kızlarrrr selammmm
ne bildiriyorsunuz banaaa
benim takıma bir an önce katılmam konusunda ise hemen katırılım ne demekkaydirigubbakcemile3
kızlarrrr selammmm
ne bildiriyorsunuz banaaa
benim takıma bir an önce katılmam konusunda ise hemen katırılım ne demekkaydirigubbakcemile3
attım tuttu valla kaydirigubbakcemile3
memnuniyetle katılırım zaten fazlasıyla ihtiyacım var ayın 15 i gibi mevlüdümü yapacağım ondan sonra katılırım aranıza diye düşünüyordum ama 10 günden bişeycik olmaz:)
menümü vereyim mi hemen:)
öğlen salata pilav ve bamya yedim
sabah güzel kahvaltımı yaptım ve önümde sürahim suyumu içiyorum
ay şaka bir yana çoook özlemişim sizleri yaaa:asigim:a.s.
selam kızlar beni hatırlayan var mı? :kedi:
eski takım arkadaşınız disiplinli nevra...:sinifsinif:
ne disiplin kaldı ne bişey bende..çok fenayım..
uzundur giremiyorum malumunuz internetim yoktu aylar önce sıkıntılardan bahsetmiştim, işe başlamıştım maddiyat vs.. yani sıkıntılar vardı..şu anki durum şükür daha iyi.eşim işini toparlıyor biraz biraz ben de artık çalışmak zorunda kalmayacağım.. eve internet bağlatma aşamasındayız.. sizleri çok özledim..sohbetlerimizi paylaşımları özledim.. bu arada 83.9 kiloya tekrar çıkarak emeklerimin bir kısmını heba ettim...(şu an 83.9 um öfffffffffflmaz:)
sizler nasılsınız bakmaya ve merhaba demeye geldim. fırsat bulunca geçmişi bi nebze okuyacam ama kim ne durumda kilolar, aşk meşk hayatlar?
hepinizi öptüm.
ayyy cici melekim selam....
valla öyle oluyo dimi?
hemde işe başlayınca ben bilemedim ne olduğumu evdeki gibi düzen tutturamadım, ne geldiyse yedim..neyse inşallah daha sık görüşeceğiz.şu an arkadaşın evinden yazdım, işte imkan olmuyo son dönemde...
ara ara yoklarım sizi..
sen nasılsın neler yapmaktasın?
gerçekten doğru. dışarda yemek düzenini ayarlamak or. bi de stres vs binince balon gibi şiştim canım yaaa...bilmiyorumkismilehep aynıyım canım işte bildiğin gibi işten eve,evden işe
çalışırken düzen tutturmak gerçekten zor oluyor
OY nevkuşum seni görmek gibisi varmı bacım ...:1hug:Şenizselam kızlar beni hatırlayan var mı? :kedi:
eski takım arkadaşınız disiplinli nevra...:sinifsinif:
ne disiplin kaldı ne bişey bende..çok fenayım..
uzundur giremiyorum malumunuz internetim yoktu aylar önce sıkıntılardan bahsetmiştim, işe başlamıştım maddiyat vs.. yani sıkıntılar vardı..şu anki durum şükür daha iyi.eşim işini toparlıyor biraz biraz ben de artık çalışmak zorunda kalmayacağım.. eve internet bağlatma aşamasındayız.. sizleri çok özledim..sohbetlerimizi paylaşımları özledim.. bu arada 83.9 kiloya tekrar çıkarak emeklerimin bir kısmını heba ettim...(şu an 83.9 um öfffffffffflmaz:)
sizler nasılsınız bakmaya ve merhaba demeye geldim. fırsat bulunca geçmişi bi nebze okuyacam ama kim ne durumda kilolar, aşk meşk hayatlar?
hepinizi öptüm.
cadı nerelerdesin bi cediyip ortalarden kayboluyorsun çagırmaak gelecegin yok ......kaydirigubbakcemileattım tuttu valla kaydirigubbakcemile3
memnuniyetle katılırım zaten fazlasıyla ihtiyacım var ayın 15 i gibi mevlüdümü yapacağım ondan sonra katılırım aranıza diye düşünüyordum ama 10 günden bişeycik olmaz:)
menümü vereyim mi hemen:)
öğlen salata pilav ve bamya yedim
sabah güzel kahvaltımı yaptım ve önümde sürahim suyumu içiyorum
ay şaka bir yana çoook özlemişim sizleri yaaa:asigim:a.s.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegerçekten doğru. dışarda yemek düzenini ayarlamak or. bi de stres vs binince balon gibi şiştim canım yaaa...bilmiyorumkismile
takım değişmiştir herhalde bir nebze de olsa... valla girerken utandım ne yalan söyleyim..
o kadar başarılı ol,mezun bil ol, sonra dönüşte sil baştan...ama napim bi bakmak istedim arkadaşlarım ne yapıyor diye belki bende motivasyonumu tekrar toparlarım en kısa zamanda..
çok öpüyorum canım.. yarın birara yine girebilicem..ben birhafta içinde de tamamen girebilir hale gelmeyi umut ediyorum.iş olayı noktalanıyor, eve de internet bağlanacak inşallah. o zaman daha sık görüşürüz inşallah...
çok öpüyorum ve selamlar tanıdık tanımadık tüm takıma.azminiz bol olsun...olumunekankayizsmile
:teselli:bilmiyorumkismileİçim çok yanıyor böyle parça parça , ben bunları haketmedim ya mafoldumben
Dün geceden beri hiç susmadan ağlıyorum annem hıçkırıklarıma geldi şok geçirdi
Ama çok seviyorum :sinifsinif:
dön sahalara artık yumukum ....kaydirigubbakcemile5tünaydın fıstıklar..yorucu bir hafta sonundan sonra işte geldim burdayım :lepi: sünnetimiz güzel geçti çok şükür sorunsuz problemsiz atlattık eğlendik,ama hala yorgunum,dün eve gelip bi duş aldım koltukta sızmışım resmen kaydirigubbakcemile3gece 10:30da eşim kaldırdı kalkıncada uykum kaçtı neyse artık atarız yorgunluğu bitti ya şükür :Saruboceq: sizler nasılsınız şöyle bi geçmişe göz attım fazlada bişey kaçırmamışımhafta sonu ıssız kalmış buralar, bu arada kirazım kutlarım bitanem hakettin sonunda 1.oldun alkisalkisalkis alkisalkisalkis simoşum senin neyin var canım benim anlat iyi gelir belki,biz burda birbirimizin sorunlarınada çare oluyoruz zaman zaman :teselli: kızlar özgenin msn var bende ben ona bildiririm a.s
sultanım yerimi ayırın demişti ama ortalarda yok .. bi not yazayımda ona göre yer ayırlaım onu ....günaydın ablacımopuyorumnanaktan özledik seni çokkkŞenizŞeniz
ayrıca teşekkür ederim,inş.bu haftada güzel haberler vericem,aynen devam:lepi::lepi:
liste konusundada şu anda ablacım senle beraber 8 kişiyiz,bu hafta çıkaralım demişti nazlım seni,o zaman 5 kişi açığımız oluyo,khena banko zaten,4 kişi eksiğimiz var.. hayal ve arkadaşı hatta özge ve aside gelebilir bence,yanlız bende hiçbirinin msn si yok:1no2:
ALLAH dagmatlıgınıda göstersin yumukum yegeninin ..opuyorumnanaktaniyi akşamlar..aebencim bitti çok şükür boshayallersmile toparlanmam lazım zaten başladım gerisini getiremedim,diyet falan kalmadı yarından itibaren bende kendimi şöyle bi silkeleyip geliyorum inş.:lepi:
ALLAH dagmatlıgınıda göstersin yumukum yegeninin ..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?