Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazcım tebrikler. alkisalkisalkis 1. olmuşsun. :hooray: Öbür haftada senden derece bekliyoruz. Gururumuz oldun. olumunekankayizsmile

Yine dereceye girememişiz takım bazında. Artık bu hafta girmemiz lazım. Madalyaya hasret kaldık valla.

Bir de ben gelemiyorum kızlar ya ne olacak benim halim. Bebeğim hiç fırsat bırakmıyor evde. ışyerinden 4 gün girebiliyorum artık. O da çok yoğun olmazsam. Paylaşımda bulunamıyorum haliyle. Menülerimi yazarken de aksamalar oluyor. Ama menülerimi siz biliyorsunuz ya da aktivitelerimi. Hiç aksatmıyorum. Kilo da veriyorum düzenli. Ama kaptanım ve kaptan yardımcım düzenli giremediğim için rahatsız olma durumu varsa lütfen bildirin. Yani gerekirse takımdan çıkabilirim. Kurallarınızı bozmak istemem. Bana bu şekilde anlayış gösterirseniz sonuna kadar sizlerleyim. Biliyorsunuz rejim kurallarıma sadık bir öğrenciyim. Şeniz

Son düzenleme:

nozzom teşekkür ederim.opuyorumnanaktan.inş.bu haftada güzel haberler vericem,bu yolda emin adımlarla ilerliyorumyerimseniben

sana gelince canımcım şu anda özel durumun var,bunu biliyoruz zaten,tabiki gönül istiyoki daha sık burda bizimle ol,ama ne yapalım bunada şükür demi...hem takımın en istikrarlı kilo veren fıstığını hiç biyere göndermeye niyetim yok benim..eminim arkadaşlarımda öle düşünüyodur,mezun olmadan gitmek yok nazzocumyerimsenibenyerimseniben

iyi geceler canlarım,haftasonu topik pek bi sessiz kalmış..bende yatmadan menülerimi vereyim dedim
kazasız belasız bi haftasonu geçirdim,önüme ne börekler,çörekler,cipsler,patates kızarmaları,sucuklar geldi hiçbirine yüz vermedim,:umursamaz:monti amcama ihaneti aklımın ucundan bile geçirmedim..aferin bana

cumartesi

[U]kahvaltı[/U]
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,maydonoz
öğle
tavuk döner
salata,yoğurt
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata,yoğurt
[U]ara[/U]
10-15 ad kiraz

3 litre su,spor maalesef yapamadım (ev çok kalabalıktı):kedi:

pazar

kahvaltı
4 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir,salatalık,domates,maydonoz
öğle
mantar soslu spagetti(3dk haşlanmış)
salata,yoğurt
akşam
fırında sebzeli tavuk
patlıcan salatası,yoğurt

3 litre su,1 şişe soda
7 km tempolu yürüyüş,500 mekik:lepi:

günaydın 6.takım fıstıklarıopuyorumnanaktan

tükkanı ben kapatmıştım,yine ben açıyorum,hadi toplanın bakalımm

kendimi çok enerjik hissediyorum,sabah 6,30 da kaltım 7 km tempolu yürüyüp geldim,bu hafta sporla desteklemem lazım diyetimia.s

günaydın 6.takımın fıstıkları .......opuyorumnanaktan

kirazım seni nekadar tebrik etsek azdır fıstıgım başarıların ve bu azminin devamını dilerim ......alkisalkisalkisa.s.

ayrıca nazlımıda tebrik ederim tatile çıkmadan 5'li rakamları görmüş ...:lepi:

listeye şöylebir baktım ama geçmişi okuyamadım ..:hulya:. nazlıma beni çıkar demiştim ama verdigim kilo yansımayacak diye bu haftaya bırakmış galiba öyle tahmin ediyorum ...a.s

nozocum mezun olmadan bir yere gitmek yok ....

kirazım ;nazlım özel mesaj atmış bana hayal va arkadaşı için yer açıldı çagıralımmı demiş söz vermiştik yer varsa çagıralım .a.s sende msn varmı ..hayalin ...
oda mesaj atmış gelelimmi diye cevap yazayım onayınız olursa ...

khenacımıda bu hafta yazarsın listeye yerimsenibenbekledigi içinde ayrıca tesekkürler .Şeniz
özge cadısınada haber verin yer varsa ...
hatta yer varsa simitleri ni yedigim asi'mide çagıra bilirsin .yerimseniben 2.takımda istenmeyen olaylardan ayrıldı galiba .

diger kıslar nasıllar henüz okuma fırsatım olmadı ...o kadar çok iş varki bir merhaba diyim dedim .ilaelaelaelaelaesonra yine gelirim ..

günaydın ablacımopuyorumnanaktan özledik seni çokkkŞenizŞeniz

ayrıca teşekkür ederim,inş.bu haftada güzel haberler vericem,aynen devam:lepi::lepi:

liste konusundada şu anda ablacım senle beraber 8 kişiyiz,bu hafta çıkaralım demişti nazlım seni,o zaman 5 kişi açığımız oluyo,khena banko zaten,4 kişi eksiğimiz var.. hayal ve arkadaşı hatta özge ve aside gelebilir bence,yanlız bende hiçbirinin msn si yok:1no2:

İçim çok yanıyor böyle parça parça , ben bunları haketmedim ya mafoldumben
Dün geceden beri hiç susmadan ağlıyorum annem hıçkırıklarıma geldi şok geçirdi

İçim çok yanıyor böyle parça parça , ben bunları haketmedim ya mafoldumben
Dün geceden beri hiç susmadan ağlıyorum annem hıçkırıklarıma geldi şok geçirdi

gözdemim kendine neyaptığının farkındamısın bitanem..sebep ne olursa olsun kendini bu kadar harap etmeye değermi,bak anneciğinde üzülmüş:teselli:

sen ilişkilerinde hep verici tarafsın,biliyorum kendinden çok karşı tarafı mutlu etmeye çalışıyosun,aynı şeyi göremeyincede üzülen hep sen oluyosun...ama gözyaşlarına yazık be güzelim,olmuyosa olmuyodur,eğer bazı şeyleri baştan düzeltemiyosan sonra hiç düzelmez...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…