Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yorgunum bitkinimmmm koştur koştur yoruldum valla ya sünnet yapmak ne zormuş :bbo: sen niye bu kadar yoruluyorsun diyenler olabilir yeğenim sonuçta annesi babası var şöyleki benim kardeşim ve enişte 7 sene önce ayrıldılar enişte burda yeğenimle yaşıyor kardeşim mersinde yaşıyor işinden hafta sonu için ancak izin alabildi e herşeyide enişte halledemiyor bu durumda bana kaldı hepsi a.s annem evde halledilcekleri hallediyor onunda beli ameliyatlı zorlamamsı lazım koştursun ayşegül kaydirigubbakcemile3

yumukum allah kolaylık versin canım.:Saruboceq:..işin zor..kafamçokkarıştıbizimde ofisteki 2 arkadaşta temmuzda sünnet yaptıracak,1 er hafta arayla valla ben stres oldum,yok kıyafet,yok yemek,kına tepsisi,resmen düğün yapmış kadar oluyokaydirigubbakcemile3

listeler için ellerine sağlık kirazım paylaşım alanı koymuşsun . elifimde kardeş takımın listesini kontrol etmiş sağolsun . kızlar ben kaştım ALLAH kısmet ederse 1 hafta sonra görüşürüz . kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

Ters zamana gelmiş tatlım. Yoksa vermişsindir muhakkak. Şişkinliktendir. Ama öbür hafta daha da incelmiş çıkacaksın tartıda ki bu çok iyi gelecek. zemuszemus[/QUOTE]
inşAllah nazom sağol moral verdiğin için Şeniz

hayırlı cumalar arkadaşlar 68.5kiloyum
tebrik ederim ablacım yine 500 500 gidiyor maşallah. nerelerdesin nasılsın?
çok ösletme kendini ŞenizŞenizŞeniz[/B]
olumunekankayizsmile

kızlarcım bugün hakketen çok güzel bi gün,patroncuk istediğimiz maaşları kabul etti,üstelik 1 er maaşta ikramiye.zemuszemus..bu evlenmeden önce pek bi güzel oldu
:lepi:waaww çok güzel bir haber Allah bereketini versin kirazım

döktürrr:dance::sm_cool:

Allah klaylık versin, hayırlı olsun minik yeğenimizin sünneti de Allah da sana ecrini versin canım:Saruboceq:

hayırlı tatiler kaptanım inşAllah çok güzel geçer gönlüne göre olur her şeyopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi geceler kızdar...düğünden geldim,geldiğim gibide pc yi açtım...listelere baktım ama ismimi göremedim bile..kafamçokkarıştı.yanlışlık olmuş,bu haftanın 1.benim, olmam lazımdı 4,44 ile
aslında hiçte sürpriz olmadı ...bunu en başta sölemiştim zaten,bu hafta bireyselde gözüm diye

bu arada nasıl yoruldum anlatamam...off hamlamışım valla,ama süper kalori harcamışımdır,mekik çekmeye halim kalmadı hiç...düğündede hiçbişeye dokunmadım,en son kuaförden çıkmadan çantamda getirdiğim leblebi ile sütümü içtim çıktım,hiçte acıkmadım,montiye ihanetmi aslaaalmaz:

menümüde verip öle yatayım,hepinizi çok öpüyorum

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri
salatalık,domates,maydonoz

öğle
et döner
salata,yoğurt

akşam
1 avuç leblebi
200 ml lıght süt

3 litre su,
yakşalık 2 saat düğünde hiç durmadan döktürdüm,acayip ter attım,mekik çekmeye hal kalmadı

kiraz tebrikler öncelikle daha buraya yazma gücünü dahi bulamadığım işlerim yüzünden yani orgunluktan yaptım yanlışlığı hakkını helal et kardeşim düzelttiriverdim hemena.s.

kiraz tebrikler öncelikle daha buraya yazma gücünü dahi bulamadığım işlerim yüzünden yani orgunluktan yaptım yanlışlığı hakkını helal et kardeşim düzelttiriverdim hemena.s.

teşekkür ederim canımcım.opuyorumnanaktan..seninde ellerine sağlık,onca işinin gücünün arasında yanlış yapman çok normalyerimseniben

günaydın 6.takım güzelleriopuyorumnanaktan

teşekkür ederim elifcim.opuyorumnanaktan..yine ikimiz varız galiba cumartesi mağdurları olarak

iyi öğlenler fıstıklarımm, elifim kirazımopuyorumnanaktan
kirazım tebrik ederim fındığım oy ne duygulu yazmışın öyle paylaşım alanına. Allah azmini artırsın bize de accık ucundan bulaştırsın,Şeniz:lepi:

elifim tartıldın mı kuşum bu haftada yarışı sen kazandın ama haftaya bende her iddasına varım:jeyyar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

akşam tartıldım aynıydım canım

yarışa devam öyle ya da böyle gitsin bu kilolar kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

akşam tartıldım aynıydım canım

yarışa devam öyle ya da böyle gitsin bu kilolar kaydirigubbakcemile5
bu hafta motivasyonum yine geldi ama meleğim biz ikimiz de vermiyoruz menülerimizi bir şey yemesek de verelim olur mu daha çok düzenler bu bizikaydirigubbakcemile2

canım benim teşekkür ederim.opuyorumnanaktan..burası olmasa inan zor olurdu,asıl sizler iyiki varsınızŞeniz
tekrar eski azimli günlerime döndüm çok şükür,bu sefer sonuna kadar götürücem inş,ve en önemlisi ne olursa olsun kilomu koruycama.s

bu hafta motivasyonum yine geldi ama meleğim biz ikimiz de vermiyoruz menülerimizi bir şey yemesek de verelim olur mu daha çok düzenler bu bizikaydirigubbakcemile2

kübracım menü yazmak kesinlikle çok işe yarıyo,yanlış bile olsa yazın bence,en azından hataları gözle görürsünüzyerimseniben

haklısın kirazım işte yaz gelince öyle bir eriniyorum ki salata yapmaya sıcak yemek yemeye fln. neyse en azından 1 hafta sonra yine annem gelecek onunla çok güzel yapıyoruz diyetimiz:lepi:
kızlar bana müsade eşimin eğitimi var istanbulda on bir şeyler almaya çıkıcaz. vakit buldukça uğrarım kendinize iyi bakın öptüm kocamanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar dünkü menüm:

sabah sporundan sonra 1 bardak süt
kahvaltı: domates
salatalık peynir
2 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 ad kayısı

öğlen: zeytin yağlı barbunya 1 tabak
1 tabak salata

öğleden sonra dışardaydık ohaoldumsmile
burdan sonrasını anlatmak istemiyorum :sinifsinif:
cıs çeyler yedim akşam 10 da eve geldik çay içtik
the end

bugün çok dikkat edicem size sözbayanssulusmile

hadi hherkese hayırlı pazarlarrr

kızlarcım bugün hakketen çok güzel bi gün,patroncuk istediğimiz maaşları kabul etti,üstelik 1 er maaşta ikramiye.zemuszemus..bu evlenmeden önce pek bi güzel oldu

çok sewvindim canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…