaldı valla :roflol:

çok kalabalık sevmiyorum evde

bana kalsa annemin verdiği dünya kadar yastık yorganı da ortadan kaldırırım ama annem görmesin duymasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahh aynısını bende kendi kıyafetlerime yapıyorum ama kocam pek meraklı eskilerini atmamaya, taşınırken o karambolde vermiştim millete
o yorgan yastık muhabbetini hiç sorma her yer dolu ama birileri gelince de kurtarıcı oluyor vallahi

eşim kendikilerini de boşalttı o benden beter kaydirigubbakcemile3

12 tane yastık verdi annem delircem sempatiksalakcinni sanki ev değil de kışla :roflol:

aynı anda evime 12 kişi gelse yatırcak yerim yok zaten :roflol:

teşekkür ederim akrepçimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan monti amcam ilk hafta mucizesini gösterdi...devamıda gelicek..beni izlemeye devam edin

ehh bu hafta yarışda görcez şekerim
kim kimi izlicek:jeyyar:

akannehir ben benimkilere çok derdim seninkiler abartmış. gerçi benim de şilte ve yün yorgan çok sobalı evde oturursam diye düşündüler sanırım kullanılmıyor ve çok yer kaplıyor.
:umursamaz:

evlenicek arkadaşlara tavsiye edelim o zaman annelerin büyüklerin abartmasına bakmayın kızlar

hele en gereksiz şeylerden biri de saten nevresim takımı bence

sen içinde duramazsın ,yorgan üstünden kayar ,yastıklar kafanın altından gider kaydirigubbakcemile3

hiç almayın bence

benim annemde abartıyordu ama 3 yorgan 4 yastıkla yırttım ben . yoksa daha fazla verecekti ....

anlamıyorlarki meleğim bir de kayınvalide de verince hele sende istemeyince cadı gelin oluyorsun.saten takım haaa iyiki onuadırmamışım. en güzeli pike takımı, bir iki tanede battaniye bütün işi görüyora.s

Kızlar günaydınnnn. Kilo bildirimi için geldim. Bugün süt iznim var ya uyudum fazladan biraz.

75.2 \ 74.1 \ 1.1 \ 1.46

Ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum. alkisalkisalkis Kim ne verdi daha bakamadım. Bakınca yorumlarımı da yaparım. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…