kirazcım tebrikler. alkisalkisalkis 1. olmuşsun. :hooray: Öbür haftada senden derece bekliyoruz. Gururumuz oldun. olumunekankayizsmile
Yine dereceye girememişiz takım bazında. Artık bu hafta girmemiz lazım. Madalyaya hasret kaldık valla.
Bir de ben gelemiyorum kızlar ya ne olacak benim halim. Bebeğim hiç fırsat bırakmıyor evde. İşyerinden 4 gün girebiliyorum artık. O da çok yoğun olmazsam. Paylaşımda bulunamıyorum haliyle. Menülerimi yazarken de aksamalar oluyor. Ama menülerimi siz biliyorsunuz ya da aktivitelerimi. Hiç aksatmıyorum. Kilo da veriyorum düzenli. Ama kaptanım ve kaptan yardımcım düzenli giremediğim için rahatsız olma durumu varsa lütfen bildirin. Yani gerekirse takımdan çıkabilirim. Kurallarınızı bozmak istemem. Bana bu şekilde anlayış gösterirseniz sonuna kadar sizlerleyim. Biliyorsunuz rejim kurallarıma sadık bir öğrenciyim. Şeniz
günaydın 6.takımın fıstıkları .......opuyorumnanaktan
kirazım seni nekadar tebrik etsek azdır fıstıgım başarıların ve bu azminin devamını dilerim ......alkisalkisalkisa.s.
ayrıca nazlımıda tebrik ederim tatile çıkmadan 5'li rakamları görmüş ...:lepi:
listeye şöylebir baktım ama geçmişi okuyamadım ..:hulya:. nazlıma beni çıkar demiştim ama verdigim kilo yansımayacak diye bu haftaya bırakmış galiba öyle tahmin ediyorum ...a.s
nozocum mezun olmadan bir yere gitmek yok ....
kirazım ;nazlım özel mesaj atmış bana hayal va arkadaşı için yer açıldı çagıralımmı demiş söz vermiştik yer varsa çagıralım .a.s sende msn varmı ..hayalin ...
oda mesaj atmış gelelimmi diye cevap yazayım onayınız olursa ...
khenacımıda bu hafta yazarsın listeye yerimsenibenbekledigi içinde ayrıca tesekkürler .Şeniz
özge cadısınada haber verin yer varsa ...
hatta yer varsa simitleri ni yedigim asi'mide çagıra bilirsin .yerimseniben 2.takımda istenmeyen olaylardan ayrıldı galiba .
diger kıslar nasıllar henüz okuma fırsatım olmadı ...o kadar çok iş varki bir merhaba diyim dedim .ilaelaelaelaelaesonra yine gelirim ..
Günaydın
günaydın elifimmŞenizŞeniz
günaydın fıstıkŞenizkıs cadı nerelerdesin sen:mymeka:bi ce deyip kaçıyosun hemen
iyimisin canımcım,herşey yolundamı
Boşver elifim çok sıktım ben sizleri, sadece merhaba demek istemiştimnoldu fıstık hayırdır :teselli:
değil neslici :sinifsinif:
Boşver elifim çok sıktım ben sizleri, sadece merhaba demek istemiştim
Boşver elifim çok sıktım ben sizleri, sadece merhaba demek istemiştim
ne demek sıkmak tatlışım ,sen değil misin her zaman dertlerimizi de paylaşıcaz dostuz biz diyen
sadece merhaba deyip kaçmak yok
enişte bey mi sıktı canını :mymeka:
Enişte bey değil artık sanırım
İçim çok yanıyor böyle parça parça , ben bunları haketmedim ya mafoldumben
Dün geceden beri hiç susmadan ağlıyorum annem hıçkırıklarıma geldi şok geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?